loreia
  • loreia
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-12T16:26:10Z
Slash wrote:

loreia wrote:

Krajten wrote:

Mirko trenutačno ima oko 110 kilograma, a u borbu će ući sa 107 ili 108.

Ako je ovo istina, Mirko ce izgubiti mec 🙂!

Možda nabacuje kilažu jer želi dominirati u klinču/parteru...
.

Pa to radi vec par godina i rezultati su porazni. IMHO, nema "kruha" u tom smjeru.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Krajten
2010-05-12T16:30:38Z
shogun wrote:

Krajten wrote:

mirko si to ti???

Nisam, ja sam Minotaur. :)1

Jučer sam s njim razgovarao pa smo raspravljali i o kilaži.
Seded
2010-05-12T16:31:43Z
loreia wrote:

unreal wrote:

Da napravi staredown kao protiv silve prvi put...
Stvarno najjaci staredown mozda u povijesti mma. Samo pogledajte Silvu, doimao se splaseno od Mirkeca :)

Silva nije izgledao uplaseno taman da se borio protiv Godzile. 🙂! 🙂! 🙂!

Ma ne znaš ti, to ti je onaj pogled u očima...imao ga je i Gonzaga, znaš.

Ovakvi komentari o uplašenom Silvi me stvarno nasmijavaju :)20. Halooo! Pričamo o Silvi koji je letio u izmjene s Huntom, bio jedan od rijetkih poluteškaša koji se odvažili ući u OWGP s HW borcima i godinama razarao LHW kategoriju PRIDE-a.

OT: Mirko mi je najbolje djelovao sa 100 kg, ako se ne varam s toliko je i osvojio OWGP.
"It's not checkmate. The king has one more move."
irish
2010-05-12T16:33:19Z
Mirko ima previše sala i premalo mišićne mase za tešku kategoriju,on komotno može spustiti ispod 93 kg i da tek onda izgleda ko većina definiranih fajtera današnjice,na vaganju su u formi ko bilderi.
a njegove standardne spike da "nema grama sala" su spike za kafanu i pijane propalice a ne za ljude koji se razumiju u građu i funkcioniranje ljudskog tijela.
njegova kilaža je još prolazila u PRIDE-u dok se boril i s debelim teškašima ali u današnjoj eri superteškaša koji imaju manji postotak tjelesne masti a 15 ili više kila mišićne mase više od Mirka on jednostavno nema šanse,pogotovo zato jer su ti borci puno brži i tehnički potkovaniji neg oni od prije nekoliko godina i prije...
da skratim;on nema nikakve šanse da osvoji pojas u teškoj kategoriji jer da do njega dođe moral bi pobediti barem 3 vrhunska borca a to je za njega nemoguća misija,najbolje bi mu bilo da se oprosti nakon Barry-a i da mu svi zaplješćemo za kraj dok je još živ i zdrav:)!
jednostavno ne vidim smisao daljnjeg mučenja...
nofrx
2010-05-12T16:37:22Z
neurro wrote:

nofrx wrote:

Mirko nije kukavica, i neće nikad bit. Možemo pričat o nedostatku samopouzdanja, ali u bivšem Prideu i današnjem UFC-u teško ćete nać kukavicu.

Stari,nemoj bit naivac ... ili dijete ... što si već. Manjak samopouzdanja,šta je to drugo nego panika i strah

Stari, nemoj ti bit sudac. Kukavica je teška riječ. Jesi li ti kukavica?
KW CHAMPION
loreia
  • loreia
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-12T16:53:41Z
Krajten wrote:

shogun wrote:

Krajten wrote:

mirko si to ti???

Hvala za info, naj nabaci jos koju informaciju.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Slash
2010-05-12T16:56:00Z
loreia wrote:

Slash wrote:

loreia wrote:

Krajten wrote:

Ako je ovo istina, Mirko ce izgubiti mec 🙂!

Možda nabacuje kilažu jer želi dominirati u klinču/parteru...
.

Pa to radi vec par godina i rezultati su porazni. IMHO, nema "kruha" u tom smjeru.

