neurro
2010-05-04T18:12:43Z
Soldier wrote:

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZklkVZAkiXLHPopd&tmpl=coranto_hrv_news

Evo pa se malo zapitajte pojedinci , prije nego šta počnete žalit policiju i pljuvat po građanima RH.

Joj daj mi pokaži jedan jedini post da je ovdje netko žalio murju ... i nemoj pričat gluposti i bajke o nekim urotama. Hočeš živjeti u kaosu? Murja kolko god bila primitivna i nesposbna mora biti neki autoritet i to je činjenica bez koje se nemože normalno živjeti.Najsigurnije države za život su tamo gdje je murja najsurovija,malo sam prosurfao yubitom pa sam našo dva sjajna primjera.Ovaj prvi video je o austrijskoj murji koja je jedna od najblažih u Europi pa se dovodi u situaciju da mora vadit utoke na par debilnih skinsa jer nemaju nikakav autoritet.Unatoč oružju skinsi i dalje bahati,napadaju ljude,odgurivaju novinare,bejzbo palice itd .... jadno

A ovo je drugi video o jednoj od najbrutalnijih policija na svijetu - ruskoj.Naravno,tamo ima deset puta više huligana,skinsa,neo nacista i ostalog sranja i to samo zato jer nema tko plaćati svu tu policiju ali i to malo murje di god da se pojave naprave reda u sekundi.Ovdje su zaustavili ruske neonaciste koji su desetak puta luđi i opasniji od onih austrijskih retarda pa su svi samo sjeli na pod kad im je murja uletila,mir i tišina :)18 Nikom nije palo na pamet da se buni a usput su zaustavili sve ostalo,prolaznike,djecu koja idu u školu itd

Prema tome da je i naša murja od početka počela uvodit reda na ovakav način sumnjam da bi takvih nereda bilo puno.I kad mlate nek mlate sve redom ....

neurro
2010-05-04T18:13:23Z
Range wrote:

Ok, policija je loša. Ali lov na vještice? Koje kurčeve vještice? Navijači rade sranja godinama, desetljećima. Koliko su kafića prevrnuli, koliko auta zapalili i razbili, ljudi pretukli? I sad su oni zaštićena vrsta, a intervencije protiv njih su lov na vještice? Dai navijači nisu većinom huligani i divljaci, ne bi bilo ni potrebe da toliko murije uopće bude na utakmici. Osim toga, nije samo naša murija imala posla s njima, radili su sranja gdje god su stigli, po cijeloj Europi.

Daleko od toga da su naši murjaci bebe i da su im reakcije pravilne, vidi se iz stotina primjera svakog dana da često nemaju pojma šta rade, počevši od onih idiota što su cigana razbili na benzi pa sve očajne reakcije na ovom derbiju. Ali, što se tiče utakmica, trebalo bi sve te pijane seljačine naoružane bocama, palicama, bakljama i petardama na svaki znak sranja trebalo izubijati gumenim mecima, ispresavijati ih po ulici im više sve dok se ne nauče gledati utakmicu kao navijači, a ne kao divljaci kojih se mora plašiti cijeli grad uoči utakmice. Jer to je stoka koja ne zna otići na utakmicu, gledati i navijati, nego im je bitno da razbiju birtiju, tramvaj, autobus, prebiju nekog, pomlate se s murijom, a sam nogomet je tu samo izgovor. I sad samo čekam da neki predsjednik udruge navijača ili neki sličan kurton izjavi kako je stolice i sl., baš kao i svaki put dosad, kidala i bacala "manja šačica huligana", a sve ta "huligane" znaju po imenu i prezimenu i dobri su si.

A to što nam je zemlja u rasulu i što ima kriminala i korupcije na sve strane nimalo ne mijenja činjenicu da navijači rade sranja po stadionima već desetljećima i da im nitko još nije stao na kraj. Tako da nema smisla raditi digresiju od ovog problema. A još manje ima smisla proglašavati nekakav lov na vještice, kad problem postoji.

:)36 :)36 :)36
Reaktivac
2010-05-04T18:34:47Z
Chuck Norris wrote:

Sad si se odao, pravi si bolesnik, ti bi nekog prebijao dok ne bude po tvom. Odi se liječit možda ti stignu pomoć.

Kažeš bolesnik ? :)20

Pa baš me zanima kako bi ti razmišljao da je onaj nesretni policajac recimo tvoj brat ili neki dobar prijatelj... ili ne daj bože, da su tebi izbili ili spalili oko :)23

Diplomacija očito ne pomaže, a kad ne pomaže diplomacija - onda pomaže batina i pendrek.

Naravno, svaka čast pravim navijačima koje ne zanima vandalizam, teroriziranje i stvaranje nereda, razbijanje i sl...

Ja bi to tako rješio...

Proglas u medijima i upozorenje svima... pa ti nemoj ići na sjever ili jug (ako je u pitanju torcida), već odi lijepo na istok i mirno gledaj utakmicu, navijaj za svoje, nemoj raditi probleme i sve 5.

One koji tako ne žele, takve dobro namlatiti + rigorozne novčane i zatvorske kazne + zabrana dolaska na stadione onima koji konstantno stvaraju nerede i problem rješen.

OK, u ovom slučaju je očito policija zakazala, no sjetimo se Udinesea, Temišvara, itd... itd...

Koliko god da nam je država u banani - to nije opravdanje za stvaranje nereda po i oko stadiona.
fanatic
2010-05-04T20:08:55Z
u normalnoj državi bi Karamarko podnio ostavku

tipa propucaju i onda ga 2 sata drže vezanog lisicama, prije nego mu zovnu hitnu pomoć

pogledajte samo snimke kad tip leži na podu, ne pruža otpor a smrad pandurski mu gazi po trbuhu i tuče pendrekom po glavi

a bil vi tako premlatili Peraka nakon šta je istukao 3 dječaka? tad ste nekako drugačije govorili
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Jupidu.
2010-05-04T20:11:37Z
fanatic wrote:

tipa propucaju i onda ga 2 sata drže vezanog lisicama, prije nego mu zovnu hitnu pomoć

pogledajte samo snimke kad tip leži na podu, ne pruža otpor a smrad pandurski mu gazi po trbuhu i tuče pendrekom po glavi

a bil vi tako premlatili Peraka nakon šta je istukao 3 dječaka? tad ste nekako drugačije govorili

svak odgovara za sebe..i postoji policija...

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
pasbrata
2010-05-04T20:59:23Z
subota i nedjelja se mogu provesti na puno pametniji nacin nego ici gledati 2 gubitnicka kluba od kojih nikad ništa. kako na rukometu, košarci vaterpolu itd bas nema takvih sranja. uglavnom totalno podrzavam da se ove Budale Bez Buducnosti dobro ispendrece gdjegod se moze i nadje prilika. znaci par skinsa recimo na trgu u svojim spitkama i martama jednostavno uhvatit i dobro ispendrecit. i tako unedogled dok se ne popravi krvna slika djabalebarosa koji nemaju pametnijeg posla nego pit na nekoj klupici. ali da nema diskriminacije to isto napraviti i djoki i drugarima.
Pripadnik "zagrebačke zločinačke organizacije" maltretirao i mlatio goste kafića na Knežiji. ne mogu kopirati link ali moze se naci na indexu od jucer. znaci nakon sto je sudac ispitao đoku i drugare preuzima ih recimo nekakva jedinica s fantomkama i đoko dobije po pički da mu više nikad ne padne napamet pravit se pametan s par gorila oko sebe. uglavnom đoku i slične preventivna prebijanja, a oni ce več znati zašto. kakvo dokazivanje je nije pa odvjetnik pa ovo ono kada mu na celavoj ruznoj faci jednostavno piše da je i to ko zna za sto sve.
nofrx
2010-05-04T21:07:11Z
pasbrata wrote:

subota i nedjelja se mogu provesti na puno pametniji nacin nego ici gledati 2 gubitnicka kluba od kojih nikad ništa. kako na rukometu, košarci vaterpolu itd bas nema takvih sranja. uglavnom totalno podrzavam da se ove Budale Bez Buducnosti dobro ispendrece gdjegod se moze i nadje prilika. znaci par skinsa recimo na trgu u svojim spitkama i martama jednostavno uhvatit i dobro ispendrecit. i tako unedogled dok se ne popravi krvna slika djabalebarosa koji nemaju pametnijeg posla nego pit na nekoj klupici. ali da nema diskriminacije to isto napraviti i djoki i drugarima.
Pripadnik "zagrebačke zločinačke organizacije" maltretirao i mlatio goste kafića na Knežiji. ne mogu kopirati link ali moze se naci na indexu od jucer. znaci nakon sto je sudac ispitao đoku i drugare preuzima ih recimo nekakva jedinica s fantomkama i đoko dobije po pički da mu više nikad ne padne napamet pravit se pametan s par gorila oko sebe. uglavnom đoku i slične preventivna prebijanja, a oni ce več znati zašto. kakvo dokazivanje je nije pa odvjetnik pa ovo ono kada mu na celavoj ruznoj faci jednostavno piše da je i to ko zna za sto sve.

