bbbmarc
  • bbbmarc
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-13T12:27:48Z
http://www.profightstore...za-moskvu/boks/5452.aspx 

1. Temeljem stavka 24. stavka 1 i 5, većinom glasova ZA i jednim suzdržanim donesena je: ODLUKA O ISKLJUČENJU BK PIT BULL IZ SPLITA IZ ČLANSTVA HBS-a

....

5. Na osnvu prijedloga izbornika seniorske reprezentacije Leonarda Pijetraja usvojen je popis reprezentativaca za Europsko prvenstvo. Hrvatsku će u Moskvi predstavljati:

-57 kg: Mirsad Ahmeti
-60 kg: Filip Palić
-69 kg: Sandro Mrđenović
-75 kg: Sanjin Pol Vrgoč
-81 kg: Hrvoje Sep
-91 kg: Stjepan Vugdelija
+91 kg: Dino Mansour

....

vjerujem da će ova tema izazvati brojne komentare i rasprave, ali vas unaprijed molim da sve bude na jednoj civiliziranoj i argumentiranoj razini
:)!

Sponsor
Acidofil
2010-05-13T12:36:30Z
Njušim interesantnu raspravu... :)9
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-05-13T12:53:37Z
kvele
2010-05-13T13:03:48Z
Ovo je izdvojeno iz odluke:

"Boksački klub Pit Bull iz Splita nastavio je sustavno kršiti propise HBS-a i šteti ugledu istog, ne obazirući se na sva prethodna upozorenja, opomene, novčane kazne niti vremenske suspenzije kako kluba tako i dužnosnika kluba."

Pa netko tko je upućeniji može li mi možda objasniti na koji način su Pit Bullovci kršili statute...itd... Po ovom ispada da su hrpa bandita.. mislim nije da sam u tom svijetu, pa me zato i zanima razlog ovakvog obrazloženja. Hvala.
Imperare sibi maximum imperium est!
DoKoske
2010-05-13T13:14:04Z
santa barbara će bit goli kurac za ovo kaj sad slijedi:)20
wash your feminine side clean off
Acidofil
2010-05-13T13:15:56Z
DoKoske wrote:

santa barbara će bit goli kurac za ovo kaj sad slijedi:)20

Ja odo po kokice :)20
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

bubamarac
2010-05-13T13:27:30Z
Pijetraj bi mogai razmisliti o svojim odlukama...Naravno da gura borce iz svog kluba, da bi zaradia lovu...
Ali Mansour je 100 puta losiji od Tomasa... I to je činjenica
Acidofil
2010-05-13T13:35:40Z
A što im je Šivolija skrivio, prosvjetli nas neupućene...
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

Slash
2010-05-13T13:36:46Z
Acidofil wrote:

Više me zanima na temelju čega je odlučeno da Mansour ide na EP umjesto Tomasovića?
bubamarac
2010-05-13T13:41:15Z
Šivolija je kriv jer je dao Tomasu pehar na prvenstvu RH. Naravno da to ne paše Pjetraju.

Ovo je katastrofa... Pijetraj je svašta rekao za Tomasa, a kada mu je ovaj vratio, onda ga je suspendirao:ž

http://www.ezadar.hr/cla...rvak-u-teskoj-kategoriji 

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=483451 

Ali kakva nam je država, tako je i sve u njoj, TRULO i JADNO.

Šukrija
2010-05-13T13:44:38Z
uz Tomasovića koliko znam i Čalić je pobjedio vugdeliju na javnim sparinzima za repku i opet ko je u repci? :)12

ovo je stvarno smijesno.. :)26
bubamarac
2010-05-13T13:47:42Z
Ali neka Mansour ode u Rusiju, dobit će svakako batina 🙂
bbbmarc
  • bbbmarc
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-13T13:52:16Z
Slash wrote:

Acidofil wrote:

Više me zanima na temelju čega je odlučeno da Mansour ide na EP umjesto Tomasovića?

Tomasović po ovoj odluci više nije član HBS-a, i kak onda može ići na EP?
:)20
Slash
2010-05-13T14:01:16Z
bbbmarc wrote:

Slash wrote:

Acidofil wrote:

Iskreno, i bojao sam se ovakvog odgovora. :)22
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-05-13T14:26:30Z
prljavi igraju prljavo
Brockton Blockbuster
2010-05-13T14:35:30Z
Drugacije Pijetraj nije mogao izbaciti Tomasovica iz repke. A i poznato je da je Pit Bull trn u oku svima a pogotovo HBS-u.
loreia
2010-05-13T14:43:25Z
Ja mislim da ce nam sve skupa najbolje "deda" objasnit :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
kvele
2010-05-13T15:16:13Z
loreia wrote:

Ja mislim da ce nam sve skupa najbolje "deda" objasnit :)20

Deda nije imao pravi način komuniciranja, ali mislim da je sada očito da je Deda znao ipak nešto više o nekim stvarima... meni je ov opresmješno... A nešto slično se događa i s odbojkaškim savezom...
katastrofa...
Imperare sibi maximum imperium est!
Range
2010-05-13T15:19:44Z
Kreativan ovaj Pjetraj...pitao sam se kako će pokušati maknuti Tomasovića i progurati svoje, al nisam mislio da će zbog toga maknuti cijali klub iz saveza.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Range
2010-05-13T15:24:36Z
bbbmarc wrote:

"Svim registriranim boksačicama i boksačkima boksačkog kluba Pit Bull odobrava se izvanredni prijelazni rok."

Ne znam točno kako ovo funkcionira niti mislim da bi Tomasović mijenjao klub, ali Pjetraj to nije ni uzeo u obzir, nego je ekspresno Mansour dobio mjesto.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."