Kimura
2010-03-28T22:41:03Z
neurro wrote:

Znam i u pravu si ali kao takav će ubrzo dosadit btw ako odlično boksa kao što kažeš onda zašto ne boksa nego ide na rušenje od prve sekunde

GSP je u pravu, on gleda "ok, ovo su mješovite borilačke vještine, a ne borilačke vještine. Ukoliko je tip toliko slabiji u drugim aspektima ove igre, sam si je kriv i nema ni jednog jedinog razloga da te slabosti ne iskoristim kao vuk kad namiriše ranjenu srnu. Bolje da se on poslije grebe za glavu pita zašto nije prije shvatio što je MMA, nego da ja riskiram i šanse smanjujem sa 90:10 prema 50:50".

Meni ima logike, i predstavlja inteligentan način borbe.
nofrx
2010-03-28T22:46:20Z
neurro wrote:

nofrx wrote:

neurro wrote:

Hardy nije tapkao jer mu GSP nije uhvatio dobar kut ... što se može vidjet i na snimci.Da mu je ulovio ruku kako treba,tapkao bi ... čemu isčuđavanje.... Mir je nekak umrtvljeno ušao u borbu i previše je čekao umjesto da odmah ide na rušenje pogotovo jer Carwin udara ko konj ...
GSP se nakon KO od Serre počinje pretvarat u ziheraškog i dosadnog borca,ne usudi se ništa riskirat.Odmah u parter da izbjegemo udarce ... jbš takve borbe

Zašto bi GSP riskirao u stand-upu? Da dokaže nekome da nije ziheraš? Šta ima dokazat? Svi znaju da odlično boksa.

Znam i u pravu si ali kao takav će ubrzo dosadit btw ako odlično boksa kao što kažeš onda zašto ne boksa nego ide na rušenje od prve sekunde

Moj je stav, kao što se može vidit i iz mog siga, da svak ima pravo birat taktiku u granicama propisanih pravila. Ja više cjenim borca koji je u stanju izabrat taktiku i strategiju prema protivniku, nego kao sivonja, sa svakim protivnikom isto. Zašto bi se borio s njim u stand upu, kad se može poigravat s njim u parteru? GSP je i sam reka poslije borbe da je izabra ono u čemu je protivnik najlošiji, i da mu je žao šta ga nije uspio završit.
KW CHAMPION
neurro
2010-03-28T22:54:21Z
Kimura wrote:

neurro wrote:

GSP je u pravu, on gleda "ok, ovo su mješovite borilačke vještine, a ne borilačke vještine. Ukoliko je tip toliko slabiji u drugim aspektima ove igre, sam si je kriv i nema ni jednog jedinog razloga da te slabosti ne iskoristim kao vuk kad namiriše ranjenu srnu. Bolje da se on poslije grebe za glavu pita zašto nije prije shvatio što je MMA, nego da ja riskiram i šanse smanjujem sa 90:10 prema 50:50".

Pa dobro jel to moguće da me niko ne razumije što želim reći .... :)21

Kimura,u pravu si 100% i sve si dobro napisao i istina da je to pametno od gSPa ali s druge strane njih dvojica se nisu tukli u nekom haustoru da ih niko živ ne vidi ... Ako GSP već treću borbu za redom radi jedno te isto to se pretvara u gnjavažu i dosadu za fanove i publiku a on to nesmije raditi jer je plaćen da zabavi publiku a ne da se bori samo za svoju guzicu.Pogledaj mečeve protiv Alvesa i Penna - potpuno isto svih pet rundi držanje protivnika u parteru passevima i cijelo vrijeme izgleda da nešto radi a zapravo ne radi ništa osim što ne dozvoljava protivniku da ustane.Možda je to tebi zabavno ali većini publike pa i meni baš i ne
DoKoske
2010-03-28T23:03:01Z
neurro wrote:

DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

gsp je preodličan, svaka čast hardyu na preživljavanju i borbenosti

Ma kakve čestitke ... nije ama baš ništa napravio tijekom čitavih pet rundi da bi mu se moglo barem za nešto čestitati.Niti je uputio jedan jedini udarac osim što je stajao kao lutka koja glumi simulaciju rušenja a na podu je samo ležao bez pokušaja da ga zbaci sa sebe ili se izvuče ili nešto ... teško razočarenje.Niakkva srčanost to nije bila

kada te netko u potpunosti dominira i nemaš gotovo nikakve šanse za pobjedu a dva puta mu nećeš tapkat na čistu polugu i preživiš ja zovem borbenošću

Ajde molim te pogledaj snimku pa češ vidjet da nije bio točan kut pod kojim bi poluga prošla.Tapkao bi on,bez brige ... :)37

vidi se da nemaš veze sa sportom

Ne moraš se odmah tak razgovarat,nema potrebe .... Ok uzmimo da je bila dobra poluga u pravilnom kutu,tada bi Hardy pretrpio užasnu bol,vjerovatno bi ga počelo cimat minutu iza borbe dok bi se naglo ohladio ako u najmanju ruku nebi došlo do istezanja ligamenata,iskakanja itd .Djeluje li on tebi "koji inače imaš veze s sportom" da ga uopće boli ta ruka? Vidiš da je ne drži spuštenu,grli se s ostalima i pije sok a sve s tom istom rukom koja mu je navodno bila umalo slomljenja od njegove silne borbenosti ... :)1

a kaj da ti napišem kad tu pričaš o nekim kutevima a treniram bjj i mma i znam dobro kad je neko ulovljen u submission a kad nije. pitaj si ostale grapplere na forumu kaj misle o hardyevom netapkanju na kimuru i armbar
wash your feminine side clean off
Slash
2010-03-28T23:06:46Z
DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

gsp je preodličan, svaka čast hardyu na preživljavanju i borbenosti

Ma kakve čestitke ... nije ama baš ništa napravio tijekom čitavih pet rundi da bi mu se moglo barem za nešto čestitati.Niti je uputio jedan jedini udarac osim što je stajao kao lutka koja glumi simulaciju rušenja a na podu je samo ležao bez pokušaja da ga zbaci sa sebe ili se izvuče ili nešto ... teško razočarenje.Niakkva srčanost to nije bila

kada te netko u potpunosti dominira i nemaš gotovo nikakve šanse za pobjedu a dva puta mu nećeš tapkat na čistu polugu i preživiš ja zovem borbenošću

Ajde molim te pogledaj snimku pa češ vidjet da nije bio točan kut pod kojim bi poluga prošla.Tapkao bi on,bez brige ... :)37

vidi se da nemaš veze sa sportom

Ne moraš se odmah tak razgovarat,nema potrebe .... Ok uzmimo da je bila dobra poluga u pravilnom kutu,tada bi Hardy pretrpio užasnu bol,vjerovatno bi ga počelo cimat minutu iza borbe dok bi se naglo ohladio ako u najmanju ruku nebi došlo do istezanja ligamenata,iskakanja itd .Djeluje li on tebi "koji inače imaš veze s sportom" da ga uopće boli ta ruka? Vidiš da je ne drži spuštenu,grli se s ostalima i pije sok a sve s tom istom rukom koja mu je navodno bila umalo slomljenja od njegove silne borbenosti ... :)1

a kaj da ti napišem kad tu pričaš o nekim kutevima a treniram bjj i mma i znam dobro kad je neko ulovljen u submission a kad nije. pitaj si ostale grapplere na forumu kaj misle o hardyevom netapkanju na kimuru i armbar

Dovoljno je vidjeti Hardyevu facu u tim situacijama... Nije mu baš ugodno bilo.
neurro
2010-03-28T23:14:12Z
Pa znam da je bilo bolno i sve je to u redu ali je bila u izdrživim granicama i nije bilo potrebe za tapkanjem.Nema veze ...
nodachi
2010-03-28T23:15:44Z
neurro wrote:

Kimura,u pravu si 100% i sve si dobro napisao i istina da je to pametno od gSPa ali s druge strane njih dvojica se nisu tukli u nekom haustoru da ih niko živ ne vidi ... Ako GSP već treću borbu za redom radi jedno te isto to se pretvara u gnjavažu i dosadu za fanove i publiku a on to nesmije raditi jer je plaćen da zabavi publiku a ne da se bori samo za svoju guzicu.

Hmm, ne, plaćen je da dobija mečeve kago god zna i umije. Ako se to određenom dijelu publike ne sviđa, slobono mogu prebacit na WWE.
fanatic
2010-03-28T23:20:07Z
Kimura wrote:
Quote:

Nisi u pravu. Carwin čeka već godinu je*enih dana da bi se uopće borio; u međuvremenu se trebao boriti prvo s Velasquezom, pa onda s Lesnarom. U prvom slučaju je UFC zajebo, u drugom je bila viša sila. Dakle, i to se broji, i nije neopravdano dobio title shot, sorry. Nabrojao si Dos Santosove pobjede, ali tako bi onda mogli postaviti i brojna pitanja u vezi Lesnara (osvojio naslov s 3 ili 4 borbe uopće!), Couturove eskapade i vraćanja, te još mnoge nelogičnosti. U usporedbi s njima, Carwin je čist ko suza. A što je najvažnije, njegov impresivni rezultat govori sam za sebe, kao i način na koji je te pobjede ostvarivao...

gledaj, za mene ovi tvoji argumenti baš i ne drže priču. ja samo govorim, ako ne računam sinoćnju borbu za naslov, koje je to borce on pobjedio da bi uopće došao do te borbe?

evo, ti usporedi, koji od ovih protivnika su najrespektabilniji, a koji uvjetno rečeno najslabiji (samo borbe pod okriljem UFC-a)

a) Werdum, Struwe , Filipović, Yvel (ne računam zadnju borbu sa Gonzagom)

b) Brad Morris, Jake O'Brien, Denis Stojnić, Kongo, Rothwell (ne računam Nogueiru)

c) Wellisch, Wain , Gonzaga

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Kimura
2010-03-28T23:20:11Z
neurro wrote:

Kimura wrote:

neurro wrote:

Kimura,u pravu si 100% i sve si dobro napisao i istina da je to pametno od gSPa ali s druge strane njih dvojica se nisu tukli u nekom haustoru da ih niko živ ne vidi ... Ako GSP već treću borbu za redom radi jedno te isto to se pretvara u gnjavažu i dosadu za fanove i publiku a on to nesmije raditi jer je plaćen da zabavi publiku a ne da se bori samo za svoju guzicu.Pogledaj mečeve protiv Alvesa i Penna - potpuno isto svih pet rundi držanje protivnika u parteru passevima i cijelo vrijeme izgleda da nešto radi a zapravo ne radi ništa osim što ne dozvoljava protivniku da ustane.Možda je to tebi zabavno ali većini publike pa i meni baš i ne

neurro, malo si izokrenuo poredak. GSP se NE BORI i NIJE PLAĆEN da primarno zabavi publiku, nego RADI SEBE. On nije ni cirkusant, niti majmun u kavezu, nego inteligentni borac koji se bori RADI SEBE, a po njegovoj vlastitoj definiciji to podrazumijeva konstantno nastojanje da postane "best pound-for-pound fighter ever." On to već i jeste, ali želi raščistiti sve sumnje.
Da li će do tog cilja doći "mirnodopski" ili agresivno kao hijena, manje je bitno. Važno je pobjediti i deklasirati protivnika. Pogotovo onog za kojeg svi misle da "konačno predstavlja pravu prijetnju". Način kako ga deklasirati nije primaran, i nije sam sebi svrha (što mnogi pijani i agresivni "fanovi" ne shvaćaju, ali koga briga za njih? GSP-a?) :)18

Da se nije onako borio protiv Alvesa i Penna, ne bi ni pobjedio. To ti usput govori i koliko su ova dvojica dobra.

I za kraj, ako pogledaš borbe GSP-Penn i GSP-Hardy, možeš primjetiti kako je gotovo uvijek GSP taj koji ide naprijed i diktira tempo, a ne njegovi izazivači (koji bi to trebali raditi). I to ti može nešto reći o GSP-u i tome koliko je on dobar fighter zapravo.
Black Arrow
2010-03-28T23:27:04Z
Kimura cestitam. Ja sad cekam na svoj sig...:)24
Kimura
2010-03-28T23:30:58Z
fanatic wrote:

Kimura wrote:

Quote:

Nisi u pravu. Carwin čeka već godinu je*enih dana da bi se uopće borio; u međuvremenu se trebao boriti prvo s Velasquezom, pa onda s Lesnarom. U prvom slučaju je UFC zajebo, u drugom je bila viša sila. Dakle, i to se broji, i nije neopravdano dobio title shot, sorry. Nabrojao si Dos Santosove pobjede, ali tako bi onda mogli postaviti i brojna pitanja u vezi Lesnara (osvojio naslov s 3 ili 4 borbe uopće!), Couturove eskapade i vraćanja, te još mnoge nelogičnosti. U usporedbi s njima, Carwin je čist ko suza. A što je najvažnije, njegov impresivni rezultat govori sam za sebe, kao i način na koji je te pobjede ostvarivao...

gledaj, za mene ovi tvoji argumenti baš i ne drže priču. ja samo govorim, ako ne računam sinoćnju borbu za naslov, koje je to borce on pobjedio da bi uopće došao do te borbe?

evo, ti usporedi, koji od ovih protivnika su najrespektabilniji, a koji uvjetno rečeno najslabiji (samo borbe pod okriljem UFC-a)

a) Werdum, Struwe , Filipović, Yvel (ne računam zadnju borbu sa Gonzagom)

b) Brad Morris, Jake O'Brien, Denis Stojnić, Kongo, Rothwell (ne računam Nogueiru)

U trenutku kad su izabrali Carwina za izazivača, Cain još nije imao fight s Rothwellom, pa ni njega ne možeš računati.
Također ni Filipovića ni Yvela kod JDS-a. Pazi, govorimo o proljeću/ljetu 2009., tada se dogovarala borba Carwin-Velasquez. Dakle, spisak bi izgledao ovako:

a) Werdum, Struwe

b) Brad Morris, Jake O'Brien, Denis Stojnić, Kongo

Imalo je tada dosta logike spojiti dva podjednako dobra izazivača kao predfight za napad na HW titulu - Carwina i Caina. Zašto su to ukinuli kasnije, sam Bog zna, ali nije bilo pošteno ni prema jednom ni prema drugom. Vjerojatno su mislili da Cain nije još dovoljno testiran, pa su Carwina ponudili Lesnaru.

Otada su se desila ona 2 sr*nja koja sam prije spomenuo, i pošteno je da zbog njih Carwin ima prvenstvo u izazivanju titule, bez obzira na to što su ova druga dvojica - Cain i JDS - u međuvremenu toliko puno napredovali i praktički nabili puno impresivnija imena od Carwina. Ali Carwin je ovom pobjedom protiv Mira konačno začepio usta svim skeptičarima, i potvrdio se kao legit contender.
Slash
2010-03-28T23:48:41Z
Carwin je opravdao priliku, to je najbitnije.

Nije ni Anderson imao tko zna kakvog protivnika prije nego je napao titulu, pa je postao najdominantniji prvak u UFC-u.
Penn je dobio priliku pobijedivši Pulvera, prije toga je izgubio dvije borbe u velter kategoriji.
Podosta prvaka je dobilo priliku na ime, ili na prijašnje zasluge, ili na hype i opravdalo je to svojim rezultatima.

