Spider
2010-05-14T12:32:28Z
u "otočac" su bili javni MEČEVI,

Brekalo je Pobijedio Mrđenovića
Čalić je Pobijedio Vugdeliju

see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Koogla
2010-05-14T15:19:10Z
balooba wrote:

S
isto ko sto na svjetsko juniorsko nisu poveli prvaka u velteru,i najboljeg juniora ( na juniorskom prvenstvu je u 4 borbe zadao oko 60 poena,a dobio 3 !!!!) Andreja Gudca iz BK Ri.
i unatoc molbi BK Rijeke da ga povedu,i unatoc naporima izbornika juniorske reprezentacije da mali ode na prvenstvo,neko iz saveza je donio odluku da ga ne zele povest. i nakon sto je BK Rijeka ponudila da snosi troskove puta,odgovor je bio isti.

Sramota ! Gudac je sportsko čudo i sigurno jedan od najtalentiranijih boraca koje je hrvatski borilački sport imao u svojoj povijesti a boksom se bavi nepunih godinu dana.. Ljude koji blokiraju takve sportaše treba trajno udaljiti sa svih pozicija !
weparHR
2010-05-14T15:31:13Z
Spider wrote:

u "otočac" su bili javni MEČEVI,

Brekalo je Pobijedio Mrđenovića
Čalić je Pobijedio Vugdeliju

Već sam prije pital za ostale rezultate u Otočcu, pa mi nitko ni odgovoril, ali ajd napiši ak znaš za druge mečeve kak je bilo!
A o Kruljcu, Meliti & CO se dobro zna ko su i kaj su, samo sam se iznenadil da je Leo stal na njihovu stranu(njegovo lajanje i neslaganje savezom je prestalo čim je dobil kaj je htjel).
I ovo sa DORH-om i USKOK-om je smješno! Službeno sve provuku kroz papire i možeš im.... stavit soli na rep.
A ide Meltica kao vođa puta. Zakaj nije bila sa curama kad su ih opstruirali za prvenstvo u Ukrajini!
Kaj im sad za Moskvu ne trebaju vize???? Aaaaaaaaa, sredili sve na vrijeme!
Bilo bi smješno da nije žalosno!

Spider
2010-05-14T16:04:33Z
jel taj gudac bio prvak države?
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
deda_kralj2
2010-05-14T16:08:21Z
Dobar dan dobri ljudi i oni naivni!!!!!!
Jesam li Vam falio?
E pa nadam se kad vam iznesem neke jako interesantne informacije da me neće izbaciti iz foruma XXL ov kokićar....
Dragi naši Pitovi, ne brinite se ima deda materijala za uskok,hahaha....
Uskoro Vam se javljam i dostavljam neke slike.
E da skoro sam zaboravio, a znam da nećete vjerovat ali molim Vas slušajte starijeg i pametnijeg!!!!!

Naravno da niste, jer to skrivaju kao zmija noge, hehehe.... Ali teško je to sakriti od starog lisca.
Ali interesantno kako uvjek stradaju ovi naši Spličani.....
Prvo zakinu cure za vize pa završe u zatvoru skupa sa Šivolijom, zatim se okome na Žaju pa na Matasa, pa na NAJBOLJEG HRVATSKOG TEŠKAŠA SVIH VREMENA I NAJBOLJEG BOKSAČA HRVATSKE Marka Tomasovića, nisu uspjeli a šta je drugo ostalo nego izbaciti klub i uništiti karijeru i maldeži najmanje 200 članova tog kluba. To je inaće jako humano i ljudski

Eto dragi moji čujemo se kasnije...... lijepi pozdrav!!!
U meni samo kuca pošteno Hrvatsko :)16 :)15

bbbmarc
  • bbbmarc
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-14T16:34:23Z
weparHR wrote:

. Zakaj nije bila sa curama kad su ih opstruirali za prvenstvo u Ukrajini!

Tam je Šivolija bijo vođa puta
:)20
deda_kralj2
2010-05-14T16:44:57Z
bbbmarc wrote:

weparHR wrote:

. Zakaj nije bila sa curama kad su ih opstruirali za prvenstvo u Ukrajini!

