Danas, u Omišlju na Krku, započinje pojedinačno prvenstvo Hrvatske u Boksu.
Parovi prvog dana po kategorijama su:
64 kg
Marinko Rosić - Danijel Vekić
Borislav Dujaković - Ivan Rončević
69 kg
Petar Čurić - Sandro Mrđenović
Stipica Brekalo - Vinko Peharda
75 kg
Žanko Boško - Jovo Paškaš
Antun Viličić - Tin Fink
Kristijan Kos - Adrijan Knežević
Damir Joha - Josip Đurić
81 kg
Tomislav Planinić - Dino Vidović
91 kg
Marko Čalić - Ivan Ramljak
+91 kg
Pero Konsuo - Darko Pirc
Zanimljivo je da su ove godine u velter kategoriji (do 69 kg) prošlogodišnji prvak u kategoriji do 64 kg Sandro Mrđenović i prošlogodišnji prvak u kategoriji do 75 kg Stipica Brekalo iz BK Sesvete, dok će prošlogodišnji prvak u kategoriji do 69 kg Borna Katalinić ove godine nastupiti u kategoriji do 75 kg.
Naime, ove godine se vratio Boris (Bibi) Katalinić u kategoriju do 64 kg u kojoj je više puta bio prvak, pa su se boksači iz BK Lokomotiva (Bibi, Sandro i Borna) rasporedili po kategorijama tako da mogu osvojiti više zlatnih medalja.
Razlog Brekalovog spuštanja u nižu kategoriju je nepoznat, ali sigurno da će biti zanimljiv meč između njega i Mrđenovića, ako dođe do tog meča.
Najzanimljivi meč danas bi trebao biti između Ramljaka i Čalića, a BK Leonardo je favorit za najbolji klub.
Edited by user
2010-03-18T18:24:58Z
|
Reason: Not specified
ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....
:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20
Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski
HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D
čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......
Ode i hrvatski u klinac