loreia
  • loreia
  • Advanced Member Topic Starter
Sponsor
FaceDesigner
2010-05-11T19:13:38Z
Uvik isto.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
irish
2010-05-11T19:35:50Z
stvarno su mu svi intervjui prije borbe isti,dosadan je totalno:)40
ako ovo izgubi baš me zanima kaj bude dalje...
a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-05-11T19:39:27Z
irish wrote:

a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10

Smiješna izjava za nekog ko trenira parter 10 godina profesionalno
GARIĆPRIDEFC
2010-05-11T19:42:37Z
Joc wrote:

irish wrote:

:)36 :)36 :)36 Baš pa to mu i jest jedina prednost samo nek on pametuje pa kad ga čovjek razvali onda će biti psihička blokada opet
irish
2010-05-11T19:46:53Z
mislim da trenutno Barry ima bolji stand up nego Mirko,ako ništ drugo puno agresivniji...
slažem se da je Mikiju ground bolja opcija,ovaj bu ga nokautiral ko vreču,samo nek se zajebava:)!
travarica
2010-05-11T20:09:36Z
znači ipak ide kod psihologa... pomalo iznenađujuće

travarica
2010-05-11T20:15:53Z
pat barry je veliki fan :)20

UserPostedImage
FaceDesigner
2010-05-11T20:30:52Z
Joc wrote:

irish wrote:

On još nije skužio da ovdje prosječan borac mora bit u svemu dobar,a kamoli ako želi biti top.
Kaže i da Hipolit tek dolazi u Zagreb...:)11 ,ali i da trenira sa top udaračima....kojim???:)11 Trenira hrvanje na kinez. fakultetu.....:)11
I pazite ''ako ništa bolje udaram nogama''.Pa Mirko očito nije ni pogledao njegove borbe.Jebote u UFC-u je tipa nokautirao low kickom....
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
shogun
2010-05-11T20:42:40Z
ma nek izgubi,pun kurac mi ga je
Black Arrow
2010-05-11T21:16:06Z
travarica wrote:

znači ipak ide kod psihologa... pomalo iznenađujuće

Ako mu bude nesto pomoglo onda je ok. Ja sam smatrao da je Mirko dovoljno inteligentan i da ce uspjeti sam sebe proanalizirat,ali ocigledno da nije... uspeo.:)1

Ali nije to bas toliko negativno da sportista ide kod psihologa to je danas normalna stvar u svijetu Sporta.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-05-11T21:32:16Z
da, prvo je govorio o 4 tjedna priprema u nizozemskoj, sada ovaj dolazi tu na 2... Mirko nije od 2006 bacio par kickova u mecu koji su napravili stetu, on zivi u proslosti....
KrvavaPesnica
2010-05-11T21:42:56Z
shogun wrote:

ma nek izgubi,pun kurac mi ga je

:)36 :)38 :)38 :)38
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
neurro
2010-05-11T21:46:47Z
irish wrote:

Mene više zanima kako to da se još uvijek bori u UFCu.Trebali su ga najurit već odavno ... I bogu bi dosadio .... :)3
shogun
2010-05-11T21:50:16Z
neurro wrote:

irish wrote:

Mene više zanima kako to da se još uvijek bori u UFCu.Trebali su ga najurit već odavno ... I bogu bi dosadio .... :)3

dok se pare vrte nikom nije nista dosadno
Black Arrow
2010-05-11T22:04:58Z
neurro wrote:

irish wrote:

Glavni razlog je taj sto privlaci veliku publiku pogotovo Hrvatskog porijekla koja zivi u inostranstvu na primjer USA,Canada ,Australija itd.
neurro
2010-05-11T22:12:48Z
Black Arrow wrote:

neurro wrote:

irish wrote:

Glavni razlog je taj sto privlaci veliku publiku pogotovo Hrvatskog porijekla koja zivi u inostranstvu na primjer USA,Canada ,Australija itd.

Ma znam,jasno mi je ... al opet ... UFC radi dobru lovu bez obzira na njega ... pa uostalom Kimbo je radio veću lovu nego Mirko pa ...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-11T22:28:47Z
neuki bookmakeri će ga opet stavit za favorita na kladionicama, to je jedino bitno.
treba stavit što veću lovu na Barryja :)36 :)36
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
shogun
2010-05-11T22:44:17Z
bero wrote:

neuki bookmakeri će ga opet stavit za favorita na kladionicama, to je jedino bitno.
treba stavit što veću lovu na Barryja :)36 :)36

ma kita, nisu ga stavila za favorita, kvota 2 je na mirkeca a na crocop fana 1,65.

takoder izasla kvota na grove vs reljic. 2.10 grove, 1.60 reljic
Black Arrow
2010-05-11T22:55:37Z
neurro wrote:

Black Arrow wrote:

neurro wrote:

irish wrote:

Ma znam,jasno mi je ... al opet ... UFC radi dobru lovu bez obzira na njega ... pa uostalom Kimbo je radio veću lovu nego Mirko pa ...

To jeste ali znas nikad nije dovoljno... Jupidu je jednom napisao da se i oni sjecaju starih Pride dana i zive u nadi kao i mi...:)20

Users browsing this topic