neurro
2010-03-28T06:52:55Z
Benjo wrote:

ma nemrem gledat,nisam u zg-u ;(

E jbgg sad je kasno,nisam vidio prije ali javi mi se na PM slijedeći put pa ću ti dati pass za premium streaming,imam ih nekoliko
Benjo
2010-03-28T06:59:28Z
neurro wrote:

Benjo wrote:

ma nemrem gledat,nisam u zg-u ;(

E jbgg sad je kasno,nisam vidio prije ali javi mi se na PM slijedeći put pa ću ti dati pass za premium streaming,imam ih nekoliko

God bless you:)1
nofrx
2010-03-28T07:01:26Z
neurro wrote:

Hardy nije tapkao jer mu GSP nije uhvatio dobar kut ... što se može vidjet i na snimci.Da mu je ulovio ruku kako treba,tapkao bi ... čemu isčuđavanje.... Mir je nekak umrtvljeno ušao u borbu i previše je čekao umjesto da odmah ide na rušenje pogotovo jer Carwin udara ko konj ...
GSP se nakon KO od Serre počinje pretvarat u ziheraškog i dosadnog borca,ne usudi se ništa riskirat.Odmah u parter da izbjegemo udarce ... jbš takve borbe

Zašto bi GSP riskirao u stand-upu? Da dokaže nekome da nije ziheraš? Šta ima dokazat? Svi znaju da odlično boksa.
KW CHAMPION
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-03-28T07:02:29Z
GSP mašina ali Hardy mazohista.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Joeseph Jones
2010-03-28T09:02:37Z
Razočarao me Frank Mir, i to veoma.Od silne priče na kraju ne bi ništa.
drma_zgb
2010-03-28T09:27:22Z
Joeseph Jones wrote:

potpis
vigor5
2010-03-28T09:30:48Z
Joeseph Jones wrote:

Kako ništa?

Lajavi jezik otišo na spavanac.
PiccoloSNM
2010-03-28T10:54:19Z
akvic wrote:

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovaj napuhani Mir nokautiran u R1 :)20

+1
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

PiccoloSNM
2010-03-28T11:00:14Z
Cain wrote:

GSP mašina ali Hardy mazohista.

Ja sam sam sebe uvjerio da mu je GSP mogao strgati ruku, ali mu ga je bilo žao, pa nije :)20

Bila to istina ili ne, nemojte me razuvjeravat pošto mi je sad GSP još draži :)20
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

GYM
  • GYM
  • Advanced Member
2010-03-28T11:33:49Z
shogun wrote:

opaaaaaa dobio mir batina,svaka cast carwin

Dobio je ono kaj je i zaslužio, baš si guštam.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-28T11:49:45Z
Iz ranijih Carwinovih mečeva je vidljivo da mu boksačka tehnika nije jača strana ali tip ima maljeve umjesto šaka i fascinirao me dirty boxingom u ovom meču.
GYM
  • GYM
  • Advanced Member
2010-03-28T11:55:30Z
fist wrote:

Iz ranijih Carwinovih mečeva je vidljivo da mu boksačka tehnika nije jača strana ali tip ima maljeve umjesto šaka i fascinirao me dirty boxingom u ovom meču.

Da ima teške ruke ko pravi seljak al kad pogodi onda pogodi.
fanatic
2010-03-28T12:07:00Z
hm, vidim da vam je većini drago što je Mir izgubio. meni osobno nije. meni se on čini simpatični lajavac, nekako, zvuči bahat ali mislim da je zapravo dobar momak. što se tiče Carwina, zaista me impresionirao. kako je fist napisao, nema tehniku ali ima udarčinu. cijenim ga i kao čovjeka. obiteljski mirni čovjek, intelektualac, sasvim osoba na mjestu.

MENI SMETA NEŠTO DRUGO. NA OSNOVU ČEGA JE CARWIN DOBIO PRILIKU ZA TITLE SHOT (pa makar privremenu titulu, svejedno) ???
u UFC-u je pobjedio Wellischa koji je tad imao 8-3 score (2-1 u UFC), Waina koji je tad imao 5-0 score (debi u UFC-u) i Gonzagu jednim usudio bi se reći lucky punchem jer je bio jako uzdrman malo prije tog udarca.

