nofrx
2010-04-18T21:49:45Z
Show i provociranje je jedno, a cipelarenje (pet na jedan) nešto drugo. Stvarno su kreteni, onako skočit na čovjeka.
KW CHAMPION
djoni
2010-04-18T22:09:52Z
ne treba zaboraviti da su braća Diaz, koji su bili "najaktivniji" u ovom incidentu, izazvali nešto slično prije par godina protiv KJ Noonsa... licemjeri :)8
Arguing on internet is like paralympics, even if you win you are still retarded
KrvavaPesnica
2010-04-18T22:27:12Z
pogledo borbe i mogu rec sasvim solidno

mislio sam da ce hendo unistit shieldsa u prvoj i reko sam si ako shields izdzi svaka mu cast...ne samo da je izdrzo nego totalno izdominirao dvostrukog olimpijskog hrvaca na podu
shields ve ima pobjede nad daleyem,lawlerom,mayhemom i sad hendom...momak je vrlo podcjenjen,makar mrzim taj njegov stil borbe

kad je mousasi pustio muhammada da ga onako drzi dole prve dvije runde mislio sam da mu je to taktika da ga izmori i onda rijesi,
medjutim kingmo je zasluzeno pobijedio
mislim da gegard nije imao svoj dan,bio je gotovo neprepoznatljiv i ocekujem rematch

nsam gledao aoki-melendez al po komentarima vidim da nisam ni trebo

a mayhem je dobio:)36 :)36 :)36
i onaj ulet na kraju,tipican za njega,a fajt poslije smijalica...guys you are on national television...guys...LOLOLOL:)38 :)38 :)38
toga je bilo milijun puta u boksu tako da se nadam da nece bit nekih posljedica za SF
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
irish
2010-04-18T22:48:51Z
drago mi je da je da je onaj seronja i plačljivko Aoki spušil,Shields me iznenadil s kontrolom na tlu dok me Hendo malo razočaral,stvarno sam mislil da je sve gotovo nakon ona dva žestoka napada u 1.rundi.
a kaj se tiče Gegarda izgleda da sam ipak bil u pravu kad sam rekel da bi u UFC-u izgubil barem 2 borbe protiv top 5 lightheavyweighta:)1
nije izgledal nimalo uvjerljivo,Lawal ga je bacal dole kad mu se prohtjelo,nikakav takedown defense a ni nekakva volja da plasira koji opasniji udarac u standupu,loše...
žal mi je za onaj ružni kraj eventa,Diaz brothers su oduvek napuhane budaletine,one njihove mrke tupave face su pravi mamac za brutalan nokaut i izmjenu ličnog opisa:)7
čudan event i još čudniji kraj,ajde ak zbog ovoga propadnu barem njihovi najjači fajteri prelaze u UFC:)42
engineer
2010-04-19T00:11:58Z
djoni wrote:

ne treba zaboraviti da su braća Diaz, koji su bili "najaktivniji" u ovom incidentu, izazvali nešto slično prije par godina protiv KJ Noonsa... licemjeri :)8

zasto licemjeri? takvi su kakvi su.. slazem se da je ponasanje kretensko..
nije ih evolucija unaprijedila, kao ni a.silvu, brocka lesnara( unosenje u facu miru nakon borbe, pokazivanje srednjeg prsta publici...itd.) samo sto su a.silva i brock prevelike face i nije im se nista dogodilo, a diaze mozda suspendiraju( nadam se da nece)
KrvavaPesnica
2010-04-19T01:08:21Z
javno izazivam bracu diaz protiv mene i mayhema po WWF tag team pravilima:)19 :)19 :)19
razbit cemo ih ko cepi:)20

UserPostedImage

TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Kimura
2010-04-19T10:51:30Z
Trebao je ovo biti obećavajući event, i fenomenalna prilika da Strikeforce iskoristi lošu reputaciju zadnjeg UFC-a u Abbu Dhabiju, ali na kraju nije ispao ništa bolji - pogotovo kad se ona šora na kraju doda u računicu. Ako im CBS nakon ovog produži ugovor, bit će to 8. svjetsko čudo.

Svejedno moram reći da iako su 3 glavne borbe išle na decission, nisu bile ni približno dosadne kao nedavne UFC-ove; borci su stvarno davali sve od sebe.

King Mo zasluženo pobijedio Mousasija, Shields Hendu. Aoki je Strikeforceov Takanori Gomi - izgleda da ti Japanci božanskog statusa u zemlji izlazećeg sunca tek pokažu svoj pravi rang kad dođu u oktagon, i na američko tlo.

Ovaj Strikeforce je odgovorio na dosta pitanja o Mousasiju, Lawalu, Hendi i Shieldsu. Da je npr. Hendo imao Mousasijevu sposobnost obrane u guardu, a ovaj bolji takedown defense, ne bi bili poraženi. Shieldsu svaka čast, ima neki jedinstven stil borbe, koji na moment izgleda kao dosadan, ali je zapravo jako inteligentan i tehnički.
Mousasijev conditioning nije bio na najvišoj razini, iako je općepoznato da rušenja iscrpe protivnika. Svejedno mi je djelovao kao da je malo prerano izdušio, i nije bio 100% spreman za borbu od 5 rundi - vjerojatno je mislio da će ga srediti ranije.

