ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-05-04T08:45:29Z
GARIĆPRIDEFC wrote:

Jedna stvar je jasna POLICAJAC JE SLUŽBENA OSOBA zakonom zaštićen jer je upravo on taj koji ga provodi a svi ostali su tu da poštuju zakon odnosno njegovu zapovjed. Istina murija nekada griješi kao i svi mi ali u ovom slučaju mislim da su pogriješili jedino u tom što su slabu mlatili razjarene kretene.

jadna majko ne čudim se što smo u kolektivnoj hipnozi ako ovo zaista misliš. Da druže Mile, slobodno me upucajte jer ste vi zakon...
Range
2010-05-04T11:54:56Z
Ok, policija je loša. Ali lov na vještice? Koje kurčeve vještice? Navijači rade sranja godinama, desetljećima. Koliko su kafića prevrnuli, koliko auta zapalili i razbili, ljudi pretukli? I sad su oni zaštićena vrsta, a intervencije protiv njih su lov na vještice? Dai navijači nisu većinom huligani i divljaci, ne bi bilo ni potrebe da toliko murije uopće bude na utakmici. Osim toga, nije samo naša murija imala posla s njima, radili su sranja gdje god su stigli, po cijeloj Europi.

Daleko od toga da su naši murjaci bebe i da su im reakcije pravilne, vidi se iz stotina primjera svakog dana da često nemaju pojma šta rade, počevši od onih idiota što su cigana razbili na benzi pa sve očajne reakcije na ovom derbiju. Ali, što se tiče utakmica, trebalo bi sve te pijane seljačine naoružane bocama, palicama, bakljama i petardama na svaki znak sranja trebalo izubijati gumenim mecima, ispresavijati ih po ulici im više sve dok se ne nauče gledati utakmicu kao navijači, a ne kao divljaci kojih se mora plašiti cijeli grad uoči utakmice. Jer to je stoka koja ne zna otići na utakmicu, gledati i navijati, nego im je bitno da razbiju birtiju, tramvaj, autobus, prebiju nekog, pomlate se s murijom, a sam nogomet je tu samo izgovor. I sad samo čekam da neki predsjednik udruge navijača ili neki sličan kurton izjavi kako je stolice i sl., baš kao i svaki put dosad, kidala i bacala "manja šačica huligana", a sve ta "huligane" znaju po imenu i prezimenu i dobri su si.

A to što nam je zemlja u rasulu i što ima kriminala i korupcije na sve strane nimalo ne mijenja činjenicu da navijači rade sranja po stadionima već desetljećima i da im nitko još nije stao na kraj. Tako da nema smisla raditi digresiju od ovog problema. A još manje ima smisla proglašavati nekakav lov na vještice, kad problem postoji.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
20doAsa
2010-05-04T12:00:15Z
Za mene je ovo čisto prekoračenje policijskih ovlasti.
Nije li tu policija da nas štiti od huligana?Pa kako je onda moguče da zbog jednog pojedinca koji pali baklju,kreče kordon policajaca sa isukanim pendrecima na 1000 ljudi?
Na snimkama se osim huligana vide i policajci koji bacaju stolice na masu ljudi,pendreče žene i ljude koji sjede.
Imali smo cijeli savjetnički tim na čelu sa Đurđom,koji je trošio novce nas poreznih obveznika,da naprave zakon o navijačima(ili kak se več to zove).Zakon je donešen ali se ne primjenjuje!?Zašto?
Ne odobravam huliganizam,ali ne odobravam ni ovakvo ponašanje policije.
nofrx
2010-05-04T12:11:35Z
Nije posao policije da mlati ljude, iako može bit u nekim situacijama. Posao policije bi trebao bit da pronalazi i privodi sucu počinitelje zločina i prekršaja. Policija se nema šta tuć sa navijačima, nego treba snimit i uhapsit počinitelje. Sudac im treba dat velike kazne. Naprimjer : 2-3 mjeseca za maskiranje lica, 6 mjeseci za paljenje bengalke, 2-3 mjeseca za utrčavanje u teren, 5-10 godina za napad bengalkom. Na taj način bi se za nekoliko mjeseci rješio problem huligana na utakmicama. Ali vlasti očito nije u interesu da rješi taj problem. Draže im je da se priča o huliganima nego o stvarnim problemima. Zato huligane ne zatvaraju u zatvor, nego ih mlate. Tako ih samo potiču na još više huliganstva.
KW CHAMPION
matas pršuti
2010-05-04T12:25:52Z
Extreme conditions demand extreme responses.
Ljudi svi se pravite tupavi. Redari su provali izvući lika koji je zapalio baklju i nisu uspjeli. Onda zovu policiju, a kad uleti interventna ona ne pita nego mlati sve što joj se nađe na putu. Ulazi interventna a neko u prvom redu i kaže da nije kriv. Kad ulete kornjače ili bježiš, ili se ideš kurčit a onda ćeš dobiti i pendrekom po glavi. Sigurno je da je i nevinih dobilo po tamburi, ali kad neko reče da navijači nisu krivi neka to reče i za Milano, Temišvar, austrijska sela i da ne nabrajam dalje. Vjerovatno su još čuli da im je kolega ostao bez oka, a onda svi znaju što slijedi.
Još jedna stvar, znao sam ići po utakmicama prije, vidio sam svega i kako mlate navijače i kako nedužni dobiju po tintari, ali nikad nisam vidio da policija krene prva provocirat.
nofrx
2010-05-04T12:33:34Z
matas pršuti wrote:

Ljudi svi se pravite tupavi. Redari su provali izvući lika koji je zapalio baklju i nisu uspjeli. Onda zovu policiju, a kad uleti interventna ona ne pita nego mlati sve što joj se nađe na putu. Ulazi interventna a neko u prvom redu i kaže da nije kriv. Kad ulete kornjače ili bježiš, ili se ideš kurčit a onda ćeš dobiti i pendrekom po glavi. Sigurno je da je i nevinih dobilo po tamburi, ali kad neko reče da navijači nisu krivi neka to reče i za Milano, Temišvar, austrijska sela i da ne nabrajam dalje. Vjerovatno su još čuli da im je kolega ostao bez oka, a onda svi znaju što slijedi.
Još jedna stvar, znao sam ići po utakmicama prije, vidio sam svega i kako mlate navijače i kako nedužni dobiju po tintari, ali nikad nisam vidio da policija krene prva provocirat.

I reci mi jesu li policajci napravili neki uspjeh, ili nešto pametno? Oće li sad bit manje nereda na utakmicama?
KW CHAMPION
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-05-04T12:44:28Z
nofrx wrote:

Nije posao policije da mlati ljude, iako može bit u nekim situacijama. Posao policije bi trebao bit da pronalazi i privodi sucu počinitelje zločina i prekršaja. Policija se nema šta tuć sa navijačima, nego treba snimit i uhapsit počinitelje. Sudac im treba dat velike kazne. Naprimjer : 2-3 mjeseca za maskiranje lica, 6 mjeseci za paljenje bengalke, 2-3 mjeseca za utrčavanje u teren, 5-10 godina za napad bengalkom. Na taj način bi se za nekoliko mjeseci rješio problem huligana na utakmicama. Ali vlasti očito nije u interesu da rješi taj problem. Draže im je da se priča o huliganima nego o stvarnim problemima. Zato huligane ne zatvaraju u zatvor, nego ih mlate. Tako ih samo potiču na još više huliganstva.

:)36 :)36 :)36

Baš to, dok se odvija to sranje na stadionima skreće se pozornost sa pravih sranja...

20doAsa
2010-05-04T13:38:05Z
nofrx wrote:

:)36
Chuck Norris
2010-05-04T14:37:13Z
Reaktivac wrote:

Pogledajte ovo...

Što se tiče rješavanja nereda na stadionima... samo represija i pendrekom po ledjima.

Videonadzor nije rješenje, jer se vandali i divljaci maskiraju i omotaju šal ili majicu oko lica pa rade nerede. Onda ih osumnjiče, a sud ih oslobodi radi nepotpunih činjenica i nedostatka dokaza.

Dakle, prvi sljedeći derbi treba najaviti po medijima represivne mjere ukoliko dodje do nereda i onda ako ne prevlada razum i civilizirano ponašanje, poslati par stotina dobro utreniranih i pod kacigama specijalca stokilaša i onda ih sve redom prebiti do kraja.

Pa opet prebiti pa opet prebiti... dok ne bude mir.

Pa ako ne misliš dobiti batine - nemoj ići na sjever.

I potom ustanoviti identitet najekstremnjih navijača pa na sud, zabrana dolaska na stadion u trajanju od 5 godina i ukidanje besplatnih karata za navijače.

Sad si se odao, pravi si bolesnik, ti bi nekog prebijao dok ne bude po tvom. Odi se liječit možda ti stignu pomoć.
Soldier
2010-05-04T16:43:03Z
http://www.nogometni-mag...mp;tmpl=coranto_hrv_news 

Evo pa se malo zapitajte pojedinci , prije nego šta počnete žalit policiju i pljuvat po građanima RH.
fanatic
2010-05-04T17:05:01Z
meni su najdraži ovakvi koji govore "neka su istukli huligane", neka ovo neka ono. pa kako ne svaćate, policija nije kaznena ekspedicija da mlati ljude koji krše zakon. dužnost policije je da krivca privede na sud, i tu njihovo djelovanje završava, a na sudu je da odredi kaznu.
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
ksian
2010-05-04T17:08:02Z
To je samo preslik društva u kojem živimo, ništa više. Nisam ni želio pogledati video zapise, ono slika što sam vidio po naslovnicama mi je dovoljno i mogu samo reći, ljudi, to je tako ružno, ružno.
Inače, pokušao sam gledati prvo poluvrijeme utakmice, i odustao sam. Ne znam što je 22 ljude radilo dolje na travi, ali, nisam siguran da to ima velike veze sa nogometom. Po meni, derbi između Dinama i Hajduka je čista laž za prave ljubitelje sporta. Ni ideje, ni hrabrosti, ni poštovanja i kulture nemaju ljudi koji vode te klubove- sve što znaju je ukrasti, muljati, bezočno lagati i galamiti kako su žrtve, i sve svoje mane pokušati prikačiti drugima.
Ali, što se tome čudimo? Tako je i u Saboru, tako je u svim strukturama društva, i zar je za čuditi što su na tribinama ostali uglavnom samo divljaci, na stranu što i oni isto kao i Mamić, Svaguša, Kerum i saborski zastupnici znaju nakon toga svega fino elaborirati kako su oni zapravo žrtve, ovog puta, krvožedne policije.
Policija je tek posebna priča, uvijek smo slušali viceve o glupim policajcima, i kad se danas pogleda, čini se su glupi policajci iz viceva daleko dogurali i postali veliki operativci, načelnici sektora, uprava, neki su navodno i blizu ministarske fotelje.
U sukobu reda i nereda, apsolutno sam na strani reda, ali, ljudima koji su vodili policijsko djelovanje na utakmici, ne bih dozvolio ni da reguliraju red na utakmicama predpionira.
Naravno, tu je i naše famozno pravosuđe, brzo i efikasno kao i uvijek.
Ne samo da u ovome društvu ni jedna struktura ne funkcionira kako bi trebala, već je još veći problem da svaka struktura za svoje neuspjehe prebacuje odgovornost na drugu i tako u začaranom krugu, opet ispočetka.
Tribine su ogledalo, a već dugo vremena ti navijači ne slave uspjehe svojih timova, jer nemaju što slaviti, ali zato vrlo rado slave protivničke neuspjehe.
Ni borilački sportovi u Hrvatskoj nisu izuzeti od malignih društvenih oboljenja, ali, kad to stavim u ravan sa nekim društvenim prosjekom, rekao bih da smo mi još uvijek jedna relativno sretna mala oaza.

