fanatic
2010-03-23T21:44:44Z
raugu kllub wrote:

fanatic wrote:

The Miner wrote:

iz GG lik isto,k1 borac,bez mma iskustva...

:)20

opa, preteni se bori protiv krupnijih riba! ovo bi moglo bit odlično, agron je odličan borac

Ako se preteni bude ruka proti Philipsa onda na žalost biti ćeš razočaran jer preteni je dobar borac u našim okvirima a Philips je solidan borac napominjem samo solidan borac u nekim ozbiljnijim konkurencijama ali ipak za naše okvire još je uvijek puno bolji od agrona.mislim da agron još nije njemu dorastao.a sto se tiče patrik bergera njega ne poznam znam samo da je agron nezasluzeno pobijedio zadnji meč njegov sugradjanin je za dlaku bio bolji iako se po zvizduku publike moglo krivo zaključiti da je bio za klasu lošiji sto ipak nije istina jer su to bile male razlike ali sudci su pogriješili .ja se nadam da mu je tada bio los dan ili bilje rečeno noć jel ako nije onda ipak nažalost dalje od nekakvih wako žnjo verzija neće ići.to je sto se toga tiče a ovo gdje piše o nekoj ulicnoj tučnjavi Isus wrote ja ne mogu shvatit dali je to zajebancija ili je netko toliko malouman .baustelac?pa jebo ti baustelac majku idiote jel ti znaš razliku izmedju ulicne kurve i kurve iz kuce.ima razlike ova kurva u kući ima bolje uvjete.jednom sam rekao Covjek koji nikad nije imao meč ne želim niti da pokuša pricat sa mnom o tome.da ti samo znaš koliko si ti mene iznervira pa ti isuse pa sam nick ti govori koliki si kreten pa ja nikad ruznu riječ nisam nikome napisa i nadam se da će mi ovo bit prva i zadnja.baustelac bi mu prilipija plesku i ovaj bi isa plakat mamici pa kako te nije sram.jedan put si se potuka na ulici pa ideš pricat o tome nebi da si Nikica jelavic zvani bokser ili golubovic glavom i bradom pa budalo 80 posto brazilskih boraca je direktno sa ulice uletilo u ring mma pa znaš li ti šta je brazilski geto a šta Nasa Hrvatska ulica .pa ljudi dali ste vi normalni.pa jedan tank abot drugačije se ni ne zna tuc nego ulicno.pa o čemu vi pricate pa zar mislite da je taj lesner Silva minotaur jackson iz bogatih obitelji koji su mamine MAZE i nikad nisu osjetili sto je to hrvatski asfalt ili bosanska baustelska pleska.kretenu

ovo se slažem za pretenija, milanović je po meni bio bolji

a na drugo, moj komentar je :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
The Miner
2010-03-23T22:00:36Z
raugu kllub wrote:

to je sto se toga tiče a ovo gdje piše o nekoj ulicnoj tučnjavi Isus wrote ja ne mogu shvatit dali je to zajebancija ili je netko toliko malouman .baustelac?pa jebo ti baustelac majku idiote jel ti znaš razliku izmedju ulicne kurve i kurve iz kuce.ima razlike ova kurva u kući ima bolje uvjete.jednom sam rekao Covjek koji nikad nije imao meč ne želim niti da pokuša pricat sa mnom o tome.da ti samo znaš koliko si ti mene iznervira pa ti isuse pa sam nick ti govori koliki si kreten pa ja nikad ruznu riječ nisam nikome napisa i nadam se da će mi ovo bit prva i zadnja.baustelac bi mu prilipija plesku i ovaj bi isa plakat mamici pa kako te nije sram.jedan put si se potuka na ulici pa ideš pricat o tome nebi da si Nikica jelavic zvani bokser ili golubovic glavom i bradom pa budalo 80 posto brazilskih boraca je direktno sa ulice uletilo u ring mma pa znaš li ti šta je brazilski geto a šta Nasa Hrvatska ulica .pa ljudi dali ste vi normalni.pa jedan tank abot drugačije se ni ne zna tuc nego ulicno.pa o čemu vi pricate pa zar mislite da je taj lesner Silva minotaur jackson iz bogatih obitelji koji su mamine MAZE i nikad nisu osjetili sto je to hrvatski asfalt ili bosanska baustelska pleska.kretenu

