HighKick
  • HighKick
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-11T00:31:01Z
Ne znam dal je isto brawling i otvorena izmjena udaraca, pa ako nije ispravite me i objasnite. Ono što me zanima je slijedeće. Kad gledam borbe Wanderlei Silve, u par primjera i Fedora, ali i ostalih boraca (trenutno mi nitko ne pada na pamet, ali ima primjera) je kad krenu u otvorenu izmjenu udaraca opasnost od nokauta. Zašto to riskirati? Udara i jedan i drugi, oba borca primaju i dijele i izgleda da je pitanje samo čiji je udarac će jače zakvačiti nekog. Koja je tu logika?
Sponsor
FaceDesigner
2010-03-11T00:34:59Z
Počea si i ti ko i Mirko.x.Mudrost ti je u tome šta ti se neće nitko na šaku namistit.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
nofrx
2010-03-11T00:37:06Z
Logika je psihička prednost. On tako pokazuje samopouzdanje i samouvjerenost. U protivniku izaziva nemir i nesigurnost. Osim toga, diktira ritam borbe.
KW CHAMPION
KrvavaPesnica
2010-03-11T02:47:55Z
tu ti vise od svega rade emocije....kakva logika...to ti je odlika srcanih boraca,koji se ne boje potuc,krenu slomit svog protivnika,ne razmisljajuci o njegovoj mogucoj kontri
rijetkima ti to prolazi zato to i jesu posebni borci

najbolji primjeri u mma su ti wand,forrest,bonnar,cigano u k1 sefo,hunt,lebanner,hari.....
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Reptile
2010-03-11T08:27:54Z
KrvavaPesnica wrote:

tu ti vise od svega rade emocije....kakva logika...to ti je odlika srcanih boraca,koji se ne boje potuc,krenu slomit svog protivnika,ne razmisljajuci o njegovoj mogucoj kontri

najbolji primjeri u mma su ti wand,forrest,bonnar,cigano u k1 sefo,hunt,lebanner,hari.....

Je, samo kaj huntova brada nije isto kao i harijeva.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
bbbmarc
2010-03-11T08:31:18Z
otvorena razmjena, vidi pod meč hunt vs sefo
shogun33
2010-03-11T14:57:46Z
Reptile wrote:

KrvavaPesnica wrote:

svi ti sto si nabrojao imaju skupa samo jedan k1 GP. Naslov su obicno osvajali lukavi i pametni: Shilt, Bonjaski, Hoost...

Mada su mi ovi puno drazi za gledat
Reptile
2010-03-11T18:01:32Z
shogun33 wrote:

KrvavaPesnica wrote:

svi ti sto si nabrojao imaju skupa samo jedan k1 GP. Naslov su obicno osvajali lukavi i pametni: Shilt, Bonjaski, Hoost...

Mada su mi ovi puno drazi za gledat

Samo što to nisam ja nabrojao XD

Editirao sam da se bolje vidi.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
santiago
2010-03-11T19:53:33Z
HighKick wrote:

Ne znam dal je isto brawling i otvorena izmjena udaraca, pa ako nije ispravite me i objasnite. Ono što me zanima je slijedeće. Kad gledam borbe Wanderlei Silve, u par primjera i Fedora, ali i ostalih boraca (trenutno mi nitko ne pada na pamet, ali ima primjera) je kad krenu u otvorenu izmjenu udaraca opasnost od nokauta. Zašto to riskirati? Udara i jedan i drugi, oba borca primaju i dijele i izgleda da je pitanje samo čiji je udarac će jače zakvačiti nekog. Koja je tu logika?

Pa jer je fora:)2