Onda se želio braniti od veće ekipe, sad možda ide sa kontra idejom da napada.
stina
2010-05-12T17:03:40Z
irish wrote:

Mirko ima previše sala i premalo mišićne mase za tešku kategoriju,on komotno može spustiti ispod 93 kg i da tek onda izgleda ko većina definiranih fajtera današnjice,na vaganju su u formi ko bilderi.
a njegove standardne spike da "nema grama sala" su spike za kafanu i pijane propalice a ne za ljude koji se razumiju u građu i funkcioniranje ljudskog tijela.
njegova kilaža je još prolazila u PRIDE-u dok se boril i s debelim teškašima ali u današnjoj eri superteškaša koji imaju manji postotak tjelesne masti a 15 ili više kila mišićne mase više od Mirka on jednostavno nema šanse,pogotovo zato jer su ti borci puno brži i tehnički potkovaniji neg oni od prije nekoliko godina i prije...
da skratim;on nema nikakve šanse da osvoji pojas u teškoj kategoriji jer da do njega dođe moral bi pobediti barem 3 vrhunska borca a to je za njega nemoguća misija,najbolje bi mu bilo da se oprosti nakon Barry-a i da mu svi zaplješćemo za kraj dok je još živ i zdrav:)!
jednostavno ne vidim smisao daljnjeg mučenja...

Kakve veze ima bodybuilding i ultimate fight?!? apsolutno nikakve. Mišić jednostavno troši previše kisika i još svijet nije vidio uspješnog teškaša definiranog kao npr borci iz welter kategorije.
Um je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren.

neurro
2010-05-12T17:07:27Z
nofrx wrote:

neurro wrote:

nofrx wrote:

Mirko nije kukavica, i neće nikad bit. Možemo pričat o nedostatku samopouzdanja, ali u bivšem Prideu i današnjem UFC-u teško ćete nać kukavicu.

Stari,nemoj bit naivac ... ili dijete ... što si već. Manjak samopouzdanja,šta je to drugo nego panika i strah

Pa nisam sudac već samo objektivan niti sam to bubnuo iz čistog mira.Isto to sam napisao na nok. prije četiri god. nakon Fedora i Hunta, nije da se pravim pametan ali to nije teško za primjetiti i radije ću sam razmisliti o tome nego upijati Mirkove trikove i bube koje stalno baca tražeći neki alibi i izgovor ... naravno,većina se odmah prima za to misleći isto kao i ti da netko ko je borac u MMA to jednostavno ne može biti. Nije on nikakav junak iz stripova ... Svaki borac koji je bio nokautiran ili dobio gadne batine u ringu doživi mentalni šok ... netko veći netko manji ... kod Mirka je to extremno ... ma šta extremno ... turbo extremno
irish
2010-05-12T17:13:55Z
nisam ja ni rekel da imaju neke velike veze ali zakaj postoje težinske kategorije???
Mirko bi se boril s Lesnarom,Carwinom ili Mirom koji su 2 težinske kategorije iznad njega da se tak gleda...
a isto su brzi ako ne i brži i puno fizički jači nego on,jel tak?
o tehnici ni nema više smisla pričati jer se Mirko u zadnje vreme bori ko da nikad ni nije imal neku tehniku...
da ima manje tereta(viška sala)bil bi okretniji i brži:)17
nofrx
2010-05-12T17:30:14Z
neurro wrote:

nofrx wrote:

neurro wrote:

nofrx wrote:

Pa nisam sudac već samo objektivan niti sam to bubnuo iz čistog mira.Isto to sam napisao na nok. prije četiri god. nakon Fedora i Hunta, nije da se pravim pametan ali to nije teško za primjetiti i radije ću sam razmisliti o tome nego upijati Mirkove trikove i bube koje stalno baca tražeći neki alibi i izgovor ... naravno,većina se odmah prima za to misleći isto kao i ti da netko ko je borac u MMA to jednostavno ne može biti. Nije on nikakav junak iz stripova ... Svaki borac koji je bio nokautiran ili dobio gadne batine u ringu doživi mentalni šok ... netko veći netko manji ... kod Mirka je to extremno ... ma šta extremno ... turbo extremno

Nisi mi odgovorio na pitanje - jesi li ti kukavica? Kad već pričaš o tuđoj hrabrosti i kukavičluku, valjda možeš i o svojoj. Smatraš li sebe hrabrim ili kukavicom?
KW CHAMPION
Krajten
2010-05-12T17:31:47Z
loreia wrote:

Krajten wrote:

shogun wrote:

Krajten wrote:

mirko si to ti???