JEDAN OD NAJJACIH POSTOVA U POVJESTI FORUMA.
:)18 :)18 :)18 :)18
bikilalabebe
2010-03-23T22:05:41Z
The Miner wrote:

raugu kllub wrote:

to je sto se toga tiče a ovo gdje piše o nekoj ulicnoj tučnjavi Isus wrote ja ne mogu shvatit dali je to zajebancija ili je netko toliko malouman .baustelac?pa jebo ti baustelac majku idiote jel ti znaš razliku izmedju ulicne kurve i kurve iz kuce.ima razlike ova kurva u kući ima bolje uvjete.jednom sam rekao Covjek koji nikad nije imao meč ne želim niti da pokuša pricat sa mnom o tome.da ti samo znaš koliko si ti mene iznervira pa ti isuse pa sam nick ti govori koliki si kreten pa ja nikad ruznu riječ nisam nikome napisa i nadam se da će mi ovo bit prva i zadnja.baustelac bi mu prilipija plesku i ovaj bi isa plakat mamici pa kako te nije sram.jedan put si se potuka na ulici pa ideš pricat o tome nebi da si Nikica jelavic zvani bokser ili golubovic glavom i bradom pa budalo 80 posto brazilskih boraca je direktno sa ulice uletilo u ring mma pa znaš li ti šta je brazilski geto a šta Nasa Hrvatska ulica .pa ljudi dali ste vi normalni.pa jedan tank abot drugačije se ni ne zna tuc nego ulicno.pa o čemu vi pricate pa zar mislite da je taj lesner Silva minotaur jackson iz bogatih obitelji koji su mamine MAZE i nikad nisu osjetili sto je to hrvatski asfalt ili bosanska baustelska pleska.kretenu

:)2 :)2 :)2 :)2 :)36 :)36 :)36 :)36
raugu kllub
2010-03-23T23:22:20Z
The Miner wrote:

raugu kllub wrote:

Sto se tice ovog foruma jedino sto sam procitao to je bola jedna jedina stranica nakon koje sam smatrao da nije niti dostojno da gubim vrijeme ista dalje citati.rekoh ako je neka zajebancija ovo sto je ovaj momak stavio kao svoj potpis Isus wrote .... Onda se svima ispricavam i eto drago mi je da sam vas nasmijao iako mi nije bila namjera.a ako je to uzeto kao citat od neke osobe koja ima nick Isus onda pretpostavljam da vam i nebi bilo smjesno ali neda mi se citat ista dalje tako da ću ostat u neznanju.eto srdacan pozdrav svima
hamush
2010-03-24T04:34:23Z

the resemblance is striking... 😃
hamush
2010-03-24T04:40:14Z
volim ovakve postove, jer prema njima, oni jupiduovi imaju puno vise smisla i nekako dobivaju na znacenju zar ne?
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-03-27T13:24:14Z
http://www.index.hr/spor...ovu-za-split/483101.aspx 

Sapp uopće ne dolazi samo pobrat lovu, dolazi u Split koji sat prije eventa :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Matek
2010-03-27T13:49:37Z
bero wrote:

http://www.index.hr/sport/clanak/putnici-pazite-se-zvijer-od-182-kile-misica-u-zrakoplovu-za-split/483101.aspx

Sapp uopće ne dolazi samo pobrat lovu, dolazi u Split koji sat prije eventa :)18

nema veze nakljukat će se tableticama i biti će za 5
sea
2010-03-27T16:32:53Z
da li neko zna hoce li biti live prenos negdje?
bbb52
  • bbb52
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-27T17:00:21Z
sve oči uprte u zemlju tehnologije - rumunjsku

21:30 ??
http://www.sport.ro/live/ibu1.html 
sea
2010-03-27T17:21:13Z
hvala puno nadam se da ce ici ok prenos ... a zasto u pola 10? nije valjda da pocinje tako kasno ?
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-03-27T17:29:49Z
bbb52 wrote:

sve oči uprte u zemlju tehnologije - rumunjsku

21:30 ??
http://www.sport.ro/live/ibu1.html 

Ma šta ludi Rumunji će prenositi!?
Ja radim noćas pa ako bude negdje snimka stavite neki link di bi mogao pogledati.
Dobro si napisao zemlja tehnologije - rumunjska , haha
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
raugu kllub
2010-03-28T01:26:09Z
raugu kllub wrote:

fanatic wrote:

The Miner wrote:

opa, preteni se bori protiv krupnijih riba! ovo bi moglo bit odlično, agron je odličan borac

Ako se preteni bude ruka proti Philipsa onda na žalost biti ćeš razočaran jer preteni je dobar borac u našim okvirima a Philips je solidan borac napominjem samo solidan borac u nekim ozbiljnijim konkurencijama ali ipak za naše okvire još je uvijek puno bolji od agrona.mislim da agron još nije njemu dorastao.a sto se tiče patrik bergera njega ne poznam znam samo da je agron nezasluzeno pobijedio zadnji meč njegov sugradjanin je za dlaku bio bolji iako se po zvizduku publike moglo krivo zaključiti da je bio za klasu lošiji sto ipak nije istina jer su to bile male razlike ali sudci su pogriješili .ja se nadam da mu je tada bio los dan ili bilje rečeno noć jel ako nije onda ipak nažalost dalje od nekakvih wako žnjo verzija neće ići.

neka ja prvi napisem posto sam sumnjao u pobjedu.agron je zasluzeno pobjedio philipsa ne samo u mecu nego i u svim segmentima od taktike do tehnike itd... agron me je demantirao i moram priznat samo radi njega sam se vratio napisat post na ovaj forum.momak je zasluzio epitet najboljeg borca veceri.cak i nakon prvog agronovog meca sam bio jos uvjereniji da ce izgubit od philipsa zato jos jednom svaka cast.i mislim da philipsu ne moze biti opravdanje tezak tezak prvi mec protiv odlicnog udaraca rumunja stoica.
i nije mi jasno zasto je publika nakon proglasenja pobjednika prvog meca zvizdala mladom borcu stupalu.mislim da nakon knockdowna oduzimanja boda javne opomene stupalov protivnik nije ucinio dovoljno za pobjedu bez obzira sto je dominira nakon toga ipak nije bilo dovoljno a pogotovo da nas borac dozivi zvizdanje svoje publike.jako cudno.
i cestitke vorkapicu mozda je ipak on zasluzio titulu najboljeg borca ali ja bih je dao agronu

agrone puno srece u buducnosti i demantiraj me jos koji put jer sam ja na zalost jos uvijek skeptican glede tebe kao neke buduce ali istinske zvijezde.svejedno puno srece ti zelim
fanatic
2010-03-28T01:35:51Z
raugu kllub wrote:

raugu kllub wrote:

fanatic wrote:

The Miner wrote:

Ako se preteni bude ruka proti Philipsa onda na žalost biti ćeš razočaran jer preteni je dobar borac u našim okvirima a Philips je solidan borac napominjem samo solidan borac u nekim ozbiljnijim konkurencijama ali ipak za naše okvire još je uvijek puno bolji od agrona.mislim da agron još nije njemu dorastao.a sto se tiče patrik bergera njega ne poznam znam samo da je agron nezasluzeno pobijedio zadnji meč njegov sugradjanin je za dlaku bio bolji iako se po zvizduku publike moglo krivo zaključiti da je bio za klasu lošiji sto ipak nije istina jer su to bile male razlike ali sudci su pogriješili .ja se nadam da mu je tada bio los dan ili bilje rečeno noć jel ako nije onda ipak nažalost dalje od nekakvih wako žnjo verzija neće ići.

neka ja prvi napisem posto sam sumnjao u pobjedu.agron je zasluzeno pobjedio philipsa ne samo u mecu nego i u svim segmentima od taktike do tehnike itd... agron me je demantirao i moram priznat samo radi njega sam se vratio napisat post na ovaj forum.momak je zasluzio epitet najboljeg borca veceri.cak i nakon prvog agronovog meca sam bio jos uvjereniji da ce izgubit od philipsa zato jos jednom svaka cast.i mislim da philipsu ne moze biti opravdanje tezak tezak prvi mec protiv odlicnog udaraca rumunja stoica.
i nije mi jasno zasto je publika nakon proglasenja pobjednika prvog meca zvizdala mladom borcu stupalu.mislim da nakon knockdowna oduzimanja boda javne opomene stupalov protivnik nije ucinio dovoljno za pobjedu bez obzira sto je dominira nakon toga ipak nije bilo dovoljno a pogotovo da nas borac dozivi zvizdanje svoje publike.jako cudno.
i cestitke vorkapicu mozda je ipak on zasluzio titulu najboljeg borca ali ja bih je dao agronu

