mrcinna
2010-05-03T20:41:33Z
šta dobiješ u jednom grotlu sa primitivcima sa obje strane(svaka čast iznimkama.ali večina pandura i huligana su teški primitivci,pravi navijači su tu kolateralne žrtve)=dobiješ pravi okršaj

ps.dobro poznajem jedne i druge i to odgovorno tvrdim,nije ni bitno ko je počeo,jedan put jedni,drugi put drugi,same old story.
neurro
2010-05-03T20:48:55Z
Joc wrote:

Ok je mlatit huligane pendrecima ...ali ako su tukli žene i starčeke od 60 godina kao što sam čuo, onda u kurac...:)8

Čekaj malo ... ovo nije prvi put da su se dogodili neredi na stadionu nego traju još s početka osamdesetih prema tome ti starčeki i žene su dobro znali kuda idu i da se mogu zateći u neugodnoj situaciji ... prema tome ko im je kriv.Imaju doma TV i mogli su tekmu pogledat kod kuće,neće zato propasti isto kao što ja neću propasti ako nedem u Las vegas na UFC. Ko ih jbe kad se guraju ... Čitam tamo da je neko od "navijača" reko da je bio na sjeveru ili neznam di a MAMA mu je bila na zapadu il ... zaboravio sam. Lol pa kakva je to mama ... glupača je trebala ostat kuhat doma il radit neznam šta .Pametan čovjek se ne gura tamo gdje mu nije mjesto.

U svim masovnim neredima čim se murja uključi počnu se ponašat kao i druga strana u ovom slučaju huligani i tak je oduvjek bilo i bit će prema tome kad mlate mlate sve
pitbull123
2010-05-03T20:50:31Z
Ma treba bar nekih 6 mjeseci zabranit dolaske navijača na utakmice...neka igraju pred praznim tribinama(i onako ih uništavaju svaku drugu utakmicu),treba izgrednike(za koje imaju prave dokaze) zatvorit minimalno 3 mjeseca u zatvor itd. Treba uvest stroge mjere kažnjavanja,pritom ne mislim na makljažu.Ne branim policiju, ali ne vjerujem da su samo tako u okolo išli batinat ljude.
fanatic
2010-05-03T21:18:11Z
neurro wrote:

Joc wrote:

Ok je mlatit huligane pendrecima ...ali ako su tukli žene i starčeke od 60 godina kao što sam čuo, onda u kurac...:)8

Čekaj malo ... ovo nije prvi put da su se dogodili neredi na stadionu nego traju još s početka osamdesetih prema tome ti starčeki i žene su dobro znali kuda idu i da se mogu zateći u neugodnoj situaciji ... prema tome ko im je kriv.Imaju doma TV i mogli su tekmu pogledat kod kuće,neće zato propasti isto kao što ja neću propasti ako nedem u Las vegas na UFC. Ko ih jbe kad se guraju ... Čitam tamo da je neko od "navijača" reko da je bio na sjeveru ili neznam di a MAMA mu je bila na zapadu il ... zaboravio sam. Lol pa kakva je to mama ... glupača je trebala ostat kuhat doma il radit neznam šta .Pametan čovjek se ne gura tamo gdje mu nije mjesto.

U svim masovnim neredima čim se murja uključi počnu se ponašat kao i druga strana u ovom slučaju huligani i tak je oduvjek bilo i bit će prema tome kad mlate mlate sve

pisat s tobom po forumu?
daj nisi normalan, žena je glupača jer je otišla na utakmicu :)26
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
The Miner
2010-05-03T21:23:00Z
fanatic wrote:

neurro wrote:

Joc wrote:

pisat s tobom po forumu?

BALKANE,BALKANE,BALKANE MOJ...
mishima
2010-05-03T21:32:00Z
The Miner wrote:

Jupi,eto ti kao strucnjak reci;kako bi se mma znanjem zastitio od interventnog policajca s silnim oklopom,stitnicima,pendrekom?

:)1
Jupidu.
2010-05-03T21:49:29Z
mishima wrote:

The Miner wrote:

Jupi,eto ti kao strucnjak reci;kako bi se mma znanjem zastitio od interventnog policajca s silnim oklopom,stitnicima,pendrekom?

