PiccoloSNM
2010-03-28T14:57:21Z
fanatic wrote:

hm, vidim da vam je većini drago što je Mir izgubio. meni osobno nije. meni se on čini simpatični lajavac, nekako, zvuči bahat ali mislim da je zapravo dobar momak. što se tiče Carwina, zaista me impresionirao. kako je fist napisao, nema tehniku ali ima udarčinu. cijenim ga i kao čovjeka. obiteljski mirni čovjek, intelektualac, sasvim osoba na mjestu.

MENI SMETA NEŠTO DRUGO. NA OSNOVU ČEGA JE CARWIN DOBIO PRILIKU ZA TITLE SHOT (pa makar privremenu titulu, svejedno) ???
u UFC-u je pobjedio Wellischa koji je tad imao 8-3 score (2-1 u UFC), Waina koji je tad imao 5-0 score (debi u UFC-u) i Gonzagu jednim usudio bi se reći lucky punchem jer je bio jako uzdrman malo prije tog udarca.

Junior dos Santos je pobjedio Werduma, Mirka, Struwea, Yvela i Gonzagu i još uvijek se mora borit da bi dobio title shot

GDJE JE TU LOGIKA?

p.s. velika slovu su tu da naglasim ovo, ne derem se na nikoga :)20

Je tako je, moj se stari isto sinoć tako čudio dok sam mu ja pokušavao objasniti zašto je Carwin dobio title shot prije Dos Santosa i Velasqueza.

Stvar je u tome da je Carwinu Dana obećao title shot prije nego što Cigano i Cain odradili zadnje dvije borbe, a obećao mu ga je, vjerojatno, zato što tada nije baš imao boljeg izazivača.

Carwin je svih svojih 11 mečeva završio za manje od 2 i pol minute. Vjeruje se da je jedini u teškoj kategoriji koji se snagom može mjeriti sa Lesnarom. Imao je rezultate u hrvanju, te ima najveći broj rukavica u MMA :)20, čak veći i od Lesnara i Hong Man Choia za koje su se također morale raditi posebne rukavice.

Na kraju krajeva Lesnar je dobio title shot nakon 1 poraza i 1 pobjede u UFC-u, s tim da je pobjeda bila protiv Herringa, koji, iako je dobar, nije vrh.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-28T18:01:49Z
PiccoloSNM wrote:

Na kraju krajeva Lesnar je dobio title shot nakon 1 poraza i 1 pobjede u UFC-u, s tim da je pobjeda bila protiv Herringa, koji, iako je dobar, nije vrh.

Ovo je bio po mom sudu najveći nonsense u novijem MMA ali tim potezom UFC je zaradio masu love i jako si dignuo popularnost među non-hardcore fanovima.
The Miner
2010-03-28T18:08:23Z
fist wrote:

PiccoloSNM wrote:

Ovo je bio po mom sudu najveći nonsense u novijem MMA

WORD!
neurro
2010-03-28T18:52:01Z
nofrx wrote:

neurro wrote:

Hardy nije tapkao jer mu GSP nije uhvatio dobar kut ... što se može vidjet i na snimci.Da mu je ulovio ruku kako treba,tapkao bi ... čemu isčuđavanje.... Mir je nekak umrtvljeno ušao u borbu i previše je čekao umjesto da odmah ide na rušenje pogotovo jer Carwin udara ko konj ...
GSP se nakon KO od Serre počinje pretvarat u ziheraškog i dosadnog borca,ne usudi se ništa riskirat.Odmah u parter da izbjegemo udarce ... jbš takve borbe

Zašto bi GSP riskirao u stand-upu? Da dokaže nekome da nije ziheraš? Šta ima dokazat? Svi znaju da odlično boksa.