Tam je Šivolija bijo vođa puta

Šivolija je bio žrtveno janje jer su oni kao sve sredili a vidi se što su sredili.......:)7
bubamarac
2010-05-14T20:23:59Z
Št da rečem nego opet, deda, ti si kralj i to br.1
balooba
2010-05-15T00:56:34Z
Spider wrote:

Gudac je bio juniorski prvak u velteru, kao sto sam napisao, zadao je na prvenstvu preko 60 poena, a na njemu su bodovana samo 3 boda !! i to u jakoj konkurenciji .
ne znam ko je to ikad uspio na PH. a mali je dosao tamo sa samo 3 ili 4 boksacka meca !!
steta da su ga sjebali za svjetsko juniorsko, ovo mu je zadnja godina kao junior pa bi bilo dobro da je zakacio medalju.
al dobro,ima vremena za njega,on tek dolazi. mali je strasan! brz je ko Flash!
mislim da ce na iducem seniorskom prvenstvu svi imat problema s njim, i Borna i Vrgoč, svi...
BRZAKOBRA
2010-05-15T01:07:44Z
balooba wrote:

Spider wrote:

Gudac je bio juniorski prvak u velteru, kao sto sam napisao, zadao je na prvenstvu preko 60 poena, a na njemu su bodovana samo 3 boda !! i to u jakoj konkurenciji .
ne znam ko je to ikad uspio na PH. a mali je dosao tamo sa samo 3 ili 4 boksacka meca !!
steta da su ga sjebali za svjetsko juniorsko, ovo mu je zadnja godina kao junior pa bi bilo dobro da je zakacio medalju.
mislim da ce na iducem seniorskom prvenstvu svi imat problema s njim, i Borna i Vrgoč, svi...

Neče nitko imati problema sa njim niti on sa drugima jer se na sljedečem prvenstvu natječu SAMO Pjetrajevi,:)2 pošto je privatizirao savez samo za svoje potrebe.:)2
warp-punches
2010-05-15T03:50:40Z
Presmješni su mi ljudi koji se toliko pjene oko ovakve teme i nepoštene suspenzije jednog boksačkog kluba,a niko se ne "pjeni" tome što se hrvatska sustavno 20 godina pljačka i što nam je društvo u cijelini i vlast načelu tog društva najveće leglo insekata,pljačkaša,kriminalaca i ostalog ljudskog smeća.

Naprotiv još ih se velikodušno nagrađuje na izborima pa šta se onda čudite kad se ovakve stvari dešavaju pa hrvatsko društvo je odavno več trulo pa kako onda očekujete da boks bude pošteđen od te "bolesti".
Hrvatska još samo postoji na grbu i himni sve ostalo je prodano.

Porobljena smo nacija pred financijskim bankrotom(duhovni,humani i moralni bankrot smo već odavno doživjeli)stoga nemojte se čuditi ovakvim stvarima jel to je hrvatska svakodnevnica,a niko nije kriv osim nas samih zato ženjimo ono što smo sijali,a nas manjinu ionako niko ne pita.

Over and out.
Fear is a constant,accepting it makes you stronger.
ADCC1
2010-05-15T08:41:03Z
warp-punches wrote:

Presmješni su mi ljudi koji se toliko pjene oko ovakve teme i nepoštene suspenzije jednog boksačkog kluba,a niko se ne "pjeni" tome što se hrvatska sustavno 20 godina pljačka i što nam je društvo u cijelini i vlast načelu tog društva najveće leglo insekata,pljačkaša,kriminalaca i ostalog ljudskog smeća.

Naprotiv još ih se velikodušno nagrađuje na izborima pa šta se onda čudite kad se ovakve stvari dešavaju pa hrvatsko društvo je odavno več trulo pa kako onda očekujete da boks bude pošteđen od te "bolesti".

Porobljena smo nacija pred financijskim bankrotom(duhovni,humani i moralni bankrot smo već odavno doživjeli)stoga nemojte se čuditi ovakvim stvarima jel to je hrvatska svakodnevnica,a niko nije kriv osim nas samih zato ženjimo ono što smo sijali,a nas manjinu ionako niko ne pita.