:)1

samoodbrana st:)
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
DoKoske
2010-05-03T22:08:34Z
trebali su poslije prema banskim dvorima produžit
wash your feminine side clean off
neurro
2010-05-03T22:16:11Z
The Miner wrote:

fanatic wrote:

neurro wrote:

Joc wrote:

pisat s tobom po forumu?

BALKANE,BALKANE,BALKANE MOJ...

Jesi tup ili šta? Daj probaj više puta pročitati ak već nemreš od prve shvatit što tu piše .... Ako svakodnevno novine već deset godina pišu o neredima na stadionu i uvijek se može dogodit da ti nešto s neznam koje strane može doletiti u glavu itd onda izbjegavaš takva mjesta a pogotovo u vrijeme derbija.Ak se guraš tamo gdje ti nije mjesto onda si glup i bok

Miner,mislio sam da ti je Golubovic idol ....
The Miner
2010-05-03T22:33:26Z
neurro wrote:

Miner,mislio sam da ti je Golubovic idol ....

Pa bogme prije on nego covjek koji do podne mrzi sebe a od podne citav svijet poput tebe.
Reaktivac
2010-05-03T22:41:54Z
Pogledajte ovo...

Što se tiče rješavanja nereda na stadionima... samo represija i pendrekom po ledjima.

Videonadzor nije rješenje, jer se vandali i divljaci maskiraju i omotaju šal ili majicu oko lica pa rade nerede. Onda ih osumnjiče, a sud ih oslobodi radi nepotpunih činjenica i nedostatka dokaza.

Dakle, prvi sljedeći derbi treba najaviti po medijima represivne mjere ukoliko dodje do nereda i onda ako ne prevlada razum i civilizirano ponašanje, poslati par stotina dobro utreniranih i pod kacigama specijalca stokilaša i onda ih sve redom prebiti do kraja.

Pa opet prebiti pa opet prebiti... dok ne bude mir.

Pa ako ne misliš dobiti batine - nemoj ići na sjever.

I potom ustanoviti identitet najekstremnjih navijača pa na sud, zabrana dolaska na stadion u trajanju od 5 godina i ukidanje besplatnih karata za navijače.

GARIĆPRIDEFC
2010-05-03T22:52:44Z
Joc wrote:

Sve zgazit tako da nitko nedođe deset utakmica na stadion....žalosno ali upravo to treba balkancima BATINE pa smo mirni kao i čitavu povjest
engineer
2010-05-03T23:18:21Z
Reaktivac wrote:

Pogledajte ovo...

Što se tiče rješavanja nereda na stadionima... samo represija i pendrekom po ledjima.

Videonadzor nije rješenje, jer se vandali i divljaci maskiraju i omotaju šal ili majicu oko lica pa rade nerede. Onda ih osumnjiče, a sud ih oslobodi radi nepotpunih činjenica i nedostatka dokaza.

Dakle, prvi sljedeći derbi treba najaviti po medijima represivne mjere ukoliko dodje do nereda i onda ako ne prevlada razum i civilizirano ponašanje, poslati par stotina dobro utreniranih i pod kacigama specijalca stokilaša i onda ih sve redom prebiti do kraja.

I potom ustanoviti identitet najekstremnjih navijača pa na sud, zabrana dolaska na stadion u trajanju od 5 godina i ukidanje besplatnih karata za navijače.

