http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZklkVZAkiXLHPopd&tmpl=coranto_hrv_news
Evo pa se malo zapitajte pojedinci , prije nego šta počnete žalit policiju i pljuvat po građanima RH.
Joj daj mi pokaži jedan jedini post da je ovdje netko žalio murju ... i nemoj pričat gluposti i bajke o nekim urotama. Hočeš živjeti u kaosu? Murja kolko god bila primitivna i nesposbna mora biti neki autoritet i to je činjenica bez koje se nemože normalno živjeti.Najsigurnije države za život su tamo gdje je murja najsurovija,malo sam prosurfao yubitom pa sam našo dva sjajna primjera.Ovaj prvi video je o austrijskoj murji koja je jedna od najblažih u Europi pa se dovodi u situaciju da mora vadit utoke na par debilnih skinsa jer nemaju nikakav autoritet.Unatoč oružju skinsi i dalje bahati,napadaju ljude,odgurivaju novinare,bejzbo palice itd .... jadno
A ovo je drugi video o jednoj od najbrutalnijih policija na svijetu - ruskoj.Naravno,tamo ima deset puta više huligana,skinsa,neo nacista i ostalog sranja i to samo zato jer nema tko plaćati svu tu policiju ali i to malo murje di god da se pojave naprave reda u sekundi.Ovdje su zaustavili ruske neonaciste koji su desetak puta luđi i opasniji od onih austrijskih retarda pa su svi samo sjeli na pod kad im je murja uletila,mir i tišina :)18 Nikom nije palo na pamet da se buni a usput su zaustavili sve ostalo,prolaznike,djecu koja idu u školu itd
Prema tome da je i naša murja od početka počela uvodit reda na ovakav način sumnjam da bi takvih nereda bilo puno.I kad mlate nek mlate sve redom ....
neurro...otkrio si jednu zanimljivu stvar, ali ne razumijem tvoj stav. Hoces reci da je u Rusiji sigurnije zivjeti nego u Austriji jer im je murja jebenija?
Daj mi normalnu, sredjenu drzavu sa minimalnim osiguranjem, u kojoj se sranja dogode eventualno jednom godisnje( imaju i austrijanci svoju interventnu,a ta udara sigurno ko i nasa) nego novonastali kapitalizam koji je leglo svjetske mafije za koju treba i ostrija policija.
U svakoj zemlji specijalci mlate, ali u sredjenim zemljama ljudi se vise boje drasticnih kazni i obiljezavanja u sustavu za cijeli zivot nego fizickih batina.
U nas ocito toga nema pa samo batine ostaju.
Nisam se dobro izrazio i nisam pričao generalno o kriminalu i sigurnosti u svakodnevnom životu nego o masovnim neredima,divljaštvima navijača,raznoraznim demonstracijama itd.Tek sad sam skužio da sam napisao "najsigurnije države za život su tamo..." sorry :)20
Ali ajde da sam to i mislio,teoretski i po statistikama bi bio u pravu. Naravno,nemogu ti dati usporedbu jer većina svih tih rizičnih zemalja nema dobar srazmjer u broju policajaca i stanovništva.U biti sjetio sam se .. Kina koji je vodeći lider u svijetu i trenutno ekonomski najjača azijska država.Ima milion pokrajina od kojih su 60% sirotinjske,5 milijardi cenzuriranih ljudi čak i od strane googla ZNAČI postoje svi preduvjeti za masovne nerede,navijačke skupine itd pa reci da li si ikada čuo o nemirima ili divljanja na utakmicama u Kini (u Kini je svaki sport popularan) ?? Ne,nisi ... zato što tamo murja ima autoritet i silu a ako nešto nemože napraviti sama pozove vojsku koja demonstrante pregazi tenkovima i gotovo. 30 god kasnije studentima ništa slično nije palo na pamet a uz to imaju i odličan back up u zakonu.Smrtne kazne ili dobre robije dijele za sitnicu ... a za smrtnu kaznu imaš pravo žalbe sedam dana (to niti jedan odvjetnik ne stigne napisat žalbu a kamoli da te stigne spasit). Evo ti Iran,Saud Arabija,ex Irak - tamo isto nema mas. nereda po ulicama jer ako ukradeš nešto na tržnici,kazna je odsjecanje ruke a ne daj bože da panduru izbiješ oko ili sl. Zamisli da se Kinezi otpuste s lanca i počnu radit sranja ... pa koja bi druga policija to mogla dovest u red osim njihove
Naravno,nisam mislio niti bi želio takvu represiju u Hrvatskoj ali samo sam dao primjer o brutalnosti i učinkovitosti nakon toga.
Isto tako murja si je za ovo sama kriva jer je nesposobna i glupa.Zaletava se u rullju po jednu baklju a dobro zna da ih niko ne jebe i da će ih ovi napast.S druge strane,ako kreten baca bengalku a to je zabranjeno i još 4 murjaka stoje kraj njega pa šta su ga onda trebali pustit da se iživljava i baca petarde cijelu tekmu pa tek onda nakon što završi inkognito ga privest i još po potrebi preko ruku mu prebacit jaknu da se lisice ne vide ... ma daj,da je murja od početka početaka divljanja to riješavala brutalnim premlaćivanjem ta 4 murjaka bi samo ušetali,pokupili ga i nikom nebi palo na pamet da pisne i nebi došlo do nereda
Uopće ne sumnjam da će navijači i dalje raditi sranja gdjegod se nađu ali baš me zanima da li će ikad više pokušati tako nešto u Slovačkoj (torcida)
Da me opet sad ovih par dežurnih nebi kvotalo (Ive,nisam mislio na tebe :)22 ) ,htio sam pojasniti da murja koliko ih god ne voljeli u svakodnevnom životu kod ovih navijačkih ispada i divljanja jednostavno moraju pokazati zube i moraju biti i razvaljivati sve pred sobom jer huligani jedino to i slušaju