hamush
2010-03-05T04:35:53Z
ne sjecam se tocno sto sam slusao na radiju, ali su povlacili direktnu paralelu izmedju mucitelja zivotinja i potencijalnih ubojica te poznatih ubojica i serijskih ubojica.

znam sa neta sa jednog drugog foruma jednog idijota iz splita koji se hvalio javno svojim mucenjem macke i opisivao u detalje sta joj je radio, te kao argument svega toga naveo, kao da je "spreman" ubit ako situacija od njega to bude trazila.

netrebam ni napominjat da mi je bilo krivo sto nisam u ST.

mene osobno srce boli vidjeti te izmucene zivotinje, no dobro je da konacno javnost reagira na takve slucajeve i da se nesto poduzima.

Ostoja Babic i njegov slucaj umlacivanja kujice je bio tocka preokreta za tretman takvih slucajeva u HR.

Prije toga je bio i tzv. CRO Jackass di su debili stavili psu vrecicu na glavu i bacali ga u zrak i smijali mu se... no, to sada vise nema smisla ni spominjat jer je proslo od tada skoro 6 god.

neznam da li se u skolama ista prica o tome, no to je sigurno prica koja bi zasluzila spomen u razredu.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-05T08:04:55Z
The Miner wrote:

U Dbk je nedavno neki degen zeljan dokazivanja ugasio macki cigar na vrat,na sto je lik koji je tuda prolazio izgasio cigar njemu na lice...Respect!

Respect totalni. Samo se bojim da je tip popušio kaznenu prijavu za to, a ovaj smrad koji je mačku spržio, njemu ništa (osim što može pobrati odštetu).

Ne slažem se s Reaktivcem da batine ne pomažu, pomažu itekako.
shogo
2010-03-05T08:06:07Z
fist wrote:

The Miner wrote:

U Dbk je nedavno neki degen zeljan dokazivanja ugasio macki cigar na vrat,na sto je lik koji je tuda prolazio izgasio cigar njemu na lice...Respect!

Respect totalni. Samo se bojim da je tip popušio kaznenu prijavu za to, a ovaj smrad koji je mačku spržio, njemu ništa (osim što može pobrati odštetu).

e moj fist..ja i ti smo za represiju i agresiju...najgori izgleda...mi bi samo batinali:)18
Reaktivac
2010-03-05T08:31:42Z
fist wrote:

Ma pomažu batine skoro uvijek. :)1

Ne kaže se uzalud: Batina je iz raja izašla. :)20

Klinci su ranije bili normalniji i psihički stabiliniji. Današnjeg klinca ne smiješ udariti, pogledati krivo, izderati se i sl... Zato imamo ovakva monstruozna nedjela.

Nego, teže je ući u trag počiniteljima ako su u pitanju mučenja životinja za razliku od ljudi.

Nema bolje kazne od rigoroznih financijskih udaraca po džepu + zatvor.

Radi osakaćene mačke, nebi kopao oči klincu ili mu lomio ruke i noge, ali da ubije svoga vršnjaka brutalnim i čoporativno-kukavičkim premlaćivanjem - e tada odobravam nasilje istom mjerom... metak u čelo i gotova priča.

Jedan poremećeni psihopata manje na svijetu - usluga društvu.
shogun33
2010-03-05T08:40:35Z
ive wrote:

slomit ruke i noge, ali tako da se vise ne sluze njima

gledajte od 4:45 sta im treba uradit 🙂!
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-05T09:59:14Z
shogo wrote:

fist wrote:

The Miner wrote:

e moj fist..ja i ti smo za represiju i agresiju...najgori izgleda...mi bi samo batinali:)18

Ja sam pacifist i mrsko mi je nasilje :)22 ali izuzetno sam osjetljiv na iživljavanje jakih na slabima, bilo da se radi o nasilju nad ljudima, životinjama, poslovnom nasilju velikih firmi i država na malima.....bilo koji način iživljavanja i kad vidim tako nešto zakuham kao bik na crvenu krpu i onda i sam kreiram nasilje koje otrpi nasilnik. Poetic justice!
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-05T10:27:10Z
shogun33 wrote:

ive wrote:

slomit ruke i noge, ali tako da se vise ne sluze njima

gledajte od 4:45 sta im treba uradit 🙂!

oz, jedna od brutalnijih serija, ali mislim da je prilično objektivna
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-03-05T10:37:26Z
GRRRR!
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Slash
2010-03-05T10:45:52Z
Ma nasilje samo po sebi nije u redu, ali dok netko naudi životinji poludim, to su mala bića koja se ne mogu braniti od čopora idiota. Tko je zapalio ovoh psa, treba njemu istom mjerom, i gotova priča. Da se nauči pameti, a da nikome drugome to više ne padne na pamet jer će znati što ga čeka.

Bolesnici obični, škart roba koja ničemu ne služi.
shogo
2010-03-05T10:55:25Z
fist wrote:

shogo wrote:

fist wrote:

The Miner wrote:

Ja sam pacifist i mrsko mi je nasilje :)22 ali izuzetno sam osjetljiv na iživljavanje jakih na slabima, bilo da se radi o nasilju nad ljudima, životinjama, poslovnom nasilju velikih firmi i država na malima.....bilo koji način iživljavanja i kad vidim tako nešto zakuham kao bik na crvenu krpu i onda i sam kreiram nasilje koje otrpi nasilnik. Poetic justice!

Nisam nasilan i izuzetno sam miran...ali brate kada se pojave agresivni klinci kao oni iz sesveta oči mi se zakrvave...imo sam neki dan u tramvaju bliski susret s grupicom...samo ću reć da je bilo fun:)18
BRZAKOBRA
2010-03-05T11:21:21Z
Tko se sječa mog obečanja da direktorica sportskih objekata u Zagrebu Gordana Pokrajčić mora otići zbog mojih argumenata, protiv kojih se NE može obraniti to i ispunjavam. Sinoć je su Čović i Bandić složili za njezin odlazak a ona se sad hvata za niti da ostane ali ja imam škare kojima režem niti.Hahahahaaaa.
Na sreču nas sportaša ona za koji dan odlazi pa konačno nam se možda ostvare planovi da se športski objekti koriste za šport a ne za njezine privatne interese....
Jupiiiiiiii...........
loreia
2010-03-05T11:24:06Z
BRZAKOBRA wrote:

Tko se sječa mog obečanja da direktorica sportskih objekata u Zagrebu Gordana Pokrajčić mora otići zbog mojih argumenata, protiv kojih se NE može obraniti to i ispunjavam. Sinoć je su Čović i Bandić složili za njezin odlazak a ona se sad hvata za niti da ostane ali ja imam škare kojima režem niti.Hahahahaaaa.
Na sreču nas sportaša ona za koji dan odlazi pa konačno nam se možda ostvare planovi da se športski objekti koriste za šport a ne za njezine privatne interese....
Jupiiiiiiii...........

Tada si tvrdio da je Josipovic kriv,a evo se sada to dogodilo unatoc Josipovicu :)20 :)2

Salu na stranu, to je dobra vijest iako ne vidim kakve veze ima s ovim threadom?
dr. Jupidu wrote: diskusting
neurro
2010-03-05T11:30:35Z
Prije par godina, pred božić sam išao u dućan s psom i zavezao ga preko puta ulice i nakon par minuta čujem petardu i izađem van i vidim nekog retardiranog malog debeljka od osam godina kako stoji na dva metra od mog pesa i baca petarde na njega (one zelene) ... Nisam mogao vjerovati dok sam to vidio.Dotrčim do njega i pitam ga šta to radi. Mali je samo gledao i smijao mi se u facu.Odalamio sam ga punom snagom šakom u glavu kao što bi odalamio neku odraslu osobu,kad je pao još sam ga zgazio nogama (bilo u novinama :)20 ).Inače uspio mi je psu napravit ranu na leđima duboku veličine pola šake,jako mu oštetio zadnju šapu i oglušio je 80%.Jbt,bacao je te petarde ko automat ... Evo i dok pišem ovo,opet sam lud
Seded
2010-03-05T11:48:36Z
BRZAKOBRA wrote:

Jupiiiiiiii...........

...što ima velike veze s ovim topicom :)11.

@neurro
i jesi imao kakvih posljedica? Nije da opravdavam to što si napravio, ali nije mi ni pretjerano krivo.
"It's not checkmate. The king has one more move."
nofrx
2010-03-05T12:00:56Z
Ko muči životinju, mučio bi i čovjeka, kad bi znao da će proć nekažnjeno. Takvi idioti dođu do izražaja naprimjer u ratu kada muče civile ili ratne zarobljenike. Radi takvih idiota na nas sve u svijetu gledaju kao na idiote. Sami smo krivi šta ih ne sprječavamo i kažnjavamo u tome. To su jadnici koji se boje, i na taj način liječe svoje strahove. Kada bi znali da će bit odgovarajuće kažnjeni, ne bi se usudili to napravit.
KW CHAMPION
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-03-05T12:03:37Z
neurro wrote:

Prije par godina, pred božić sam išao u dućan s psom i zavezao ga preko puta ulice i nakon par minuta čujem petardu i izađem van i vidim nekog retardiranog malog debeljka od osam godina kako stoji na dva metra od mog pesa i baca petarde na njega (one zelene) ... Nisam mogao vjerovati dok sam to vidio.Dotrčim do njega i pitam ga šta to radi. Mali je samo gledao i smijao mi se u facu.Odalamio sam ga punom snagom šakom u glavu kao što bi odalamio neku odraslu osobu,kad je pao još sam ga zgazio nogama (bilo u novinama :)20 ).Inače uspio mi je psu napravit ranu na leđima duboku veličine pola šake,jako mu oštetio zadnju šapu i oglušio je 80%.Jbt,bacao je te petarde ko automat ... Evo i dok pišem ovo,opet sam lud

:)20 :)20 :)20

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
neurro
2010-03-05T12:04:14Z
Seded wrote:

@neurro
i jesi imao kakvih posljedica? Nije da opravdavam to što si napravio, ali nije mi ni pretjerano krivo.

Jesam,dobio sam dva tjedna u Remetincu i sud nakon tri godine s uvjetnom kaznom od godine i pol.Nije mi krivo za tog malog ... opet bi ga ali još jače
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-05T12:14:26Z
neurro wrote:

:)36 tim malim debilima očito kod kuće ne može nitko stati na kraj, ovako će naučit jednom za svagda.
Neurro, ne trebaš mi ništa za rođendan kupiti ako staviš link ili nešto na te novine :)2
loreia
2010-03-05T12:24:41Z
neurro wrote:

Daj link, to moram vidit :)20

Iskreno, dobro si napravio, ali sada ti ispadas nasilnik, a ne to malo neodgojeno govno.
Uopce, velika vecina petardi se kupuje zato da bi ih bacali nekome pod noge. Zato sam veliki protivnik petardi, i trebalo bi ih posve ukloniti s ulica.

Ja sam se jednom vracao sa proslave Nove godine na Rivi, i idem prema autu sa dvije cure,a neki mali klipan u pratnji oca se seta paraleno sa nama (samo s druge strane ceste) i baca pod noge petarde tim curama. Svakih 2 metra po jednu. Meni je pukao film, otisao sam se izderati na konjine, a njegon otac mi mrtav-hladan kaze da "sta ima veze sta mali baca petarde", a malo GOVNO dodaje da nece nitko njemu zapovijedati gdje ce bacati petarde.
Meni je tlak narastao na 1000, jedina stvar koja je pomogla da ne zavrsim u novinama poput tebe je to sto su neodogojena govna taman tada dosla do svog ulaza, pa su samo usli u zgradu i sve se zavsilo na psovkama.

Kakvih ljudi ima, pamet ti stane. Meni je i danas zao sto ih nisam pretukao kao zadnje pse, jer bolje niti su zasluzili, niti razumiju.
loreia
2010-03-05T12:26:14Z
neurro wrote:

Seded wrote:

@neurro

Jesam,dobio sam dva tjedna u Remetincu i sud nakon tri godine s uvjetnom kaznom od godine i pol.Nije mi krivo za tog malog ... opet bi ga ali još jače

:)20
To care :)36