hm, vidim da vam je većini drago što je Mir izgubio. meni osobno nije. meni se on čini simpatični lajavac, nekako, zvuči bahat ali mislim da je zapravo dobar momak. što se tiče Carwina, zaista me impresionirao. kako je fist napisao, nema tehniku ali ima udarčinu. cijenim ga i kao čovjeka. obiteljski mirni čovjek, intelektualac, sasvim osoba na mjestu.
MENI SMETA NEŠTO DRUGO. NA OSNOVU ČEGA JE CARWIN DOBIO PRILIKU ZA TITLE SHOT (pa makar privremenu titulu, svejedno) ???
u UFC-u je pobjedio Wellischa koji je tad imao 8-3 score (2-1 u UFC), Waina koji je tad imao 5-0 score (debi u UFC-u) i Gonzagu jednim usudio bi se reći lucky punchem jer je bio jako uzdrman malo prije tog udarca.
Junior dos Santos je pobjedio Werduma, Mirka, Struwea, Yvela i Gonzagu i još uvijek se mora borit da bi dobio title shot
GDJE JE TU LOGIKA?
p.s. velika slovu su tu da naglasim ovo, ne derem se na nikoga :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"