Ja ovu malu prvi put vidim u životu i čujem to ime ... baš sam malo prolistao i pogledo slike ...stvarno je bila komad ... RIP
Ma stvar je u tome koji je cura imala stav prema bolesti i životu, to je bilo fascinantno.
Kad vidim idiote koji se ubijaju zbog gluposti, svaki put mi dignu tlak i nemam sažalijevanja za takve. Npr. kad vidim da na hitnu dođe kokoš koja se posvadila s dečkom pa je prvo njega htjela ubit al se predomislila pa je popila šaku tableta... Ejjjj, posvadila se s dečkom i ide se ubiti!!! Ma mrš...
Ovdje je riječ o curi koja je išla na pet-šest operacija i stalno paralelno bez kose i bez kompleksa vodila emisiju na televiziji, borila se do zadnjem atoma snage za svaku minutu života. Ako to nije vrijedno divljenja, onda ne znam što je...
Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)
u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge
jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...