hm, vidim da vam je većini drago što je Mir izgubio. meni osobno nije. meni se on čini simpatični lajavac, nekako, zvuči bahat ali mislim da je zapravo dobar momak. što se tiče Carwina, zaista me impresionirao. kako je fist napisao, nema tehniku ali ima udarčinu. cijenim ga i kao čovjeka. obiteljski mirni čovjek, intelektualac, sasvim osoba na mjestu.
MENI SMETA NEŠTO DRUGO. NA OSNOVU ČEGA JE CARWIN DOBIO PRILIKU ZA TITLE SHOT (pa makar privremenu titulu, svejedno) ???
u UFC-u je pobjedio Wellischa koji je tad imao 8-3 score (2-1 u UFC), Waina koji je tad imao 5-0 score (debi u UFC-u) i Gonzagu jednim usudio bi se reći lucky punchem jer je bio jako uzdrman malo prije tog udarca.
Junior dos Santos je pobjedio Werduma, Mirka, Struwea, Yvela i Gonzagu i još uvijek se mora borit da bi dobio title shot
GDJE JE TU LOGIKA?
p.s. velika slovu su tu da naglasim ovo, ne derem se na nikoga :)20
Je tako je, moj se stari isto sinoć tako čudio dok sam mu ja pokušavao objasniti zašto je Carwin dobio title shot prije Dos Santosa i Velasqueza.
Stvar je u tome da je Carwinu Dana obećao title shot prije nego što Cigano i Cain odradili zadnje dvije borbe, a obećao mu ga je, vjerojatno, zato što tada nije baš imao boljeg izazivača.
Carwin je svih svojih 11 mečeva završio za manje od 2 i pol minute. Vjeruje se da je jedini u teškoj kategoriji koji se snagom može mjeriti sa Lesnarom. Imao je rezultate u hrvanju, te ima najveći broj rukavica u MMA :)20, čak veći i od Lesnara i Hong Man Choia za koje su se također morale raditi posebne rukavice.
Na kraju krajeva Lesnar je dobio title shot nakon 1 poraza i 1 pobjede u UFC-u, s tim da je pobjeda bila protiv Herringa, koji, iako je dobar, nije vrh.
Edited by user
2010-03-28T17:26:20Z
|
Reason: Not specified
ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....
:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20
Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski
HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D
čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......
Ode i hrvatski u klinac