Znam i u pravu si ali kao takav će ubrzo dosadit btw ako odlično boksa kao što kažeš onda zašto ne boksa nego ide na rušenje od prve sekunde
Joeseph Jones
2010-03-28T18:53:50Z
Rousimar Palhares je suspendovan na 3 mjeseca jer nakon što je uhvatio Drwala u heel hook,odbio ga je pustit iako je Drwal prethodno tapkao.
neurro
2010-03-28T19:00:58Z
DoKoske wrote:

gsp je preodličan, svaka čast hardyu na preživljavanju i borbenosti

Ma kakve čestitke ... nije ama baš ništa napravio tijekom čitavih pet rundi da bi mu se moglo barem za nešto čestitati.Niti je uputio jedan jedini udarac osim što je stajao kao lutka koja glumi simulaciju rušenja a na podu je samo ležao bez pokušaja da ga zbaci sa sebe ili se izvuče ili nešto ... teško razočarenje.Niakkva srčanost to nije bila
engineer
2010-03-28T19:02:38Z
Joeseph Jones wrote:

Rousimar Palhares je suspendovan na 3 mjeseca jer nakon što je uhvatio Drwala u heel hook,odbio ga je pustit iako je Drwal prethodno tapkao.

i mislio sam si da ce tako nesto bit.. nije ok od palharesa definitivno.. tako to ide, isto ko babalu sobral, samo sto je on dobio trajni izgon iz ufca..
neurro
2010-03-28T19:06:17Z
PiccoloSNM wrote:

fanatic wrote:

hm, vidim da vam je većini drago što je Mir izgubio. meni osobno nije. meni se on čini simpatični lajavac, nekako, zvuči bahat ali mislim da je zapravo dobar momak. što se tiče Carwina, zaista me impresionirao. kako je fist napisao, nema tehniku ali ima udarčinu. cijenim ga i kao čovjeka. obiteljski mirni čovjek, intelektualac, sasvim osoba na mjestu.

MENI SMETA NEŠTO DRUGO. NA OSNOVU ČEGA JE CARWIN DOBIO PRILIKU ZA TITLE SHOT (pa makar privremenu titulu, svejedno) ???
u UFC-u je pobjedio Wellischa koji je tad imao 8-3 score (2-1 u UFC), Waina koji je tad imao 5-0 score (debi u UFC-u) i Gonzagu jednim usudio bi se reći lucky punchem jer je bio jako uzdrman malo prije tog udarca.

Junior dos Santos je pobjedio Werduma, Mirka, Struwea, Yvela i Gonzagu i još uvijek se mora borit da bi dobio title shot

GDJE JE TU LOGIKA?

Je tako je, moj se stari isto sinoć tako čudio dok sam mu ja pokušavao objasniti zašto je Carwin dobio title shot prije Dos Santosa i Velasqueza.

Stvar je u tome da je Carwinu Dana obećao title shot prije nego što Cigano i Cain odradili zadnje dvije borbe, a obećao mu ga je, vjerojatno, zato što tada nije baš imao boljeg izazivača.

Carwin je svih svojih 11 mečeva završio za manje od 2 i pol minute. Vjeruje se da je jedini u teškoj kategoriji koji se snagom može mjeriti sa Lesnarom. Imao je rezultate u hrvanju, te ima najveći broj rukavica u MMA :)20, čak veći i od Lesnara i Hong Man Choia za koje su se također morale raditi posebne rukavice.

Isto tako treba reći da je Carwin Amerikanac za razliku od Cigana .... U Americi su oduvijek i uvijek će biti Amerikanci glavne zvijezde i dobijat če priliku puno prije nego ostali.UFCjevo glavno tržište je ipak Amerika
engineer
2010-03-28T19:07:43Z
neurro wrote:

DoKoske wrote:

Ma kakve čestitke ... nije ama baš ništa napravio tijekom čitavih pet rundi da bi mu se moglo barem za nešto čestitati.Niti je uputio jedan jedini udarac osim što je stajao kao lutka koja glumi simulaciju rušenja a na podu je samo ležao bez pokušaja da ga zbaci sa sebe ili se izvuče ili nešto ... teško razočarenje.Niakkva srčanost to nije bila

slazem se, ocekivao sam vise od hardya, kakav-takav takedown defense, a ne bas da ga ovaj rusi kad god naumi.. A sto se tice standupa nije ni imao pretjerano puno prilika ugrozit gsp-a (cak nijednu ako se ne varam:)1 )

ukratko, ne vidim nikoga ko mu moze uzet pojas trenutno
sasa13
2010-03-28T20:05:12Z
neurro wrote:

DoKoske wrote:

Normano da je pokazao srcanost...pa GSP je jednostavno za 2 klase bolji od njega...nema šanse da ga zbaci sa sebe kad GSP fenomenalno drzi pozicije, onako bi se samo otvarale prilike za poluge, gusenja i Gnp.

