Prije par godina, pred božić sam išao u dućan s psom i zavezao ga preko puta ulice i nakon par minuta čujem petardu i izađem van i vidim nekog retardiranog malog debeljka od osam godina kako stoji na dva metra od mog pesa i baca petarde na njega (one zelene) ... Nisam mogao vjerovati dok sam to vidio.Dotrčim do njega i pitam ga šta to radi. Mali je samo gledao i smijao mi se u facu.Odalamio sam ga punom snagom šakom u glavu kao što bi odalamio neku odraslu osobu,kad je pao još sam ga zgazio nogama (bilo u novinama :)20 ).Inače uspio mi je psu napravit ranu na leđima duboku veličine pola šake,jako mu oštetio zadnju šapu i oglušio je 80%.Jbt,bacao je te petarde ko automat ... Evo i dok pišem ovo,opet sam lud
Daj link, to moram vidit :)20
Iskreno, dobro si napravio, ali sada ti ispadas nasilnik, a ne to malo neodgojeno govno.
Uopce, velika vecina petardi se kupuje zato da bi ih bacali nekome pod noge. Zato sam veliki protivnik petardi, i trebalo bi ih posve ukloniti s ulica.
Ja sam se jednom vracao sa proslave Nove godine na Rivi, i idem prema autu sa dvije cure,a neki mali klipan u pratnji oca se seta paraleno sa nama (samo s druge strane ceste) i baca pod noge petarde tim curama. Svakih 2 metra po jednu. Meni je pukao film, otisao sam se izderati na konjine, a njegon otac mi mrtav-hladan kaze da "sta ima veze sta mali baca petarde", a malo GOVNO dodaje da nece nitko njemu zapovijedati gdje ce bacati petarde.
Meni je tlak narastao na 1000, jedina stvar koja je pomogla da ne zavrsim u novinama poput tebe je to sto su neodogojena govna taman tada dosla do svog ulaza, pa su samo usli u zgradu i sve se zavsilo na psovkama.
Kakvih ljudi ima, pamet ti stane. Meni je i danas zao sto ih nisam pretukao kao zadnje pse, jer bolje niti su zasluzili, niti razumiju.
dr. Jupidu wrote: diskusting