mogu se vratit na tvoj tekst.onaj prijasnji post ti je katastrofa a ovog priznajem kao izraz tvog mišljenja sa kojim se ne slažem .ovo ti nije dobro ali ljubuski posušje itd. su ti sigurno bolji.zar su borci "iz" ljubuskog uistinu kvalitetniji od mcdonalda,venetiana,majstorovica,leke ...
šta ti pričaš??? ka govorim o borbama, ne o imenima, šta mi znače imena čovječe božji, Sapp je ime, pa šta smo dobili od toga, jednu sveopću smijuriju.
ja mogu razumit da je Žaja htio sa Sapom privuć ljude koji nemaju blage veze sa sportom, ali njega stavljat u kontekst vrhunskog spektakla je aspsurd. ja možda nekad pretjerujem jer K1 pratim od 93 godine, i imao sam sve borbe na kazetama kad niko nije ni znao za taj sport, mnoge borbe sam gledao uživo po ciloj Jugi, ali mene smeta nerealnost. naravno da mi je drago šta se održavaju ovakve priredbe u splitu i podržavam to, ali nikako neću prihvatit komentare od novinara. bar pola bi borbi koje sam gleda na OURu prethodnih godina je neću reć namisšteno , ali suđenje je bilo katastrofalno, ostale se bile negledljive, realno bi se na na šaku jedne ruke mogle nabrojit ODLIČNE borbe u svom prethodnim godinama.
ja ne kritiziram Žaju ni publiku ni nikoga, već me smeta nerealan opis sitvacije!!!!!!, nismo grupa debila, šta neznaju šta je direkt i kroše!!
vidim da sam usamljen u ovim komentarima, pa mogu zaključit da sam u krivu i da se nerazumin u sport, tako da se definitivno moram uhvatiz curlinga i sličnih sportova