Ko bi kontrolirao tu jedinicu sa fantomkama?
Kada bi te ta jedinica sa fantomkama izmlatila na benzinskoj (jer si ih pogledao), kome bi se žalio?
KW CHAMPION
pasbrata
2010-05-04T21:24:46Z
neko bi ih vec kontrolirao. a sto se tice cige na benzinskoj ja, a vjerujem ni vi ne znate citavu pricu. al nekako mi se cini da su policajci prepoznali cigu kao starog policijskog znanca, a cigo kao stari znanac koji je za ko zna sto jos sve kriv umjesto da je pognuo glavu se valjda napravio pametan(ko zna sat rekao) pa je fasovao. mozda je malo prejako fasovao, ali zasigurno će biti bolje čeljade u budućnosti. možda baš zbog toga on prekine tradiciju koja mu je recimo od pamtivjeka u obitelji da je malom cigi mjesto na raskrižju. jerbo je tako bilo babi kao sto je bilo i babinom babi i tako od ko zna kad.
nofrx
2010-05-04T21:32:57Z
pasbrata wrote:

neko bi ih vec kontrolirao. a sto se tice cige na benzinskoj ja, a vjerujem ni vi ne znate citavu pricu. al nekako mi se cini da su policajci prepoznali cigu kao starog policijskog znanca, a cigo kao stari znanac koji je za ko zna sto jos sve kriv umjesto da je pognuo glavu se valjda napravio pametan(ko zna sat rekao) pa je fasovao. mozda je malo prejako fasovao, ali zasigurno će biti bolje čeljade u budućnosti. možda baš zbog toga on prekine tradiciju koja mu je recimo od pamtivjeka u obitelji da je malom cigi mjesto na raskrižju. jerbo je tako bilo babi kao sto je bilo i babinom babi i tako od ko zna kad.

Ja mislim da bi ta jedinica sa fantomkama izmakla kontroli. I mislim da nije dobro sudit o ljudima po rasama i nacijama i imat predrasude.
KW CHAMPION
Range
2010-05-04T21:33:44Z
fanatic wrote:

U normalnoj državi se "navijači" ne bi izvlačili s prekršajnim prijavama koje praktički ništa ne znače, policajac ne bi izgubio oko, a ovaj propucani ne bi tražio sranja i dovodio se u ovakvu situaciju. Moraš biti debil da napadaš muriju sa izvučenim oružjem. Čemu pištolj, uostalom, i služi nego da se braniš?

Pogledaj ti snimke di su sve ti navijači radili sranja samo unazad zadnjih 5-10 godina. Pogledaj štetu koju su napravili, kazne koje su klubovi i savez platili zbog njih, ljude koje su prebili... To su "građani RH"? Ok je da ih samo uhite i odvedu pred suca, a ovaj im da nikakvu kaznu? Kod nas se za silovanje dobije godina-dvije dana, za premlaćivanje samo prijava i puštanje na slobodu, a za navijačke nerede od 100 privedenih jedan bude osuđen na eventualno neku uvjetnu kaznu i pušten na slobodu. Kad kazne postanu odgovarajuće, slobodno nek svi idu kod suca, pa u buksu.

Da ti takozvani navijači nisu maloumni idioti, nasilnici i divljaci, ne bi bilo ni policijske brutalnosti. A ovo nije prvi put da je kod nas na derbiju izbilo sranje, svatko tko je išao na utakmicu znao je u šta se upušta. Daleko od toga da pravdam premlaćivanje ljudi koji nisu ništa skrivili, ali ti navijači-huligani su se svima već popeli na kurac sa svojim sranjima. Svi su opasni kad su u gomili naoružanoj bocama, noževima i palicama, traže sranja, a kasnije bi na sud i cmizdre da ih je policija prebila. Kako mene nikad murjaci nisu prebili/upucali/šta god? A ovi koji su se iživljavali na curama i ljudima koji su ležali na podu također trebaju u buksu i van iz službe, ti nisu različiti od ovih huligana. A taj upucani nije jedini koji je stradao tamo, ali on je, za razliku od murjaka koji je izgubio oko, tražio sranja.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
fanatic
2010-05-04T21:36:47Z
pasbrata wrote:

odakle njima pravo da ga tuku?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-05-04T21:53:17Z
neurro wrote:

Soldier wrote:

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZklkVZAkiXLHPopd&tmpl=coranto_hrv_news

Evo pa se malo zapitajte pojedinci , prije nego šta počnete žalit policiju i pljuvat po građanima RH.

Joj daj mi pokaži jedan jedini post da je ovdje netko žalio murju ... i nemoj pričat gluposti i bajke o nekim urotama. Hočeš živjeti u kaosu? Murja kolko god bila primitivna i nesposbna mora biti neki autoritet i to je činjenica bez koje se nemože normalno živjeti.Najsigurnije države za život su tamo gdje je murja najsurovija,malo sam prosurfao yubitom pa sam našo dva sjajna primjera.Ovaj prvi video je o austrijskoj murji koja je jedna od najblažih u Europi pa se dovodi u situaciju da mora vadit utoke na par debilnih skinsa jer nemaju nikakav autoritet.Unatoč oružju skinsi i dalje bahati,napadaju ljude,odgurivaju novinare,bejzbo palice itd .... jadno

A ovo je drugi video o jednoj od najbrutalnijih policija na svijetu - ruskoj.Naravno,tamo ima deset puta više huligana,skinsa,neo nacista i ostalog sranja i to samo zato jer nema tko plaćati svu tu policiju ali i to malo murje di god da se pojave naprave reda u sekundi.Ovdje su zaustavili ruske neonaciste koji su desetak puta luđi i opasniji od onih austrijskih retarda pa su svi samo sjeli na pod kad im je murja uletila,mir i tišina :)18 Nikom nije palo na pamet da se buni a usput su zaustavili sve ostalo,prolaznike,djecu koja idu u školu itd

Prema tome da je i naša murja od početka počela uvodit reda na ovakav način sumnjam da bi takvih nereda bilo puno.I kad mlate nek mlate sve redom ....

neurro...otkrio si jednu zanimljivu stvar, ali ne razumijem tvoj stav. Hoces reci da je u Rusiji sigurnije zivjeti nego u Austriji jer im je murja jebenija?
Daj mi normalnu, sredjenu drzavu sa minimalnim osiguranjem, u kojoj se sranja dogode eventualno jednom godisnje( imaju i austrijanci svoju interventnu,a ta udara sigurno ko i nasa) nego novonastali kapitalizam koji je leglo svjetske mafije za koju treba i ostrija policija.
U svakoj zemlji specijalci mlate, ali u sredjenim zemljama ljudi se vise boje drasticnih kazni i obiljezavanja u sustavu za cijeli zivot nego fizickih batina.
U nas ocito toga nema pa samo batine ostaju.
DoKoske
2010-05-04T22:45:56Z
Range wrote:

fanatic wrote:

U normalnoj državi se "navijači" ne bi izvlačili s prekršajnim prijavama koje praktički ništa ne znače, policajac ne bi izgubio oko, a ovaj propucani ne bi tražio sranja i dovodio se u ovakvu situaciju. Moraš biti debil da napadaš muriju sa izvučenim oružjem. Čemu pištolj, uostalom, i služi nego da se braniš?

Pogledaj ti snimke di su sve ti navijači radili sranja samo unazad zadnjih 5-10 godina. Pogledaj štetu koju su napravili, kazne koje su klubovi i savez platili zbog njih, ljude koje su prebili... To su "građani RH"? Ok je da ih samo uhite i odvedu pred suca, a ovaj im da nikakvu kaznu? Kod nas se za silovanje dobije godina-dvije dana, za premlaćivanje samo prijava i puštanje na slobodu, a za navijačke nerede od 100 privedenih jedan bude osuđen na eventualno neku uvjetnu kaznu i pušten na slobodu. Kad kazne postanu odgovarajuće, slobodno nek svi idu kod suca, pa u buksu.

