neurro
2010-03-05T12:55:39Z
ive wrote:

neurro wrote:

Prije par godina, pred božić sam išao u dućan s psom i zavezao ga preko puta ulice i nakon par minuta čujem petardu i izađem van i vidim nekog retardiranog malog debeljka od osam godina kako stoji na dva metra od mog pesa i baca petarde na njega (one zelene) ... Nisam mogao vjerovati dok sam to vidio.Dotrčim do njega i pitam ga šta to radi. Mali je samo gledao i smijao mi se u facu.Odalamio sam ga punom snagom šakom u glavu kao što bi odalamio neku odraslu osobu,kad je pao još sam ga zgazio nogama (bilo u novinama :)20 ).Inače uspio mi je psu napravit ranu na leđima duboku veličine pola šake,jako mu oštetio zadnju šapu i oglušio je 80%.Jbt,bacao je te petarde ko automat ... Evo i dok pišem ovo,opet sam lud

:)36 tim malim debilima očito kod kuće ne može nitko stati na kraj, ovako će naučit jednom za svagda.
Neurro, ne trebaš mi ništa za rođendan kupiti ako staviš link ili nešto na te novine :)2

Jao nemam tog linka,već sam tražio par puta,neznam koje sve tagove nisam stavio :)24 ,to je izašlo u više novina ali samo par redaka onako sa strane.Dosta toga ne završi na netu ...

@Loreia

A čuj,možda ispada da sam nasilan ali bolje da je tako nego da slegnem ramenima kao što ja tu mogu.Ima stvari u životu gdje nemam ama baš nikakve milosti.Da mi je u tom trenutku i Fedor tamo stajao i njega bi napao .Imam životinje od malena i uvijek se vežem za njih

Slash
2010-03-05T13:22:23Z
neurro wrote:

Prije par godina, pred božić sam išao u dućan s psom i zavezao ga preko puta ulice i nakon par minuta čujem petardu i izađem van i vidim nekog retardiranog malog debeljka od osam godina kako stoji na dva metra od mog pesa i baca petarde na njega (one zelene) ... Nisam mogao vjerovati dok sam to vidio.Dotrčim do njega i pitam ga šta to radi. Mali je samo gledao i smijao mi se u facu.Odalamio sam ga punom snagom šakom u glavu kao što bi odalamio neku odraslu osobu,kad je pao još sam ga zgazio nogama (bilo u novinama :)20 ).Inače uspio mi je psu napravit ranu na leđima duboku veličine pola šake,jako mu oštetio zadnju šapu i oglušio je 80%.Jbt,bacao je te petarde ko automat ... Evo i dok pišem ovo,opet sam lud

Svaka čast! Žalosno je što si ti na kraju odgovarao, a ne roditelji te budale male.

@ Loreia.... ma trebao si im zveknuti šamarčinu, i jednom i drugom. U normalnoj državi im to nikad nebi palo na pamet, samo što znaju da su ovdje zaštićeni od svega.
stomp
2010-03-05T13:35:45Z
izjednačit kaznu kao da je ljudsko biće u pitanju i stvar riješena
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-03-05T13:42:20Z
ja vjerovatno ne bi malog udario svom snagom, ipak je riječ o 8-godišnjaku, već bi mu lupio pokoji šamar i za uho ga odvuko kod roditelja pa bi njima hebo majku kaj su napravili i odgojili takvog debila.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
neurro
2010-03-05T18:54:42Z
bero wrote:

ja vjerovatno ne bi malog udario svom snagom, ipak je riječ o 8-godišnjaku, već bi mu lupio pokoji šamar i za uho ga odvuko kod roditelja pa bi njima hebo majku kaj su napravili i odgojili takvog debila.

Vjerujem da ti zvuči ružno ali da si bio na licu mjestu i vidio životinju kako leži ukočena od straha u lokvi krvi od petardi a zadnja noga skroz ispružena od raznesene šape,jezik vani ... to je nešto strašno.Iskreno,drago mi je da sam barem jednog takvog sredio.Bio sam član PETE dugo godina i izašao sam van jer nisam mogo više gledat te filmiće koje puštaju o mučenju životinja.I onda mi se odjednom tak nekaj desi pred očima i to još mojoj životinji koja je znala jedino za veselje i igru.

btw upravo glasaju o zakonu za zabranu koride u Španjolskoj,čak je i Dalaj-Lama tražio da se to sranje ukine.Nikad prije nisam obraćao pažnju na to jer baš i nemam neke veze s bikovima u Španjolskoj :)20 dok jednom nisam iz dosade to gledao na eurosportu kad je kamera snimala izbliza glavu jednog umorenog bika usred "borbe" ... točno se moglo vidjet po očima i disanju kakav horror proživljava to biće.I onda u slijedećem kadru kreten od matadora tamo se nešto folira u onom prekičastom odijelu.Kao on je neki frajer ... on se kao bori,mamu mu j ... . S onim plaštom zasljepljuje bika jer to ima isti efekt kao da ja tebi dam po noći sunčane naočale pa ajde da se potučemo.Kad se bik umori i smiri nakon onih igala pomoću kojih mu pokidaju živce na čvorištima ispod kože kako bi imao što slabije reflekse e tek onda baci plašt kao sad sam hrabar pa ga probode mačem koji je isto tako namazan nekim jakim sredstvom za smirenje (ziher je ziher).I ako nešto zezne tijekom borbe tu je čitava ekipa da uleti i pomogne matadorima koji nažalost jako rijetko stradaju.A najjadniji su mi oni koji su obučeni u klaunove koji uskaču tako da okruže bika i zbunjuju ga.Znači ne da samo muče životinju nego još prave budalu i sprdaju se iz nje a okolo ljudi u tribinama uživaju u tome.
Najžalosnije od svega je što svi misle da oni stavljaju što divlje bikove itd. To je potpuna neistina ... Oni svakog bika posebno proučavaju i selektiraju za nastup jer pokušavaju izbjeći stradavanja matadora.A u slučaju da bik ubije matadora.što se zna dogoditi :)1 tada ubijaju kravu koja ga je otelila i rasplodnog bika kako bi iskorijenili vrstu koja svjesno može ubiti čovjeka.

Ovo o koridi sam napisao samo zato da mogu na kraju složit epilog o tome što bi napravio matadoru.Popeo bi se na najvišu tribinu i odalamio bi ga snajperom a da nebi ni trepnuo taman da ima i osam godina :)2

drma_zgb
2010-03-05T19:15:48Z
neurro wrote:

ive wrote:

neurro wrote:

:)36 tim malim debilima očito kod kuće ne može nitko stati na kraj, ovako će naučit jednom za svagda.
Neurro, ne trebaš mi ništa za rođendan kupiti ako staviš link ili nešto na te novine :)2

Jao nemam tog linka,već sam tražio par puta,neznam koje sve tagove nisam stavio :)24 ,to je izašlo u više novina ali samo par redaka onako sa strane.Dosta toga ne završi na netu ...

@Loreia

A čuj,možda ispada da sam nasilan ali bolje da je tako nego da slegnem ramenima kao što ja tu mogu.Ima stvari u životu gdje nemam ama baš nikakve milosti.Da mi je u tom trenutku i Fedor tamo stajao i njega bi napao .Imam životinje od malena i uvijek se vežem za njih

:)36
drma_zgb
2010-03-05T19:18:14Z
The Miner wrote:

U Dbk je nedavno neki degen zeljan dokazivanja ugasio macki cigar na vrat,na sto je lik koji je tuda prolazio izgasio cigar njemu na lice...Respect!

:)36
HighKick
2010-03-05T22:52:33Z
Vidim da smo se raspisali oko ove teme i naravno da mi je to izuzetno drago. Tim više što je na portalu koji se bavi borilačkim sportovima.
Neurro, krvav si. Svaka čast! :)1
Seded
2010-03-05T23:01:56Z
Baš sam sa starim raspravljao oko ove teme danas i veli mi da je nedavno negdje u Dalmaciji neki kreten psu zavezao kamen oko vrata i bacio ga u more. To je stvarno za ubit, ništa drugo.

