Sponsor
Seded
2010-05-06T22:16:13Z
Počivala u miru.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Slash
2010-05-06T22:17:05Z
Počivala u miru.
Acidofil
2010-05-06T22:22:38Z
Tragedija je to što je umrla cura koja je znala cjeniti život i koja se borila svim snagama za svaku sekundu tog života.
Zbilja nekad nema pravde.
Počivala u miru.
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Reaktivac
2010-05-06T22:25:16Z
Acidofil wrote:

Tragedija je to što je umrla cura koja je znala cjeniti život i koja se borila svim snagama za svaku sekundu tog života.
Zbilja nekad nema pravde.
Počivala u miru.

Točno... podsjetila me na legendarnog Patricka Swayze-a koji se takodjer borio do zadnjeg atoma života i posljednjeg daha do trenutka kada je izgubio bitku protiv raka sa 40 kg težine...

Strašno...

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-06T22:26:24Z
:)21 :)21
RIP
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
pitbull123
2010-05-06T22:51:50Z
Dobri ljudi umiru mladi
R.I.P
loreia
2010-05-06T23:08:04Z
Simpaticna cura, pocivala u miru.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Zatoichi
2010-05-06T23:09:33Z
ovo je bas steta,25 godina nije ama bas nista :)14
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
nofrx
2010-05-06T23:15:45Z
RIP
KW CHAMPION
neurro
2010-05-06T23:17:57Z
Ja ovu malu prvi put vidim u životu i čujem to ime ... baš sam malo prolistao i pogledo slike ...stvarno je bila komad ... RIP
Acidofil
2010-05-06T23:43:22Z
neurro wrote:

Ja ovu malu prvi put vidim u životu i čujem to ime ... baš sam malo prolistao i pogledo slike ...stvarno je bila komad ... RIP

Ma stvar je u tome koji je cura imala stav prema bolesti i životu, to je bilo fascinantno.
Kad vidim idiote koji se ubijaju zbog gluposti, svaki put mi dignu tlak i nemam sažalijevanja za takve. Npr. kad vidim da na hitnu dođe kokoš koja se posvadila s dečkom pa je prvo njega htjela ubit al se predomislila pa je popila šaku tableta... Ejjjj, posvadila se s dečkom i ide se ubiti!!! Ma mrš...
Ovdje je riječ o curi koja je išla na pet-šest operacija i stalno paralelno bez kose i bez kompleksa vodila emisiju na televiziji, borila se do zadnjem atoma snage za svaku minutu života. Ako to nije vrijedno divljenja, onda ne znam što je...
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

shogun33
2010-05-07T08:12:39Z
Acidofil wrote:

Ma stvar je u tome koji je cura imala stav prema bolesti i životu, to je bilo fascinantno.
Kad vidim idiote koji se ubijaju zbog gluposti, svaki put mi dignu tlak i nemam sažalijevanja za takve. Npr. kad vidim da na hitnu dođe kokoš koja se posvadila s dečkom pa je prvo njega htjela ubit al se predomislila pa je popila šaku tableta... Ejjjj, posvadila se s dečkom i ide se ubiti!!! Ma mrš...
Ovdje je riječ o curi koja je išla na pet-šest operacija i stalno paralelno bez kose i bez kompleksa vodila emisiju na televiziji, borila se do zadnjem atoma snage za svaku minutu života. Ako to nije vrijedno divljenja, onda ne znam što je...

:)36 točno to.

REST IN PEACE IVA
Jupidu.
2010-05-07T16:26:36Z
rip

i moja sugestija: svima nam je žao al ajmo na forum ne stavljat vijesti o smrti... nek forum bude vesel

ionako sve crne vijesti vidimo na sajtovima vijesti itd...

živimo u zabludi
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Matek
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2010-05-07T18:14:03Z
Jedna od najpozitivnijih i najboljih osoba u ovoj truloj državi..Uh kakva žalost:)14 :)14 :)14
Kimura
2010-05-07T22:08:32Z
Jupidu. wrote:

rip

i moja sugestija: svima nam je žao al ajmo na forum ne stavljat vijesti o smrti... nek forum bude vesel

ionako sve crne vijesti vidimo na sajtovima vijesti itd...

živimo u zabludi

:)36