kvele
2010-05-13T16:13:06Z
Range wrote:

bbbmarc wrote:

Tomasović po ovoj odluci više nije član HBS-a, i kak onda može ići na EP?
:)20

"Svim registriranim boksačicama i boksačkima boksačkog kluba Pit Bull odobrava se izvanredni prijelazni rok."

Ne znam točno kako ovo funkcionira niti mislim da bi Tomasović mijenjao klub, ali Pjetraj to nije ni uzeo u obzir, nego je ekspresno Mansour dobio mjesto.

Sad bi baš bilo fora da promjeni klub.. :D

Baš me zanima slijed događaja..
Imperare sibi maximum imperium est!
Range
2010-05-13T16:19:58Z
kvele wrote:

Tko zna, možda bi Pjetraj našao kvaku da isključi i taj drugi klub koji bi se drznuo potpisati Tomasovića... 🙂
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
kvele
2010-05-13T16:25:16Z
Range wrote:

kvele wrote:

Tko zna, možda bi Pjetraj našao kvaku da isključi i taj drugi klub koji bi se drznuo potpisati Tomasovića... :)

Isključio bi sve klubove osim svojeg.. 😃 a Tomasovića nikad ne bi upisao u svoj..hhaha
Imperare sibi maximum imperium est!
expitbull
2010-05-13T19:17:21Z
pa koja je ovo ***** drzava???!!!!!....pa kako je to moguce da jedan covik ima toliko utjecaja na cijeli savez?kolko je to ljudi u savezu uopce?,sta bi tomas triba napravit tome mansouru i ostalim pijetrovim borcima dobija ga je jednom pa je ovi opet organizira neke vanredne sparinge pa ga je dobija opet...sta??kako je moguce da najbolji boksac ne idee na prvenstvo....jebo ga mansour !!!!! pa niko ne kaze da nije talent al ima 18 godina jebote,,kad mu neki rus tamo razbije picku ,izgubit ce svuvolju za icim a kamoli boksom.....al,najveci vrh je da su islkljucili sivoliju iz saveza samo zato sta je tomasu da pehar ...hahahaaaa pa to je presmijesno....... ***** ti drzavu ovakvu,pa jesmo li se za nju borili .. ***** li im majku....!!!!!!!!

Pelin
2010-05-13T19:23:20Z
ne mogu vjerovat. ovaj pijetraj je naprosto čudo od izbornika! ovo nisu istine.
šivojlija je isključen jer je na PH progaslio tomasa za najboljeg borca, a ne njihovog Sepa, Palića( njima kapa dole, pravi su fajteri) i jasno je dao do znanja i u javnosti da ga to jako smeta, naravno čim netko njegov nije proglašen najboljim a k tome još je tomas kojeg iz samo sebi znanih razloga jako mrzi.
stvarno ne znam što je to tako veliko i kada je tako često pitt bull kršio pravila i statute, i ako već jesu kršili neka onda kažu točne primjere, a ne ovakva sra*a
naravno kako će se tomasa rješiti, nego izbacivanjem klua, i naravno tko je sljedeći kandidat za ulazak u repku nego mansur, a i to je pitanje po kojim vrijednostima je baš on, no naravno ipak je on član bk Leonardo, pa nam je naravno sve jasno.
i ne znam dali ste primjetili, na popisu nije uvršten Boris Katalinić, nisam upućen u to, možda je sam odustao ili ima neku povredu ili što već, ali imam nekakav osjećaj, da kao da nebi slučajno niti jedan drugi klub OSIM leonarda na europskom u Moskvi imao više od jednog predstavnika ( naravno Leu u korist ide što je Vrgoč prvak hrv u srednjoj)
sve u svemu tako mi se gadi ova situacija da je to strašno, i onda mi recite kako bi se hrvatski amaterski boks trebao razvijati uz ovakvu situacija, postavlja se samo jedno, ako treniraš u leonardu, nemaš beda, u repki si!
da se nebi krivo protumačilo, Dino je super dečko i veliki talent i nada hrv. boksa, ali zasad je još samo na tome nije najbolji boksač hrvatske, kao što je tomas gdje kako stvari stoje neće ugledati Moskvu.
bbbmarc
  • bbbmarc
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-13T19:28:18Z
meni je najviše žao kaj su svi ti boksači - izvrsni dečki i sportaši, a uvijek se preko njih lome interesi
Jupidu.
2010-05-13T20:22:41Z

baš me zanima šta bs zamjera pit bullu.....?konkretno....

tomasović jest najbolji...no on treba ić u profesionalce...
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
balooba
2010-05-13T20:47:27Z
Sivolija je izbacen jer je otvoreno bio na strani pitt bulla,dao pehar Tomasu za najboljeg borca, i zato jer je zatrazio FINANCIJSKO IZVJESCE HBS-a !!!! general je covjek koji ne trpi druga misljenja,i cim mu se neko suprotstavi,zavrsit ce ovako.....