Stari i ja smo fanatici za pse, on ih je imao otkad je dijete bio i baš sam mu spomenuo neurrov slučaj i kad sam mu krenuo pričati stari me u pola priče prekinuo i rekao: "šta ga nije prebio na mrtvo ime", onda sam mu spomenuo da se to i dogodilo pa je bio zadovoljan ishodom :)18.
"It's not checkmate. The king has one more move."
The Miner
2010-03-05T23:26:16Z
Seded wrote:

Baš sam sa starim raspravljao oko ove teme danas i veli mi da je nedavno negdje u Dalmaciji neki kreten psu zavezao kamen oko vrata i bacio ga u more. To je stvarno za ubit, ništa drugo.

.

Ima grupa na faceu protiv tog lika ali nije "nas"...Mađar,tako nesto...
Seded
2010-03-05T23:44:11Z
The Miner wrote:

Seded wrote:

.

Ima grupa na faceu protiv tog lika ali nije "nas"...Mađar,tako nesto...

Daj ime njegovo ili link za grupu na faceu. I kakvu je kaznu frajer dobio? Jel bar dobio anal rape Oz style od lokalnih mještana?
neurro
2010-03-05T23:50:33Z
Seded wrote:

Stari i ja smo fanatici za pse, on ih je imao otkad je dijete bio i baš sam mu spomenuo neurrov slučaj i kad sam mu krenuo pričati stari me u pola priče prekinuo i rekao: "šta ga nije prebio na mrtvo ime", onda sam mu spomenuo da se to i dogodilo pa je bio zadovoljan ishodom :)18.

Po pomorskom zakonu ako mornar baci bilo koje živo biće u more dobija doživotnu zabranu plovidbe u bilo kojoj agenciji i oduzima mu se matrikula
Seded
2010-03-05T23:52:20Z
Ma mislim da nije bio mornar u pitanju, nego neka kretenčina.

Usput, imam zanimljiv broj postova :)14.
Reaktivac
2010-03-06T00:14:20Z
Pretjerujete kada se zgražavate i oštro osudjujete nasilje i mučenje životinja do mjere kako bih ljudima vraćali istom mjerom i sl...

Tko od nas nije ubio muhu, pljesnuo rukama komarca, lovio skakavce u djetinjstvu te istima trgao noge... Pa recimo plašio i maltretirao golubove, gadjao ih kamenjem, spaljivao osinjake, razvaljivao mravinjake i sl...

Po čemu je recimo život pasa ili mačaka značajniji ili veći grijeh od recimo ubojstva jedne muhe pa čak i mrava ? Tko ima pravo da ocijeni dali je život jedne vrste značajniji i vrijedniji od života drugog živog bića ?

Prema tome, nije svako maltretiranje životinja nužno za zgražanje, sve ovisi o situaciji, dobi, nekakvim okolnostima, namjerama i sl...

Maltretiranje domaćih životinja je očitio veći grijeh i poziv na zgražanje pa i javni linč onih koji muče životinje, dok se nitko ne obazire na uništavanje nekih manjih životinja koja ne spadaju medju domaće ili sisavce.

Zato treba jasno i precizno definirati zakone što se smije, a što ne te pod kakvim okolnostima i toga se držati te provoditi iste s rigoroznim kaznama.

Netko je napisao da onaj koji ispoljava surovost i monstrouzna te okrutna mučenja domaćih životinja, tako bi mogao nauditi i čovjeku.

S tim se slažem. Bolesna poremećenost najčešće ne poznaje granice.

Društvo treba razvijati, a takve bolesnike izolirati, zatvarati ili jeftinije - likvidirati. Kakav je smisao držati na životu nekoga manijaka kojem je smisao života ubijati životinje i(li) ljude ?

Treba uvesti smrtne kazne. Kao u Kini ili arapskim državama koje vrlo efikasno rješavaju takve probleme.

hamush
2010-03-06T03:21:40Z
tko god odrasta pored zivotinja, nauci se kako tako ih zavoliti...

no ovdje u americi da se tako nesto dogodi odrasloj osobi, zatvor po defaultu... jasno i glasno...

sada rade valjda registar zlostavljaca zivotinja... bas kao sto imaju registar pedofila... i to je isto ok...

sto se tice maltretaze bikova, ima i svjetlija strana toga:

nema mi draze nego gledat kretene kako popuse rogove u jetru 🙂 nije da nisu trazili 🙂
neurro
2010-03-06T08:33:14Z
Pa sve zemlje imaju stroge zakone što se tog tiče ali ih rijetko i provode.U Americi je tek prije pet godina osuđena prva osoba za crash a zna se dobro da je to nastalo još u osamdesetima i da postoje diljem US klubovi za tako nešto
drma_zgb
2010-03-06T10:38:55Z
Reaktivac wrote:

Pretjerujete kada se zgražavate i oštro osudjujete nasilje i mučenje životinja do mjere kako bih ljudima vraćali istom mjerom i sl...

Tko od nas nije ubio muhu, pljesnuo rukama komarca, lovio skakavce u djetinjstvu te istima trgao noge... Pa recimo plašio i maltretirao golubove, gadjao ih kamenjem, spaljivao osinjake, razvaljivao mravinjake i sl...

Po čemu je recimo život pasa ili mačaka značajniji ili veći grijeh od recimo ubojstva jedne muhe pa čak i mrava ? Tko ima pravo da ocijeni dali je život jedne vrste značajniji i vrijedniji od života drugog živog bića ?

Prema tome, nije svako maltretiranje životinja nužno za zgražanje, sve ovisi o situaciji, dobi, nekakvim okolnostima, namjerama i sl...

Maltretiranje domaćih životinja je očitio veći grijeh i poziv na zgražanje pa i javni linč onih koji muče životinje, dok se nitko ne obazire na uništavanje nekih manjih životinja koja ne spadaju medju domaće ili sisavce.

Zato treba jasno i precizno definirati zakone što se smije, a što ne te pod kakvim okolnostima i toga se držati te provoditi iste s rigoroznim kaznama.

Netko je napisao da onaj koji ispoljava surovost i monstrouzna te okrutna mučenja domaćih životinja, tako bi mogao nauditi i čovjeku.

Društvo treba razvijati, a takve bolesnike izolirati, zatvarati ili jeftinije - likvidirati. Kakav je smisao držati na životu nekoga manijaka kojem je smisao života ubijati životinje i(li) ljude ?

Treba uvesti smrtne kazne. Kao u Kini ili arapskim državama koje vrlo efikasno rješavaju takve probleme.

ja nisam jer nevidim u tome zabavu :)10
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-06T11:34:32Z
neurro wrote:

Seded wrote:

Po pomorskom zakonu ako mornar baci bilo koje živo biće u more dobija doživotnu zabranu plovidbe u bilo kojoj agenciji i oduzima mu se matrikula

nisam ti bas primjetio da je ovo slucaj, bilo je bacanja svega i svacega ( i mornara :)20 ) u more,pa evo jos ista ekipa navegaje
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-06T11:39:53Z
Reaktivac wrote:

mislim da ovo otvara cijeli nz pitanja, od ubijanja zivotinja za hranu i ostale potrepstine, vegetarijanstva i slicno.
Jedno je ubiti zivo bice u neku svrhu ( to se dogadja svake sekunde otkad je svijeta ) ali za ovakvo besmisleno izivljavanje nema opravdanja.
Treba svima takvima spaliti ledja benzinom ili ugasiti cik na licu da shvate kako se sve vraca i placa
neurro
2010-03-06T11:48:53Z
drma_zgb wrote:

Reaktivac wrote:

ja nisam jer nevidim u tome zabavu :)10

lol meni je još bolje ovo boldano crvenim :)18