Temudžin
2010-04-01T14:46:30Z
U Dubravi na placu na katu iznad trgovine Spartak, točno kako su neki najavili:)18 .
Radit će se MMA i SAMBO.
CROWS - DUBRAVA
Sponsor
Temudžin
2010-04-01T15:05:43Z
Članarinu plaćaš na blagajni teretane Viva, treninzi su utorak, četvrtak i subota od 17 30 do 19, za sad je samo jedna grupa...
Treninge vode treneri iz Crowsa.
atilla hun
2010-04-01T15:44:03Z
Temudžin wrote:

Članarinu plaćaš na blagajni teretane Viva, treninzi su utorak, četvrtak i subota od 17 30 do 19, za sad je samo jedna grupa...

hvala
Reaktivac
2010-04-01T16:11:07Z
Temudžin wrote:

U Dubravi na placu na katu iznad trgovine Spartak, točno kako su neki najavili:)18 .
Radit će se MMA i SAMBO.
CROWS - DUBRAVA

Znači - istina je.

Čestitam. :)36
Temudžin
2010-04-01T16:57:53Z
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-04-01T17:23:36Z
Temudžin wrote:

Da li postoji "upisnina" od 900 kuna kao i u Crowsima i kolika je članarina?
Temudžin
2010-04-01T18:37:23Z
Za Crows je uvijek upisnina 900kn:)18 a šta si mislio?

Članarina ovisi koliko puta misliš dolazit u teretanu ili ne misliš uopće.

Zašto svi očekuju od MMA kluba da je karitas.

Odi trenirati tenis.
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-04-01T19:09:32Z
Temudžin wrote:

Odi trenirati tenis.

Tenis sam već riješio, 3. na županijskom, nije baš za pohvalu ali bolje nije išlo :)

Zašto takav pristup? Koji su to svi? Osobno ne znam ni jednog koji misli da je karitas... ali vjerojatno ne znamo iste ljude. Znam one kojima je recimo 300 kuna previše pa ne žele ići tamo trenirat nego odu tamo gdje je 200 ili 250 kuna. Prošao sam par MMA klubova, nisam sve i jebiga iskreno nisam nikad čuo za upisninu od 900 kuna. Ajd ti meni sad odgovori da li to postoji u još kojem MMA klubu u Hrvatskoj? Što dodatno nude za tih 900 kuna? Nisam tamo nikad bio pa ne znam ali ne mogu proć svaki klub u Hrvatskoj, možda to i vrijedi te pare... zato imamo forum da razmjenimo iskustva i znanja iz MMA a ne da se izdrkavaš tu...
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-04-01T19:12:55Z
Temudžin wrote:

Odi trenirati tenis.

Tenis je jedan od najskupljih sportova...

Temudžin
2010-04-01T19:15:55Z
roko wrote:

Temudžin wrote:

Odi trenirati tenis.

Tenis sam već riješio, 3. na županijskom, nije baš za pohvalu ali bolje nije išlo :)

Zašto takav pristup? Koji su to svi? Osobno ne znam ni jednog koji misli da je karitas... ali vjerojatno ne znamo iste ljude. Znam one kojima je recimo 300 kuna previše pa ne žele ići tamo trenirat nego odu tamo gdje je 200 ili 250 kuna. Prošao sam par MMA klubova, nisam sve i jebiga iskreno nisam nikad čuo za upisninu od 900 kuna. Ajd ti meni sad odgovori da li to postoji u još kojem MMA klubu u Hrvatskoj? Što dodatno nude za tih 900 kuna? Nisam tamo nikad bio pa ne znam ali ne mogu proć svaki klub u Hrvatskoj, možda to i vrijedi te pare... zato imamo forum da razmjenimo iskustva i znanja iz MMA a ne da se izdrkavaš tu...

Dođi na par treninga pa ćeš vidjet.
Misliš da su ovi koji to plaćaju glupi?

"Prošao sam par MMA klubova"

a što se desilo zašto u nekom nisi i ostao?
Reaktivac
2010-04-01T20:05:02Z
S jedne strane može se reći kako je roko u pravu, jer 900 kn nije mali novac ukoliko se želiš upisati u Crows.

Da ne spominjem kako je svota od 900 kn, budimo realni, prilično visok novčani iznos koji je mnogim dečkima (i curama) velik pa i nedostižan novčani iznos. Tim više što je u pitanju recesija i opća besparica u državi. Stoga, ne znam baš koliko se takvim postupkom i principom može omasoviti i širiti sport za što se Temudžin kao predsjednik HSSB-a i Samba zalaže, jer nema svatko 900 kn viška u džepu, pogotovo ako je recimo student ili srednjoškolac.

S druge strane; ima i Temudžin donekle pravo.

Onaj tko se zaista želi baviti s MMA i koji će disati i živjeti za sport - platiti će upisninu. To je nekakva novčana inicijacija u Crows. Jer onaj tko plati - taj valjda ima nekakve ozbiljne namjere baviti se BS i pokušati napraviti nekakav rezultat, predano trenirati, posvetiti se sportu, možda se oprobati u nekakvoj borbi i sl...

Da sam na mjestu Temudžina, napravio bi jednostavan kompromis i time dobio ne samo povjerenje forumaša i javnosti koja prati borilačke sportove u hrvata, već bi i zatvorio usta svim kritičarima, uključivši i mene.

Upisnina može ostati, ali bi znatno smanjio cijenu... recimo upisnina od 200 kn jednokratno.

Na taj način, Temudžin bi pokazao kompromis te socijalnu osjetljivost i time bi zaista u praksi dokazao kako nije stvar u novcu, već u nekakvom principu kojeg razumijem, ali ipak mislim kako je 900 kn itekako previše.

No, tržište će pokazati koliko će biti novopristiglih članova koji će moći platiti 900 kn jednokratno.

Možda neki imućniji roditelj koji će nastojati svoje živahno dijete usmjeriti u sport, no ne znam baš koliko će biti takvih slučajeva u Dubravi :)23

Da ne ispadne opet kako nešto rovarim, provociram i sl...

Temudžinu sretno s novim klubom u Dubravi, a biti će jako interesantno kada uskoro krene Extreme Cro Team (Bošnjak & Merčep), tako da ćemu u krugu od nepunog km imati čak 3 MMA, odnosno grappling kluba. :)1
Temudžin
2010-04-01T20:11:13Z
900 kn u Crows-ima je uspostavljeno s prvom generacijom koja je uspostavljala klub, 900 kn može biti svašta: rad za klub, neka donacija, odrađivanje nekih radova za ili oko dvorane....to je znači neka vrijednost koju član donosi u zalog klubu.....900kn nije nužno 900 kn
....ali ako se bojiš tih 900kn Crows definitivno nije klub za tebe.

ovdje je sve objašnjeno
Seded
2010-04-01T21:03:31Z
Moram primijetiti kako imaš veoma istančan odnos za komunikaciju s potencijalnim članovima, Temudžine.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Reaktivac
2010-04-01T21:13:08Z
Povodom otvorenja novog MMA, odnosno Sambo kluba u Dubravi, do daljnjega upisnina po akcijskim cijenama.

Osnovnoškolci i predškolski uzrast - 100 kn jednokratno.

Srednjoškolci, studenti i odrasli - 200 kn jednokratno.

Curama i ženama bez upisnine.
:)1

Temudžine, ovo bi ti prošlo u Dubravi... 900 kn je previše.
Temudžin
2010-04-01T21:14:34Z
Hvala na savijetima ...... ali ili jesi ili nisi........uvijeti su uvijeti:)18

jedino sam zaboravio napomenuti prva dva treninga si "gost na treningu" odnosno bez obaveza...ako ti se svidi dođeš i treći put i dogovaramo se oko upisa ako ne svako svojim putem
Temudžin
2010-04-01T21:16:31Z
Seded wrote:

Moram primijetiti kako imaš veoma istančan odnos za komunikaciju s potencijalnim članovima, Temudžine.

hahahaha hvala što si primjetio :)18 :)18 :)18 :)18 :)18
Reaktivac
2010-04-01T21:20:06Z
Temudžin wrote:

Hvala na savijetima ...... ali ili jesi ili nisi........uvijeti su uvijeti:)18

jedino sam zaboravio napomenuti prva dva treninga si "gost na treningu" odnosno bez obaveza...ako ti se svidi dođeš i treći put i dogovaramo se oko upisa ako ne svako svojim putem

Pa da je drugačije, bilo bi žalosno. :)1

Nego, kako to misliš da se dogovarate ako je cijena 900 kn ?

Formiraj cijenu i to je to, jer u protivnom ispada da se sve vrti oko love i cjenkanja... bez uvrede.

Netko bi mogao pomisliti te posumnjati u parolu širenje i omasovljenje slobodne borbe, grapplinga te samba za što se zalažeš s obzirom na paprenu upisninu od 900 kn... tako izgleda u očima promatrača, bio ti toga svjestan ili ne.

A, dobro... budemo vidjeli kako će krenuti novi Crows u Dubravi s obzirom na previsoku upisninu, usudio bih se reći po mišljenju apsolutne većine... :)22

fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-04-01T21:48:20Z
Seded wrote:

+1
Temudžin
2010-04-01T22:25:25Z
Klub nemože živjeti od zraka, s obzirom da nemamo nikakve pomoći ni od koga sami članovi moraju biti 100% uz klub, tih 900kn možeš i odradit, pronać sponzora, svašta...moraš živit sa klubom....znači to nije ja sam se upisao u klub i to je to.....to je u teretanama, saunama, solarijima...u ovom momentu dok MMA klubovi nemaju podršku sistema / države moraju imati barem podršku od članstva, ako nisi spreman "goriti" za klub nije to za tebe...odi u neki afirmirani sport tenis, nogomet, boks, TKD.....
Acidofil
2010-04-01T22:31:01Z
Puno je to para za naš narod, pogotovo u ovo doba kad se nema ni za lebac...
Al ajde ova alternativa sa nbekakvim odrađivanjem ima smisla.

Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...