Over and out.

:)36
Koogla
2010-05-15T15:05:24Z
balooba wrote:

Spider wrote:

Gudac je inače taekwondo i kickboxing borac, višestruki kadetski i juniorski svjetski i europski prvak tako da odluke u njegovoj karijeri donosi prvenstveno njegov trener iz taekwodnoa. Ali sve to je manje važno, ono što je najvažnije jest to da je nevjerojatno talentiran za borbu i zato je neshvatljivo da ga se ovako koči.

Inače Vrgoč je već gubio od Gudca u kickboxingu.. http://www.youtube.com/watch?v=uFYsfnjpl_w 
weparHR
2010-05-15T16:55:35Z
ADCC1 wrote:

warp-punches wrote:

Over and out.

Spider
2010-05-15T17:09:06Z
sada sam gledao tomasevića u sesvetama kako radi full- concact

pobijedio je
deda_kralj2
2010-05-15T21:29:11Z
Spider wrote:

sada sam gledao tomasevića u sesvetama kako radi full- concact

pobijedio je

Ne samo da je Marko Tomasović postao novi prvak HR u full contaku u superteškoj kategoriji +91, več je proglašen za najboljeg borca turnira, Pit Bull za najbolji klub HR, a Marko Žaja za najboljeg trenera.
Svaka čast klubu terenerima i borcima a posebna čestitka Marku Tomasoviću.:)36
bbbmarc
  • bbbmarc
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-15T22:02:51Z
deda_kralj2 wrote:

več je proglašen za najboljeg borca turnira

oli mu je Šivolija opet da pokal?

ps
čestitke Tomasu i svima borcima na rezultatima
BRZAKOBRA
2010-05-15T23:05:30Z
Da!!! Opet se pokazalo da Tomasović nije spreman, pitao bih Lea i HBS kako ovo opet Tomasoviću uspijeva a nije spreman.
Tamo se pokazalo da je ove godine u svim kategorijama bila jaka konkurencija.
Mora da nešto nije u redu sa Tomasovićem kad stalno pobjeđuje. Po viđenju mnogih Tomasović je spremniji nego ikad u karijeri....
Slash
2010-05-16T00:32:02Z
BRZAKOBRA wrote:

Da!!! Opet se pokazalo da Tomasović nije spreman, pitao bih Lea i HBS kako ovo opet Tomasoviću uspijeva a nije spreman.
Mora da nešto nije u redu sa Tomasovićem kad stalno pobjeđuje. Po viđenju mnogih Tomasović je spremniji nego ikad u karijeri....

Ako Tomasović nije spreman i pobijedio je Pijetrajeve, kako su tek onda oni spremni? :)20
deda_kralj2
2010-05-16T06:39:31Z
Slash wrote:

BRZAKOBRA wrote:

Ako Tomasović nije spreman i pobijedio je Pijetrajeve, kako su tek onda oni spremni? :)20

-57 kg: Mirsad Ahmeti
-60 kg: Filip Palić
-69 kg: Sandro Mrđenović
-75 kg: Sanjin Pol Vrgoč
-81 kg: Hrvoje Sep
-91 kg: Stjepan Vugdelija
+91 kg: Dino Mansour

Dragi moji! Jel negdje vidite na popisu Borisa Katalinića????
Naravno da NE jer taj dečko trenira BOKS u Lokomotivi a KICKBOXING u Pit Bull-u stoga nije podoban da nastupa u reprezentaciji. Jel to nije sramota? Inače je jučer u Sesvetama na PH u full contaktu osvojio zlato i postao državni prvak do -63.5kg. Sigurno niti on nije spreman????
Leonarde Pjetraj srami se na privatizaciji HBS.
Ali ne zadugo jer je podignuta tužba protiv svih čelnih ljudi HBS-a i izbornika te pokrenuta istraga vjerodostojnosti svjedođbi te ostalih nepravilnosti u savezu kao i raznih krađa financija.