Pogotovo jer se ovaj put ne treba previse plasiti partera.Mislim da se on odavno ne boji partera, najmanje još od meča s Fedorom kad je prvi uspješno neutralizirao Fedorov ubitačan gnp. Ali od tog meča (kad ga je prvi puta u MMA netko nadjačao u stojci), on se zapravo iz meča u meča sve više boji stojke.Nadam se da će Barrya baciti dolje i gnp-ati!Bilo kako bilo, ja se još uvijek nadam labuđem pjevu Cro Copa (doduše nadam se već godinama da će i Dinamo u Ligu Prvaka)
Pogotovo jer se ovaj put ne treba previse plasiti partera.
Pogotovo jer se ovaj put ne treba previse plasiti partera.Mislim da se on odavno ne boji partera, najmanje još od meča s Fedorom kad je prvi uspješno neutralizirao Fedorov ubitačan gnp. Ali od tog meča (kad ga je prvi puta u MMA netko nadjačao u stojci), on se zapravo iz meča u meča sve više boji stojke.Nadam se da će Barrya baciti dolje i gnp-ati!Bilo kako bilo, ja se još uvijek nadam labuđem pjevu Cro Copa (doduše nadam se već godinama da će i Dinamo u Ligu Prvaka)Ja mislim da se on itekako boji partera od gonzaginih laktova a i alistar ga je fino nalupo ,pa vidis da se bojo ic i sa ovim perosem u parter .
Nemojte quotati sliku, samo se sporije učitava.
kad bih ga vidio da izlazi u kavez sa ovakvim stavom, to je to, nije bitno tko je s druge strane...
Roid rage? :)20
Mirko trenutačno ima oko 110 kilograma, a u borbu će ući sa 107 ili 108.
Da napravi staredown kao protiv silve prvi put... Stvarno najjaci staredown mozda u povijesti mma. Samo pogledajte Silvu, doimao se splaseno od Mirkeca :)
Mirko trenutačno ima oko 110 kilograma, a u borbu će ući sa 107 ili 108.Ako je ovo istina, Mirko ce izgubiti mec 🙂!
Mirko nije kukavica, i neće nikad bit. Možemo pričat o nedostatku samopouzdanja, ali u bivšem Prideu i današnjem UFC-u teško ćete nać kukavicu.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close