:)36
Acidofil
2010-05-03T23:54:12Z
Jupidu. wrote:

The Miner wrote:

reebalansom

Lol :)20 :)20
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

DoKoske
2010-05-03T23:58:27Z
Reaktivac wrote:

Pogledajte ovo...

nebi bilo uopće nereda za riješavat da tupavci nisu išli maltrat ljude zbog jedne baklje. čisto isprovociran nered od strane drotova marioneta pod vodstvom lopovske vlasti ,da se proglasi lov na vještice "huligane" i ljudima još jednom zamažu oči od pravih huligana koji su rasprodali i pokrali zemlju i uništili stotine tisuća života; te bajne situacije u državi. živjela smrdljiva ovčja primitivna simpleminded osuđivačka hrvatska svakodnevnica.bili smo i ostali kmetovi.

oni će sutra u novinama objavit slike huligana od subote.. pa kako ih nije sram stoku sada se s tim busat a pedofilima ne žele ni inicijale objavit. kakvo licemjerje. sramota. samo nas neka pljačkaju i lažu a policija tuče jer iskreno drugo niti ne zavrjeđujemo
wash your feminine side clean off
Saleee
2010-05-04T00:04:57Z
A.C.A.B.
http://www.youtube.com/watch?v=_Y47DoZ0KVU 

Svi vi koji pricate da su mame za kuhinju izgleda nikad niste bili na utakmici!!!
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
Reaktivac
2010-05-04T00:11:31Z
DoKoske wrote:

nebi bilo uopće nereda za riješavat da tupavci nisu išli maltrat ljude zbog jedne baklje. čisto isprovociran nered od strane drotova marioneta pod vodstvom lopovske vlasti ,da se proglasi lov na vještice "huligane" i ljudima još jednom zamažu oči od pravih huligana koji su rasprodali i pokrali zemlju i uništili stotine tisuća života; te bajne situacije u državi. živjela smrdljiva ovčja primitivna simpleminded osuđivačka hrvatska svakodnevnica.bili smo i ostali kmetovi.

oni će sutra u novinama objavit slike huligana od subote.. pa kako ih nije sram stoku sada se s tim busat a pedofilima ne žele ni inicijale objavit. kakvo licemjerje. sramota. samo nas neka pljačkaju i lažu a policija tuče jer iskreno drugo niti ne zavrjeđujemo

I tu ima istine kao što si napisao.

Problem je u šačici budaletina koje iniciraju nerede... OK, ja možda nisam upućen kao ti jer ne idem baš po tekmama i nisam dinamovac, mada je ista priča i u Splitu... da ne shvatiš pogrešno.

Šačica budala/vandala povuče ostale navijače u nerede i onda kada policija krene u obračun - nastradaju i nevini i dobiju po ledjima.

Ali, previše je sranja... Udinese, lokalni derbiji, stalno neka frka, sramoćenje po Evropi, premlaćivanje, neredi, lom, maltretiranje, policajac ostao bez oka i sl...

Treba tome stati na kraj.
nofrx
2010-05-04T00:13:40Z
Triba nas policija još više tuć, i ne samo navijače. Sve redom. Pa ćemo bit još bolji. Nešto smo počeli previše gunđat u zadnje vrijeme. Sve nam nešto ne valja.
KW CHAMPION
KrvavaPesnica
2010-05-04T01:39:11Z
sad bas pogledo otvoreno...

jeb*** intervencija na tribinu zbog upaljene baklje "da bi se odma odvelo u muriju" identificiranog i kamerama snimljenog lika usred j...... utakmice
i ocekivat da navijaci nece reagirat WTF?!?!?!fakat imamo genijalce u muriji,al to vec znamo

huligane u zatvor-ok slazem se...ali i smrdljivu murjacku djubrad koja tuce pendrekom sve na sto naidje

decko propucan u trbuh krvari gotovo 2 sata u muriji????WTF!?!?i stvarno vjerujem da su ga ranjenog tukli lisicama zavezanog u muriji

pa vi imajte povjerenja:)20 u nasu muriju istu koja siluje 14stogodisnjakinje i prebije onog roma na benzinskoj jer ih je pogledao,i onda sutradan sluzbeno izjavi da je momak pao na sanduk:)10 ...a ima tih primjera mali milijun

vjerujem da ima postenih murjaka ko sto vjerujem da ima svemiraca
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
JEBIVJETAR
2010-05-04T02:54:32Z
OPET KAŽEM,MURIJU MOŽE BRANITI SAMO ONAJ KO NIJE IMAO PRILIKE UPOZNATI SE SA NJIHOVIM NAČINOM RADA ILI JE DEBIL
Similar Topics
Users browsing this topic