Bilo je jasno vec od samog pocetka da Tomas nece dobit priliku da ide na prvenstvo, previse im smeta on i njegov klub.
isto ko sto na svjetsko juniorsko nisu poveli prvaka u velteru,i najboljeg juniora ( na juniorskom prvenstvu je u 4 borbe zadao oko 60 poena,a dobio 3 !!!!) Andreja Gudca iz BK Ri.
i unatoc molbi BK Rijeke da ga povedu,i unatoc naporima izbornika juniorske reprezentacije da mali ode na prvenstvo,neko iz saveza je donio odluku da ga ne zele povest. i nakon sto je BK Rijeka ponudila da snosi troskove puta,odgovor je bio isti.

to je pretpostavljam sve bilo na racun Sivolije,koji djeluje u izvrsnom odboru BK Ri.
ista stvar se sad dogadja Tomasu i Pitt Bullu...nevjerovatno dokle su spremni ici...
bas me zanima kako ce se to zavrsit,ali ocekujem uskoro RAT!
Jupidu.
2010-05-13T20:51:42Z
balooba wrote:

Sivolija je izbacen jer je otvoreno bio na strani pitt bulla,dao pehar Tomasu za najboljeg borca, i zato jer je zatrazio FINANCIJSKO IZVJESCE HBS-a !!!! general je covjek koji ne trpi druga misljenja,i cim mu se neko suprotstavi,zavrsit ce ovako.....

Bilo je jasno vec od samog pocetka da Tomas nece dobit priliku da ide na prvenstvo, previse im smeta on i njegov klub.
isto ko sto na svjetsko juniorsko nisu poveli prvaka u velteru,i najboljeg juniora ( na juniorskom prvenstvu je u 4 borbe zadao oko 60 poena,a dobio 3 !!!!) Andreja Gudca iz BK Ri.
i unatoc molbi BK Rijeke da ga povedu,i unatoc naporima izbornika juniorske reprezentacije da mali ode na prvenstvo,neko iz saveza je donio odluku da ga ne zele povest. i nakon sto je BK Rijeka ponudila da snosi troskove puta,odgovor je bio isti.

to je pretpostavljam sve bilo na racun Sivolije,koji djeluje u izvrsnom odboru BK Ri.
ista stvar se sad dogadja Tomasu i Pitt Bullu...nevjerovatno dokle su spremni ici...

ali izbornik može vodit kog on želi:))))

očigledno brak neide:)))))

bbbmarc
  • bbbmarc
2010-05-13T21:39:14Z
Jupidu. wrote:

balooba wrote:

to i je poanta sine, da je izbornik reka ja biram toga i toga zbog tih i tih razloga - nitko mu ništa ne bi moga kazat do iza EP-a

ali on se odlučija da vridnuje sparinge i PH, pa da se na temelju toga odluči - i onda je malo pomalo nastalo to izraslo u kompletno sranje
Jupidu.
2010-05-13T21:42:02Z
bbbmarc wrote:

Jupidu. wrote:

balooba wrote:

to i je poanta sine, da je izbornik reka ja biram toga i toga zbog tih i tih razloga - nitko mu ništa ne bi moga kazat do iza EP-a

ali on se odlučija da vridnuje sparinge i PH, pa da se na temelju toga odluči - i onda je malo pomalo nastalo to izraslo u kompletno sranje

ja da sam izbornik nebi objasnio nikom razloge zakaj nekog vodim na ep.....nit to ikog treba bit briga....

zato i jest izbornik izbornik..da nakon ep odgovara za uspjeh il neuspjeh......

no ovo je jedna zamršena priča izgleda....

