djoli8
2010-03-08T09:48:48Z
neurro wrote:

djoli8 wrote:

neurro wrote:

Prije par godina, pred božić sam išao u dućan s psom i zavezao ga preko puta ulice i nakon par minuta čujem petardu i izađem van i vidim nekog retardiranog malog debeljka od osam godina kako stoji na dva metra od mog pesa i baca petarde na njega (one zelene) ... Nisam mogao vjerovati dok sam to vidio.Dotrčim do njega i pitam ga šta to radi. Mali je samo gledao i smijao mi se u facu.Odalamio sam ga punom snagom šakom u glavu kao što bi odalamio neku odraslu osobu,kad je pao još sam ga zgazio nogama (bilo u novinama :)20 ).Inače uspio mi je psu napravit ranu na leđima duboku veličine pola šake,jako mu oštetio zadnju šapu i oglušio je 80%.Jbt,bacao je te petarde ko automat ... Evo i dok pišem ovo,opet sam lud

Nemam nista protiv tebe, no po cemu se ti sad razlikujes od toga djeteta. Covjece, pa udario si dijete od 8 godina svog snagom sa sakom i jos ga NAGAZIO. Mali je vjerovatno retardiran ko i njegovi roditelji, ali po tvom cinu nisi ni ti vjerojatno bolji. Za to je sve kriva ova drzava i zakoni koji to toleriraju, i ja sam za to da se mucenje bilo kakve vrste ostro kaznjava. Jebote, pola ljudi na ovom topicu bi mucilo i ubilo likove koji su mucili neku zivotinju. Po cemu ste sad vi drukciji od njih. Ja bih takoder jos ostrije kaznio sve koji nekontrolirano drze svoje zivotinje. Kao da mi se jednom desilo da me napadne neki pas ili se izrezava na mene. I sad da ga ja zatucem i imam problema sa njegovim gazdom. To treba rijesit zakon. Isto tako, susjedi ispod mene imaju psa koji jebeno cvili cijelu noc i laje preko dana, zar nije i to narusavanje javnog reda i mira.
Iskreno, meni da netko odrasli udari dijete sa sakom svom snagom i jos ga izgazi, bez obzira sta je napravio, ako ga ne bi ubio, vjerojatno bi mu napravio nesto sto bi ga cijeli zivot podsjecalo na taj dogadaj. Mislim da postoje i drugi nacini za to. Mogao sa ga uhvatiti i otici sa njim kod njegovih roditelja ili na policiju. Mozda imas srece sto si zavrsio samo u zatvoru. Vjerujem da bi i ti napravio isto sto i ja da netko to napravi tvom djetetu, a i svi vi.

Ako nemaš ništa protiv mene onda mi nemoj držat prodike jer ja nisam nikakav nasilnik ili grubijan koji se iživljava na "jadnoj" dječici ili bilo kome drugom.Kažeš,dijete nije ništa krivo i može napraviti sve što želi jer je "sve kriva ova drzava i zakoni koji to toleriraju". Nemoj pričati gluposti jer u moje vrijeme isto tako nije bilo zakona pa ja nisam okolo mučio životinje.Takav sadizam i okrutnost se nalazi u samim ljudima a ne u državnim zakonima.
Vidim da nismo na istoj frekvenciji što se tiče odnosa prema životinjama čim daješ usporedbe u smislu "šta bi ja onda trebao napraviti psu koji na mene zalaje" ... Taj mali psycho je bez ikakvog povoda pred mojim očima raznio pola leđa mom psu i smijao mi se u facu pa ja nisam mogao ništa drugo nego reagirati impulzivno .... ili sam se možda trebao podbočiti ko modni mačak i reći hm,hmmm a što sada ... Žao mi je što ga nisam još i NAGUZIO a ne samo NAGAZIO.Da sam ga odveo kod roditelja ili na policiju lol ... možeš misliti tragedije za njega.Ovako je barem dobio poštenu porciju koju nadam se neće zaboraviti
Nakon toga,mali se podigo i pobjego doma.Zapravo ništa mu nije niti bilo .Dok je mene,ono što je najmanje bitno,samo veterinar stajao 600 eura.Dalje ... doživio je takav šok da se do kraja svog života nije oporavio.To više nikad nije bio isti pas.Ne moram niti govoriti da je jedna od posljedica bila i epilepsija.

Eto vidiš,upravo u tome je problem.Tvoje dijete može sve i nitko mu ne smije ništa ... bez obzira što napravio. Uostalom u jednom postu iza ovog kojeg si quotao sam napisao da ja nisam radi malog završio u pritvoru već radi njegovog tate ... ali to niko ovdje nije ni skužio.Dva dana nakon toga sam čuo da mi se prijetio,pokušao sam ga razumjeti ko roditelja i nazvao sam ga da mu objasnim što se točno dogodilo i iako se izderavao ,vrijeđao me i prijetio bio sam pristojan i ispričao se (na silu).Naravno,on će mene ubiti,on će bla bla.Iste takve spike je imao ko ti ... i kad je prešao granicu i pozvonio mi na vrata s nekom budalom koja mu je kum i počeo pričat o pištoljima ... the end :)20

Mozda si me krivo shvatio, a ja sam se vjerojatno krivo izrazio. Stvarno nemam nista protiv, i znam da bi vecina reagirala poput tebe u tom trenutku. Samo ipak, to je dijete-za koje sam napomenio da je vjerojatno retardirano poput njegovih roditelja. Ne opravdavam tvoj cin, kao ni njegov, no ipak ti ne zamjeram jer to sto si dozivio u toj sekundi, hm, vjerujem da bi vecina tako postupila.Ne kazem da moje dijete sve smije i sve moze, ali stvarno bih postovao da recimo ti jednog dana dodes sa mojim djetetom i kazes mi sto je napravio, i ja i ti to rijesimo kao ljudi, ja ti platim sve troskove, ja prebijem svog malog i rastanemo se u dobrim odnosima.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-08T09:48:56Z
Kad vidim osmogodišnjeg klinca kako se ponaša na ulici, sasvim mi je jasno kakav će taj isti postati sa 18 ili 38, debil kakav je i sada. Idiot je idiot, bez obzira na godine, ovaj će barem promislit dvaput prije nego što napravi nešto slično, ovako bar ima vremena da se eventualno promijeni kad ga već njegov blesavi otac pušta da radi što hoće. Da moje dijete ovo napravi, ja bih mu osobno iščupao uši
Reptile
2010-03-08T15:40:54Z
djoli8 wrote:

Ne kazem da moje dijete sve smije i sve moze, ali stvarno bih postovao da recimo ti jednog dana dodes sa mojim djetetom i kazes mi sto je napravio, i ja i ti to rijesimo kao ljudi, ja ti platim sve troskove, ja prebijem svog malog i rastanemo se u dobrim odnosima.

Samo što ti nitko ne bi trebao dolaziti zbog takvih razloga na vrata, ako si dijete normalno odgojio.
Al jedno je istina, doć doma vidjet mu starog i kad vidiš kakva je budala onda ga nalemat pred sinom da i jedan i drugi nauče lekciju.

@neurro
Baš si pica, svi te kume i mole a ti šutiš.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala