bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
Sponsor
Kimura
2010-04-14T10:06:11Z
Ček, ček....

. Jake Shields - Dan Henderson
. Gegard Mousasi - Muhammed "King Mo" Lawal
. Gilbert Melendez - Shinya Aoki

jel se to meni čini, ili bi ovaj Strikeforce mogao biti nekoliko klasa iznad zadnjeg UFC-a, koji je kao trebao biti "najveći do sad"??? :)11 (a vrlo vjerojatno i iznad nekoliko zadnjih UFC-ova...)

WOW!
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-04-14T10:24:46Z
ne čini ti se:)20
UFC ima najjače borce ali nema najjače evente
bero
  • bero
2010-04-14T10:27:55Z
ive wrote:

baš zato. UFC ih raspoređuje, zašto stavit 3 super jake borbe na jedan event ako od toga možeš složit 3 eventa?
strikeforce si takav luksuz ne može priuštit, nit nemaju dubok roster a i svaki im event može bit zadnji.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-04-14T10:33:11Z
bero wrote:

ive wrote:

baš zato. UFC ih raspoređuje, zašto stavit 3 super jake borbe na jedan event ako od toga možeš složit 3 eventa?
strikeforce si takav luksuz ne može priuštit, nit nemaju dubok roster a i svaki im event može bit zadnji.

da obraduju nas navijače? :)20
znam, to je čista računica, više love u igri i sve ostalo. Zato UFC i jest na vrhu i teško će ga netko skinuti.
Ali šta ćeš, Pride nas je razmazio sa najjačim borcima na svakom eventu i poslije toga je teško isprati ovaj junk food UFC okus:)2
Joeseph Jones
2010-04-14T13:48:04Z
S nestrpljenjem očekujem Gegard Mousasi vs King Mo. Ostale su također dobre ali ovu ću s posebnom pozornošću pratiti.
nofrx
2010-04-14T14:51:19Z
Joeseph Jones wrote:

S nestrpljenjem očekujem Gegard Mousasi vs King Mo. Ostale su također dobre ali ovu ću s posebnom pozornošću pratiti.

+1
KW CHAMPION
Jupidu.
2010-04-14T17:00:44Z
i perak i stipe bekavac imaju itekako mjesta na eventu....

ima li strikeforce oči?

na eventu uvik imaju 2 bezvezne borbe..šteta
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
neurro
2010-04-14T17:01:52Z
SF mi je odavno zanimljiviji i od najjačih UFC eventa samo šteta što nije malo češće.Ove tri glavne borbe ko a su me pitali što žeim vidjet :)36 Kao što bero kaže preslabi su da naredaju više od tri turnira u godini pa im uvijek prolazi da budu zanimljivi do jaja a vjerovatno ih i M1 olakša svaki puta za kooji miliion
Seded
2010-04-14T17:30:54Z
Također, jedva čekam vidjeti Mousasi vs. King Mo + nadam se da će Melendez nokautirati Aokija.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Joeseph Jones
2010-04-14T18:20:05Z
Što se toče njihovih evenata i sljedeći bi im trebao biti odličan. Arlovski vs Bigfoot, Rogers vs Overeem i još se očekuje pristanak Fedora protiv Werduma.
KrvavaPesnica
2010-04-14T22:02:32Z
ovo sam cekao....jedva cekam gledat prave borbe,da sto prije zaboravim ovaj zadnji ufc freak show

shields-hendo -malu prednost dajem hendu zbog iskustva ali tek 55 : 45 odsto:)20
melendez-aoki -50 : 50,aoki je malo tenkre istina,al kao kaze borim se za japan za domovinu za zastavu,za tomsona,pa ima moju podrsku,a i idu mi vec na zivce sve ove bjelcuge i crncuge sto pobjedjuju...ASIAN PRIDE!!!!!:)20 (edit podhitno!!!)
king mo-mousasi -gadno za procjenjivat mislim da ce mousasi dobit al king mo je lud ko siba i svasta je moguce,ipak 55 : 45 u korist gegarda

btw. zna neko kad i gdje ovo mogu gledat uzivo????
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
santiago
2010-04-14T22:24:24Z
KrvavaPesnica wrote:

ovo sam cekao....jedva cekam gledat prave borbe,da sto prije zaboravim ovaj zadnji ufc freak show

shields-hendo -malu prednost dajem hendu zbog iskustva ali tek 55 : 45 odsto:)20
melendez-aoki -50 : 50,aoki je malo tenkre istina,al kao kaze borim se za japan za domovinu za zastavu,za tomsona,pa ima moju podrsku,a i idu mi vec na zivce sve ove bjelcuge i crncuge sto pobjedjuju...ASIAN PRIDE!!!!!:)20 (edit podhitno!!!)
king mo-mousasi -gadno za procjenjivat mislim da ce mousasi dobit al king mo je lud ko siba i svasta je moguce,ipak 55 : 45 u korist gegarda

btw. zna neko kad i gdje ovo mogu gledat uzivo????

+1
jedva cekam ovo gledat. a i sljedeci strikeforce ce biti odlican.
Kimura
2010-04-14T22:57:05Z
Seded wrote:

Također, jedva čekam vidjeti Mousasi vs. King Mo + nadam se da će Melendez nokautirati Aokija.

:)36 :)36 :)36
KrvavaPesnica
2010-04-15T00:41:00Z
zakaj nije mayhem na main cardu:)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29
mayhem uvijek treba biti na main cardu ako nista zbog izlazaka
....jos su mi u sjecanju one japanske skolarke...:)38
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
bero
  • bero
2010-04-15T08:24:40Z
KrvavaPesnica wrote:

zakaj nije mayhem na main cardu:)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29 :)29
mayhem uvijek treba biti na main cardu ako nista zbog izlazaka
....jos su mi u sjecanju one japanske skolarke...:)38

ovo će ić na CBS-u, a kad ide na nacionalnoj televiziji ulaske ne prikažu.
zbog pjesama (autorska prava).
- dr jupidu
shogun33
2010-04-15T09:24:49Z
volio bi vidjeti mousasija protiv shoguna ili machide. ne znam zasto ne prijeđe u ufc
bero
  • bero
2010-04-15T09:27:37Z
shogun33 wrote:

volio bi vidjeti mousasija protiv shoguna ili machide. ne znam zasto ne prijeđe u ufc

ni ja to ne kužim, pogotovo sad kad više nije s M-1 Globalom.
a možda želi do kraja karijere premlaćivat jedne te iste borce (sokoudjou, babalu) s kojima će nastupit na dream grand prixu ove godine.
- dr jupidu
irish
2010-04-15T09:43:02Z
Gegard neće preći u UFC jer zna da bu tam od 5 mečeva barem u 2 dobil po tamburi i ode onda sav hype kroz prozor,možda je gledal Sladoljeva i čul od njega da je u UFC-u najjača konkurencija u poluteškoj,,,i još malo odgodil prelazak dok se malo ne razvodni kategorija:)2
ali da je dobar i hrabar fajter,to je...:)22
Aoki me tolko oduvek nervira a pogotovo nakon one odvratno nesportske geste u zadnjem meču da bi baš užival da ga neko brutalno nokautira pa da se nauči respektu a ne da glumi idiota u onim rainbow tajicama,samo mu još neke nježne rolice faliju i komotno može na rekreaciju ili neki japanski "Dancing with the stars":)18
Kimura
2010-04-15T09:59:50Z
shogun33 wrote:

Polako, biće vremena... Mousasi ima tek 24 godine; bolje da prvo postane legenda ako može u Strikeforceu, pa tek onda pređe u UFC. Tako će hype biti veći, a u slučaju loše prođe u UFC-u, uvijek će mu ostati legendarni status iz Strikeforcea i Dreama (kao što CC i Mino imaju iz Pridea). Da sam ja na njegovom mjestu, isto se ne bi žurio s prelaskom u UFC. Osim toga, nek' Dana malo pati i nek mu sline sve jače naviru na usta. :)18 Ti Ameri uglavnom ne znaju cijeniti ono što olako dobiju, dok dižu u nebesa ono za što su se trebali izboriti šakom i kapom.
Users browsing this topic