Poll Question : Jel li kazna primjerena?

Total: 34

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-09T21:07:28Z
White je izbacio Daleya iz UFC-a nakon sinoćnjeg ispada.
Je li to malo pretjerano ili je kazna primjerena?

Ja bi mu recimo smislio neku drugu kaznu, novčanu, ne ovako.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Matek
2010-05-09T21:11:32Z
bero wrote:

po meni potpuno primjerena odluka, još bi mu i oduzeo honorar jer ovakve stvari bacaju veliku mrlju na ovaj sport
bero
  • bero
2010-05-09T21:13:20Z
Matek wrote:

bero wrote:

po meni potpuno primjerena odluka, još bi mu i oduzeo honorar jer ovakve stvari bacaju veliku mrlju na ovaj sport

a gle, u hokeju kad to napraviš nikom ništa, u nogometu u većini slučajeva isto, itd itd.
prema tome...
a s druge strane Koscheck se previjao po podu zbog ničeg i njemu ništa.
- dr jupidu
Seded
2010-05-09T21:20:31Z
Zasluženo.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Gigi2
2010-05-09T21:21:43Z
bero wrote:

a gle, u hokeju kad to napraviš nikom ništa, u nogometu u većini slučajeva isto, itd itd.
prema tome...
a s druge strane Koscheck se previjao po podu zbog ničeg i njemu ništa.

Tocno...glup potez al nikako propast svijeta...ma kakav imidz MMA...nece ovo nicije misljenje promjenit a prevelik je to biznis u Americi da bi ga neko usporio il zabranio..
Kimura
2010-05-09T21:28:21Z

Ovo je bio posebno tužan čin, s obzirom da je Daley za istu stvar imao na raspolaganju 3 runde po 5 minuta, pa nije ništa učinio. Tako da je jadno što ga je napao dok se ovaj nije niti branio, niti očekivao to.

S druge strane, ruku bi u vatru stavio da mu je Kos u zadnjim trenucima 3. runde na podu rekao nešto, što je isprovociralo onakvu reakciju Daleya. Tako da ga ne osuđujem. Dešavalo se i boljima (Zinedine Zidane & co...) :)24
Ali, da sam Dana White, istu bi mu kaznu odsjekao, jer tome nema mjesta u UFC-u.
Black Arrow
2010-05-09T21:42:00Z
Potpuno opravdana odluka i nadam se da ce ostati na tome. A sa ovom odlukom Dana isto zeli uspostaviti kodeks ponasanja i to je poruka ostalim borcima za buduce.
DoKoske
2010-05-09T21:46:03Z
ja bi mu izjebo ženu za kaznu
wash your feminine side clean off
nofrx
2010-05-09T21:46:06Z
Mislim da Daley ne bi dobio otkaz za ovo, da se nije desilo ono na Strikeforcu nedavno. S obzirom ne sve to šta se desilo odluka je ispravna. UFC iz svega toga želi izaći kao autoritet kojemu se takve gluposti ne mogu dešavat, a Daley napravi glupost. Zaslužio je otkaz.
KW CHAMPION
neurro
2010-05-09T21:54:14Z
Ne radi se samo o tome da ga je udario već način na koji je to uradio .Ajde razumio bi da je došlo do neke konfrontacije,da su se jedan drugom unijeli u facu...počeli odgurivati ili sl pa jedan izgubi živce i bum ali ovako da jedan odlazi i onda na aktera i to iz čistog jada i zlobe.Imao je 15 minuta vremena da napravi to što je htio pa je ispao ćorak i on i njegov strašni stand-up.S druge strane još jučer se borio u Sloveniji,u UFC je upao kao zamjena i u startu su ga mediji napuhnuli ko da je Tyson u najmanju ruku.Pružili su mu odmah priliku za naslov ... niko ga nije mučio godinu,dvije kao što svima ostalima rade u toj kategoriji. I umjesto da mali šupak to poštuje ili ako je već toliko živčan,bar pokuša glumit fair fajtera,NE,on baš mora to napravit.Pa šta glumi,jbt .... i s onim trash talkom je otišao puno dalje nego Koshcek i još donese na pressicu onu glupu (neduhovitu) i prastaru i profuranu sliku.Kakav kreten .... trebalo ga je još šutnut s nogom u guzicu nakon tog i uzet mu svu zaradu
fanatic
2010-05-09T22:05:26Z
malo mi je žao Daleya, jer je zbog gluposti ostao bez dobre love i daljnjih borbi u UFC-u, al da sam na mjestu Dane, da imam toliko dobrih boraca u svojoj organizaciji, isto bi postupio kao on
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Slash
2010-05-09T22:29:59Z
Opravdano, tako je i Babalu izletio iz UFC-a nakon one gluposti s nepuštanjem submissiona.

Treba se postaviti presedan, sad se ovakve stvari više neće dešavati i bacati mrlju na sport.

Daley si je uništio karijeru u 3 sekunde gluposti, u UFC-u bi mu sigurno dali nekog protivnika po mjeri poslije ovog, tu su bonusi za nokaute, novci za borbe, sponzori. Sutra će jako žaliti zbog ovog.
Matek
2010-05-09T22:38:12Z
Slash wrote:

Opravdano, tako je i Babalu izletio iz UFC-a nakon one gluposti s nepuštanjem submissiona.

Treba se postaviti presedan, sad se ovakve stvari više neće dešavati i bacati mrlju na sport.

Daley si je uništio karijeru u 3 sekunde gluposti, u UFC-u bi mu sigurno dali nekog protivnika po mjeri poslije ovog, tu su bonusi za nokaute, novci za borbe, sponzori. Sutra će jako žaliti zbog ovog.

upravo sam to htio napisati, izletavali su frajeri zbog puno manjih stvari, ako daley nije uspio uputiti niti jedan pošten udarac u 15 min, trebao se pokriti ušima i ići kući plakati, a ne ići udarati koschecka poslije kraja borbe, šta je s time mislio dokazati, ispao je totalni šonjo, a da sam ja koscheck ja bi ga isto podjebavao na podu :)18
Seded
2010-05-09T23:00:29Z
Sramota za Daleyja i uskratio je nas fanove za vrhunske borbe.

Zamislite samo borbe tipa Daley vs. Johnson, Daley vs. Alves i slično. Sve u svemu, najgori mogući potez što je mogao napraviti.
"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
2010-05-09T23:30:15Z
A dobro, bar ćemo ga opet moć gledat uživo na Mahičevim eventima :)20
- dr jupidu
bero
  • bero
2010-05-10T09:51:51Z
Slash wrote:

Po meni to nije za usporedbu, davit čovjeka nakon što je tapkao je divljački čin u puno većoj mjeri nego ga unak usput zviznut ( i to slabo).
Daley je zaslužio kaznu, ali ovo je prerigorozno.
I licemjerno od Dane, pogotovo nakon kaj se suška da želi dovest Nicka Diaza, a svi znamo u kolko gorih incidenata je on sudjelovao.
- dr jupidu
Slash
2010-05-10T10:45:58Z
bero wrote:

Slash wrote:

Po meni to nije za usporedbu, davit čovjeka nakon što je tapkao je divljački čin u puno većoj mjeri nego ga unak usput zviznut ( i to slabo).
I licemjerno od Dane, pogotovo nakon kaj se suška da želi dovest Nicka Diaza, a svi znamo u kolko gorih incidenata je on sudjelovao.

Šuška se puno toga i onda dođe Dana i kaže da ne želi Diaza jer radi gluposti (npr. ona tučnjava u bolnici s Riggsom nakon njihove borbe).

Usput zviznuti? Pa nije bitno jel ga pogodio jako ili slabo, UFC je jedva dobio dozvolu da održi event u Vancouveru (za mjesec dana), a ovaj Daley napravi ovakvu glupost u Montrealu, normalno da ga je otpustio. MMA još uvijek puno ljudi gleda kao na divljaštvo (npr. u New Yorku je zabranjeno održavati MMA evente) i onda dođe Daley i daje materijala svim protivnicima MMA, normalno da ga je otpustio.

Nije mu pomogla ni reakcija nakon borbe, pita ga Dana što to radi, a Daley kaže da nije čuo zvono. I pita ga Dana ako se hoće boriti u UFC-u i dalje, a Daley slegne ramenima. Ima intervju s Danom pa pogledajte.
bero
  • bero
2010-05-10T10:50:21Z
Slash wrote:

bero wrote:

Slash wrote:

Šuška se puno toga i onda dođe Dana i kaže da ne želi Diaza jer radi gluposti (npr. ona tučnjava u bolnici s Riggsom nakon njihove borbe).

Usput zviznuti? Pa nije bitno jel ga pogodio jako ili slabo, UFC je jedva dobio dozvolu da održi event u Vancouveru (za mjesec dana), a ovaj Daley napravi ovakvu glupost u Montrealu, normalno da ga je otpustio. MMA još uvijek puno ljudi gleda kao na divljaštvo (npr. u New Yorku je zabranjeno održavati MMA evente) i onda dođe Daley i daje materijala svim protivnicima MMA, normalno da ga je otpustio.

Nije mu pomogla ni reakcija nakon borbe, pita ga Dana što to radi, a Daley kaže da nije čuo zvono. I pita ga Dana ako se hoće boriti u UFC-u i dalje, a Daley slegne ramenima. Ima intervju s Danom pa pogledajte.

Ti kojima je MMA divljaštvo ionako ništa neće promijenit mišljenje, prema tome s njima se ne treba zamarat. A to što imaju problema u pojedinim gradovima koje si naveo, to su ionako političke igre.
- dr jupidu
Matek
2010-05-10T11:18:18Z
bero wrote:

Ti kojima je MMA divljaštvo ionako ništa neće promijenit mišljenje, prema tome s njima se ne treba zamarat. A to što imaju problema u pojedinim gradovima koje si naveo, to su ionako političke igre.

istina, ali ovakve stvari sigurno ne pridonose rješavanju tih zabrana
bero
  • bero
2010-05-10T11:20:48Z
Matek wrote:

bero wrote:

istina, ali ovakve stvari sigurno ne pridonose rješavanju tih zabrana

ovakve stvari su nebitne, bitno je kolko ko koga "podmaže".
- dr jupidu