fanatic
2010-05-02T05:53:50Z
šteta šta nitko ne gleda, odlična je borba

morat ću komentirat sam sa sobom :)20

a neznam šta reć. prva runda li-la, uz blagu dominaciju Mosleya, drugu rundu je samo Bog spasio Floyda od nokauta, Mosley ga je dvaput jako uzdrmao. ostale runde do kraja su išle Floydu, i to sve uvjerljivije kako je borba odmicala

uvjerljiva pobjeda Floyda

119-109 119-109 118-110
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Benjo
2010-05-02T06:36:07Z
Gledao sam ja.u drugoj ga je imao,al mi je nekako drago da ga nije zavrsio,jer po vidjenom floyd je puno bolji boksac i steta bi bilo da izgubi odmah na pocetku borbe od losijeg protivnika.Zato jedva cekam borbu izmedju Floyda i Pacmana,ako ikad dodje do nje,mogla bi bit jedna od najboljih ikad.
bbbmarc
2010-05-02T07:04:46Z
benjo je sve rekao
:)!
Spider
2010-05-02T11:41:41Z
a nije mi bila nes borba!
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Slash
2010-05-02T16:02:08Z
Genijalna borba od Floyda, Pacquiao nema šanse, baš nikakve.

Na Mosleyu se vidjelo da nije svoj, previše nervozan, neodlučan, totalno van ritma, loš tajming. Floyd je sve to fino iskoristio i rasturio Mosleya, to mu još nitko nije učinio.

Pacquiao po meni nema šanse, baš nikakve.

Floyd je brži, bolji, pametniji i očito može primiti dobar udarac.

Pacman je imao problema s Cottom dok je ovaj boksao umjesto divljao, zamislite kaj ga čeka kod Mayweathera. Pacquiao će možda dobiti par rundi u početku, kasnije dok se Floyd prilagodi, nema šanse.
KrvavaPesnica
2010-05-02T18:29:29Z
floyd pokazao zasto je trenutno jedan od najboljih boksaca...treba izdrzat one prve dvije runde(pogotovo drugu),i nakon sto si dvaput gotovo nokdauniran onako se vratit i potpuno deklasirat mosleya
to pokazuje kakvo covjek ima samopouzdanje i koliko je inteligentan boksac

ne slazem se da manny nema sanse,mislim da ima itekako,svi su pobjedivi pa i mayweather,a mislim da je pacman covjek za to
ocu gledat taj mec
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Benjo
2010-05-02T19:38:09Z
Ne slazem se Slash da Manny nema sanse.On i je jedini borac koji ima najvece sanse,bas me zanima kak ce boksati Floyd protiv borca koji je jednako brz kao i on.Kazes da je imao problema sa Cottom dok je ovaj boksao,a zasto je poceo tak boksat?Jer nije imao rijesenja za Pacmanovu brzinu i "kolicinu"kak ti kazes.Prve dve runde se drzao dobro,nakon toga je bio samo Pacquiao.A znas i ti kolko i ja da je Cotto vrhunski boksac,a ovaj ga unistio.Manny je jako inteligentan zato i vjerujem u njegovu pobijedu,ima najboljeg trenera i Freddie je rekao da vec odavno rade taktiku za Floyda te da sparira protiv slicnih boksaca njemu.Floydu skidam kapu,dokazao je da je velik,al nije nepobijediv! :)18
nofrx
2010-05-02T19:54:28Z
Pacquiao nije imao problema sa Cottom, nego Cotto ima ogromno srce, i srce ga je nosilo i držalo u borbi sa Pacmanom. Svaka čast Floydu, ali meni je Pacquiao bolji.
KW CHAMPION
Slash
2010-05-02T20:09:04Z
nofrx wrote:

Pacquiao nije imao problema sa Cottom, nego Cotto ima ogromno srce, i srce ga je nosilo i držalo u borbi sa Pacmanom. Svaka čast Floydu, ali meni je Pacquiao bolji.

U prvih par rundi mi je Cotto bio bolji, fino je boksao i bolje je radio... Kad je krenuo divljati onda mu je Pacman kontrirao i tu je krenulo po zlu.
Sa Clotteyem, Pacquiao je to super radio, ali Clottey ga je ponekad pogađao prelako, jedino što je premalo udaraca bacao i Pacquiao ga je na brzinu i količinu sredio.

Ne znam, svatko ima svoje mišljenje, ja vjerujem da Pacquiao ne može dobiti Floyda, ovaj bolje boksa, super se brani, očito može primiti udarac i jako dobro se prilagođava u borbi, i odlično kontrira. Već je sredio brzog kontraša (Judah), u početu je bilo grdo, ali kasnije je dominirao.

Ono što me brine je mogućnost da Roger (Floydov trener) završi u zatvoru, te nebi mogao Floyda spremati za tu borbu.

Nadam se da će doći do te borbe.
nofrx
2010-05-02T20:13:34Z
Slash wrote:

nofrx wrote:

U prvih par rundi mi je Cotto bio bolji, fino je boksao i bolje je radio... Kad je krenuo divljati onda mu je Pacman kontrirao i tu je krenulo po zlu.
Sa Clotteyem, Pacquiao je to super radio, ali Clottey ga je ponekad pogađao prelako, jedino što je premalo udaraca bacao i Pacquiao ga je na brzinu i količinu sredio.

Ne znam, svatko ima svoje mišljenje, ja vjerujem da Pacquiao ne može dobiti Floyda, ovaj bolje boksa, super se brani, očito može primiti udarac i jako dobro se prilagođava u borbi, i odlično kontrira. Već je sredio brzog kontraša (Judah), u početu je bilo grdo, ali kasnije je dominirao.

Ono što me brine je mogućnost da Roger (Floydov trener) završi u zatvoru, te nebi mogao Floyda spremati za tu borbu.

Valjda će doć do borbe, pa ćemo vidit. U svakom slučaju i jedan, i drugi su odlični.
KW CHAMPION
fanatic
2010-05-02T20:18:39Z
koliko god ne volim Floyda, mora se priznat da je daleko najbolji boksač današnjice. mislim da Manny nema šanse (iako ću navijat za njega ako dođe do te borbe)
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Benjo
2010-05-02T20:37:17Z
Slash wrote:

nofrx wrote:

Pogledaj mec jos jednom ak bus imao priliku,u trecoj ga je Pacquiao rusio,i nakon toga ovaj vise nist nije mogao.Ista stvar je bilo jucer sa Floydom,u trecoj je preuzeo inicijativu i do kraja pametno boksao.Oboje su odlicni boksaci tak da je suludno rec da jedan il drugi nema sanse.
fanatic
2010-05-02T21:27:13Z
zašto bi Roger završio u zatvoru???
Spider
2010-05-02T22:25:51Z
bio je udario neku trebu, tak nes
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.