Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2010-04-27T23:39:02Z

E, ovaj večeras je bio mrak!! Poki je fenomenalan sugovornik, a i Stipe je čini mi se u međuvremenu dodatno izbrusio stil komentiranja.
Također, odabir borbi je bio odličan, kao i ideja da se pojedine runde skroz izbace umjesto da se fast-forwardiraju (npr. u slučaju meča Gomi-Florian).

Svaka čast još jednom Novoj TV na ovome, a posebno Stipi Sladoljevu, kod kojeg se vidi da ima strast za MMA a istodobno ne glumi stručnjaka.
Stipe, ako ovo čitaš :)1 , samo tako naprijed!!!!

Pokiju također sve najbolje želje za taj idući dvoboj u UFC-u, koji je najavio za 7. ili 8. mjesec. Ovaj put će pasti i pobjeda, a ne samo dobra izvedba!

:)36 :)36 :)36
Sponsor
FaceDesigner
2010-04-28T00:13:03Z
Nedijelim tvoje oduševljenje.Meni nije reka ništa šta ni sam nisam znao.Ali opet je daleko bolji od Mirka.Po mome (ne)stručnom sudu previše trkelja Stipe,a premalo njegovi stručni sugovornici.Npr. čovjek ima pokušaj kimure..Umjesto da to Stipe kaže,moga je Poki reći:''Evo ovdje vidimo pokušaj kimure,zahvata iz BJJ koji se izvodi na taj i taj način....neka ubaci još koju anegdotu,primjer itd. i to bi ličilo na nešto ovako su mi prestatični i prestrašeni.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Kimura
  • Kimura
2010-04-28T00:26:19Z
FaceDesigner wrote:

Nedijelim tvoje oduševljenje.Meni nije reka ništa šta ni sam nisam znao.Ali opet je daleko bolji od Mirka.Po mome (ne)stručnom sudu previše trkelja Stipe,a premalo njegovi stručni sugovornici.Npr. čovjek ima pokušaj kimure..Umjesto da to Stipe kaže,moga je Poki reći:''Evo ovdje vidimo pokušaj kimure,zahvata iz BJJ koji se izvodi na taj i taj način....neka ubaci još koju anegdotu,primjer itd. i to bi ličilo na nešto ovako su mi prestatični i prestrašeni.

Vodi računa da je ipak Stipe profesionalni sportski komentator, a ne Poki. Btw, kad već spominješ taj pokušaj kimure, što nisi spomenuo i onaj rear naked choke od Floriana, kad je Poki malo više kazao o tome, i čak rekao kako se zove na portugalskom? :)26 Također, ograničeni su TV formatom i minutažom, naprosto nema vremena za sve iskomentirati.

Ne znam, moj stav je da ova emisija - koja je i dalje u svojim povojima - itekako širi kulturu MMA u Hrvata (i šire), a zanimljiva je i za nas koji smo te borbe skoro sve već pogledali. Stvar je u tome da se ništa u toj emisiji samo po sebi ne podrazumijeva: same snimke UFC-ovih borbi (koje npr. ni fenomenalna emisija MMA Inside ne smije prikazivati), voditelj emisije koji je praktički pionir u poslu komentiranja MMA na našem prostoru, te iskusni gosti koji su imali dobre volje podijeliti nešto s nama (izuzev Mirka, na kojemu se vidilo da tu želju baš i nema). Ja sam i više nego zadovoljan, i smatram ovo nečim neočekivanim i extra.
AnteGotovina
2010-04-28T07:32:04Z
Ne znam, moj stav je da ova emisija - koja je i dalje u svojim povojima - itekako širi kulturu MMA u Hrvata (i šire), a zanimljiva je i za nas koji smo te borbe skoro sve već pogledali. Stvar je u tome da se ništa u toj emisiji samo po sebi ne podrazumijeva: same snimke UFC-ovih borbi (koje npr. ni fenomenalna emisija MMA Inside ne smije prikazivati), voditelj emisije koji je praktički pionir u poslu komentiranja MMA na našem prostoru, te iskusni gosti koji su imali dobre volje podijeliti nešto s nama (izuzev Mirka, na kojemu se vidilo da tu želju baš i nema). Ja sam i više nego zadovoljan, i smatram ovo nečim neočekivanim i extra.

