bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-28T03:01:58Z
Počele uvodne borbe, tu ima PBP:
http://www.sherdog.com/n...-Live-Play-by-Play-23468 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
shogun
2010-03-28T03:24:17Z
ocekivao sam da ce drwal dobit palharesa ali evo ipak heel hook pao u 40.sekundi
Zatoichi
2010-03-28T03:34:46Z
u pm,ovog rogana ko da je neko isfurio kuhanom vodom po licu,crven u licu ko rak...dzord je nabacio 4 kile misicne mase za ovu borbu,izgleda ko sajborg..hardija ce ambulantna kola direktno iz oktagona da pokupi
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
blazer44
2010-03-28T03:47:40Z
najvise me zanima carwin-mir.moze bit svasta tu,malu prednost u stand-upu bi da carwinu.na podu je mir ipak jaci osin ako ne dode u neku pozu ka protiv lesnara,triba vidit kako ce se snac u toj suituaciji.jos je tu pitanje cardia.carwina jos nismo vidili priko minut ipo,al ni mir nije nesto s cardion.zanimljiva borba,mislin da ce ipak mir probat standup borbu jer je uvjeren u svoj boks (koji meni nikad nije izgleda pretjerano dobro,pa ni u borbi s minotauron)a carwin je dovoljno dobar hrvac da nece tek tako zavrsit na leđima.reka bi carwin by ko.
za borbu gsp-hardy reka bi da gsp dobiva,puno je bolji u svemu osin u standupu.tu bi mu isto da prednost,al ne veliku i tu je hardijeva sansa.
DON'T BE SCARED HOMIE
engineer
2010-03-28T04:08:00Z
blazer44 wrote:

najvise me zanima carwin-mir.moze bit svasta tu,malu prednost u stand-upu bi da carwinu.na podu je mir ipak jaci osin ako ne dode u neku pozu ka protiv lesnara,triba vidit kako ce se snac u toj suituaciji.jos je tu pitanje cardia.carwina jos nismo vidili priko minut ipo,al ni mir nije nesto s cardion.zanimljiva borba,mislin da ce ipak mir probat standup borbu jer je uvjeren u svoj boks (koji meni nikad nije izgleda pretjerano dobro,pa ni u borbi s minotauron)a carwin je dovoljno dobar hrvac da nece tek tako zavrsit na leđima.reka bi carwin by ko.
za borbu gsp-hardy reka bi da gsp dobiva,puno je bolji u svemu osin u standupu.tu bi mu isto da prednost,al ne veliku i tu je hardijeva sansa.

nemogu docekat te dvije borbe...jos malo!

makar me i fitch zanima protiv saundersa
Benjo
2010-03-28T04:11:40Z
ne ide stream na mma tv-u :/
nofrx
2010-03-28T04:15:55Z
Benjo wrote:

ne ide stream na mma tv-u :/

počelo je na dnevnik.hr-u
KW CHAMPION
Benjo
2010-03-28T04:20:57Z
ma nemrem gledat,nisam u zg-u ;(
shogun
2010-03-28T05:40:16Z
opaaaaaa dobio mir batina,svaka cast carwin
akvic
2010-03-28T05:40:30Z
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovaj napuhani Mir nokautiran u R1 :)20
nofrx
2010-03-28T05:41:10Z
akvic wrote:

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ovaj napuhani Mir nokautiran u R1 :)20

+1
KW CHAMPION
Seded
2010-03-28T05:47:13Z
Pretpostavio sam ovakav razvoj borbe. Napisao sam u jednom od postova danas da borba neće ići dalje od prve runde. Sveukupno gledajući Mir je kompletniji borac, ali Carwin mu jednostavno stilski ne odgovara jer se radi o čovjeku kojeg ne može srušiti ni u ludilu, a u stojci ne može doći do izražaja jer Carwin ga može nokautirati jednim udarcem.

Mir je IMO trebao brzo zatvoriti guard i dolje raditi agresivno za sweep ili submission, a ne se nadmudrivati s Carwinom u stojci jer Carwin bi ga kad-tad pogodio.
"It's not checkmate. The king has one more move."
engineer
2010-03-28T05:48:51Z
neznam bas ni dal bi mu zatvaranje u guard pomoglo... zatukao bi ga ovaj dolje

edit: bit ce ga zanimljivo vidit sa brockom, jako zanimljivo
akvic
2010-03-28T05:50:26Z
kako je prošao Nate Diaz?
engineer
2010-03-28T05:51:50Z
Seded
2010-03-28T06:01:42Z
engineer wrote:

neznam bas ni dal bi mu zatvaranje u guard pomoglo... zatukao bi ga ovaj dolje

Sumnjam, zatukao ga je Lesnar koji je puno agilniji od Carwina u parteru i koji ima strašnu kontrolu dolje, siguran sam da Carwin ne bi mogao ponoviti isto što je napravio Lesnar.

No dobro, zadovoljan sam ovim ishodom jer mi je puna kapa napuhanog Mira.

Sad main event, war GSP!
Seded
2010-03-28T06:37:09Z
Gotov event. GSP je dominirao svih 5 rundi i zasluženo dobio UD. Nije mi jasno kako Hardy nije tapkao na onaj armbar, a još manje kako nije tapkao na kimuru? Strašna tolerancija na bol.

Svaka čast GSP-u, čovjek melje i melje, hrvanje mu je bolesno.
engineer
2010-03-28T06:40:21Z
da.. nevjerojatno.. neznam ko moze gspa dobit.. hardy nezna sto znaci tapkanje, upravo je to izjavio:)1
nofrx
2010-03-28T06:41:20Z
Seded wrote:

Gotov event. GSP je dominirao svih 5 rundi i zasluženo dobio UD. Nije mi jasno kako Hardy nije tapkao na onaj armbar, a još manje kako nije tapkao na kimuru? Strašna tolerancija na bol.

Svaka čast GSP-u, čovjek melje i melje, hrvanje mu je bolesno.

+1
KW CHAMPION
neurro
2010-03-28T06:48:26Z
Hardy nije tapkao jer mu GSP nije uhvatio dobar kut ... što se može vidjet i na snimci.Da mu je ulovio ruku kako treba,tapkao bi ... čemu isčuđavanje.... Mir je nekak umrtvljeno ušao u borbu i previše je čekao umjesto da odmah ide na rušenje pogotovo jer Carwin udara ko konj ...
GSP se nakon KO od Serre počinje pretvarat u ziheraškog i dosadnog borca,ne usudi se ništa riskirat.Odmah u parter da izbjegemo udarce ... jbš takve borbe
Users browsing this topic