engineer
2010-05-04T17:31:52Z
fanatic wrote:

meni su najdraži ovakvi koji govore "neka su istukli huligane", neka ovo neka ono. pa kako ne svaćate, policija nije kaznena ekspedicija da mlati ljude koji krše zakon. dužnost policije je da krivca privede na sud, i tu njihovo djelovanje završava, a na sudu je da odredi kaznu.

privedi ti 20tak neandertalaca koji bacaju stolice, baklje i petarde na tebe
Reptile
2010-05-04T17:32:22Z
Danas svaka budala ima mobitel i gotovo svaki mobitel ima kameru, a tu su sve neke priče tuklo se sve i djecu i žene i marsovce.
Puno svjedočanstava, a još manje konkretnih video snimaka.

I uopće mi nije interesantna praksa kod bengalki, jesi upalio, jesi, smio nisi, dobio po pi*** jesi, pa je slobodno pali i slijedeći put.
Malo gledam snimku jednu, 30 murjaka, poluprazna tribina i oko njih 60 navijača koji se kurče, baš me zanima što bi murjak kojem se jedan takav unese trebao napraviti.

Mislim da je to neurro spomenuo, ali je dobro rekao, što ljudi uopće idu na derbije takva dva kluba kad svi znaju kakvo je stanje za/nakon utakmice.
Kaos je i u gradu, neki izbjegavaju uopće putovat u to vrijeme jer navijači rade sranja, a ovi otišli na utakmicu.
Ako odeš u Kongo i pokupiš metak, sam si si kriv, ako odeš na ovakav derbi i izbije sranje pa ti naje.. dijelom i tvoja krivica.

engineer wrote:

fanatic wrote:

privedi ti 20tak neandtertalaca koji bacaju stolice, baklje i petarde na tebe

+1
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
engineer
2010-05-04T17:34:14Z
matas pršuti wrote:

:)36 stoji sve sto si napisao..
nofrx
2010-05-04T17:46:10Z
engineer wrote:

fanatic wrote:

privedi ti 20tak neandertalaca koji bacaju stolice, baklje i petarde na tebe

I šta kad ih privedu? Izmlate ih i pošalju kući. Nije to zakon. Nismo u srednjem vjeku.
KW CHAMPION
Jupidu.
2010-05-04T17:53:09Z
lijepo uhapsit izglednike.....

zaposlit ih u polu -zatvoru 6 mjeseci da siju pšenicu ili slično...nek rade....tako da ne koštaju državu
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Reptile
2010-05-04T17:57:05Z
Jupidu. wrote:

zaposlit ih u polu -zatvoru 6 mjeseci da siju pšenicu ili slično...nek rade....tako da ne koštaju državu

Tako je, ebeš zatvore gdje se zatvorenici financiraju iz poreza, brate zaradi kruh svoj i tamo.

Neka mjesta nemaju kanalizaciju, neka nemaju asfaltirano, ima se dosta za raditi.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
nofrx
2010-05-04T17:58:09Z
Jupidu. wrote:

Tako je - prisilni rad. Neka država zaradi na njima.
KW CHAMPION
Jupidu.
2010-05-04T18:05:33Z
Reptile wrote:

Jupidu. wrote:

Tako je, ebeš zatvore gdje se zatvorenici financiraju iz poreza, brate zaradi kruh svoj i tamo.

Neka mjesta nemaju kanalizaciju, neka nemaju asfaltirano, ima se dosta za raditi.

eto da sam ja izgreednik: pošalju me 6 mjeseci brat jabuke......

nakon 6 mjeseci više neću radit nerede...........jer ako me opet snime idem godinu dana brat kruške oko osijeka.....

stvari su tako jednostavne................:)20
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Similar Topics
Users browsing this topic