du-power
  • du-power
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-04T16:49:32Z
...jeste vidili ovih gadova?

Što bi im vi napravili ,sa mma foruma??

ja i ako ne vježbam, mislim da bi skupio snage za razbit ovu gamad koja zapali životinju..

poz

http://danas.net.hr/hrva...3/04/0624006.html?pos=n0 
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-04T17:06:59Z
Bolesne budale. U Vrapče s njima jer tko ovo može raditi životinjama, vrlo lako može dobiti poriv nauditi i ljudima. A prije toga bih im stisnuo jedno 50 šamarčina i isto toliko puta nogom u guzicu. Iako bi i to bila preblaga kazna za tu gamad.:)8
neurro
2010-03-04T17:09:34Z
Ufff ... ništa pametno mi ne pada na pamet da napišem na ovako nešto
nekper
2010-03-04T17:40:02Z
samo bolesne osobe mogu napravit tako nesto.
The Miner
2010-03-04T17:54:32Z
ako ste gledali "hostel"...pa u onakve "tvornice" bi ih poslao...
Slash
2010-03-04T18:27:01Z
Bolesnici, treba ih sve prvo zapaliti, a onda povješati!!!
20doAsa
2010-03-04T18:35:24Z
Tu batine ne pomažu.....psihijatrija zatvorenog tipa.
fanatic
2010-03-04T18:56:28Z
Iz Vukovara su primili uznemirujuće podatke o mačkama koje u okolici stambenih zgrada na razne načine muči, kako im je dojavljeno, "hrpa djece i nekoliko odraslih".

jebote, bar bi Vukovarci trebali znati što znači patnja i ne iživljavat se na životinjama

ma iskreno, ja bi svu ovakvu gamad pobio. bez imalo milosti. koliko oni imaju milosti prema životinjama, toliko bi je i ja imao prema njima
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-03-04T20:32:26Z
slomit ruke i noge, ali tako da se vise ne sluze njima
The Miner
2010-03-04T20:43:51Z
ive wrote:

slomit ruke i noge,

i jos dovest obdarenog crnca da ih siluje...
Seded
2010-03-04T21:43:30Z
Nemam komentara, ovakve stvari me strašno iživciraju i rado bih isprobao sve vrste submissiona na počiniteljima.

Ne znam jeste li gledali kad onaj američki vojnik baci malo štene niz provaliju, e pa j*** bi mu ja majku za to što je napravio da ga ikad sretnem.
"It's not checkmate. The king has one more move."
salteras
2010-03-04T21:47:01Z
mislim da je u ovom topicu previše nasilja za jedan ovakav forum....
Reaktivac
2010-03-04T22:40:48Z
Rigorozne kazne u svakom slučaju; ako su maloljetni počinitelji monstruoznih mučenja životinja svakako odrapiti po džepu roditelja (neka plate kaznu radi neodgoja i divljaštva svoje djece) ili po džepu počinitelja osobno ako su punoljetni.

Zatvor odmah i to ne manje od 5 godina.

Premlaćivanja nemaju smisla ako su mučenja životinja u pitanju. Životinje nemaju jezik da se obrate za pomoć, a poremećeni balavci neće izvući nikakvu pouku.

No, kada je riječ o ljudima i monstuoznim premlaćivanjem čopora nasilnika naspram nekog mršavog i nemoćnog dječaka, onda ih treba prvo premlatiti jer država očito nema mehanizme i sustav kazni da jamči sigurnost svojih državljana te stanovnika. U takvim slučajevima, pravda u svoje ruke... Pa ako treba i fizička likvidacija. Da sam otac Luke Ritza... nebi oni hodali po zemlji.
GARIĆPRIDEFC
2010-03-04T22:57:09Z
E ja sam imao priliku susresti se s takvom osobom i normalno reagirao sam sa ljepom šamarčinom.
Ispred jednog lokala šeta pas dođe do mene ja ga malo izgnjavim ,odšeta on do nekog tipa (24godine star konj) a on ga šutne nogom. Prvo sam mu spominjo mamu i onda ga opečatio još je tip prijetio policijom ....eto budale
HighKick
2010-03-04T23:51:45Z
Nekako sam osjetljiv na životinje više nego na ljude. Znam da ima primjera gdje se i ljude kojima je potreba pomoć zaobilazi, ali uvijek netko može reagirati: susjed, hitna, policija, Caritas... Štene psa ili mačke ljudi će samo šutnuti, a malo dijete će ipak dobiti dom (kakav-takav), možda nove roditelje. Znam da se ne mogu uspoređivati ljudi i životinje, ali moji su osjećaji takvi.
fanatic
2010-03-05T00:19:33Z
ma za ovakva smeća treba stavit žestoke zatvorske kazne, pa će drugi malo i promislit

jebiga, očito im je u psihi da se iživljavaju i uživaju kad nekome nanose bol, al eto, većinom su to slabići koji se nemogu dokazat na nikakav način, htjeli bi se iživljavat na ljudima al su jadni i nemogu, onda se uhvate životinja

gamad

kad smo već kod pasa, evo jedan video koji me danas rasplakao od smijeha

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
du-power
  • du-power
2010-03-05T00:22:40Z
HighKick wrote:

Nekako sam osjetljiv na životinje više nego na ljude. Znam da ima primjera gdje se i ljude kojima je potreba pomoć zaobilazi, ali uvijek netko može reagirati: susjed, hitna, policija, Caritas... Štene psa ili mačke ljudi će samo šutnuti, a malo dijete će ipak dobiti dom (kakav-takav), možda nove roditelje. Znam da se ne mogu uspoređivati ljudi i životinje, ali moji su osjećaji takvi.

vidiš potpuno te shvaćam. ja uz mog psa se oslobađam svakodnevnog stresa, i stvarno ne mogu shvatit kako neko ima srca zapalit psa....e da mi je sad taj tu...išo bi u zatvor,ako treba, ali bi ga dobro nalemo.
du-power
  • du-power
2010-03-05T00:30:22Z
fanatic wrote:

ma za ovakva smeća treba stavit žestoke zatvorske kazne, pa će drugi malo i promislit

jebiga, očito im je u psihi da se iživljavaju i uživaju kad nekome nanose bol, al eto, većinom su to slabići koji se nemogu dokazat na nikakav način, htjeli bi se iživljavat na ljudima al su jadni i nemogu, onda se uhvate životinja

gamad

kad smo već kod pasa, evo jedan video koji me danas rasplakao od smijeha

e jesam se nasmijo....svaka čast prijo. labrador ....super

pozdrav
The Miner
2010-03-05T00:38:11Z
U Dbk je nedavno neki degen zeljan dokazivanja ugasio macki cigar na vrat,na sto je lik koji je tuda prolazio izgasio cigar njemu na lice...Respect!
du-power
  • du-power
2010-03-05T02:15:48Z
The Miner wrote:

U Dbk je nedavno neki degen zeljan dokazivanja ugasio macki cigar na vrat,na sto je lik koji je tuda prolazio izgasio cigar njemu na lice...Respect!

ja sam iz dbk, ali više ne živim tamo. to je mala sredina, a ,veliki idioti.