agrone puno srece u buducnosti i demantiraj me jos koji put jer sam ja na zalost jos uvijek skeptican glede tebe kao neke buduce ali istinske zvijezde.svejedno puno srece ti zelim

daj čovječe, pa ono je sramotna odluka. prvo, ono uopće nije trebalo bit brojanje u prvoj rundi. drugo, otkad se borcu oduzima bod nakon prvog udarca u genitalije? treće, rumunj ga je uništio u 2. i 3. rundi
šta se tiče borbe Tomić-Vorkapič, mislim da tu nije ni trebalo bit dodatne runde jer je Mirko bio bolji u 3 runde, i nije mi jasno zašto sudac nije brojao Tomiću, a mogao mu je više puta
Agronu svaka čast, odličan borac
Sappova borba je tragikomična
isto tako, ona pobjeda rumunjskog borca po MMA pravilima mi je nekako čudna. sudac zaustavi borbu jer je Rumunj pogodio Bosanca dvaput u potiljak, a onda nakon 5 minuta proglasi Rumunja pobjednikom. šta oni nisu nikad čuli za NO CONTEST ?
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
blazer44
2010-03-28T03:40:58Z
u najboljem slucaju za stupala mec se moga bodovat prva runda 10-9 stupalo druga i treca 10-9 je izgubija.to je u najboljem slucaju.
sappova borba je komedija al nisan ocekiva nista vise.tovarovic isto los.agi je bija odlican ne toliko u prvoj borbi koliko u drugoj al izgleda mi da philips nije dosa bas najspremniji,puno bolje mi je izgleda prosle godine na obracunu.svaka cast agiju iznenadija me,bolji je nego sta san ocekiva.
inace je bilo gafova u ogranizaciji.kad je kraj borbe sudac pokaze rukama da se prekida mec i cuje se zvono,al ode toga nije bilo.to je bilo u vise borbi tek bi nakon par minuti doznali sta se događa.a ona borba bosanca ono nevirujen da cu desifrirat.prvo su pali na pod i rumunj iz side mounta pogađa bosanca sa dva cekica u potiljak.na snimci su izgledali dosta slabi.onda ih sudac razdvoji ka timeout bosancu da se oporavi.bosanac se pokusa dignit i opet padne napod ka pokosen.onda uđe doktor i oni njegovi mu idu dodat onu kutiju sa zavojima i flasterima i skinu bosanca na podu u glavu.nakraju sudac proglasi rumunja pobjednikon.
mec radnica odlican,radnic brz al los u zavrsnici.bija je vise puta u prilici nokautirat francuza kojemu su se oci okrenile par puta al nije uspija.svejedno odlicna borba i svaka cast radnicu na zasluzenoj pobjedi.
DON'T BE SCARED HOMIE
raugu kllub
2010-03-28T03:41:07Z
fanatic wrote:

raugu kllub wrote:

raugu kllub wrote:

fanatic wrote:

The Miner wrote:

daj čovječe, pa ono je sramotna odluka. prvo, ono uopće nije trebalo bit brojanje u prvoj rundi. drugo, otkad se borcu oduzima bod nakon prvog udarca u genitalije? treće, rumunj ga je uništio u 2. i 3. rundi
šta se tiče borbe Tomić-Vorkapič, mislim da tu nije ni trebalo bit dodatne runde jer je Mirko bio bolji u 3 runde, i nije mi jasno zašto sudac nije brojao Tomiću, a mogao mu je više puta
isto tako, ona pobjeda rumunjskog borca po MMA pravilima mi je nekako čudna. sudac zaustavi borbu jer je Rumunj pogodio Bosanca dvaput u potiljak, a onda nakon 5 minuta proglasi Rumunja pobjednikom. šta oni nisu nikad čuli za NO CONTEST ?

bosanca je nokautirao doktor i to pogodivsi ga kuferom u glavu ono nigdje još nisam vidio.umisto da ga izljeci on ga ozljedio
fanatic
2010-03-28T11:05:28Z
blazer44 wrote:

u najboljem slucaju za stupala mec se moga bodovat prva runda 10-9 stupalo druga i treca 10-9 je izgubija.to je u najboljem slucaju.
sappova borba je komedija al nisan ocekiva nista vise.tovarovic isto los.agi je bija odlican ne toliko u prvoj borbi koliko u drugoj al izgleda mi da philips nije dosa bas najspremniji,puno bolje mi je izgleda prosle godine na obracunu.svaka cast agiju iznenadija me,bolji je nego sta san ocekiva.
inace je bilo gafova u ogranizaciji.kad je kraj borbe sudac pokaze rukama da se prekida mec i cuje se zvono,al ode toga nije bilo.to je bilo u vise borbi tek bi nakon par minuti doznali sta se događa.a ona borba bosanca ono nevirujen da cu desifrirat.prvo su pali na pod i rumunj iz side mounta pogađa bosanca sa dva cekica u potiljak.na snimci su izgledali dosta slabi.onda ih sudac razdvoji ka timeout bosancu da se oporavi.bosanac se pokusa dignit i opet padne napod ka pokosen.onda uđe doktor i oni njegovi mu idu dodat onu kutiju sa zavojima i flasterima i skinu bosanca na podu u glavu.nakraju sudac proglasi rumunja pobjednikon.
mec radnica odlican,radnic brz al los u zavrsnici.bija je vise puta u prilici nokautirat francuza kojemu su se oci okrenile par puta al nije uspija.svejedno odlicna borba i svaka cast radnicu na zasluzenoj pobjedi.

isto tako, prekomična scena je bila kad je Tovarović nakon 2 sekunde završio na podu, svi umrli od smijeha :)18

Radniću svaka čast, odlična borba i zaslužena pobjeda
PiccoloSNM
2010-03-28T11:17:22Z
raugu kllub wrote:

fanatic wrote:

raugu kllub wrote:

raugu kllub wrote:

fanatic wrote:

The Miner wrote:

bosanca je nokautirao doktor i to pogodivsi ga kuferom u glavu ono nigdje još nisam vidio.umisto da ga izljeci on ga ozljedio

Haha, urnebes. Volio bi vidit to, dajte snimku Lorei da napravi gif :)20
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

expitbull
2010-03-28T12:28:13Z
nikad losiji obracun u ringu,nikad losiji mecevi,dosta gresaka sudaca...tomicu dalo extra rundu sta je nevjerovatno...stupalo priblo ka pasa a dobija???pretenome svaka cast ali phillips ni sjena onom borcu od prije...tovarovic nikad bolji i spremniji,ali i slovenac je bija bolji neg prosle godine...tomasovicu su doveli ne znam ni ja koga ??covik dobija jedan jedini udarac u nogu i preda??,sapp se jedva popea na ring....radnic je zasluzeno ove godine dobija,te dosta smijesna scena kad ga francuz slucajno pogodi u jaja,frane dodje sebi te odma prvi udarac francuza u jaja 🙂...losa vecer...lose borbe...
fanatic
2010-03-28T12:37:00Z
expitbull wrote:

nikad losiji obracun u ringu,nikad losiji mecevi,dosta gresaka sudaca...tomicu dalo extra rundu sta je nevjerovatno...stupalo priblo ka pasa a dobija???pretenome svaka cast ali phillips ni sjena onom borcu od prije...tovarovic nikad bolji i spremniji,ali i slovenac je bija bolji neg prosle godine...tomasovicu su doveli ne znam ni ja koga ??covik dobija jedan jedini udarac u nogu i preda??,sapp se jedva popea na ring....radnic je zasluzeno ove godine dobija,te dosta smijesna scena kad ga francuz slucajno pogodi u jaja,frane dodje sebi te odma prvi udarac francuza u jaja 🙂...losa vecer...lose borbe...

i to šta je najjače od svega, Bosanac dobio lowkick u lijevu nogu a šepao na njoj, tj. vukao desnu nogu :)20
Frani svaka čast, uvjerljivo najbolji borac u Pitbullu