Stipe
2010-03-17T14:35:01Z
BRZAKOBRA wrote:

nofrx wrote:

Moderatori bi trebali stavit psihotest za učlanjenje na forum. Ko ne prođe psihotest, ne može se učlanit. :)20

To bi bilo dobro jer bi ti prvi izgorio tojes prošetao dalje pošto bi pao na psihotestu.
Sve su to gluposti jer čim netko ima isto mišljenje a ne slaže se sa vama pojedincima treba ga brisat i popljuvat. Stvarno ste jadni jer neznate otvotit oći i pogledat više od 2m ispred sebe....

Generalno, ovdje su dobro prihvaćena različita mišljenja.
Koliko sam zapazio, slobodno ih se iznosi i komentira na nivou.
I ljudi koji se ne slažu uvažavaju različitosti.

Ali,...

BRZAKOBRA wrote:

I ti bi trebao malo na psihoterapiju da ti je nemoram ja davat,....

... ovakvi bi postovi već bili problem i onemogućavali razgovor.
Nemoj ih pisati.

-Stipe
bbb52
2010-03-17T18:27:35Z
superteška- Tomasović, Tovarović, Mansur, Andrašić - lijepa konkurencija, pobjednik? Tomasović ili Mansur? Splitska ili zagrebačka škola? Splićani bi rekli Tomasović
The Miner
2010-03-17T20:11:25Z
zanimljivo ce biti...
nofrx
2010-03-17T22:38:43Z
BRZAKOBRA wrote:

nofrx wrote:

Moderatori bi trebali stavit psihotest za učlanjenje na forum. Ko ne prođe psihotest, ne može se učlanit. :)20

To bi bilo dobro jer bi ti prvi izgorio tojes prošetao dalje pošto bi pao na psihotestu.

Sve su to gluposti jer čim netko ima isto mišljenje a ne slaže se sa vama pojedincima treba ga brisat i popljuvat. Stvarno ste jadni jer neznate otvotit oći i pogledat više od 2m ispred sebe....

Ja bar ne pričam sam sa sobom. Proša bi bar to pitanje u psihotestu. Ali ti si mi sumnjiv po tom pitanju, kad se nerviraš. :)20 :)20
KW CHAMPION
bubamarac
2010-03-18T14:15:48Z
Moglo bi biti svega na Krku... u svakom slucaju veselo...
PiccoloSNM
2010-03-18T18:22:52Z
Danas, u Omišlju na Krku, započinje pojedinačno prvenstvo Hrvatske u Boksu.

Parovi prvog dana po kategorijama su:

64 kg

Marinko Rosić - Danijel Vekić
Borislav Dujaković - Ivan Rončević

69 kg

Petar Čurić - Sandro Mrđenović
Stipica Brekalo - Vinko Peharda

75 kg

Žanko Boško - Jovo Paškaš
Antun Viličić - Tin Fink
Kristijan Kos - Adrijan Knežević
Damir Joha - Josip Đurić

81 kg

Tomislav Planinić - Dino Vidović

91 kg

Marko Čalić - Ivan Ramljak

+91 kg

Pero Konsuo - Darko Pirc

Zanimljivo je da su ove godine u velter kategoriji (do 69 kg) prošlogodišnji prvak u kategoriji do 64 kg Sandro Mrđenović i prošlogodišnji prvak u kategoriji do 75 kg Stipica Brekalo iz BK Sesvete, dok će prošlogodišnji prvak u kategoriji do 69 kg Borna Katalinić ove godine nastupiti u kategoriji do 75 kg.

Naime, ove godine se vratio Boris (Bibi) Katalinić u kategoriju do 64 kg u kojoj je više puta bio prvak, pa su se boksači iz BK Lokomotiva (Bibi, Sandro i Borna) rasporedili po kategorijama tako da mogu osvojiti više zlatnih medalja.

Razlog Brekalovog spuštanja u nižu kategoriju je nepoznat, ali sigurno da će biti zanimljiv meč između njega i Mrđenovića, ako dođe do tog meča.

Najzanimljivi meč danas bi trebao biti između Ramljaka i Čalića, a BK Leonardo je favorit za najbolji klub.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

bbbmarc
2010-03-18T19:49:31Z
PiccoloSNM wrote:

Razlog Brekalovog spuštanja u nižu kategoriju je nepoznat, ali sigurno da će biti zanimljiv meč između njega i Mrđenovića, ako dođe do tog meča.

Najzanimljivi meč danas bi trebao biti između Ramljaka i Čalića, a BK Leonardo je favorit za najbolji klub.

brekalo je do prošle godine radio 69, ali je zbog borne vjerojatno otišao na 75
bbb52
2010-03-18T20:00:46Z
Oľu

18

2010
rezultati PRELIMINACIJSKIH BORBI XX. Pojedinačnog boksačkog prvenstva Hrvatske za seniore
Autor: Moreno Bartolić
Četvrtak, 18 Oľujak 2010

1 Light Welter 64 kg
ROSIĆ Marinko BOROV
VEKIĆ Danijel PETAR PTS 4:2

2 Light Welter 64 kg
DUJAKOVIĆ Borislav BOROV
RONČEVIĆ Ivan DIABO RET R3

3 Welter 69 kg
ĆURIĆ Petar DELNI
MRdENOVIĆ Sandro LOKOM RSC R2

4 Welter 69 kg
STIPICA Brekalo SESVE PTS 10:0
PEHARDA Vinko OMEG

5 Middle 75 kg
ŽANKO Boško SINJ
PASKAŠ Jovo KVARN RSCI R1

6 Middle 75 kg
VILIČIĆ Antun OMEGA PTS 9:0
FINK Tin KARLO

7 Middle 75 kg
KOS Kristijan PETAR
KNEŽEVIĆ Adrijan KRALJ PTS 6:2

8 Middle 75 kg
JOHA Damir KARLO
ĐURIĆ Josip LEONA RSC R1

9 Light Heavy 81 kg
PLANINIĆ Tomislav KRALJ
VIDOVIĆ Dino PIT B PTS 5:4

10 Heavy 91 kg
ČALIĆ Marko PULA PTS 6:1
RAMLJAK Ivan SESVE

11 Super Heavy +91 kg
MANSOUR Dino LEONA PTS 4:1
GOTOVAC Ivan SPLIT

12 Super Heavy +91 kg
KONSUO Pero MARJA
PIRC Darko DELNI WO

PiccoloSNM
2010-03-18T20:35:44Z
bbbmarc wrote:

PiccoloSNM wrote:

Mislim da se sad zbog njega i vratio nazad 🙂 čuo sam da im je međusobni omjer nekih 5:1 za Bornu.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Spider
2010-03-18T22:27:52Z
Nije istina. brekalo je jenamputa gubio od borne a to je bilo 2008 godine u finalu.. a racunajmo na to da brekalo prije toga nije 4 godine trenirao...

Brekalo ima samo 1 poraz u hrvatskoj a to je protiv borne !! svi ostali porazi su u inozemstvu!

A brekalo je otisao do 69 kila zato sto je imao 69 tijekom priprema i to je njegova prirodna kilaza,
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Spider
2010-03-18T22:31:08Z
Brekalo sutra ima slobodan dan. i onda boksa sa mrđenovićem.. Brekalo ce to srediti bez problema
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Kenichi
2010-03-19T11:17:20Z
Brekalo je kao te godine trebao ima veliki come-back, sve pobijedivao prekidom do Borne. Pa taj argument da nije trenirao 4 godine ne vrijedi.
I sad na prvenstvu je poslije Borne isao na vagu(oko 68 kila mislim), kad je vidio da je Borna otisao u 75, on je isao u 69.
Spider
2010-03-19T11:33:31Z

cijele pripreme ima 69 kila, i cijele pripreme govori da ide do 69 kila.. znam ja treniram s njim!
Kenichi
2010-03-19T14:08:27Z
PiccoloSNM wrote:

Po cemu? Imaju mozda dva favorita, i to je to
Spider
2010-03-19T14:29:01Z
najbolji klub bi po svim ocekivanjima bogao biti oped bk. pula kao i prosle godine
PiccoloSNM
2010-03-19T14:33:53Z
Kenichi wrote:

PiccoloSNM wrote:

Po cemu? Imaju mozda dva favorita, i to je to

Imaju 3 prošlogodišnja prvaka 🙂, ako ponove uspjeh vjerojatno će im 3 zlata biti dovoljna, a još možda imaju sa strane šanse za kakvu medalju druge boje 🙂.