Hvala za info, naj nabaci jos koju informaciju.

Što te zanima?
neurro
2010-05-12T17:48:34Z
nofrx wrote:

neurro wrote:

nofrx wrote:

neurro wrote:

nofrx wrote:

Nisi mi odgovorio na pitanje - jesi li ti kukavica? Kad već pričaš o tuđoj hrabrosti i kukavičluku, valjda možeš i o svojoj. Smatraš li sebe hrabrim ili kukavicom?

Kad postavljaš glupa pitanja ... s čim to ima veze? Sljedeće pitanje će ti biti jel bi ja ušo u ring s Fedorom ili neka slična nebuloza , jelda? :)17
nofrx
2010-05-12T18:04:09Z
neurro wrote:

nofrx wrote:

neurro wrote:

nofrx wrote:

neurro wrote:

nofrx wrote:

Kad postavljaš glupa pitanja ... s čim to ima veze? Sljedeće pitanje će ti biti jel bi ja ušo u ring s Fedorom ili neka slična nebuloza , jelda? :)17

Nije glupo pitanje, nego si brzoplet. Zanima me je li hrabar čovjek, ili kukavica, Mirka smatra kukavicom. Samo me to zanimalo. Ne želim se uopće svađat, i nemam više pitanja.
KW CHAMPION
Slash
2010-05-12T18:11:15Z
Ajmo na temu natrag! Ovu vašu raspravu možete dovršiti na PM.
nofrx
2010-05-12T18:13:17Z
Slash wrote:

Ajmo na temu natrag! Ovu vašu raspravu možete dovršiti na PM.

:)36
KW CHAMPION
neurro
2010-05-12T18:19:57Z
Pa maloprije sam napisao da nisam tak nekaj bubnuo bez veze a ti kažeš da sam brzoplet ,ok nek ti bude ali barem onda objasni po čemu misliš da nije ... možda si u pravu,šta ja znam
nofrx
2010-05-12T18:32:42Z
neurro wrote:

Pa maloprije sam napisao da nisam tak nekaj bubnuo bez veze a ti kažeš da sam brzoplet ,ok nek ti bude ali barem onda objasni po čemu misliš da nije ... možda si u pravu,šta ja znam

Treba neko i branit Mirka sad kad je pao na niske grane.:)21
A zašto mislim da nije postao kukavica. Zato što se to ne može postati. Hrabrost imaš, ili nemaš. Većina drugih osobina koje su potrebne borcu se mogu steći
(snaga, tehnika, izdržljivost, iskustvo, samopouzdanje itd.)
Osim toga. Za uć ovako nespreman u kavez, kao što on sada ulazi, potrebna je još veća hrabrost nego za uć spreman.

KW CHAMPION
Black Arrow
2010-05-12T18:37:53Z
Svako ima pravo iznositi svoje misljenje i to se mora ispostovati. Ali stvarno Mirka nazvati "Kukavicom" ...???

Dovoljno je samo pogledati njegov skor njegove cijele dosadasnje karijere U K1 i u MMA !! Mirko se zadnjih 15 godina borio sa najboljima i nikoga nije izostavljao.

Pa on je i dan danas jedini borac na svijetu koji je stvarno dao pravi otpor Fedoru !!!! Ili sam ja to neku drugu borbu gledao ???
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-05-12T18:38:01Z
Mirko naravno nije kukavica, nego je s godinama postao svjestan mogućih ozljeda pa se opreznije bori...
Naravno više nije dobar ko prije jer slabo trenira. Dobar si onoliko koliko jako treniraš ,a to je kod njega slabo...neznam ,npr. sjećam se kad je trenirao za Cigana u coregymu , radio je sprawlove na prazno jako ,jako sporo... naravno da je onda i u fightu spor. On ima identičnu tehniku ko prije ,ali mu to propada bez ekplozivnosti. Sad je još u UFCu samo zbog para i sam je svjestan da nemože nikako osvojit pojas.
Users browsing this topic