Jednostavno nema borca u WW kategoriji koji moze ugrozit GSP-a dok se bude borio pametno, s malo rizika kao do sada. Po meni je vrijeme da krene u MW na A.Silvu. Ne znam da li ce ga dobit, ali po meni je opasniji za Andersona od recimo Leitesa, Cotea, Maie i bilo koga u MW-u.
neurro
2010-03-28T20:14:26Z
sasa13 wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

Normano da je pokazao srcanost...pa GSP je jednostavno za 2 klase bolji od njega...nema šanse da ga zbaci sa sebe kad GSP fenomenalno drzi pozicije, onako bi se samo otvarale prilike za poluge, gusenja i Gnp.

Jednostavno nema borca u WW kategoriji koji moze ugrozit GSP-a dok se bude borio pametno, s malo rizika kao do sada. Po meni je vrijeme da krene u MW na A.Silvu. Ne znam da li ce ga dobit, ali po meni je opasniji za Andersona od recimo Leitesa, Cotea, Maie i bilo koga u MW-u.

E jbg sad ... onda samo treba ležat da ti neko nebi napravio polugu ili te zagušio a ne daj bože GnP :)20 . Od onih vampirskih očiju s vaganja ispao je šišmiš čim je stupio u ring :)40
sasa13
2010-03-28T20:59:02Z
neurro wrote:

E jbg sad ... onda samo treba ležat da ti neko nebi napravio polugu ili te zagušio a ne daj bože GnP :)20 . Od onih vampirskih očiju s vaganja ispao je šišmiš čim je stupio u ring :)40

ne govorim da se ne mora boriti, samo da mu nije potrebno iz očaja bježat iz partera i tako griješit. Nije da Hardy nije pokusavao, jednostavno GSP ima pre dobru kontrolu. Ni Penn ni Alves nisu bolji izgledali od njega na kraju krajeva....
DoKoske
2010-03-28T20:59:56Z
neurro wrote:

DoKoske wrote:

kada te netko u potpunosti dominira i nemaš gotovo nikakve šanse za pobjedu a dva puta mu nećeš tapkat na čistu polugu i preživiš ja zovem borbenošću
wash your feminine side clean off
neurro
2010-03-28T21:17:35Z
sasa13 wrote:

neurro wrote:

ne govorim da se ne mora boriti, samo da mu nije potrebno iz očaja bježat iz partera i tako griješit. Nije da Hardy nije pokusavao, jednostavno GSP ima pre dobru kontrolu. Ni Penn ni Alves nisu bolji izgledali od njega na kraju krajeva....

O kakvom očaju ti pričaš? Trebao je malo riskirati i to je sve.Ovako je odradio pet rundi bez ispaljenog metka i izašao je iz borbe bez ijedne ogrebotine.Šta on drugo radi u životu osim kaj nabija po vreći i uči sprawl i ostale gluposti.Tamo pušta neke hongkongške filmove iz monkškog samostana da mu iz te kolekcije jedino fali Dalaj-Lama i on goli ... i onda dođe u ring i odleži svih 25 minuta.To mi nede u glavu.Pogledaj BJ Penna i Sancheza ... BJ ga je doslovno rasturao i ubijao ali ovaj je išao napred i stalno radio i pokušavao nešto.No glavno da se nakon izgubljenog meča ponaša u stilu "dobro,pobijedio me ali nije mi ništa".Telac ....
Evo ja bi se bolje borio od njega tako što bi me GSP odmah KO ili zadavio ali barem bi zaradio novac za koji sam plaćen i nešto bi pokušao
neurro
2010-03-28T21:20:21Z
DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

kada te netko u potpunosti dominira i nemaš gotovo nikakve šanse za pobjedu a dva puta mu nećeš tapkat na čistu polugu i preživiš ja zovem borbenošću

Ajde molim te pogledaj snimku pa češ vidjet da nije bio točan kut pod kojim bi poluga prošla.Tapkao bi on,bez brige ... :)37
KrvavaPesnica
2010-03-28T21:31:23Z
carwin je zasluzio title shot,ima strasnu snagu i ako jos popravi boksacku tehniku+dirty boxing mislim da ce brock ispusit
podsjeca me na duplo veceg i jaceg randya

hardy svaka cast na netapkanje al samo to je pokazao u cijelom mecu...stvarno sam ocekivao vise rizika dok su stajali,a dolje ionako nije imao sta traziti
gspa postujem al ima pomalo dosadan stil

...a onaj sto je drwalu iskrenuo nogu i nepustao pet sek poslije tapkanja,izgon iz ufca
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
DoKoske
2010-03-28T21:58:33Z
neurro wrote:

DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

Ajde molim te pogledaj snimku pa češ vidjet da nije bio točan kut pod kojim bi poluga prošla.Tapkao bi on,bez brige ... :)37

vidi se da nemaš veze sa sportom
wash your feminine side clean off
neurro
2010-03-28T22:25:56Z
DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

neurro wrote:

DoKoske wrote:

vidi se da nemaš veze sa sportom

Ne moraš se odmah tak razgovarat,nema potrebe .... Ok uzmimo da je bila dobra poluga u pravilnom kutu,tada bi Hardy pretrpio užasnu bol,vjerovatno bi ga počelo cimat minutu iza borbe dok bi se naglo ohladio ako u najmanju ruku nebi došlo do istezanja ligamenata,iskakanja itd .Djeluje li on tebi "koji inače imaš veze s sportom" da ga uopće boli ta ruka? Vidiš da je ne drži spuštenu,grli se s ostalima i pije sok a sve s tom istom rukom koja mu je navodno bila umalo slomljenja od njegove silne borbenosti ... :)1
mishima
2010-03-28T22:31:59Z
Moram naglasit da mi je drago šta je Mir izgubio nokautom, Carwin je stvarno zajeban borac ko da je tenk prošao preko Mira.
Mislim da će i Lesnar teško stradat. Recept za njega su Cain i Cigano.

Uglavnom jedva čekam sljedeče borbe u teškoj:)36
Kimura
2010-03-28T22:33:56Z
vigor5 wrote:

Joeseph Jones wrote:

Razočarao me Frank Mir, i to veoma.Od silne priče na kraju ne bi ništa.

Kako ništa?

Lajavi jezik otišo na spavanac.

:)18 :)36

PiccoloSNM wrote:

Cain wrote:

GSP mašina ali Hardy mazohista.

Ja sam sam sebe uvjerio da mu je GSP mogao strgati ruku, ali mu ga je bilo žao, pa nije :)20

Bila to istina ili ne, nemojte me razuvjeravat pošto mi je sad GSP još draži :)20

I ja mislim da je tako, nisi jedini.

fanatic wrote:

GDJE JE TU LOGIKA?

Nisi u pravu. Carwin čeka već godinu je*enih dana da bi se uopće borio; u međuvremenu se trebao boriti prvo s Velasquezom, pa onda s Lesnarom. U prvom slučaju je UFC zajebo, u drugom je bila viša sila. Dakle, i to se broji, i nije neopravdano dobio title shot, sorry. Nabrojao si Dos Santosove pobjede, ali tako bi onda mogli postaviti i brojna pitanja u vezi Lesnara (osvojio naslov s 3 ili 4 borbe uopće!), Couturove eskapade i vraćanja, te još mnoge nelogičnosti. U usporedbi s njima, Carwin je čist ko suza. A što je najvažnije, njegov impresivni rezultat govori sam za sebe, kao i način na koji je te pobjede ostvarivao...
Users browsing this topic