Ni ja baš ne volim Leonarda, ali nitko mu ne može osporiti da je favorit.

Žao mi je što je Brekalo išao u kategoriju dole, da se vagao prije Borne, Lokomotiva bi imala tri sigurna prvaka :)

A možda i Sesvete ili Pula imaju šanse...

P.S.
Vidim da čitaš Kenichia, to mi je zakon strip... Boksač mi je najdraži, alien mi je presmiješan, a filozof jedan od najbrutalnijih likova u ijednom stripu 🙂
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

PiccoloSNM
2010-03-19T14:37:45Z
Spider wrote:

najbolji klub bi po svim ocekivanjima bogao biti oped bk. pula kao i prosle godine

Prošle godine najbolji klub je bio Leonardo.
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Spider
2010-03-19T14:52:58Z
netocno

jedino ako sam ja nesto flao ali mislim da je bilo ovako

1. Pula
2. Leonardo
3. Sesvete
PiccoloSNM
2010-03-19T14:58:02Z
Spider wrote:

netocno

jedino ako sam ja nesto flao ali mislim da je bilo ovako

1. Pula
2. Leonardo
3. Sesvete

Prošle godine najbolji klub je bio Leonardo. U biti mislim da su i oni i Pula imali po tri zlata, bez brončanih i srebrenih, ali da su dali Leonardu trofej. Lokomotiva je bila treća sa dva zlata i jednom broncom. Sesvete četvrte sa jednim zlatom.

Prvaci iz BK Pula su bili:
54 Avdi Orhan
57 Mirsad Ahmeti
91 Marko Čalić

Prvaci iz BK Leonardo su bili:
60 Palić
81 Hrvoje Sep
+91 Dino Mansour

Prvaci iz BK Lokomotiva su bili:
64 Sandro Mrđenović
69 Borna Katalinić
+ 2 bronce

Još ako ćemo brojati kasniju diskvalifikaciju Ahmetia, Lokomotiva je druga, a Pula tek treća 🙂
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

PiccoloSNM
2010-03-19T15:20:55Z
Spider wrote:

Kenichi wrote:

Spider wrote:

PiccoloSNM wrote:

bbbmarc wrote:

PiccoloSNM wrote:

Mislim da se sad zbog njega i vratio nazad 🙂 čuo sam da im je međusobni omjer nekih 5:1 za Bornu.

Nije istina. brekalo je jenamputa gubio od borne a to je bilo 2008 godine u finalu.. a racunajmo na to da brekalo prije toga nije 4 godine trenirao...

Brekalo ima samo 1 poraz u hrvatskoj a to je protiv borne !! svi ostali porazi su u inozemstvu!

A brekalo je otisao do 69 kila zato sto je imao 69 tijekom priprema i to je njegova prirodna kilaza,

Brekalo je kao te godine trebao ima veliki come-back, sve pobijedivao prekidom do Borne. Pa taj argument da nije trenirao 4 godine ne vrijedi.
I sad na prvenstvu je poslije Borne isao na vagu(oko 68 kila mislim), kad je vidio da je Borna otisao u 75, on je isao u 69.

cijele pripreme ima 69 kila, i cijele pripreme govori da ide do 69 kila.. znam ja treniram s njim!

Znam da Borna ima oko 67 kila 🙂 i unazad ne znam koliko već godina stalno je do 69, i redovito je prvak (često i najbolji boksač).

Dok mu je isto tako brat Boris (Bibi) bio redoviti prvak do 64 (često i najbolji tehničar)(osim prošle godine, što pretpostavljam da nije nastupio tako da mu klupski kolega Sandro može biti prvak).

Izgleda da je Borna išao do 75 kila da oslobodi put Sandru do 69, dok u isto vrijeme očekuje da će pobijediti Brekala do 75. Pretpostavljam da bi Borna išao do 69, a Sandro do 75, da su znali da će Brekalo ići do 69 :)

Uglavnom, ostavljen je dojam da Brekalo bježi od Borne, a da ga Borna lovi...

Pitanje za milijun kuna za Spidera => Zašto je Brekalo prošle godine išao do 75, ako mu je prirodna kilaža 69? 🙂
dr jupidu wrote:

Đolo wrote:

fist wrote:

AceOfSpades wrote:

dr jupidu wrote:

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac