Ne znam zasto Miran nije stavio potpis ispod izvjestaja, ali autor sam ja.
odlični fajtovi, bezprijekorna organizacija????????????????????????????????????????????'
kakao vas nije sram, potpisnika ovog izještaja mora bit sram. novinarska dužnost je da realno opiše događaj. razumija bi da se radi o nekoj žutoj tiskovini, al ovo je specijaliziran portal, koji koriste ljudi koji se kuže nekog vraga u borilačke sportove.
borbe su bile katastrofalne, konstatni zvižduci su najbolji dokaz, a suđenje je bilo pristrano kao i uvijek.
Znas, ti si posebna zvijerka. Svake godine ista pjesma, mozes slobodno napraviti copy/paste iste kritike da se ne trudis tipkati iznova.
Highlight-i su: Nista ne valja, "novinar" je neznalica/ulizica, specijalizirani portal se spušta na razinu amaterske novine.
Ne da' mi se sad traziti raspravu koju sam s tobom imao nakon proslog OuR-a, ali sam 100% siguran da si napisao do zadnjeg slova iste kvalifikacije.
Jedino me JAKO zanima.
Zasto se uopce trudis dolaziti na OuR turnire? Tebi su mecevi i organizacija uvijek "katastrofalne". Zasto placas 50-100kn da bi gledao "katastrofu". Cak i malo dijete bi shvatilo da OuR turniri imaju konstantu u pogledu kvalitete organizacije, kvalitete borbi (puno boraca se ponavlja iz godine u godinu) i kvalitete sudjenja.
Dakle, zasto uopce dolazis?
Ako se nadas nekim promjenama, ja ti vec sada mogu reci da ih nece biti. OuR 11 ce biti brat blizanac OuR 10, koji je brat blizanac OuR9.
Ako se dobro sjecam, ti si malo stariji poster, i vec si godinama u boksu. I zbog toga me narocito zbunuju tvoji komentari. Kao da citam komentare klinca od 13 godina koji je gledao nekoliko DVDova K1 WGP turnira pa usporedjuje ove lokane priredbe sa svjetskom kremom.
Ako ces
TAKO gledati na OuR, onda se cak mogu i sloziti sa tvojom ocjenom.
Alo ako ces realno sagledati situaciju u gradu koji nema love za financirati niti bikijadu sa prigodnim "kamena sa ramena" turnirom, onda je OuR (najveci KB turnir u Hrvatskoj) jako dobra priredba.
Sto se sudjenja tice, ljudi moji ako ste ikada vidjeli vise od dva europska KB turnira znat cete da je profi boks sa svojim mafijaskim muljazama i namjestaljkama, mila majka za kickboks. U
takvim uvjetima, sudjenje je bilo OK.
Sto ne znaci da je bilo (ili da ce ikada biti) savrseno.
Tko tezi savrsenom je ili nepopravljivi idealist ili uopce ne razumije kako svijet KB funkcionira.
dr. Jupidu wrote: diskusting