Nebih rekao da je Mansour favorit, po meni je Tomasovic. Moze se pretpostavit da imaju zlato u 60, valjda i u 81.
Isto tako mozemo pretpostavit da Bibi i Borna imaju zlato, jos bronca najmanje u 60, i ako Sandro prode Brekala vjerojatno su najbolji klub.
Meni najbolji Tanimoto
OFFTOPIC
Molim te koristi quote kad odgovaraš :)
Lakše je pratiti kome odgovaraš...
Dobar mi je i on, ponašanjem me podsjeća na Vegitu iz Dragon Ball-a. Zakon mi je strip (manga) i zato što ima sva sila različitih borilačkih vještina i sportova u njemu, osim što je presmješan i ima zanimljive likove. I dosta su dobro uveli realne elemente iz tih vještina i sportova, iako ima i pretjerivanja (koja su dobrodošla).
P.S.
Za one koji ne znaju o čemu se radi, riječ je o japanskom stripu (mangi) Kenichi, po kojem je snimljen i anime, dakle isto kao i megapopularni Dragon Ball :)
Razlika je u tome što se ovdje borba svodi na borilačke vještine (dakle nema letenja i kojekakvih kamehame zraka), te je početak priče vrlo sličan prvom "Karate Kidu", koji je meni bio odličan :)
Naime, radi se o dječaku koji je skroz ne talentiran, slab i žrtva nasilnika u srednjoj školi, a hobi mu je čitanje knjiga. Uglavnom zaljubi se u novu učenicu koja je svojevrsni "prodigy" u gimnastici i borilačkih vještinama (ona njega vidi samo kao prijatelja). I tako on počme trenirat...
E da, glavni lik na kraju bude svojevrsni MMA borac, pošto trenira Muay Thai, Jiu Jitsu, Karate, Kung Fu i obranu protiv naoružanog protivnika. I još je sva sila drugih sportova i vještina u stripu (meni osobno boksač najdraži).
Toplo preporučam svim ljubiteljima borilačkih vještina ili Dragon Balla 🙂, evo link:
http://www.onemanga.com/...t_Disciple_Kenichi/1/02/ [/size]
ONTOPIC
Brekalo je veliki favorit protiv Sandra.
Rezlutati četvrtfinala su:
13 Middle 75 kg
RED DUJUĆ Matej BK LEONARDO
BLUE POL KATALINIĆ Borna BK LOKOMOTIVA PTS 12:414 Middle 75 kg
RED LJEVAR Nenad BK PETAR ZRINSKI
BLUE POL VRGOČ Sanjin BK PULA PTS 10:115 Middle 75 kg
RED PASKAŠ Jovo BK KVARNER
BLUE VILIČIĆ Antun BK OMEGA RET R116 Middle 75 kg
RED KNEŽEVIĆ Adrijan BK KRALJ TOMISLAV
BLUE ĐURIĆ Josip BK LEONARDO RSC R117 Light Heavy 81 kg
RED SEP Hrvoje BK LEONARDO RET R2BLUE HRELJEVIĆ Hrvoje BK KARLOVAC
18 Light Heavy 81 kg
RED GLEDIĆ Zoran BK KARLOVAC
BLUE RUPČIĆ Marko BK VELIKA GORICA PTS 6:019 Light Heavy 81 kg
RED MARKIĆ Emil BK VELIKA GORICA
BLUE JURIĆ Entoni BK LEONARDO PTS +1:120 Light Heavy 81 kg
RED MATAK Ivan BK ZADAR
BLUE VIDOVIĆ Dino BK PIT BULL RET R221 Heavy 91 kg
RED VUGDELIJA Stjepan BK JOKER RET R1BLUE VIŠIĆ Toni BK SV. DUJE
22 Heavy 91 kg
RED SMAKIĆI Agron BK SESVETE DSQ R2BLUE VUK Juraj BK VELIKA GORICA
23 Heavy 91 kg
RED ĆURAK Hrvoje BK SV. DUJE
BLUE NEŠIĆ Igor BK ZAGORA RET R224 Heavy 91 kg
RED PRICA Vedran BK DELNICE
BLUE ČALIĆ Marko BK PULA RSC R125 Super Heavy +91 kg
RED HRGOVIĆ Filip BK LEONARDO RSC R2BLUE FILIPI Šime BK ZADAR
26 Super Heavy +91 kg
RED STOJANOVIĆ Renato BK POSAVINA KUNA
BLUE RADI Stipan BK OMEGA RSC R227 Super Heavy +91 kg
RED TOMASOVIĆ Marko BK PIT BULL PTS 1:0BLUE ANDROŠIĆ Ivan BK BOROVO
28 Super Heavy +91 kg
RED MANSOUR Dino BK LEONARDO PTS 5:1BLUE PIRC Darko BK DELNICE
Edited by user
2010-03-20T07:17:42Z
|
Reason: Not specified
ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....
:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20
Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski
HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D
čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......
Ode i hrvatski u klinac