GSP je opet odradio savršenu borbu, ne previše uzbudljivu, ali bez ijedne greške je sve odradio.

Palhares je kažnjen sa zabranom borenja od 90 dana, jer nije na vrijeme pustio hvat. Znam da je trebao možda ranije pustiti, ali to je više greška suca koji nije na vrijeme reagirao, borac se treba boriti sve dok sudac ne prekine (a i vjerojatno ga je Bustamante upozorio da nije pametno prekidati dok sudac ne intervenira, jer bi mu se moglo dogoditi isto što i njemu s Lindlandom davno).
neurro
2010-03-29T00:28:12Z
Kimura wrote:

neurro wrote:

Kimura wrote:

neurro wrote:

neurro, malo si izokrenuo poredak. GSP se NE BORI i NIJE PLAĆEN da primarno zabavi publiku, nego RADI SEBE. On nije ni cirkusant, niti majmun u kavezu, nego inteligentni borac koji se bori RADI SEBE, a po njegovoj vlastitoj definiciji to podrazumijeva konstantno nastojanje da postane "best pound-for-pound fighter ever." On to već i jeste, ali želi raščistiti sve sumnje.
Da li će do tog cilja doći "mirnodopski" ili agresivno kao hijena, manje je bitno. Važno je pobjediti i deklasirati protivnika. Pogotovo onog za kojeg svi misle da "konačno predstavlja pravu prijetnju". Način kako ga deklasirati nije primaran, i nije sam sebi svrha (što mnogi pijani i agresivni "fanovi" ne shvaćaju, ali koga briga za njih? GSP-a?) :)18

Da se nije onako borio protiv Alvesa i Penna, ne bi ni pobjedio. To ti usput govori i koliko su ova dvojica dobra.

I za kraj, ako pogledaš borbe GSP-Penn i GSP-Hardy, možeš primjetiti kako je gotovo uvijek GSP taj koji ide naprijed i diktira tempo, a ne njegovi izazivači (koji bi to trebali raditi). I to ti može nešto reći o GSP-u i tome koliko je on dobar fighter zapravo.

Gledaj, vjerujem da je GSP zaljubljenik u bor. vještine od malih nogu i da je započeo taj sport isključivo radi sebe samog i iz čistog entuzijazma itd itd i sve je to bajno i sjano do onoga trenutka kada on počne javno nastupati,tada to postaje profesionalizam i sasvim druga priča.Nitko ne kaže da je zato majmun jer da tako mislim i ne poštujem njegov trud nebi o njemu raspravlajo ovdje s tobom ili bilo kim drugim.U UFCu se vrti velika lova od koje puno ljudi živi jako dobro a isto tako postoji i publika koja to dobro plaća i na kraju GSP koji je puno puta rekao kako je prije bio bez kune u đepu i radio kao smetlar jer je tako jedino mogao preživljavati i plaćati gym.Sada vozi 3 auta,ima apartman u centru grada itd Znači čim je ušao u jednu takvu organizaciju on je na neki način postao roba koja sama sebe prodaje tj on je zabavljač koji mora zabaviti publiku.Jel ti stvarno misliš da se onim idiotima u pubici koji se deru i krevelje u kameru jebe za to kolko je GSp trenirao,kolko svaki dan pretrči,kolko se oznoji,kolko je platio sparing partnere,kolko je to sve uopće teško.Naravno da ne,oni žele vidjeti akciju,uzbuđenje,nokaute,krv,gušenja ... Znam da je to odradio pametno i da ga je izdominirao ali samo velim da to izgleda dosadno.Gledao sam najave gdje je GSP jasno reko kak je 100 puta bolji borac,nikad spremniji,nikad opasniji te da će ga ako treba KO i blablabla i onda zvono za početak runde se još nije oglasilo i on je već gledao Hardyju u noge ... odmah mi je bilo sve jasno da će borba ići na svih 5 rundi i da ću opet gledat njegove passeve do kraja i istu priču.Ne može on biti najbolji GnP borac jer je ziheraš.Fedoru i Andersonu silvi je potpuno svejedno da li će se boriti u stojci ili parteru.E to su atraktivni i zanimljivi borci a ne gnjavator GSP.U boksu mu pandam može biti Kličko brothers.Isto su najbolji,šampioni itd ali su dosadni u božju mater. Greg Jackson mu je u pausama tri runde poavljao kako više ne želi gledati passeve nego da ide na GnP što se moglo jasno čuti.
Mogao si primijetiti da svi majstori BJJa,juda (Mino,Werdum,Couture....) izbjegavaju što je više moguće parter jer su shvatili da je to za publiku manje atraktivno pa riskiraju i tuku se u stojci.Isto tako si mogao vidjeti da se GSP ispričavao za dosadan meč ali glavno da napišeš ovo:

Kimura wrote:

nije primaran, i nije sam sebi svrha (što mnogi pijani i agresivni "fanovi" ne shvaćaju, ali koga briga za njih? GSP-a?) :)18

... kao nije ga briga,jel? ... :)21
pasbrata
2010-03-29T02:19:54Z
mino, werdum i ostali majstori bjj su sa svojim prtljanjem u stojci popusili. i koga briga za dojam. bitna je pobjeda i idemo dalje. u ufc je prilika malo i borci si ne mogu priustiti poraz samo tako. uzmimo minotaura. ovaj poraz ga je praktički bacio iliti izbacio iz svih kalkulacija. sad je nesto kao filipović. tek toliko da popuni koji fightcard na staru slavu. a mislim da je jos uvjek u top5 samo da ne izigrava u stojci nego da napravi sve da cim prije srusi protivnika, a tada u najmanju ruku nemoze biti nokautiran.
evo jedna borba od vrsnog bjj koji zna sto je citav zivot ucio i ne izigrava u stojci. jest da je nesretno izgubio, ali zato demonstrira rušenje ajmo reci pod svaku cijenu.
Zatoichi
2010-03-29T02:25:32Z
UserPostedImage
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
nofrx
2010-03-29T09:29:22Z
Ko je kome zanimljiv ili dosadan borac je subjektivno. Ali objektivno gledano, najbolji pound for pound borac će bit onaj koji ne izgubi do kraja karijere. Oće li to bit GSP, Anderson Silva ili Fjodor ovisi najviše o tome. Wanderlei Silva je sigurno većini gledatelja jedan od najatraktivnijih boraca u povjesti MMA, pa ga niko ne ubraja među najbolje pound for pound borce, zato što nekad pobjedi, a nekad izgubi.
KW CHAMPION
travarica
2010-03-29T09:57:56Z
loreia
2010-03-29T10:18:15Z
pasbrata wrote:

mino, werdum i ostali majstori bjj su sa svojim prtljanjem u stojci popusili. i koga briga za dojam. bitna je pobjeda i idemo dalje. u ufc je prilika malo i borci si ne mogu priustiti poraz samo tako. uzmimo minotaura. ovaj poraz ga je praktički bacio iliti izbacio iz svih kalkulacija. sad je nesto kao filipović. tek toliko da popuni koji fightcard na staru slavu. a mislim da je jos uvjek u top5 samo da ne izigrava u stojci nego da napravi sve da cim prije srusi protivnika, a tada u najmanju ruku nemoze biti nokautiran.

evo jedna borba od vrsnog bjj koji zna sto je citav zivot ucio i ne izigrava u stojci. jest da je nesretno izgubio, ali zato demonstrira rušenje ajmo reci pod svaku cijenu.

Meni je smisno kako se bacio u noge Gergardu. LOL...
Trebao bi malo vise trenirat hrvanje.
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2010-03-29T10:18:55Z
travarica wrote:

UserPostedImage

hahahahahaha
:)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
Kimura
2010-03-29T19:20:02Z
neurro wrote:

Znam da je to odradio pametno i da ga je izdominirao ali samo velim da to izgleda dosadno.Gledao sam najave gdje je GSP jasno reko kak je 100 puta bolji borac,nikad spremniji,nikad opasniji te da će ga ako treba KO i blablabla i onda zvono za početak runde se još nije oglasilo i on je već gledao Hardyju u noge ... odmah mi je bilo sve jasno da će borba ići na svih 5 rundi i da ću opet gledat njegove passeve do kraja i istu priču.Ne može on biti najbolji GnP borac jer je ziheraš.Fedoru i Andersonu silvi je potpuno svejedno da li će se boriti u stojci ili parteru.E to su atraktivni i zanimljivi borci a ne gnjavator GSP.U boksu mu pandam može biti Kličko brothers.Isto su najbolji,šampioni itd ali su dosadni u božju mater. Greg Jackson mu je u pausama tri runde poavljao kako više ne želi gledati passeve nego da ide na GnP što se moglo jasno čuti.

Gledaj... at the end of the day svi mi potajno priželjkujemo i nadamo se atraktivnom i munjama-nabijenom meču, koji će spektakularno završiti i neće dočekati suđenje onih glupih NSAC sudaca i njihove "milostive" decissione. Ali, postoje prioriteti.

GSP-u je prioritet da prvo pobijedi, a tek tada da atraktivno završi (Alves, Hardy)
Andersonu Silivi je također prioritet da prvo pobijedi, a tek tada atraktivno završi (T.Leites)
Fedoru? Imao je i on takvih epizoda, iako je uvijek najviše riskirao od sve ove trojice (npr. distance sa Mirkom).

Slažem se sa svim šta si rekao; da npr. ovaj meč Mir-Carwin nije ovako spektakularno završio i da je išao na odluku sudaca, teško da bi ga ja još jednom gledao sad kad znam rezultat. Ovako sam ga do sada pogledao nekih 5 puta. :)

GSP-u je jasno stalo i do mišljenja fanova, ali ipak ne toliko da bi zbog gluposti riskirao svoj skoro perfektni skor i svoju titulu. Ko zna kad bi opet dobio priliku za napad, vjerojatno brzo ali tada bi se hype oko njega već skroz stišao. Isto tako i Anderson i Fedor - kad i ako izgube, vidićeš kako će se percepcija te "uvažene i uvriježene" javnosti odjednom naglo promijeniti i interes će se smanjiti. Pravih MMA fanova zapravo ima jako malo; čak i samih teoretičara kao što je većina nas ovdje, a kamoli onih koji to žive srcem i tijelom.

pasbrata wrote:

Odlično si to rekao za Minotaura. Tako je to nažalost.

BTW, zamolio bi vas sve da pogledate facu Dani Whiteu odma trenutak nakon što je Carwin nokautirao Mira. Odjednom kamera pokaže Whitea i Lesnara, a ovaj cijeli u crnjaku. Vidi se da je već žalio i kalkulirao u glavi koliko je $$ izgubio zbog nepostojećeg "rubber" matcha Mir-Lesnar III. Nažalost...... fanovi su uvijek No.1., oni su bogovi u UFC-u a ne fighteri.

nofrx wrote:

Ko je kome zanimljiv ili dosadan borac je subjektivno. Ali objektivno gledano, najbolji pound for pound borac će bit onaj koji ne izgubi do kraja karijere. Oće li to bit GSP, Anderson Silva ili Fjodor ovisi najviše o tome. Wanderlei Silva je sigurno većini gledatelja jedan od najatraktivnijih boraca u povjesti MMA, pa ga niko ne ubraja među najbolje pound for pound borce, zato što nekad pobjedi, a nekad izgubi.

:)36 :)36 :)36 :)36

travarica wrote:

UserPostedImage

:)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20