2010-03-23T21:55:13Z
Ajd Kenichi pitaj majke ti Bornu kako prolazi sa Sanjinom na sparingu , i pitaj Brekala zašto poslje prvog sparinga prošle godine na Bjelolasici nije više htio sparirati sa Vrgočem, (kao bolila ga glava)
2010-03-23T22:00:03Z
Luka,pa i Škaro je boksao za Pulu te je iz susjednog sela od Pere Tadića, a svi su oni blizu Parlova
Kenichi
2010-03-23T22:17:01Z
kill me before wrote:

Sanjin vs bibi 2003 pobjeda sanjin, 2004 sanjin gubi od borne u Sarajevu što yes, yes. Onda dolazi Vukovar 2005, Sanjin doslovno prebije Bornu ali gubi( sudac u ringu se čudi kome to treba dignut ruku). 2005 Borna ponovo pobjeđuje na Arena kupu bod razlike., sam kaže Sanjinu "nisam znao kome će dignuti ruku". 2007 Borna gubi polufinale Arena kupa od Silamu Hanata TKO u 1rundi (treči u Chichagu 2007 treči u Pekingu 2008) a Sanjin ga pobjeđuje 22:21 u finalu. Pero Tadić forsira izborni meč a sude Šivolja, Matković, Đipalo (moš si mislit kako će izbacit Bornu iz repke) Sanjin gubi 2 : 1. Sad kad Sanjin napokon nije trebao skidat KG, Bornu boli "RAME". Tomasović ni danas ni jučer nije trebao pobjedit, Bibi je največi FOLER , svi su navijali protiv njega, Sep je pravi fajter, Paliču svaka čast, Sanjn naj borba, Leonardo kao izbornik repke trebao bi prepustiti klub Leonardo nekom drugom. Pa ne može Bilić trenirati Hajduk ili Dinamo. Leonardo ne bi smio sjediti niti jednom borcu u kutu(sjetite se PERE TADIĆA ), svi borci Hrvatske su njegovi borci, onda neka sjedi svakome a ne samo svojima.

Rekao je Borna da je tezak Sanjin ali bolji je Borna.
Ali smijesno mi sto Sanjin zvao Bornu da pita do koje ce kilaze ic, ovaj nista odredeno nije rekao, dosli oni tamo i svi skidaju kile.
I po cemu je Bibi foler?
I Bornu boli rame, moze je samo u džepu drzat ovih dana
2010-03-23T22:37:55Z
Pazi razumne rečenice;" rekao je Borna da je težak Sanjin ali bolji je Borna"!!?? Sanjin ima 74kg i ne skida kile. Ma šta Bibi ne ide na Palića, ma i Ahmeti bi ga dobio, Borna i Sanjin su prijatelji ili možda nisu ? B i S su sportaši a ti palidrvce !! Ma šta ti ne uđeš Borni ili Sanjinu u ring pa reci tko te bolje prebio
Kenichi
2010-03-23T22:45:07Z
kill me before wrote:

Pazi razumne rečenice;" rekao je Borna da je težak Sanjin ali bolji je Borna"!!?? Sanjin ima 74kg i ne skida kile. Ma šta Bibi ne ide na Palića, ma i Ahmeti bi ga dobio, Borna i Sanjin su prijatelji ili možda nisu ? B i S su sportaši a ti palidrvce !! Ma šta ti ne uđeš Borni ili Sanjinu u ring pa reci tko te bolje prebio

dobro falio mi je zarez.
Sto Bibi neide na Palića? Jesi ti glup? Bibiju je prirodna kategorija 64 kile.
luka
  • luka
  • Advanced Member
2010-03-23T23:16:00Z
kill me before wrote:

Luka,pa i Škaro je boksao za Pulu te je iz susjednog sela od Pere Tadića, a svi su oni blizu Parlova

Hahaha.... jesi zapeo za tog parlova. Znaš što? Parlova za izbornika.....:)18 Eto svi su si blizu pa zato i jesu odlični boksači BILI. Zato ih i krasi pravo ime šampiona, zato i smatram da su svi strućni dati mišljenje a nažalost Parlov će poslat fax sa zakašnjenjem.
2010-03-23T23:18:13Z
Bibi je išao gdje nema nikog, pravi je "PRVAK"zato ga je dvorana izviždala, neka onda digne kile ili spusti da vidi di je. Jesam li ja tebe možda uvrijedio ili nazvao glupanom ? Stvarno iz tvojih riječi izvire inteligencija i kultura, pravi si predstavnik "Kulturne baštine"
Spider
2010-03-23T23:19:48Z
Pa brekalo je pobjeđivao sanjina.. brekalo je super ako je u formi
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Z.D-PU
2010-03-23T23:53:12Z
I ja sam najjaci kad sam u formi,onda mi ni fedor ne moze nis:)1 ,a klicko mi moze ici po coca colu mene rame boli svaku subotu navecer,a glava mi tada svira sama.Uzmes malo hormona rasta i da vidis kako sve prolazi,nema bolova,jedino sta ti kasnije malo cuna otpadne,nekako se uvuce:)20
2010-03-24T08:38:33Z
Da vam objasnim; Zbog sukoba Kruljac-Tadić šikanira se svaki boksač iz Pule već 3 godine, Brekalo je pobjedio Sanjina u naj krađi PH 2009 a sada je skidao je na 69 jer ga je Sanjin na pripremama 2009(prije svjetskog u Milanu) doslovno prebio. Brekalo nije izašao na revanš (Arena Cup 2009) jer tamo sude strani sudci pa nema pristranosti, Sanjin je osvojio Arena Cup a u polufinalu je tukao mađara Harcsa koji je osvojio Hrbiča 2009.
PiccoloSNM
2010-03-24T13:30:29Z
Kad Borni prođe ruka vjerojatno će biti izborni meč između njega i Vrgoča. Tko bude bolji bit će u reprezentaciji i riješena stvar. Osim ako se Borna vrati u welter kategoriju pošto mu je prirodna kilaža 67 kg. "kill me before", jesi li ti prije bio na ovom forumu pod imenom "deda"?
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

2010-03-24T16:12:47Z
Nikad prije nisam bio na forumu, a Borna i Sanjin imaju Parlov Kup (bivši Arena), bit će pravi meč ako budu u istoj kategoriji
Spider
2010-03-24T18:41:25Z
Brekalo nije izasao na arena kup jer je slomio šaku, prekalo je cijelo prvenstvo boksao sa slomljenom šakom
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
ja
  • ja
  • Newbie
2010-03-25T00:10:36Z
Perom Tadićem (stvorio Šivolju)??????????????????????????

jesam ja lud ili sto?
2010-03-25T15:46:14Z
Šta je Šivolja napravio kad je Pero otišao , ništa , otišao i on (sa 28 godina), u selektore
2010-03-26T17:19:33Z
I have no fear of opponent in front of me, that I am very self-sufficent that they do not bother me. And that should I fight, should I do anything.... I have made up my mind, and that's it .... you better KILL ME BEFORE. Pozdrav svim pravim borcima koji znaju čije su ovo riječi. Odlogirati ću se, pod "kill me before" nije više orginal, možda se javim, za sada POZDRAV !
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-26T18:08:40Z
kill me before wrote:

I have no fear of opponent in front of me, that I am very self-sufficent that they do not bother me. And that should I fight, should I do anything.... I have made up my mind, and that's it .... you better KILL ME BEFORE. Pozdrav svim pravim borcima koji znaju čije su ovo riječi. Odlogirati ću se, pod "kill me before" nije više orginal, možda se javim, za sada POZDRAV !

Google mi je rekao: Bruce Lee :)36
boks_fedor
2010-03-31T03:12:26Z
bio sam u omislju..ko blati Tomasovica nije stvarno fer,da nije najbolji nebi osvojio prvenstvo nad napuhanim Mansourom i Hrgovicem....najjaci teskas je a ostali mogu zaliti za propustenom prilikom....i viceprvak svijeta u savateu Antonio Horvatić (54kg--) je uzeo zlato makar su ga blatili....moraju mnogi postici to sto je on da mogu nesto pricati