Kimura
2010-03-29T19:29:07Z
Black Arrow wrote:

Kimura cestitam. Ja sad cekam na svoj sig...:)24

Evo, stavi ovo na mjesec dana, nije strašno: :)20

---
"a BJJ brown belt under Bore Lee, the best miXed martial artist in the world"

Black Arrow
2010-03-29T21:36:34Z
... Ebem ti biznis...:)2 Samo da znas da bi Bora Lee dosta koga iznenadio! I bolje bi se pokazao nego Frank Mir. Sto se tice Eventa mogu ti reci da sam razocaran,a drago mi je ipak za Kurvina...:)1 sto je dobio.
Kimura
2010-03-29T22:29:19Z
Black Arrow wrote:

... Ebem ti biznis...:)2 Samo da znas da bi Bora Lee dosta koga iznenadio! I bolje bi se pokazao nego Frank Mir. Sto se tice Eventa mogu ti reci da sam razocaran,a drago mi je ipak za Kurvina...:)1 sto je dobio.

:) hehe, baš odličan sig. Možda ga poželiš zadržati i nakon mjesec dana. ;)
Ma, Bore Lee bi ih sve pokokao flying armbarom, a onda uništio specijalnom meditacijom.

Meni je ovaj evenat generalno bio jedan od boljih u zadnje vrijeme, jedino me borba GSP-Hardy malo razočarala. Puno mi je bolji bio od onog UFC 110 u Australiji, za kojeg sam mislio da će mi biti najbolji u životu, pa mi nije bio baš nešto.

Anyway, oćemo i kakvu kladu za UFC 112 u Abu Dhabiju? Moram ti pružiti priliku za revanš. 😉
blazer44
2010-03-29T23:42:23Z
mislija san da ce se ovo dogodit miru. a ove tvrdnje da gsp triba zabavljat publiku su smisne. nebi bija prvak ovoliko dugo da ide zabavljat publiku. i zasto riskirat nokaut kad moze ovako glatko dobit borbu, skroz je deklasira hardyja. on je mixed martial artist, ne tuce se na ulici. svaka cast i hardyju jer bi vjerovatno vecina boraca tapkala na one poluge.
DON'T BE SCARED HOMIE
PiccoloSNM
2010-03-30T00:24:50Z
Kimura wrote:

BTW, zamolio bi vas sve da pogledate facu Dani Whiteu odma trenutak nakon što je Carwin nokautirao Mira. Odjednom kamera pokaže Whitea i Lesnara, a ovaj cijeli u crnjaku. Vidi se da je već žalio i kalkulirao u glavi koliko je $$ izgubio zbog nepostojećeg "rubber" matcha Mir-Lesnar III. Nažalost...... fanovi su uvijek No.1., oni su bogovi u UFC-u a ne fighteri.

Hahaha, to sam i ja primjetio, fraer se zbedirao kad je Carwin pobjedio :)20 Meni je urnebesan taj Dana, nije mi pretjerano drag, ima i dobrih i glupih odluka, ali mu se mogu smijat samo kad ga vidim :)20

EDIT: Sad sam se sjetio zašto ga ne volim... izjavio je da je praktički on potjerao Hendersona iz UFC-a zato što mu ne privlači dovoljno PPV-a, a da mu je skup za plaćat ga :)6 Bila to istina ili ne to mu neću oprostit :)5
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-30T08:00:29Z
PiccoloSNM wrote:

EDIT: Sad sam se sjetio zašto ga ne volim... izjavio je da je praktički on potjerao Hendersona iz UFC-a zato što mu ne privlači dovoljno PPV-a, a da mu je skup za plaćat ga :)6 Bila to istina ili ne to mu neću oprostit :)5

hebiga, biznis je biznis.
što god mislili o Dani, njegovo vođenje je dovelo UFC gdje je danas, prema tome čovjek itekako zna što radi.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
PiccoloSNM
2010-03-30T09:24:15Z
bero wrote:

PiccoloSNM wrote:

što god mislili o Dani, njegovo vođenje je dovelo UFC gdje je danas, prema tome čovjek itekako zna što radi.

Je, ali nikako ne mogu shvatiti po čemu je ovo bio dobar potez... On bi se sad trebao borit protiv Anderson Silve, a ne Maia koji je u pretprošlom meču završio na glavi za cca 20 sekundi.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Slash
2010-03-30T10:19:53Z
PiccoloSNM wrote:

bero wrote:

PiccoloSNM wrote:

Je, ali nikako ne mogu shvatiti po čemu je ovo bio dobar potez... On bi se sad trebao borit protiv Anderson Silve, a ne Maia koji je u pretprošlom meču završio na glavi za cca 20 sekundi.

Henderson je želio plaću koju on misli da zaslužuje, UFC mu je ponudio plaću koju oni misle da zaslužuje, nisu se mogli dogovoriti i Henderson je potražio drugog poslodavca.

Business, ništa drugo.
Kimura
2010-03-30T19:05:45Z
PiccoloSNM wrote:

Sad sam se sjetio zašto ga ne volim... izjavio je da je praktički on potjerao Hendersona iz UFC-a zato što mu ne privlači dovoljno PPV-a, a da mu je skup za plaćat ga :)6 Bila to istina ili ne to mu neću oprostit :)5

Nije to mogao biti razlog, jer Henderson je upravo bio "došao" od fenomenalne borbe kad je nokautirao Bispinga. Nije to razlog, nego $$. Hendi je očito Strikeforce ponudio više dolara, plus brojne beneficije. 🙂
Users browsing this topic