Pelin
2010-05-13T22:35:27Z
da, Gudca nisu poveli na juniorsko iako su tražili i molili, to sam čuo..
ma, prst dole i savezu i izborniku, čak i oni boksači koji valjaju, nemaju nikakav motiv za boksat pod ovakvim sranjima. sramotno
nofrx
2010-05-13T23:38:37Z
nepravda nije nikad donila dobro
KW CHAMPION
nofrx
2010-05-13T23:58:32Z
Nepravda nije nikad donila dobro.
Ali nije ni bezvlašće nikad donilo dobro.
Da li je u pitanju nepravda ili čvrsta ruka, ne mogu reć, jer ne znam sve informacije.
Ali mislim da će odgovor na to pitanje dati vrijeme i rezultati. Ako je u pitanju nepravda, izbornik Pjetraj neće imat rezultate.
KW CHAMPION
dcesarec
2010-05-14T06:51:08Z
da ja reagiram...evo čitam malo ovaj forum i vidim da se puno ljudi tu javlja koji su ili pristrani
ili nemaju pojma o situaciji...
Ja sam bio na prvenstvima/mjestima gdje su se odvijale neke scene...
Da ne spominjem žajino nasilno uzimanje pehara za 1. mjesto prije 3 godine od BK Leonardo
gdje je skoro izbila tučnjava inicirana od splićana...u kutu svi mogu bit normalni i emotivni samo žaja jebe svima mater,
pa razni neosnovani medijski natpisi za boksački savez i izbornika...to su samo neke od činjenica,mislim da je dovoljno.
a kad se kaže da je bil odbor Hrvatskog boksačkog saveza to znači da nije samo Leo bio tamo nego i melita
i kruljac i ostali čelni ljudi...Znači odluke ne donosi Leo nego odbor Hrvatskog boksačkog saveza!!!
Hvala!

I da Bibi Katalinić ima upalu hrskavice...pričao sam s njim na hrbiću...
bubamarac
2010-05-14T09:02:20Z
Hahaha, vecu glupost nisam cuo, Pa Leo i Kruljac i Melita su isti mozak i rade za istu stvar.. Joj čelnih ljudi, tragedija.
drug
  • drug
  • Advanced Member
2010-05-14T09:22:36Z
Pelin wrote:

i ne znam dali ste primjetili, na popisu nije uvršten Boris Katalinić, nisam upućen u to, možda je sam odustao ili ima neku povredu ili što već, ali imam nekakav osjećaj, da kao da nebi slučajno niti jedan drugi klub OSIM leonarda na europskom u Moskvi imao više od jednog predstavnika ( naravno Leu u korist ide što je Vrgoč prvak hrv u srednjoj)

Mislim da je Sanjin zasluzio priliku i bez nekakvih navodnih sumnjivih radnji. Netko je rekao da Bibi ima upalu hrskavice, a i na prvenstvu je bio ozlijedjen (mislim rame). Sto bi sad trebalo njega slati, a ne nekoga tko je konstantno dobar i spreman (i aktualni prvak). Uostalom, Boris i Sanjin su uvijek bili dosta izjednaceni u borbama, sto zna svatko tko je gledao borbe.

Ovo s iskljucivanjem Pitbulla smatram sramotom. Sto sad s curama koje nastupaju za Pitbull?

Jel zna tko kako je bilo na sparingu u Otoccu?
bandog
2010-05-14T09:44:00Z
Za Kruljca se zna, za Pietraja se zna, zna se tko se okuplja oko njih i čim se bave! Zanima me di je USKOK i DORH, jer ovo je čisti kriminal. Danas me je sram biti dio ove iskorumpirane nacije!:)14
Dovoljno je mafije, lopovluka i kriminala u privredi, sad pojedinci to otvoreno rade i u sport.
bbbmarc
  • bbbmarc
2010-05-14T10:01:18Z
drug wrote:

Pelin wrote:

Mislim da je Sanjin zasluzio priliku i bez nekakvih navodnih sumnjivih radnji. Netko je rekao da Bibi ima upalu hrskavice, a i na prvenstvu je bio ozlijedjen (mislim rame). Sto bi sad trebalo njega slati, a ne nekoga tko je konstantno dobar i spreman (i aktualni prvak). Uostalom, Boris i Sanjin su uvijek bili dosta izjednaceni u borbama, sto zna svatko tko je gledao borbe.

Ovo s iskljucivanjem Pitbulla smatram sramotom. Sto sad s curama koje nastupaju za Pitbull?

Bibi i Sanjin - nikad nisu bili ista kategorija, Borna i Sanjin - povremeno

u Otočcu njet bil Tomasović

BK Pit-Bull ovom odlukom više ne postoji kao dio boksačkih sportskih struktura, dakle isto vrijedi kao i za dečke, mogu u "prelaznom roku" otič... da ne velim kud
drug
  • drug
  • Advanced Member
2010-05-14T11:48:28Z
bbbmarc wrote:

drug wrote:

Pelin wrote:

Bibi i Sanjin - nikad nisu bili ista kategorija, Borna i Sanjin - povremeno

u Otočcu njet bil Tomasović

BK Pit-Bull ovom odlukom više ne postoji kao dio boksačkih sportskih struktura, dakle isto vrijedi kao i za dečke, mogu u "prelaznom roku" otič... da ne velim kud

Sorry:)25 , mislio sam na Bornu, nego kako je gore spomenut Boris i Vrgoc u istom kontekstu, nisam obracao paznju. Bit ce je i Pelin pogrijesio.