bandog
  • bandog
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-23T13:59:41Z
Cijenim oba navedena borca!:)1 Stvarno se ne zna tko je bolji? Ipak, dajemo prednost?
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-05-23T14:05:50Z
Ako ova borba nije dogovorena, suvišno je o njoj razglabati. Smatram da je bolje da se ne bore međusobno i ne kvare jedan drugom score s obzirom da obojica po mom mišljenju mogu napraviti solidne inozemne karijere. Zajednički treninzi naših ponajboljih boraca da. međusobne borbe ne.
maro-du
2010-05-23T14:10:14Z
Bekavac je već odavno izrazio svoj stav, a taj je da se ne želi boriti protiv hrvatskih boraca. Već se bilo govorilo prije koju godinu o borbi Bekavca i Peraka, al je Bekavac to odbio i izrazio svoj stav. Također čini mi se da je htio organizirati zajedničke treninge i sparinge, ali kako sve to biva u našoj lijepoj zemlji i to je propalo. :)18 :)18 :)18
The Miner
2010-05-23T14:57:36Z
Samo me zanima bili odbio borbu s nasim borcem negativnog scora...Ako bi unaprijed se ispricavam.
Inace,mislim da bi ga Bekavac bez vecih problema dobio...
fanatic
2010-05-23T15:47:52Z
maro-du wrote:

Bekavac je već odavno izrazio svoj stav, a taj je da se ne želi boriti protiv hrvatskih boraca. Već se bilo govorilo prije koju godinu o borbi Bekavca i Peraka, al je Bekavac to odbio i izrazio svoj stav. Također čini mi se da je htio organizirati zajedničke treninge i sparinge, ali kako sve to biva u našoj lijepoj zemlji i to je propalo. :)18 :)18 :)18

http://www.sherdog.com/fighter/Stipe-Bekavac-12621  pa nije baš da se nije borio protiv hrvatskih boraca, očito zavisi radi li se o kvalitetnim hrvatskim borcima ili nekima lošijima

iako, mislim da bi Bekavac pobjedio Barića
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Matek
2010-05-23T15:56:56Z
ako bi došlo do ove borbe a mislim da neće, bekavac dobiva
expitbull
2010-05-23T18:03:59Z
ma niko nece da se tuce sa matiasom,jer matijas je srcan i tucar,i ko god s njim udje u ring bice mu sve samo ne lako...a to da bi bekavac sigurno dobija ,nevjerujem bas...matias je kralj!!
expitbull
2010-05-23T18:10:02Z
i bekavac ako dobije francuza sad a matias litvanca...morat ce se borit za mfc pojas...
maro-du
2010-05-23T19:34:09Z
fanatic wrote:

maro-du wrote:

http://www.sherdog.com/fighter/Stipe-Bekavac-12621  pa nije baš da se nije borio protiv hrvatskih boraca, očito zavisi radi li se o kvalitetnim hrvatskim borcima ili nekima lošijima

iako, mislim da bi Bekavac pobjedio Barića

Bekavac je to izjavio u jednom časopisu (ja mislim MensHealth) kao da nema potrebe da se najbolji hrvatski borci bore jedni protiv drugih, jer da ima dosta prostora za njih u inozemstvu, a da bi tako samo sebi rusili score. Mislim da se svaki borac na početku bori s malo lošijim borcima i skuplja score( i Perak je jedan od tih, samo što je nažalost on to i nastavio). Matijas je odma od samog početka počeo se borit s boljim protivnicima nego što su počinjali ostali i zbog toga ga treba respektirati. Vjerujem da bi između njih dvojice bila teška borba i Bekavac bi se dobro namučio, ali ipak mislim da bi pobjedu odnio Bekavac( iskustvo i bolji stand up ).
expitbull
2010-05-23T21:06:51Z
matiasu sto tezi protivnik to njemu draze...nije picka ko neki...
MFC
2010-05-23T21:20:42Z
mislim da obojica imaju teske meceve pa bi bilo najbolje da uopce ne dizete tenzije oko toga..osobno mislim da bi to bio vrhunski mec....
Pelin
2010-05-23T22:52:20Z
nadam se da neće doći do borbe, a ako će već morati doći do nje onda neka se to odvije što kasnije.. iako mislim da bi bekavac pobijedio, a iskreno mislim da je bekavac bolji i od peraka. no nema smisla da se međusobno ubijaju, trenirat zajedno i sparirat bi bilo odlično, ali borbe ne. u svkakom slučaju oba su vrlo vrlo odlična borca 🙂
The Miner
2010-05-24T00:47:42Z
Drugim rijecima-NASIM BORCIMA JE VAZNIJE NABITI SCORE PROTIV KANTI NEGO SE BORITI PROTIV PRAVIH BORCA...:)8
Meni osobno vise vrijedi DRAW Daniela Tabere u 5. mecu u karijeri sa jednim Yvelom nego mali milijun pobjkeda nasih boraca protiv "kanta"..
shogun33
2010-05-24T08:39:53Z
expitbull wrote:

M.P. :)36
maro-du
2010-05-24T11:08:04Z
expitbull wrote:

pa naravno da mu je draže, čovjek ima potencijala i dobar je borac...s težim protivnicima on može profitirat, u smislu napretka, ali je isto tako logično da ga vjerojatno ti isti "teži" protivnici ne žele, jer tako oni mogu puno izgubit, a ništa ne dobivaju pobjedom nad njim( osim para :)18 :)18 ) ...
Jupidu.
2010-05-24T11:50:31Z
ma bolje da se 3 naša beky,maro i mathias...ipak ne sudaraju jer sad je faza da drilaju skorove da bi logično išli vani na veću lovu...

u nas još nije platežna mma moć da bi kvarili biznis....

stvar je novca....

ne razmišljajmo navijački jer bi sutra već imali te mečeve,... razmišljajmo kao mnjihov menađment...

jasno je da karijeru treba pametno voditi...i rasti...postepeno..

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
expitbull
2010-05-24T16:14:39Z
Jupidu. wrote:

ma bolje da se 3 naša beky,maro i mathias...ipak ne sudaraju jer sad je faza da drilaju skorove da bi logično išli vani na veću lovu...

stvar je novca....

ne razmišljajmo navijački jer bi sutra već imali te mečeve,... razmišljajmo kao mnjihov menađment...

po tome bi maro vec odavno izrasta...a on sve manji...
Reaktivac
2010-05-24T21:01:24Z
Jupidu. wrote:

stvar je novca....

Baš ste smiješni. :)1

Čitam, čitam i ne mogu vjerovati što sve pišete...

Što mislite kada bi recimo Hajduk odbio igrati protiv Dinama kako si nebi kvarili medjusobni score u nadi da će im porasti nekakav rating ili će se lakše dokopati evrope i lige prvaka ? 🙂

Ili recimo da Cibona odbija igrati protiv Partizana kako si nebi znalo tko je najbolji na ExYU prostorima ?

Samo se poslje nemojte žaliti kako se ne zna tko je bolji, jer kao borci izbjegavaju jedan drugoga ili nekakve priče da su u pitanju viši managerski interesi i sl...

1. Perak

2. Bekavac

3. Barić
huligan187
2010-05-24T21:07:39Z
Reaktivac wrote:

Jupidu. wrote:

stvar je novca....

Baš ste smiješni. :)1

Čitam, čitam i ne mogu vjerovati što sve pišete...

Što mislite kada bi recimo Hajduk odbio igrati protiv Dinama kako si nebi kvarili medjusobni score u nadi da će im porasti nekakav rating ili će se lakše dokopati evrope i lige prvaka ? 🙂

Ili recimo da Cibona odbija igrati protiv Partizana kako si nebi znalo tko je najbolji na ExYU prostorima ?

Samo se poslje nemojte žaliti kako se ne zna tko je bolji, jer kao borci izbjegavaju jedan drugoga ili nekakve priče da su u pitanju viši managerski interesi i sl...

1. Perak

2. Bekavac

3. Barić

Uspoređivat MMA s bilo kojim neborilačkim sportom je vrlo glupo jer se na poraze gleda puno drugačije. Poraz u mma te baca 3 koraka unazad dok u drugim sportovima ne mora značit ništa. Sad zašto se netko s nekim neće borit, u to neću ulaziti jer neznam o tome ništa, ali činjenica je da u mma porazi imaju mnogo veću težinu nego u drugim sportovima.
Reaktivac
2010-05-24T21:12:47Z
huligan187 wrote:

Uspoređivat MMA s bilo kojim neborilačkim sportom je vrlo glupo jer se na poraze gleda puno drugačije. Poraz u mma te baca 3 koraka unazad dok u drugim sportovima ne mora značit ništa. Sad zašto se netko s nekim neće borit, u to neću ulaziti jer neznam o tome ništa, ali činjenica je da u mma porazi imaju mnogo veću težinu nego u drugim sportovima.

Možda si u pravu, samo ne vidim ništa sportski u nakani da se naši najbolji borci medjusobno izbjegavaju u namjeri da si eventualnim porazom ne umanje ili ne upropaste šanse za nekakvu afirmaciju po evropi i svijetu...

Poraz u MMA je isti kao i u svim ostalim sportovima.

Ako iz poraza nešto naučiš - onda poraz ništa ne znači, pogotovo ako skupo prodaš svoju kožu, kao recimo Pokrajac u UFC-u...