Da ti takozvani navijači nisu maloumni idioti, nasilnici i divljaci, ne bi bilo ni policijske brutalnosti. A ovo nije prvi put da je kod nas na derbiju izbilo sranje, svatko tko je išao na utakmicu znao je u šta se upušta. Daleko od toga da pravdam premlaćivanje ljudi koji nisu ništa skrivili, ali ti navijači-huligani su se svima već popeli na kurac sa svojim sranjima. Svi su opasni kad su u gomili naoružanoj bocama, noževima i palicama, traže sranja, a kasnije bi na sud i cmizdre da ih je policija prebila. Kako mene nikad murjaci nisu prebili/upucali/šta god? A ovi koji su se iživljavali na curama i ljudima koji su ležali na podu također trebaju u buksu i van iz službe, ti nisu različiti od ovih huligana. A taj upucani nije jedini koji je stradao tamo, ali on je, za razliku od murjaka koji je izgubio oko, tražio sranja.

kaj je tebi rusija sigurnije od austrije :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20
wash your feminine side clean off
engineer
2010-05-04T23:15:00Z
fanatic wrote:

gdje je ta snimka?
engineer
2010-05-04T23:22:53Z
pasbrata wrote:

nije stari znanac.. nije nikad nista napravio.. i nije cigo nego bosanac.. sa ciganima ga veze samo ljubav za bakrom, boja koze, milijunska obitelj, nepismenost, bahatost ("crna honda"), voli krast bicikle, .. pa nema veceg cigana od njega

lik je kriminalac! koliko godina ima? a vec sav jadan nevin lezao u zatvoru zbog razbojstva..

nitko nezna sto je bilo na toj benziskoj, malo su pretjerali, mogli su mu pljusku dat i doviđenja..

i namjerno ne upotrbljavam rijec ROMI, jer to nebi bilo ok prema njima, koji rade i posteno zaradjuju za zivot..
Range
2010-05-04T23:52:28Z
DoKoske wrote:

kaj je tebi rusija sigurnije od austrije :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20

??? Ne bih znao, nisam bio ni u Rusiji ni u Austriji.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
BRZAKOBRA
2010-05-05T00:20:28Z
Da treba uvest reda na stadione i treba i to rigoroznog. Jer ova stoka od navijaća i to sam pristojno rekao ne zaslužuje nego 10 puta stroži zakon od Engleza. Nikad nisu navijaći krivi jer gdje god dođu naprave sranje i uvjek netko njih napada. Kao da slušam Janjevce u discu. To je sramota za ljudski rod. Zar se moramo bojati ići na utakmice sami a sa djecom da ne prićam. Mada i ovoj stoci od Policije treba stati na kraj sa njihovim ponašanjem i diktaturom. Ovaj policijski ispad nije ništa drugo do mjenjanja zakona zbog straha od masovnih demonstracija zbog HR vlade i pljačke HR naroda i skretanja pozornosti sa pravih problema. To je isplanirani scenarij policije i vlade. A bez obzira na sve treba uvest reda i za pljusku opalit 1500EUR a za krv iz usne ili nosa i 6 mjeseci zatvora, za ulaz na teren 5 godina i normalno naplatit svaki dan zatvora a da ne pričam o ostalom i naravno skinut ogradu a galama na ulici osimpristojnog navijanja rigorozna kazna i stadion od grada udaljit bar 10km. od ruba grada. Za sad!:)29
neurro
2010-05-05T00:55:41Z
ive wrote:

neurro wrote:

Soldier wrote:

neurro...otkrio si jednu zanimljivu stvar, ali ne razumijem tvoj stav. Hoces reci da je u Rusiji sigurnije zivjeti nego u Austriji jer im je murja jebenija?
Daj mi normalnu, sredjenu drzavu sa minimalnim osiguranjem, u kojoj se sranja dogode eventualno jednom godisnje( imaju i austrijanci svoju interventnu,a ta udara sigurno ko i nasa) nego novonastali kapitalizam koji je leglo svjetske mafije za koju treba i ostrija policija.
U svakoj zemlji specijalci mlate, ali u sredjenim zemljama ljudi se vise boje drasticnih kazni i obiljezavanja u sustavu za cijeli zivot nego fizickih batina.
U nas ocito toga nema pa samo batine ostaju.