Malo me razočarao sudac Mario Yamasaki na ovom eventu, za kojeg sam do sada mislio da je "bezgrešan". Bilo je očito da je napravio par gafova u suđenju između Aokija i Melendeza, a stekao sam i dojam da je svom zemljaku pružao poseban tretman.

Ukupna ocjena: 3/5
Ultimate Fucker
2010-04-19T12:46:52Z
Kimura wrote:

Ako im CBS nakon ovog produži ugovor, bit će to 8. svjetsko čudo.

Kao da CBS-u nije u interesu pratiti Strikeforce!? Kad ovo pogledam, prvo što mi se čini je, da je sve namješteno, a siguran sam da je napravilo veliki reklamu Strikeforceu i CBS-u. Sada, netko će je okarakterizirati kao negativnu, ali vjerojatno u tome ima i pozitivnih efekata! Na CBS-u su odlučili popratiti "tuču", jer su ocjenili događaj kao prateći dio spektakla, u protivnom bi kamera bila usmjerena negdje drugo u dvorani! Vidite i sami da se dosta diskutira o tome svuda, a meni je veće sranje bila ona blamaža UFC-ovih prvaka na zadnjem eventu!
Kimura
2010-04-19T14:04:39Z
Ultimate Fucker wrote:

Kimura wrote:

Kao da CBS-u nije u interesu pratiti Strikeforce!? Kad ovo pogledam, prvo što mi se čini je, da je sve namješteno, a siguran sam da je napravilo veliki reklamu Strikeforceu i CBS-u. Sada, netko će je okarakterizirati kao negativnu, ali vjerojatno u tome ima i pozitivnih efekata! Na CBS-u su odlučili popratiti "tuču", jer su ocjenili događaj kao prateći dio spektakla, u protivnom bi kamera bila usmjerena negdje drugo u dvorani! Vidite i sami da se dosta diskutira o tome svuda, a meni je veće sranje bila ona blamaža UFC-ovih prvaka na zadnjem eventu!

Bilo kako bilo, takve stvari (pogotovo u Americi) uvijek proizvode "masovno zgražanje" šire javnosti, a CBS je ipak producentska kuća u domu svakog amerikanca. Šora jest bila atraktivna (iako za osudu), ali CBS-u je jedino bitno šta kaže njegova publika.

Ono što je definitivno, jest to da je ovo bez sumnje bila negativna reklama za sport MMA koji tek treba postati općeprihvaćen, za mišljenje javnosti o MMA borcima, kao i za Strikeforce kao organizaciju. Definitivno je setback, a ne promocija.
Reptile
2010-04-19T15:09:44Z
Ultimate Fucker wrote:

Kimura wrote:

CBS nije kuća takvog imiđa, MMA se trudi postati respektabilni sport, manje se priča o UFC blamaži nego o Strikeforceovoj...
Kako god okreneš ne zvuči najbolje.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
Slash
2010-04-19T16:08:19Z
Ni gledanost nije bila najsjajnija, ako je vjerovati prvim izvještajima.
DoKoske
2010-04-21T15:06:18Z
ovaj shields ima najmlakiji gnp ikad
wash your feminine side clean off
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-04-21T15:27:55Z
DoKoske wrote:

ovaj shields ima najmlakiji gnp ikad

To je i meni bilo čudno... Prvo sam pomislio da je možda nešto do snimke, šteka ili tako nešto pa mi se čini ali... neobično u svakom slučaju. Možda nije htio trošit snage i išao je na bodove...

Ali definitivno mu je čudan gnp ako se to može uopće tako nazvati
hamush
2010-04-21T19:17:02Z
udara ko dan severn 😃
Jupidu.
2010-04-21T19:26:30Z
meni je strikefroce sasvim ok.......... ako imaju računicu...

no morat će uć sistematičnije u odabir boraca.....................................isluženi ufc borci morat će biti manje zastupljeni
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Kimura
2010-04-21T20:40:56Z
Jupidu. wrote:

isluženi ufc borci morat će biti manje zastupljeni

A koji su to? :)10
Jupidu.
2010-04-21T21:03:14Z
Kimura wrote:

Jupidu. wrote:

svi uključujući i one koje ufc nikad nebi ni angažirao...

onaj wes sims da dođe onako nespreman na prošli strikeforce miami ................ono je takva sramota

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Kimura
2010-04-21T22:01:13Z
Jupidu. wrote:

Kimura wrote:

Jupidu. wrote:

svi uključujući i one koje ufc nikad nebi ni angažirao...

onaj wes sims da dođe onako nespreman na prošli strikeforce miami ................ono je takva sramota

On je i u Ultimate Fighteru popušio na veliko.... a kamoli neće protiv Lashleya.... doista čudan matchup, očajnički.
Users browsing this topic