Olde Scum
2010-05-10T10:32:40Z
mislim da bi loreia trebo ubacit ovog komada umjesto svog avatara...
loreia
2010-05-10T10:40:10Z
Olde Scum wrote:

mislim da bi loreia trebo ubacit ovog komada umjesto svog avatara...

done :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-05-10T11:22:37Z
sad me već plašiš :)11 :)20
The Miner
2010-05-10T11:41:56Z
DoKoske wrote:

pasabrata tebe su izgleda šamarali ovi "automehaničari" kroz osnovnu i srednju školu, možda ti je čak koji i kakvu simpatiju izjebo :)20

ili su mu je neuzvracena ljubav iz teen dana...:)20
Olde Scum
2010-05-10T14:44:51Z
:)15 loreia!
:)36
:)42
loreia
2010-05-10T15:02:52Z
Olde Scum wrote:

:)15 loreia!
:)36
:)42

sta's, volim sisate plavuse :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
Olde Scum
2010-05-10T16:28:33Z
ko sme da ti zameri..
pasbrata
2010-05-10T17:55:17Z
nisam bas išao s mehaničarima u srednju, a u osnovnoj su to bili tek potencijalni automehaničari. nisu me baš mlatili, niti znam da mi je ikoji htio/ševio simpatiju, ali otkada sam kupio auto, a prošlo je već neko vrijeme il su me iševili il barem probali. ali što sam stariji i iskusniji teže im se dam, a i već poznam trikove na koje me pokušavaju nategnut jos dikoji put. znam točno da je izmjena lamele max 1h radnih sati ma koliko god da je auto vruć itd, uz komplikacije 1.5h, a ne citav dan majku im lopovsku. p.s. bas mi je drago da se do koske javio kojeg sam vjerovali vi ili ne htio staviti kao primjer momka koji svojom pojavom privlaci policijski pendrek pa taman da mjesto radnje tog pendrecenja bude crkva gdje svojim ponašanjem naš do koske nebi odskakao od prosječne babe(ali bi bio pod konstantnom paskom da lemozinu ne mrkne). jednostavno ta celava glava na nekakvih 80ak plusminus 2kg i jos da malo bezvezna tetovaža paučine izviri je pravi mamac. znači u prošlom postu htjedoh napisati da je pravi recept spitka, crne pripijene hlače,marte + sve to navučeno na našeg do koske je 99% šansa da ce biti pendrečenja, ako ga dosad vec nije bilo. do koske priznaj barem koliko je dosad puta bilo legitimiranja, ako si dosad nekim čudom uspio izbječi neminovno.
The Miner
2010-05-10T19:24:06Z
po meni je bolje koji put popusit pendrek nego da ti taj pendrek bude izvor zarade radi cega ti 90 %ljudi psuje mater,smije ti se i smislja vicevi o tebi...
a sto se legitimiranja tice?!nedavno su ovdje jednog lokalnog mangu zaustavili,masu ispitivali,peglali...uglavnom kad su ga pustili lik pokaze na svoj skupi automobili kaze "dobar,a?",caji odgovore "jest" a on "eh da vam ga je imati" KOJI SPUST!!!!!
Range
2010-05-10T20:11:01Z
The Miner wrote:

po meni je bolje koji put popusit pendrek nego da ti taj pendrek bude izvor zarade radi cega ti 90 %ljudi psuje mater,smije ti se i smislja vicevi o tebi...
a sto se legitimiranja tice?!nedavno su ovdje jednog lokalnog mangu zaustavili,masu ispitivali,peglali...uglavnom kad su ga pustili lik pokaze na svoj skupi automobili kaze "dobar,a?",caji odgovore "jest" a on "eh da vam ga je imati" KOJI SPUST!!!!!

Dok ih ne zatrebaju, onda ih zovu. A ja se isto tako smijem ovom "mangi" koji se kurči sa skupim autom, ili je tatin sinčić ili je kriminalac, čisto sumnjam da se teško naradio u životu da ga stekne pa ga sad jadnog policija legitimira...
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
Reptile
2010-05-10T20:45:14Z
Range wrote:

The Miner wrote:

Dok ih ne zatrebaju, onda ih zovu. A ja se isto tako smijem ovom "mangi" koji se kurči sa skupim autom, ili je tatin sinčić ili je kriminalac, čisto sumnjam da se teško naradio u životu da ga stekne pa ga sad jadnog policija legitimira...

Znam samo da moji frendovi koji su legalno došli do dovoljne količine novaca da bi si mogli kupiti malo jači, to ne rade iz očitih razloga, malo tko želi svoj teškim radom stečen novac uzalud potrošiti na gluposti i ego trip.

A što se tiče navijača koji rade sranja, treba uvesti hrvatski OMON, doduše jest da ih rusi znaju i za sumnjive stvari upotrebljavati, but u get the picture.
Nakon par tekmi dosta bi bila dva takva da dođu na derbi i pokupe bakljartara jer se ostatak ekipe ne bi usudio pomaknut.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
pasbrata
2010-05-10T21:04:04Z
evo nasao sam jos jedan primjer lika koji bi sam po sebi nakon što ga se zaustavi u bijesnom autu trebao po defaultu privući pendrečenje. znaci ne govorim konkretno o ovom(ali to je traženi look). znači sam po sebi sumnjiv do bola. nakon provjere ako je i čist je velika vjerojatnost da je dosad vješto izmicao i nikad uhvaćen ajmo reći s prstima u pekmezu i to nemislim recimo zbog utaje poreza, i slicnih sitnica.

njegova zadnja rečenica gdje hvali citroena sve govori o njegovom moralu.:)1

mislim kako mu nije neugodno pitat curu jel ti lip. kako život nije fer dobiješ ajmo reći besplatno auto i onda dobiješ ovako "lipo" auto. izgleda da nije zadovoljila vladu barem za c4.

sada neznam kakve ovlasti ima policija, ali radi ovakvih ja bi dao neogranićenu uporabu sile.
DoKoske
2010-05-10T21:42:38Z
pasbrata wrote:

nisam bas išao s mehaničarima u srednju, a u osnovnoj su to bili tek potencijalni automehaničari. nisu me baš mlatili, niti znam da mi je ikoji htio/ševio simpatiju, ali otkada sam kupio auto, a prošlo je već neko vrijeme il su me iševili il barem probali. ali što sam stariji i iskusniji teže im se dam, a i već poznam trikove na koje me pokušavaju nategnut jos dikoji put. znam točno da je izmjena lamele max 1h radnih sati ma koliko god da je auto vruć itd, uz komplikacije 1.5h, a ne citav dan majku im lopovsku. p.s. bas mi je drago da se do koske javio kojeg sam vjerovali vi ili ne htio staviti kao primjer momka koji svojom pojavom privlaci policijski pendrek pa taman da mjesto radnje tog pendrecenja bude crkva gdje svojim ponašanjem naš do koske nebi odskakao od prosječne babe(ali bi bio pod konstantnom paskom da lemozinu ne mrkne). jednostavno ta celava glava na nekakvih 80ak plusminus 2kg i jos da malo bezvezna tetovaža paučine izviri je pravi mamac. znači u prošlom postu htjedoh napisati da je pravi recept spitka, crne pripijene hlače,marte + sve to navučeno na našeg do koske je 99% šansa da ce biti pendrečenja, ako ga dosad vec nije bilo. do koske priznaj barem koliko je dosad puta bilo legitimiranja, ako si dosad nekim čudom uspio izbječi neminovno.

ne kradu nažalost samo oni kod nas, nego apsolutno sve sstruke i zanimanja :)18
wash your feminine side clean off
Range
2010-05-10T23:47:55Z
pasbrata wrote:

sada neznam kakve ovlasti ima policija, ali radi ovakvih ja bi dao neogranićenu uporabu sile.

Mislim da bi u ovoj prilici taser bio savršen, debelome usred dernjave sprašit 50 kV u mješinu da se savije ko perec tamo na cesti pa da onda vidimo tko bi se tresao.
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
neurro
2010-05-11T00:10:39Z
Range wrote:

pasbrata wrote:

Mislim da bi u ovoj prilici taser bio savršen, debelome usred dernjave sprašit 50 kV u mješinu da se savije ko perec tamo na cesti pa da onda vidimo tko bi se tresao.

Ma dobro, ovo je pojedinačni slučaj,ko zna šta je bilo prije i možda je debeli u pravu ... murja se isto kurči previše btw da sam pandur i da mi se ovak neso unese ...ufff
The Miner
2010-05-13T19:18:28Z
matej "automehanicar" truhan
:)20 :)20
:)37
The Miner
2011-01-09T23:34:16Z
poljska...dogovoren hool fight,samo sake,80 na 80...2 mrtvih,25 ozlijedenih,nekima se bore za zivot...:)21
fanatic
2011-01-09T23:45:59Z
The Miner wrote:

poljska...dogovoren hool fight,samo sake,80 na 80...2 mrtvih,25 ozlijedenih,nekima se bore za zivot...:)21

odakle ti to?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
The Miner
2011-01-09T23:48:18Z
fanatic wrote:

The Miner wrote:

odakle ti to?

na forum.hr u dijelu namjenjenom za navijace vidio...
hamush
2011-01-10T05:57:13Z
nije mi niti najmanje zao takvih... to je cisto nekontrolirano nasilje. ne volim ni gledat te masovke kada vidis da netko lezi a dvojica mu ko lesinari dolaze samo da ga mogu na podu sutnuti.

i znam da oni koji su poginuli (ako je istina) su isti koji bi na tudjem mjestu skakali drugima po glavama... Da citiram moju baku: Nek se pobiju i jedni i drugi pa da ih vise nema...
Similar Topics
Users browsing this topic