Nisam se dobro izrazio i nisam pričao generalno o kriminalu i sigurnosti u svakodnevnom životu nego o masovnim neredima,divljaštvima navijača,raznoraznim demonstracijama itd.Tek sad sam skužio da sam napisao "najsigurnije države za život su tamo..." sorry :)20
Ali ajde da sam to i mislio,teoretski i po statistikama bi bio u pravu. Naravno,nemogu ti dati usporedbu jer većina svih tih rizičnih zemalja nema dobar srazmjer u broju policajaca i stanovništva.U biti sjetio sam se .. Kina koji je vodeći lider u svijetu i trenutno ekonomski najjača azijska država.Ima milion pokrajina od kojih su 60% sirotinjske,5 milijardi cenzuriranih ljudi čak i od strane googla ZNAČI postoje svi preduvjeti za masovne nerede,navijačke skupine itd pa reci da li si ikada čuo o nemirima ili divljanja na utakmicama u Kini (u Kini je svaki sport popularan) ?? Ne,nisi ... zato što tamo murja ima autoritet i silu a ako nešto nemože napraviti sama pozove vojsku koja demonstrante pregazi tenkovima i gotovo. 30 god kasnije studentima ništa slično nije palo na pamet a uz to imaju i odličan back up u zakonu.Smrtne kazne ili dobre robije dijele za sitnicu ... a za smrtnu kaznu imaš pravo žalbe sedam dana (to niti jedan odvjetnik ne stigne napisat žalbu a kamoli da te stigne spasit). Evo ti Iran,Saud Arabija,ex Irak - tamo isto nema mas. nereda po ulicama jer ako ukradeš nešto na tržnici,kazna je odsjecanje ruke a ne daj bože da panduru izbiješ oko ili sl. Zamisli da se Kinezi otpuste s lanca i počnu radit sranja ... pa koja bi druga policija to mogla dovest u red osim njihove
Naravno,nisam mislio niti bi želio takvu represiju u Hrvatskoj ali samo sam dao primjer o brutalnosti i učinkovitosti nakon toga.
Isto tako murja si je za ovo sama kriva jer je nesposobna i glupa.Zaletava se u rullju po jednu baklju a dobro zna da ih niko ne jebe i da će ih ovi napast.S druge strane,ako kreten baca bengalku a to je zabranjeno i još 4 murjaka stoje kraj njega pa šta su ga onda trebali pustit da se iživljava i baca petarde cijelu tekmu pa tek onda nakon što završi inkognito ga privest i još po potrebi preko ruku mu prebacit jaknu da se lisice ne vide ... ma daj,da je murja od početka početaka divljanja to riješavala brutalnim premlaćivanjem ta 4 murjaka bi samo ušetali,pokupili ga i nikom nebi palo na pamet da pisne i nebi došlo do nereda
Uopće ne sumnjam da će navijači i dalje raditi sranja gdjegod se nađu ali baš me zanima da li će ikad više pokušati tako nešto u Slovačkoj (torcida)
Da me opet sad ovih par dežurnih nebi kvotalo (Ive,nisam mislio na tebe :)22 ) ,htio sam pojasniti da murja koliko ih god ne voljeli u svakodnevnom životu kod ovih navijačkih ispada i divljanja jednostavno moraju pokazati zube i moraju biti i razvaljivati sve pred sobom jer huligani jedino to i slušaju
neurro
2010-05-05T01:04:32Z
Range wrote:

DoKoske wrote:

??? Ne bih znao, nisam bio ni u Rusiji ni u Austriji.

Htio je mene kvotati ... Kakvo je to pitanje? Pa naravno da ne ....
JEBIVJETAR
2010-05-05T01:23:44Z
NE KUŽIM NEKE OD VAS OVDJE,PA SVAKI MLADI ČOVJEK U HRVATSKOJ KOJI IZLAZI I KREĆE SE U NEKOM DRUŠTVU ZNA KAKVE SU METODE INTERVENTNE POLICIJE,PRVO PREBIJU PA ONDA PITAJU KO JE I ŠTA JE,PA ZAR NISU PRIJE JEDNO GODINU DANA U ZAGREBU POLOMOLI RUKE DEČKU OD 18 GODINA KOJI JE JUNIORSKI PRVAK DRŽAVE BIO U KICK BOXU JER JE STAO POMOĆI DRUGOM DEČKU KOJI JE LEŽAO PREBIJEN NA CESTI,OVI SU IZLETILI IZ DEFENDERA I UBILI GA,A OVI ŠTO SU GA TUKLI SU ODAVNO POBIJEGLI,ZNAM IZ SVOG GRADA NEKOLIKO TAKVIH PRIMJERA DI SU DEČKI KOJI NISU KRIMINALCI NITI SE TUKU DOBILI OD NJIH BATINA ZBOG NEKIH SMIJEŠNIH SITNICA
Similar Topics
Users browsing this topic