patamanker
2010-04-07T16:09:12Z
Pozdrav svima,moje ime je Bojan i jučer sam kod ulaska u noge dobio koljeno u nos!zanima me dali mi je pametno ići na amaterski mma za 20 dana sa takvom povredom i koliko treba da zaraste do pune čvrstine!¨Već sam ga lomio par puta ali nism niakda testirao najkraće moguće vrijeme zarastanje!Unaprijed hvala na odgovorima!
Sponsor
Steve McQueen
2010-04-07T17:08:32Z
patamanker wrote:

Pozdrav svima,moje ime je Bojan i jučer sam kod ulaska u noge dobio koljeno u nos!zanima me dali mi je pametno ići na amaterski mma za 20 dana sa takvom povredom i koliko treba da zaraste do pune čvrstine!¨Već sam ga lomio par puta ali nism niakda testirao najkraće moguće vrijeme zarastanje!Unaprijed hvala na odgovorima!

A čemu forsiranje uopće?

Ako ne odeš na ovaj tunir više nećeš imati priliku ni za jedan drugi?

Tvoja stvar, ali ja ne bi ni slučajno..

U ostalom, rekreativac si, a to podrazumijeva bavljenje sprtom radi zdravlja, zabave, druženja, itd.
Na profesionalcima je da trpe svašta i svakakvi odrađuju borbe, a svako oponašanje profi boraca od strane amatera mi je blesavo, jer ne vidim poantu.
When I believe in something, I fight like hell for it.
irish
2010-04-07T20:38:56Z
ak ti plate ko Brocku onda idi,,,jebeš surlu:)18 :)18 :)22
irish
2010-04-07T21:01:57Z
...a drugi put kad nekome ulaziš u noge okreni glavu za 180 stupnjeva:)!
patamanker
2010-04-07T21:48:38Z
irish wrote:

...a drugi put kad nekome ulaziš u noge okreni glavu za 180 stupnjeva:)!

ako budem znao da će bacit koljeno,okrenut ću!Ova budala se prepala i bacila koljeno jer smo radili lagani mma sparing...crna komedija totalna!:D
boogeyman
2010-04-08T00:54:56Z
ovisi koliko si gadno slomio nos. ako kost nije zdrobljena i nema većeg pomaka, nos može zarasti u 2-3 tjedna. ali ne znam koliko ti se isplati riskirati radi amaterskog turnira.

ja sam dva puta lomio nos i nije mu trebalo dugo da zaraste. osim nakon operacije, tada sam 2 mjeseca mora pazit nos.
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
Z.L.O
2010-04-08T09:50:27Z
Ako ti je ova "budala" slučajno razbila nos dok si išao po noge, zamisli što bi ti netko napravio kad bi te namjerno išao pogoditi...:)12
irish
2010-04-08T09:54:51Z
...ak je bilo ko Mirko-Fujita onda bolje pauziraj koji dan duže:)18 :)18 :)18
Jupidu.
2010-04-08T21:28:20Z
patamanker wrote:

POZDRAV .MOJE IME JE DR JUPIDU......................TI NE ULAZITI U RING SLJEDEĆIH 2 MJESECA..... TRENIRATI ALI SE NE BORITI......I NAĆI "INTELIGENTNIJEG "SPARING PARTNERA:)))

HVALA
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
patamanker
2010-04-08T22:27:35Z
Z.L.O wrote:

Ako ti je ova "budala" slučajno razbila nos dok si išao po noge, zamisli što bi ti netko napravio kad bi te namjerno išao pogoditi...:)12

Mislim da malo tko to može namjerno tako precizno i dobro odraditi!
...i da...bilo je neš slično ko Mirko Fujita!:)1
djoli8
2010-04-09T08:52:50Z
Sve ovisi kako se osjećaš. Ako ti je nos bolan na dodir, savjet je da se ne boriš. Najbolje je da si prilagodiš daljnje treninge prema toj ozljedi, i da više posvetiš vremena držanju garda i eskivaži.

Živio
loreia
2010-04-09T09:34:47Z
Jupidu. wrote:

patamanker wrote:

POZDRAV .MOJE IME JE DR JUPIDU......................TI NE ULAZITI U RING SLJEDEĆIH 2 MJESECA..... TRENIRATI ALI SE NE BORITI......I NAĆI "INTELIGENTNIJEG "SPARING PARTNERA:)))

HVALA

hahahahaha
dr. Jupidu wrote: diskusting
Z.L.O
2010-04-09T11:26:07Z
patamanker wrote:

Z.L.O wrote:

Mislim da malo tko to može namjerno tako precizno i dobro odraditi!
...i da...bilo je neš slično ko Mirko Fujita!:)1

Da, nezgodno... Ništa bit će tih MMA natjecanja... Malo prilagođenih treninga. U svakom slučaju brz oporavak želim! :)12
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-04-09T20:39:58Z
loreia wrote:

Jupidu. wrote:

patamanker wrote:

HVALA

hahahahaha

:)20 :)20 :)20
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Similar Topics
Users browsing this topic