a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10
a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10 Smiješna izjava za nekog ko trenira parter 10 godina profesionalno
znači ipak ide kod psihologa... pomalo iznenađujuće
ma nek izgubi,pun kurac mi ga je
stvarno su mu svi intervjui prije borbe isti,dosadan je totalno:)40 ako ovo izgubi baš me zanima kaj bude dalje...a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10
stvarno su mu svi intervjui prije borbe isti,dosadan je totalno:)40 ako ovo izgubi baš me zanima kaj bude dalje...a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10 Mene više zanima kako to da se još uvijek bori u UFCu.Trebali su ga najurit već odavno ... I bogu bi dosadio .... :)3
stvarno su mu svi intervjui prije borbe isti,dosadan je totalno:)40 ako ovo izgubi baš me zanima kaj bude dalje...a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10 Mene više zanima kako to da se još uvijek bori u UFCu.Trebali su ga najurit već odavno ... I bogu bi dosadio .... :)3 Glavni razlog je taj sto privlaci veliku publiku pogotovo Hrvatskog porijekla koja zivi u inostranstvu na primjer USA,Canada ,Australija itd.
neuki bookmakeri će ga opet stavit za favorita na kladionicama, to je jedino bitno.treba stavit što veću lovu na Barryja :)36 :)36
stvarno su mu svi intervjui prije borbe isti,dosadan je totalno:)40 ako ovo izgubi baš me zanima kaj bude dalje...a ona spika da je ground nužno zlo je stvarno previše,pa njemu je najbolje da se vrati u K-1:)10 Mene više zanima kako to da se još uvijek bori u UFCu.Trebali su ga najurit već odavno ... I bogu bi dosadio .... :)3 Glavni razlog je taj sto privlaci veliku publiku pogotovo Hrvatskog porijekla koja zivi u inostranstvu na primjer USA,Canada ,Australija itd.Ma znam,jasno mi je ... al opet ... UFC radi dobru lovu bez obzira na njega ... pa uostalom Kimbo je radio veću lovu nego Mirko pa ...
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close