Junior dos Santos je pobjedio Werduma, Mirka, Struwea, Yvela i Gonzagu i još uvijek se mora borit da bi dobio title shot

GDJE JE TU LOGIKA?

p.s. velika slovu su tu da naglasim ovo, ne derem se na nikoga :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
drma_zgb
2010-03-28T12:08:24Z
fanatic wrote:

hm, vidim da vam je većini drago što je Mir izgubio. meni osobno nije. meni se on čini simpatični lajavac, nekako, zvuči bahat ali mislim da je zapravo dobar momak. što se tiče Carwina, zaista me impresionirao. kako je fist napisao, nema tehniku ali ima udarčinu. cijenim ga i kao čovjeka. obiteljski mirni čovjek, intelektualac, sasvim osoba na mjestu.

MENI SMETA NEŠTO DRUGO. NA OSNOVU ČEGA JE CARWIN DOBIO PRILIKU ZA TITLE SHOT (pa makar privremenu titulu, svejedno) ???
u UFC-u je pobjedio Wellischa koji je tad imao 8-3 score (2-1 u UFC), Waina koji je tad imao 5-0 score (debi u UFC-u) i Gonzagu jednim usudio bi se reći lucky punchem jer je bio jako uzdrman malo prije tog udarca.

Junior dos Santos je pobjedio Werduma, Mirka, Struwea, Yvela i Gonzagu i još uvijek se mora borit da bi dobio title shot

GDJE JE TU LOGIKA?

:)36
GYM
  • GYM
  • Advanced Member
2010-03-28T12:16:36Z
Shane Carwin ja amer isto ko i Mir i kečer Lesner , kvalitetniji i atraktivniji su od njega i Vasqez i Cigano i to je to.
Joeseph Jones
2010-03-28T12:23:52Z
fanatic wrote:

GDJE JE TU LOGIKA?

Mislim da je i Dana White kontao da će Mir dobiti.Zapravo su svi mislili da ce Mir dobiti.Koji god video sam pogledao svi su bili na strani Franka.Jednostavno već se počelo govoriti o srazu Brocka i Mira po treći put.Svi su htjeli vidjeti taj treći meč jer bi privukao masu fanova a i zarada bi bila ogromna,pogotovo nakon što je Mir u prvoj rundi Konga uspavao.A znamo vezu Mira i Lesnara.Čak se u nekoliko intervjua pred meč s Carwinom obraćao prema Brocku tipa ubit će ga i to,prva smrt u mma.
huligan187
2010-03-28T12:25:32Z
Cigana i Velasqueza sporije grade u zvijezde jer su dosta mlađi od Carwina. Za njih ima još dosta vremena, dok Carwin ima 35 godina. Uostalom, Carwin nije izašao iz prve runde bez nečijeg skalpa i ovom pobjedom protiv Mira(neopisivo mi je drago što ga je nokautirao) je potvrdio svoje mjesto kao prvi pretendent za pravi pojas.
nodachi
2010-03-28T13:50:17Z
neurro wrote:

GSP se nakon KO od Serre počinje pretvarat u ziheraškog i dosadnog borca,ne usudi se ništa riskirat.Odmah u parter da izbjegemo udarce ... jbš takve borbe

Zašto bi mijenjao strategiju koja radi? Uostalom GSP nije onaj tip udava koji dobije takedown pa onda radi blanket dok svi u publici ne dobiju proljev. Čovjek cijelo vrijeme napada u parteru, a ljudi s kojima se borio nisu baš papčine.
Makar, Greg Jackson zna imati savjete tipa: 'If you hear the crowd booing, you're doing everything right'
PiccoloSNM
2010-03-28T14:45:39Z
nodachi wrote:

neurro wrote:

Zašto bi mijenjao strategiju koja radi? Uostalom GSP nije onaj tip udava koji dobije takedown pa onda radi blanket dok svi u publici ne dobiju proljev. Čovjek cijelo vrijeme napada u parteru, a ljudi s kojima se borio nisu baš papčine.
Makar, Greg Jackson zna imati savjete tipa: 'If you hear the crowd booing, you're doing everything right'

Slažem se sa svime, zašto bi se GSP upuštao u standup borbu sa Hardyem koji mu je jedino tamo dorastao. GSP-u svaka čast na predstavi, dominirao je cijelo vrijeme, a dio toga i u stojci. Dva puta ga je skoro završio, par puta ga srušio dosta atraktivno, te je ostavio dojam kao da se igra sa opasnim borcem kao što je Hardy.
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

DoKoske
2010-03-28T14:50:24Z
gsp je preodličan, svaka čast hardyu na preživljavanju i borbenosti
wash your feminine side clean off
Users browsing this topic