+1
Cain Velasquez - sljedeći UFC prvak!
djoli8
2010-04-28T08:11:34Z
Ma bit emisije uopće nije loš, konačno da imamo tako nešto. Bio bi još sretniji da se osvrnu i na WEC, Dream, K-1 te manje organizacije i komentiraju najbolje borbe iz određenih evenata. Čak i bez obzira što sam pogledao sve te borbe i više puta do emisije, opet mi je gušt gledat emisiju, i danas-sutra kada se Stipe malo izbrusi, emisija će biti mrak.
bbbmarc
2010-04-28T10:08:32Z
emisija je super, samo nek potraje što duže:

- ide u solidnom terminu na komercijalnoj televiziji, koja uz to prenosi i sve UFC turnire
- prati aktualne događaje
- namijenjena je širokom krugu gledatelja, a ne MMA fanovima (koji su te borbe već odgledali/iskomentirali)
- voditelj je okej, sugovornici su uvijek stručni (mirko je tu bio bitan zbog "reputacije" u javnosti, a ne međ MMA fanovima)

koji to još sport, osim nogometa, danas na hrvatskim televizijama ima takvu emisiju?
Kimura
  • Kimura
2010-04-28T10:55:03Z
bbbmarc wrote:

koji to još sport, osim nogometa, danas na hrvatskim televizijama ima takvu emisiju?

Nijedan. :)

Ono što me posebno veseli je, što primjećujem da Stipe to ne radi rutinski, ili samo zato da popuni honorar ili popuni sportske termine Nove TV, nego iskreno cijeni taj sport i želja mu je da se kultura MMA sve više širi na ovim prostorima. Sviđaju mi se i neke njegove hrvatske kovanice specifičnih MMA izraza, iako se tu još traži... a nije ni lako na hrvatskom to izvesti... možda da mu pomognemo? :)

Rear naked choke = ?
D'Arce choke = ?
Spinning back-fist? :)20

Sviđa mi se kako je preveo flying-knee, "koljeno u skoku".... bolje zvuči nego "leteće koljeno". :)18
loreia
2010-04-28T11:08:33Z
bbbmarc wrote:

emisija je super, samo nek potraje što duže:

- ide u solidnom terminu na komercijalnoj televiziji, koja uz to prenosi i sve UFC turnire
- prati aktualne događaje
- namijenjena je širokom krugu gledatelja, a ne MMA fanovima (koji su te borbe već odgledali/iskomentirali)
- voditelj je okej, sugovornici su uvijek stručni (mirko je tu bio bitan zbog "reputacije" u javnosti, a ne međ MMA fanovima)

+1

Emisija je bila izvrsna.
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2010-04-28T11:10:26Z
Kimura wrote:

bbbmarc wrote:

Nijedan. :)

Ono što me posebno veseli je, što primjećujem da Stipe to ne radi rutinski, ili samo zato da popuni honorar ili popuni sportske termine Nove TV, nego iskreno cijeni taj sport i želja mu je da se kultura MMA sve više širi na ovim prostorima. Sviđaju mi se i neke njegove hrvatske kovanice specifičnih MMA izraza, iako se tu još traži... a nije ni lako na hrvatskom to izvesti... možda da mu pomognemo? :)

Rear naked choke = ?
D'Arce choke = ?
Spinning back-fist? :)20

Sviđa mi se kako je preveo flying-knee, "koljeno u skoku".... bolje zvuči nego "leteće koljeno". :)18

Ma jebo to, "podcinjavanje" rulz :)20

http://forum.nokaut.com/...p;st=0&sk=t&sd=a 

P.S.
Slash je preveo i sve ostale termine, tamo mozes naci RNC :)2
dr. Jupidu wrote: diskusting
Kimura
  • Kimura
2010-04-28T11:21:25Z
loreia wrote:

Ma jebo to, "podcinjavanje" rulz :)20

http://forum.nokaut.com/...p;st=0&sk=t&sd=a 

P.S.
Slash je preveo i sve ostale termine, tamo mozes naci RNC :)2

Znam za taj thread. 😉 Šteta što Štipe i Slaven katkad ne svrate i na ovaj forum, i napišu pokoju riječ....
nofrx
2010-04-28T12:01:14Z
Emisija je bila odlična. Pokrajac bi triba opet komentirat. I Stipi svaka čast.
KW CHAMPION
Matek
2010-04-28T12:09:05Z
je, stvarno je emisija bila odlična, svaka čast štipi
Seded
2010-04-28T12:29:38Z
Jel ima di link za download? Propustio sam sinoćnju emisiju.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Matek
2010-04-28T12:31:43Z
Seded wrote:

Jel ima di link za download? Propustio sam sinoćnju emisiju.

http://sport.dnevnik.hr/...gledajte-kako-udara.html 
Matek
2010-04-28T12:32:24Z
i ovo
LINK 

Seded
2010-04-28T13:50:54Z
Hvala. Po meni također jedan od najboljih, ako ne i najbolji UFC Specijal.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Jupidu.
2010-04-28T15:09:51Z
meni je sve 5
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
travarica
2010-04-28T18:12:37Z
Pokiju od srca želim, da pobijedi u trećoj borbi.

Svaki put je bolji i pusti srce u kavezu ali na kraju treba upisati pobjedu.

Koliko sam vidio najjače mu je oružje boks pogotovo je to pokazao protiv Te Hune gdje je bio impresivan . U prvoj i drugoj borbi izgubio je zbog superiornog hrvanja protivnika što je ironično jer mu je hrvanje baza.

Sve one godine koje je proveo pomagujući Mirku na obrani od rušenja zapravo je ono što i njemu treba.

Bolje mu je, da se koncentrira na takedown defense i forsiranje stojke.

FaceDesigner
2010-04-28T18:22:30Z
travarica wrote:

Koliko sam vidio najjače mu je oružje boks pogotovo je to pokazao protiv Te Hune gdje je bio impresivan . U prvoj i drugoj borbi izgubio je zbog superiornog hrvanja protivnika što je ironično jer mu je hrvanje baza.

Sve one godine koje je proveo pomagujući Mirku na obrani od rušenja zapravo je ono što i njemu treba.

Da, kao hrvač nikad nije osjećao potrebu da bi se branio od takedown-a.ali sada kada se susreo sa boljim hrvačem od sebe vjerovatno je primjetio da mu je to itekako potrebno.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Jupidu.
2010-04-28T18:40:56Z
travarica wrote:

ja pokiju želim sve najbolje u životu......

no i prije ova 2 meča rekao sam da on nije talent za ultimat fajt...on je samo uz mirka dođao do najveće faze...i svojom borbenošću kod ufc-a dobio još 2 meča..na raspolaganju...

no u ova 2 meča pokazao je ono šta mu fali a to je ONO NEŠTO...

TRENING I SNAGA KOD NJEGA NISU UPITNI........... jednostavno nema potrebitu okretnost i smisao za napad....... u hrvatskoj to prolazi jer dobije borce koje sabije na pod i radi... dok čim dođu borci spremni na ufc razini pokaže slabost jer nema brzinu i te neke cake.....

niko sretniji od mene da poki postane prvak ufc-a i da dokaže dr jupidu da nisam u pravu...:(((

nažalost dr jupidu je uvijek u pravu...:)22

ajmo poki..........................................................daj nokautiraj nekog više..il,budi nokautiran....
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije