iz GG lik isto,k1 borac,bez mma iskustva...
:)20
opa, preteni se bori protiv krupnijih riba! ovo bi moglo bit odlično, agron je odličan borac
Ako se preteni bude ruka proti Philipsa onda na žalost biti ćeš razočaran jer preteni je dobar borac u našim okvirima a Philips je solidan borac napominjem samo solidan borac u nekim ozbiljnijim konkurencijama ali ipak za naše okvire još je uvijek puno bolji od agrona.mislim da agron još nije njemu dorastao.a sto se tiče patrik bergera njega ne poznam znam samo da je agron nezasluzeno pobijedio zadnji meč njegov sugradjanin je za dlaku bio bolji iako se po zvizduku publike moglo krivo zaključiti da je bio za klasu lošiji sto ipak nije istina jer su to bile male razlike ali sudci su pogriješili .ja se nadam da mu je tada bio los dan ili bilje rečeno noć jel ako nije onda ipak nažalost dalje od nekakvih wako žnjo verzija neće ići.
neka ja prvi napisem posto sam sumnjao u pobjedu.agron je zasluzeno pobjedio philipsa ne samo u mecu nego i u svim segmentima od taktike do tehnike itd... agron me je demantirao i moram priznat samo radi njega sam se vratio napisat post na ovaj forum.momak je zasluzio epitet najboljeg borca veceri.cak i nakon prvog agronovog meca sam bio jos uvjereniji da ce izgubit od philipsa zato jos jednom svaka cast.i mislim da philipsu ne moze biti opravdanje tezak tezak prvi mec protiv odlicnog udaraca rumunja stoica.
i nije mi jasno zasto je publika nakon proglasenja pobjednika prvog meca zvizdala mladom borcu stupalu.mislim da nakon knockdowna oduzimanja boda javne opomene stupalov protivnik nije ucinio dovoljno za pobjedu bez obzira sto je dominira nakon toga ipak nije bilo dovoljno a pogotovo da nas borac dozivi zvizdanje svoje publike.jako cudno.
i cestitke vorkapicu mozda je ipak on zasluzio titulu najboljeg borca ali ja bih je dao agronu
agrone puno srece u buducnosti i demantiraj me jos koji put jer sam ja na zalost jos uvijek skeptican glede tebe kao neke buduce ali istinske zvijezde.svejedno puno srece ti zelim
daj čovječe, pa ono je sramotna odluka. prvo, ono uopće nije trebalo bit brojanje u prvoj rundi. drugo, otkad se borcu oduzima bod nakon prvog udarca u genitalije? treće, rumunj ga je uništio u 2. i 3. rundi
šta se tiče borbe Tomić-Vorkapič, mislim da tu nije ni trebalo bit dodatne runde jer je Mirko bio bolji u 3 runde, i nije mi jasno zašto sudac nije brojao Tomiću, a mogao mu je više puta
Agronu svaka čast, odličan borac
Sappova borba je tragikomična
isto tako, ona pobjeda rumunjskog borca po MMA pravilima mi je nekako čudna. sudac zaustavi borbu jer je Rumunj pogodio Bosanca dvaput u potiljak, a onda nakon 5 minuta proglasi Rumunja pobjednikom. šta oni nisu nikad čuli za NO CONTEST ?
Edited by user
2010-03-28T01:38:14Z
|
Reason: Not specified
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"