Kimura
2010-05-11T22:55:55Z
neurro wrote:

irish wrote:

stvarno su mu svi intervjui prije borbe isti,dosadan je totalno:)40
ako ovo izgubi baš me zanima kaj bude dalje...
a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10

Mene više zanima kako to da se još uvijek bori u UFCu.Trebali su ga najurit već odavno ... I bogu bi dosadio .... :)3

Nakon šta Mirko izgubi od Barrya (a čini mi se da hoće, sudeći po ovom intevjuu), možda vrate Kimba na još jednu borbu s Cro Copom, kako bi obojica jubilarno otišli sa 36 godina u zasluženu penziju. Stare kosti, šta ćeš...
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-05-11T23:06:30Z
Htio bih da Mirko "Mala Rukavica" Crocop bar još jednom zabljesne i ako spuši da bar pruži dobru borbu...
neurro
2010-05-11T23:52:12Z
bero wrote:

neuki bookmakeri će ga opet stavit za favorita na kladionicama, to je jedino bitno.
treba stavit što veću lovu na Barryja :)36 :)36

hehe što se desilo s onim tvojim "vječiti sam optimist" ? :)20
FaceDesigner
2010-05-12T00:11:54Z
Ali ljudi moji ako izgubi,a vjerovatno hoće.Kada kaže da se povlači i ide u penziju,pustit ču suzu.Moram priznat,da mi je bed od same pomisli na to.Zbog njega sam zavolio ovaj sport,pratio svaku borbu u suludim terminima i naučio sve što znam.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
shogun
2010-05-12T00:25:40Z
FaceDesigner wrote:

Ali ljudi moji ako izgubi,a vjerovatno hoće.Kada kaže da se povlači i ide u penziju,pustit ču suzu.Moram priznat,da mi je bed od same pomisli na to.Zbog njega sam zavolio ovaj sport,pratio svaku borbu u suludim terminima i naučio sve što znam.

svima ce nama faliti nas mirkec
Black Arrow
2010-05-12T00:42:47Z
Ma sta vam je Mirko pobjedjuje !!!
engineer
2010-05-12T02:12:05Z
svaki mirkov intervju prije borbe je isti.. i vasi postovi su isti.. pa zasto, ako nemate nista novo za rec ne ignorirate "novi" intervju? mozda bi bilo najbolje za mirka, ako cita, da ga se ignorira.. bolje to nego "izgubit ce, izgubit ce"...
Zatoichi
2010-05-12T03:38:37Z
engineer wrote:

svaki mirkov intervju prije borbe je isti.. i vasi postovi su isti.. pa zasto, ako nemate nista novo za rec ne ignorirate "novi" intervju? mozda bi bilo najbolje za mirka, ako cita, da ga se ignorira.. bolje to nego "izgubit ce, izgubit ce"...

ja cu odsad "copy/paste" moje stare postove,lakse tako
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-05-12T07:54:11Z
Kaže Mirko da je bolji od Barrya u nožnim tehnikama?

Više od činjenice da misli da je bolji u kickovima me brine to što dakle očito misli da je Barry bolji u boksu, a ako s tim mindsetom uđe u meč, onda čemo gledati reprizu meča s Ciganom, dakle odgurivanje čim krene ručna serija Barrya bez pokušaja imalo učinkovitije ručne kontre.
Što se tiče sparing partnera za stojku, koliko znam ima solidne europske K-1 borce, ne bih o imenima. A bilo bi napokon i vrijeme da vidimo taj nekakav pozitivan efekt rada s Hyppoliteom, ipak već dugo radi s njime.

Last but not least, nadam se da će se u octogonu pojaviti s max 103-104 kg jer sve preko toga ne može kvalitetno nositi više od max jedne runde.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-05-12T07:55:45Z
engineer wrote:

Po drugi puta zaredom se slažem s inženjerom, već se pomalo brinem:)22
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-12T08:06:57Z
neurro wrote:

bero wrote:

neuki bookmakeri će ga opet stavit za favorita na kladionicama, to je jedino bitno.
treba stavit što veću lovu na Barryja :)36 :)36

hehe što se desilo s onim tvojim "vječiti sam optimist" ? :)20

nažalost nema tu mjesta više za optimizam.
čovjek ima tešku fobiju od kaveza ili šta već, i smrzne se čim uđe u dvoranu.
u stanju je pobijediti samo borce tipa Perosh i slične koji mu ne predstavljaju ama baš nikakvu prijetnju.
po meni je nastavak karijere ogromna greška, jer će si ukaljat sav ugled koji je krvavo stekao.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Jupidu.
2010-05-12T08:38:58Z
travarica wrote:

pat barry je veliki fan :)20

UserPostedImage

u zadnje vrijeme svi mirkovi fanovi ga nalupaju.................

i meni dođe želja:)

dobro se sjetio da mu je kondicija loša..
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
shogun33
2010-05-12T09:12:33Z
bero wrote:

nažalost nema tu mjesta više za optimizam.
čovjek ima tešku fobiju od kaveza ili šta već, i smrzne se čim uđe u dvoranu.
u stanju je pobijediti samo borce tipa Perosh i slične koji mu ne predstavljaju ama baš nikakvu prijetnju.
po meni je nastavak karijere ogromna greška, jer će si ukaljat sav ugled koji je krvavo stekao.

:)36

samo ce nam narednim borbama čupat živce. nikako da svati da nije sve u parama, jer jebo njih ako izgubi reputaciju i postane kanta za nabijanje
Jupidu.
2010-05-12T09:22:08Z
zamislite koliko je dana white zaljubljen u crocopa da mu daju priliku za prilikom

shogun33
2010-05-12T09:26:28Z
Jupidu. wrote:

zamislite koliko je dana white zaljubljen u crocopa da mu daju priliku za prilikom

ma zaljubljen je on u pare koje mu mirko jos uvijek moze donijet pogotovo na europskom trzistu
travarica
2010-05-12T09:28:39Z
fist wrote:

Kaže Mirko da je bolji od Barrya u nožnim tehnikama?

Više od činjenice da misli da je bolji u kickovima me brine to što dakle očito misli da je Barry bolji u boksu, a ako s tim mindsetom uđe u meč, onda čemo gledati reprizu meča s Ciganom, dakle odgurivanje čim krene ručna serija Barrya bez pokušaja imalo učinkovitije ručne kontre.
Što se tiče sparing partnera za stojku, koliko znam ima solidne europske K-1 borce, ne bih o imenima. A bilo bi napokon i vrijeme da vidimo taj nekakav pozitivan efekt rada s Hyppoliteom, ipak već dugo radi s njime.

Last but not least, nadam se da će se u octogonu pojaviti s max 103-104 kg jer sve preko toga ne može kvalitetno nositi više od max jedne runde.

to je i meni čudno.... po mom mišljenju Mirko baš u boksu mora tražit priliku a ne da troši energiju na kickove (kad su u intervju-u poslije Hardonka pitali Barrya, da li su mu low kickovi Hardonka nanjeli štetu rekao je, da ima kondicionirane noge i da bi trebalo puno low kickova, da bi imali bilo kakav efekt a Hardonku je to specialnost)

trebao bi na početku uputit 2,3 snažna zadnja direkta a onda čekat priliku i da eksplodira sa ručnim kombinacijama... Mirko je toga sposoban samo treba muda i samopouzdanje i satrao bi Barry-a rukama

ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-05-12T09:29:30Z
Meni je fascinantno koliko dugo vremena Mirko uspijeva biti primamljiv navijačima ( ne samo hrvatskim ) s obzirom da nije pružio dobru borbu već 4 godine. Dokle god je zanimanje takvo, može očekivati da će biti u UFC-u i dizati ugled mladim borcima.
kicker
2010-05-12T09:51:00Z
ive wrote:

Meni je fascinantno koliko dugo vremena Mirko uspijeva biti primamljiv navijačima ( ne samo hrvatskim ) s obzirom da nije pružio dobru borbu već 4 godine. Dokle god je zanimanje takvo, može očekivati da će biti u UFC-u i dizati ugled mladim borcima.

prebit će ga Mirko ko šugavog psa
Jupidu.
2010-05-12T09:58:04Z
shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

ma zaljubljen je on u pare koje mu mirko jos uvijek moze donijet pogotovo na europskom trzistu

nema to više veze s tim....

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-12T10:00:32Z
shogun33 wrote:

Jupidu. wrote:

Kimbo mu je mogao donijeti 10 puta veću lovu, pa ga je ipak nogirao.
al Mirko je posebna priča, on je i dalje u UFC-u, čak Fertitta dolazi u Gajnice po njega.
:)11
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Users browsing this topic