ne mogu vjerovat. ovaj pijetraj je naprosto čudo od izbornika! ovo nisu istine.
šivojlija je isključen jer je na PH progaslio tomasa za najboljeg borca, a ne njihovog Sepa, Palića( njima kapa dole, pravi su fajteri) i jasno je dao do znanja i u javnosti da ga to jako smeta, naravno čim netko njegov nije proglašen najboljim a k tome još je tomas kojeg iz samo sebi znanih razloga jako mrzi.
stvarno ne znam što je to tako veliko i kada je tako često pitt bull kršio pravila i statute, i ako već jesu kršili neka onda kažu točne primjere, a ne ovakva sra*a
naravno kako će se tomasa rješiti, nego izbacivanjem klua, i naravno tko je sljedeći kandidat za ulazak u repku nego mansur, a i to je pitanje po kojim vrijednostima je baš on, no naravno ipak je on član bk Leonardo, pa nam je naravno sve jasno.
i ne znam dali ste primjetili, na popisu nije uvršten Boris Katalinić, nisam upućen u to, možda je sam odustao ili ima neku povredu ili što već, ali imam nekakav osjećaj, da kao da nebi slučajno niti jedan drugi klub OSIM leonarda na europskom u Moskvi imao više od jednog predstavnika ( naravno Leu u korist ide što je Vrgoč prvak hrv u srednjoj)
sve u svemu tako mi se gadi ova situacija da je to strašno, i onda mi recite kako bi se hrvatski amaterski boks trebao razvijati uz ovakvu situacija, postavlja se samo jedno, ako treniraš u leonardu, nemaš beda, u repki si!
da se nebi krivo protumačilo, Dino je super dečko i veliki talent i nada hrv. boksa, ali zasad je još samo na tome nije najbolji boksač hrvatske, kao što je tomas gdje kako stvari stoje neće ugledati Moskvu.