bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-24T07:58:30Z
http://www.headkicklegen...i-involved-in-assault-at 

http://www.profightstore...-crnoj-kronici/5003.aspx 

prvo alistair, a sad je i Hari strpao zaštitara noćnog kluba u bolnicu.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-24T09:51:25Z
Samo da mu karijera ne izvisi radi noćnih provoda.
loreia
2010-03-24T10:02:20Z
Pa nije vec dulje bio u crnoj kronici :)2
Popravlja se.
dr. Jupidu wrote: diskusting
KRU MUAY THAI
2010-03-24T10:08:48Z
Jedan vrhunski borac K1, ako ne i najbolji danas...ali nažalost kockice u glavi nisu složene,pa če završit u najbolju ruku kao Tyson...Sudbina mnogih talenata u BV. Samo su rijedki pravi šampioni...športisti na terenu i van terena.
The Miner
2010-03-24T10:12:35Z
ah,nisu ga pustili zato sto je marokanac...:)20
GYM
  • GYM
  • Advanced Member
2010-03-24T12:07:05Z
Nek ga stave u zatvor da se malo nauči normalno ponašat možda si brije Hari da je Golubović.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-24T12:22:13Z
GYM wrote:

Nek ga stave u zatvor da se malo nauči normalno ponašat možda si brije Hari da je Golubović.

Naravno, gleda Kikijeve uratke na Jubitu i sapunja mačora na sam spomen velikog Kikija Golubovića:)22
expitbull
2010-03-24T12:30:01Z
za ovo se odma treba oduzet boksacka licenca...
weparHR
2010-03-24T14:46:40Z
Zakon je tam poprilično zaheban. Ak mu dokažu krivnju(ili budu na kompiće svalili krivicu, kak to obično biva) onda mu rešt ne gine!
fanatic
2010-03-24T14:51:18Z
ah, kao borcu mu svaka čast, al kao čovjeku...smeće ostaje smeće

alistar je sa bratom istukao 6 redara, a ovaj je sa 2 prijatelja istukao jednog redara, tako da nema priče o kopiranju

nadam se da će završit u zatvoru
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
shogun33
2010-03-24T15:43:37Z
Fura se na peraka
GYM
  • GYM
  • Advanced Member
2010-03-24T16:57:00Z
fist wrote:

GYM wrote:

Naravno, gleda Kikijeve uratke na Jubitu i sapunja mačora na sam spomen velikog Kikija Golubovića:)22

Trebalo bi Harija stavit u čeliju sa Golubovičem i da imaju samo jedan krevet nek spava na stoječki za kaznu, pa da vidiš kak bi se momak smiril....
balooba
2010-03-24T17:22:50Z
GYM wrote:

fist wrote:

GYM wrote:

Trebalo bi Harija stavit u čeliju sa Golubovičem i da imaju samo jedan krevet nek spava na stoječki za kaznu, pa da vidiš kak bi se momak smiril....

aahahhhahahaahhhahahahaha
ma mislim da bi Golubovic bio taj koji bi spavao stojecki..........
GYM
  • GYM
  • Advanced Member
2010-03-24T17:56:51Z
balooba wrote:

GYM wrote:

fist wrote:

GYM wrote:

ma mislim da bi Golubovic bio taj koji bi spavao stojecki..........[/quot

Bada Hany bi ko curica izašel van, da ga kiky baci u parter bilo bi NEMOJ PO GLAVI DRUŽE PLAVI:)20
Black Arrow
2010-03-24T18:41:23Z
A jeste li mozda razmislili da je prica sasvim drukca ??? Je li moguce da je njega prvo neko napao i verbalno i fizicki ?? Zasto pricate tako kao da ste bili ocevidci ovog
incidenta i znate definitivno da je to istina!! Mnogo brzo Osudjujete!!

Hari jeste temperamentan tip ali nije ozloglaseni Kriminalac... I zamolio bi "fanatica" da mi objasni zasto je Hari smece ???

Ako si dosao do tog zakljucka zbog onih njegovih par ispada u ringu, ja ti mogu naci jos stotine istih primjera od drugih boraca koji su slicne i jos gore stvari uradili
pa ih niko zbog tog nije nazvao da su smece. Jer nije to pravi parametar da bi nekog okarakterizirao. I u ostalom nepoznajes ga licno da bi mogao tako nesto reci.

fanatic
2010-03-24T20:56:04Z
Black Arrow wrote:

A jeste li mozda razmislili da je prica sasvim drukca ??? Je li moguce da je njega prvo neko napao i verbalno i fizicki ?? Zasto pricate tako kao da ste bili ocevidci ovog

Hari jeste temperamentan tip ali nije ozloglaseni Kriminalac... I zamolio bi "fanatica" da mi objasni zasto je Hari smece ???

Ako si dosao do tog zakljucka zbog onih njegovih par ispada u ringu, ja ti mogu naci jos stotine istih primjera od drugih boraca koji su slicne i jos gore stvari uradili
pa ih niko zbog tog nije nazvao da su smece. Jer nije to pravi parametar da bi nekog okarakterizirao. I u ostalom nepoznajes ga licno da bi mogao tako nesto reci.

1. a gledaj, malo je vjerojatno da je redar napao njih trojicu, jer hari nije neki lokalni fajter, nego borac za kojeg zna pola svijeta

2. sjećam se kad je udario Petera Grahama šakom u glavu na pressici ili nečem sličnom

3. dogodilo se par puta da je izgubio u japanu i nakon borbe razbijao po svlačionici.

4. verbalna komunikacija sa ostalim borcima

gle, njemu kao borcu svaka čast, al kao čovjek je živi primjer one "čovjek može izać iz getoa, al geto nemože iz njega"
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-24T21:01:01Z
fanatic wrote:

gle, njemu kao borcu svaka čast, al kao čovjek je živi primjer one "čovjek može izać iz getoa, al geto nemože iz njega"

može, nije ovdje stvar u okolini. normalan čovjek će kad se makne to izbit iz sebe.
ali ako si slab na živce, sociopat i šta ja znam što sve ne, onda to ide malo teže.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Black Arrow
2010-03-24T21:43:38Z
fanatic wrote:

Black Arrow wrote:

1. a gledaj, malo je vjerojatno da je redar napao njih trojicu, jer hari nije neki lokalni fajter, nego borac za kojeg zna pola svijeta

2. sjećam se kad je udario Petera Grahama šakom u glavu na pressici ili nečem sličnom

3. dogodilo se par puta da je izgubio u japanu i nakon borbe razbijao po svlačionici.

4. verbalna komunikacija sa ostalim borcima

Ma daj molim te ! Ovo su tvoji Argumenti? Moja glavna Poruka glasi: Zasto vjerujete tako slijepo medijima ???

1. Odkud znas da je bio samo jedan redar? Zato sto stoji u medijima jel? Jesu li braca Overeem lokalni borci ? i njih poznaje pola svjijeta pa su ih napala cak sest ili vise redara.

2.Ta tuca protiv Grahama je bila pola show pola stvarno. Stoji skroz blizu pored Grahama i kad ga je prvi put pokusao udarit promasio ga je cjelog isto kao Tyson Lewisa na onoj legendarnoj pressici.

3 i 4. Nista posebno i neobicajeno radili su to mnogi...
balooba
2010-03-24T22:01:57Z
GYM wrote:

balooba wrote:

GYM wrote:

fist wrote:

GYM wrote:

Bada Hany bi ko curica izašel van, da ga kiky baci u parter bilo bi NEMOJ PO GLAVI DRUŽE PLAVI:)20

koliko ti imas godina?
KrvavaPesnica
2010-03-24T22:45:17Z
GYM wrote:

balooba wrote:

GYM wrote:

fist wrote:

GYM wrote:

vidim ja da se ti sapunjas na druzenje s kikijem u celiji...vec ga zoves veliki:)18

TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Users browsing this topic