loreia
  • loreia
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-12T10:16:50Z
bero wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

zamislite koliko je dana white zaljubljen u crocopa da mu daju priliku za prilikom

ma zaljubljen je on u pare koje mu mirko jos uvijek moze donijet pogotovo na europskom trzistu

Kimbo mu je mogao donijeti 10 puta veću lovu, pa ga je ipak nogirao.
al Mirko je posebna priča, on je i dalje u UFC-u, čak Fertitta dolazi u Gajnice po njega.
:)11

Ma najgore je sto ce ga i dalje dovoditi u UFC, bez obzira na rezultat ovog meca.

Inace, ja prognoziram pobjedu Mirka. Uvjerljivim nokautom. !!
dr. Jupidu wrote: diskusting
shogun33
2010-05-12T10:18:49Z
Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

zamislite koliko je dana white zaljubljen u crocopa da mu daju priliku za prilikom

ma zaljubljen je on u pare koje mu mirko jos uvijek moze donijet pogotovo na europskom trzistu

nema to više veze s tim....

Daj razmisli prije nego lupiš glupost.

edited by moderator.
Olde Scum
2010-05-12T10:21:23Z
možda ima neka nježna veza..?
bbbmarc
2010-05-12T10:25:12Z
shogun wrote:

bero wrote:

neuki bookmakeri će ga opet stavit za favorita na kladionicama, to je jedino bitno.
treba stavit što veću lovu na Barryja :)36 :)36

ma kita, nisu ga stavila za favorita, kvota 2 je na mirkeca a na crocop fana 1,65.

takoder izasla kvota na grove vs reljic. 2.10 grove, 1.60 reljic

jupidu će bit jako ljut kad to vidi, nije u redu da tamo neki crocop fan dobije prigodi boriti se u UFCu, a jupidu kao njegov najstručniji i najduži fan još nije dobio priliku za borbu, e dana dana
bbbmarc
2010-05-12T10:27:08Z
loreia wrote:

kaj je to sad?

2+2 više nije 4?????
Jupidu.
2010-05-12T10:32:21Z
želim vidjet pobjedu crocopa u 2 rundi....

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-05-12T11:07:04Z
bero wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

al Mirko je posebna priča, on je i dalje u UFC-u, čak Fertitta dolazi u Gajnice po njega
.

Jednom davno je Goran Ivanišević izjavio nešto u stilu: "Mogu ja biti velika zvijezda u cijelom svijetu ali me i dalje u Splitu nitko ne doživljava kao facu".

neurro
2010-05-12T11:10:07Z
Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

Potpuno se slažem s Jupiduom,nema to toliko veze s novcem kao s tim kolko Dana voli Mirka ... to se od prvog dana moglo vidjet.
Jupidu.
2010-05-12T11:17:20Z
neurro wrote:

Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

Potpuno se slažem s Jupiduom,nema to toliko veze s novcem kao s tim kolko Dana voli Mirka ... to se od prvog dana moglo vidjet.

sentimentalni smo prema mirku....

no realno: neznamo dal je koristio nedopuštena sredstva u japanu... a i sam sport je evoluirao i omasovio...

al ovakav kredit je nevjerovatan..

al kao da nešto pošalje mirku kad padne perosha s dvije lijeve noge...ili barrya koji je protivnik po mjeri....:)

shogun
2010-05-12T11:29:56Z
bero wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

al Mirko je posebna priča, on je i dalje u UFC-u, čak Fertitta dolazi u Gajnice po njega.

kimbo mu donosi pare u americi a mirkec mala rukavica na ostalim kontinentima,tako da se je lako kimba rjesit,popularnost u americi nije upitna,treba se sirit na druge zemlje a tu je mala rukavica ruku na srce najjaci
neurro
2010-05-12T11:48:51Z
Jupidu. wrote:

neurro wrote:

Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

no realno: neznamo dal je koristio nedopuštena sredstva u japanu... a i sam sport je evoluirao i omasovio...

al kao da nešto pošalje mirku kad padne perosha s dvije lijeve noge...ili barrya koji je protivnik po mjeri....:)

