Zatoichi
2010-03-27T19:09:41Z
Seded wrote:

Ja baš mislim da se Mir neće poigravati u stand upu, nego da će brzo probati zatvoriti guard i odatle raditi.

to mislim i ja,ice mu odmah u takedown a ak iz nekog ludog razloga bude isao u stand up ,iznece ga na nosilima
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
PiccoloSNM
2010-03-27T19:17:51Z
Jako bi volio da Carwin pobjedi Mira. Mir mi se ne sviđa zbog svojih izjava i pirsinga na jeziku, dok mi se Carwin čini kao dobar čovjek. U svakom slučaju moram Miru priznati da je fantastičan borac i veselim svakom njegovom meču jer ga je zanimljivo gledat. Mislim da je Lesnar jači od obojice i da mu trenutno nitko osim Fedora ili Cro Copa ništa ne može 🙂
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

KrvavaPesnica
2010-03-27T19:22:02Z
PiccoloSNM wrote:

Jako bi volio da Carwin pobjedi Mira. Mir mi se ne sviđa zbog svojih izjava i pirsinga na jeziku, dok mi se Carwin čini kao dobar čovjek. U svakom slučaju moram Miru priznati da je fantastičan borac i veselim svakom njegovom meču jer ga je zanimljivo gledat. Mislim da je Lesnar jači od obojice i da mu trenutno nitko osim Fedora ili Cro Copa ništa ne može :)

mogu i mir i carwin,a pogotovo JDS...iznenadit ces se
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
FaceDesigner
2010-03-27T19:32:28Z
KrvavaPesnica wrote:

PiccoloSNM wrote:

Jako bi volio da Carwin pobjedi Mira. Mir mi se ne sviđa zbog svojih izjava i pirsinga na jeziku, dok mi se Carwin čini kao dobar čovjek. U svakom slučaju moram Miru priznati da je fantastičan borac i veselim svakom njegovom meču jer ga je zanimljivo gledat. Mislim da je Lesnar jači od obojice i da mu trenutno nitko osim Fedora ili Cro Copa ništa ne može :)

CroCop....:)10 koje si ti trave pušia ???:)20
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Kimura
2010-03-27T19:46:21Z
neurro wrote:

Carwin je prespor za Mira u svakom pogledu i mislim da Miru neće trebat više od dvije runde da ga završi u parteru a GSP će demolirat Hardyja. Pametni Hardy kad mu se već pruži prilika života da uzme pojas,pobijedi GSPa itd umjesto da se ode negdje vrhunski pripremiti ili barem da izabere neke dobre sparing partnere on ode k Serri u njegovu privatnu dvoranu 2x2 i trenira s nekim bezveznjacima.To mi je tak neprofesionalno djelovalo ...

Ne slažem se za Carwina da je prespor, ali ovo za Hardyja si dobro napisao. Mislim da će razlike postati očite kako runde budu odmicale, i to razlike od par klasa - baš kao i razlike njihovih sparing partnera.

Ovo bi mogao biti jedan od najboljih UFCova ikad! :)16
Zatoichi
2010-03-27T20:14:42Z
PiccoloSNM wrote:

Mir mi se ne sviđa zbog svojih izjava i pirsinga na jeziku

jaoooo :)20
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
PiccoloSNM
2010-03-27T20:36:49Z
KrvavaPesnica wrote:

PiccoloSNM wrote:

mogu i mir i carwin,a pogotovo JDS...iznenadit ces se

Nadam se da si u pravu, (pogotovo za Carwina, jer mi je najdraži od nabrojanih), ali ne mogu si u glavi odvrtit kako netko onakvu gomilu eksplozivnih mišića, koja uz to ima dobar hrvački pedigre, može zadržat u stojci, ako ona hoće na pod 🙂
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

PiccoloSNM
2010-03-27T20:40:17Z
FaceDesigner wrote:

KrvavaPesnica wrote:

PiccoloSNM wrote:

CroCop....:)10 koje si ti trave pušia ???:)20

:)20 to se ja nadam... Realno gledajući možda bi ga i mogao pobjediti => Cro Cop by AK-47 :)20
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Zatoichi
2010-03-27T22:06:44Z
jao al je tip zavali u tom tvom sigu...vidim isla mu je na zivce...jel zna ko kaj je to bilo
PiccoloSNM
2010-03-27T23:21:57Z
Zatoichi wrote:

jao al je tip zavali u tom tvom sigu...vidim isla mu je na zivce...jel zna ko kaj je to bilo

I mene zanima, to sam pokupio na nekom drugom forumu. Treba tražit Jupidua da dešifrira iz pokreta i izraza lica :)20
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Seded
2010-03-27T23:29:17Z
Da riješimo misterij:

Ajmo back to topic.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Zatoichi
2010-03-28T03:05:56Z
Seded wrote:

Da riješimo misterij:

Ajmo back to topic.

polako :)20 ...a jeste primjetili da je zavalio tipa do nje usput,hehe jednim udarcem dvije muhe......e sad nazad na topic