Sentimentalni ili ne,ovo što Mirko radi u zadnje vrijeme je postalo degutantno ... Strah je normalna stvar kod svakog čovjeka i to ne osuđujem niti smatram nekog manje vrijednim samo zato što se boji ... pogotovo mi ne pada na pamet da se rugam radi toga ali u ovom slučaju pričamo o Mirku.On nije taj koji si to može priuštit pa nikom nšta.U prvom redu plaćen je da se bori,utreniran je za to i mora imati imati neku odgovornost.
Uopće nije bitno da li je nešto uzimao u Japanu ... ionako bi mu ti strahovi koji su naglo došli do izražaja oduzeli i taj bonus od steroida.Ruku na srce,Mirko ni u najboljim danima nije bio neko oličenje junaštva u ringu zapravo u njemu je oduvijek čučao kukavičluk koji raznoraznim čimbenicima i okolnostima nije isplivao u tolikoj mjeri kao što se sad može vidjet - kao što je rekao Goran_ACD
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-12T11:59:36Z
Jupidu. wrote:

barrya koji je protivnik po mjeri....:)

doture, po čemu je Barry protivnik po mjeri?
ja mislim upravo suprotno, da je to JAKO opasan protivnik za Mirka.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
atilla hun
2010-05-12T12:17:10Z
shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

Daj razmisli prije nego lupiš glupost.

edited by moderator.

**
Nemoj pisati prijetnje korisnicima, tako nešto nije dobrodošlo.
loreia
  • loreia
2010-05-12T12:47:47Z
bbbmarc wrote:

loreia wrote:

kaj je to sad?

2+2 više nije 4?????

he he

A cuj, mora i corava koka jednom ubosti. :)20

Moje je misljenje da Mirko jos uvijek moze pruiti 80% od onoga sto je pruzao u najboljim danim, a to je sasvim dovoljno u danasnjem HW UFC-u. Jedini je problem sto se on mentalno raspadne dok hoda prema Oktagonu. A hebemu sve, mora i on imat jedan dobar dan u pet godina. Tj. samo treba uci u ring sa blagom nervozom, a ne opcom panikom.
Barry je dobar udarac, ali nije nista posebno. Mirko to moze dobiti, i ja prognoziram da ce se to konacno i dogoditi.
Pogotovo jer se ovaj put ne treba previse plasiti partera.
Seded
2010-05-12T12:52:07Z
loreia wrote:

bbbmarc wrote:

loreia wrote:

kaj je to sad?

2+2 više nije 4?????

he he

A cuj, mora i corava koka jednom ubosti. :)20

Moje je misljenje da Mirko jos uvijek moze pruiti 80% od onoga sto je pruzao u najboljim danim, a to je sasvim dovoljno u danasnjem HW UFC-u. Jedini je problem sto se on mentalno raspadne dok hoda prema Oktagonu. A hebemu sve, mora i on imat jedan dobar dan u pet godina. Tj. samo treba uci u ring sa blagom nervozom, a ne opcom panikom.
Barry je dobar udarac, ali nije nista posebno. Mirko to moze dobiti, i ja prognoziram da ce se to konacno i dogoditi.

Optimističan si, ali nije se ni s JDS-om trebao plašiti partera pa smo vidjeli backpedaling u 10. sekundi meča :)21.

Prognoziram pobjedu Barryja, ali nadam se da će Mirko iz klinča potražiti takedown i završiti to u parteru.
"It's not checkmate. The king has one more move."
loreia
  • loreia
2010-05-12T12:52:12Z
bero wrote:

Jupidu. wrote:

barrya koji je protivnik po mjeri....:)

doture, po čemu je Barry protivnik po mjeri?
ja mislim upravo suprotno, da je to JAKO opasan protivnik za Mirka.

J**te, pa tko nije opasan protivnik za Mirka ovih dana, u Oktagonu bi ga i Jupidu dobio sa svojim VMMA ako Mirko izadje "punih gaca".
loreia
  • loreia
2010-05-12T12:54:48Z
Seded wrote:

Optimističan si, ali nije se ni s JDS-om trebao plašiti partera pa smo vidjeli backpedaling u 10. sekundi meča :)21.

Prognoziram pobjedu Barryja, ali nadam se da će Mirko iz klinča potražiti takedown i završiti to u parteru.

Ako ne dobije sa KO u stojci, onda je to kao da nije ni dobio mec.
Za njegovo samopouzdanje bitan je jedino brutalan KO u stojci.

Bas me zanima hoce li mu i Barry bjezati u lijevu stranu kao da je Oktagon beskonacan u tom smjeru.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-05-12T12:57:21Z
loreia wrote:

Mislim da se on odavno ne boji partera, najmanje još od meča s Fedorom kad je prvi uspješno neutralizirao Fedorov ubitačan gnp. Ali od tog meča (kad ga je prvi puta u MMA netko nadjačao u stojci), on se zapravo iz meča u meča sve više boji stojke.

Nadam se da će Barrya baciti dolje i gnp-ati!

Bilo kako bilo, ja se još uvijek nadam labuđem pjevu Cro Copa (doduše nadam se već godinama da će i Dinamo u Ligu Prvaka)
loreia
  • loreia
2010-05-12T13:02:25Z
fist wrote:

loreia wrote:

Mislim da se on odavno ne boji partera, najmanje još od meča s Fedorom kad je prvi uspješno neutralizirao Fedorov ubitačan gnp. Ali od tog meča (kad ga je prvi puta u MMA netko nadjačao u stojci), on se zapravo iz meča u meča sve više boji stojke.

Nadam se da će Barrya baciti dolje i gnp-ati!

Bilo kako bilo, ja se još uvijek nadam labuđem pjevu Cro Copa (doduše nadam se već godinama da će i Dinamo u Ligu Prvaka)

Ne plasi ga parter kao takav, ali on od pocetka trenira stojku za MMA tako da se panicno brani od partera. Kad bi se samo malo opustio u stojci i kad se ne bi zamarao s tim hoce li ga tip baciti na pod ili nece, mislim da bi puno bolje nastupao.
Cak i sad kad je dobar parteras, ostalo mu je u glavi da parter treba panicno izbjegavati.

A zapravo jedino sto bi trebao izbjegavati je klinc, jer u njemu izgleda kao uplaseni klinac od 75 kila.
A kad izadje iz klinca, umoran je kao da je preorao cili vinograd.
Jupidu.
2010-05-12T13:16:41Z
neurro wrote:

Jupidu. wrote:

neurro wrote:

Jupidu. wrote:

shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

Sentimentalni ili ne,ovo što Mirko radi u zadnje vrijeme je postalo degutantno ... Strah je normalna stvar kod svakog čovjeka i to ne osuđujem niti smatram nekog manje vrijednim samo zato što se boji ... pogotovo mi ne pada na pamet da se rugam radi toga ali u ovom slučaju pričamo o Mirku.On nije taj koji si to može priuštit pa nikom nšta.U prvom redu plaćen je da se bori,utreniran je za to i mora imati imati neku odgovornost.
Uopće nije bitno da li je nešto uzimao u Japanu ... ionako bi mu ti strahovi koji su naglo došli do izražaja oduzeli i taj bonus od steroida.Ruku na srce,Mirko ni u najboljim danima nije bio neko oličenje junaštva u ringu zapravo u njemu je oduvijek čučao kukavičluk koji raznoraznim čimbenicima i okolnostima nije isplivao u tolikoj mjeri kao što se sad može vidjet - kao što je rekao Goran_ACD

da ali ako JEST koristio stimulativna nedopuštena sredstva u pride danima....i bio pokretljiviji i jači

onda je razumljiv stRAH kad i na treningu vidi da 105 KG NEMOŽE NOSIT 3 R

no ovo šta vidimo mislim da vidimo posljedicu uzimanja svih umjetnih preparata tokom godina... tjelo je reklo dosta........tjelo kaže vrati me na 94-5 prirodnih kila...

Users browsing this topic