FaceDesigner
2010-03-02T20:31:39Z
Jednostavno pitanje.Bilo bi dobro obrazložiti odgovor.:)20
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Sponsor
Kimura
2010-03-02T20:44:56Z
FaceDesigner wrote:

Iskreno, ne znam, ali volio bi da Shinya Aoki dođe u UFC, pa da ga BJ Penn polomi i slomi mu koju koščicu.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-03-02T20:59:53Z
aoki da.
minowa ne.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
nodachi
2010-03-02T21:05:26Z
Aoki bi bio solidan borac, ali ni blizu titule, barem sa njegovim standupom kakav je sad. Da ne govorimo o krokodilskim suzama kada bi mu, recimo, Kenny Florian otvorio posjekotinu onim svojim laktovima iz pakla.
Minowa bi najvjerojatnije poginuo.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-03-02T21:14:30Z
ma ja bi ih htjeo vidjeti
posebno aokija
ali minowa iako je star mislim da nebi bio baš mačji kašalj tip ima srce lava
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
KrvavaPesnica
2010-03-02T23:22:38Z
mislim da aoki ako poradi na standupu moze bit opasan za bilokojeg borca u ufc,a sto moze vidjet cemo uskoro protiv strikeforceovog LW prvaka Melendenza
minowaman je zakon i proslavio je crvene speedo gacice diljem svijeta(sto bi trebao unovcit:)20 ) al osvojio je superhulk turnir u japanu protiv dvaju godzilla(sapp,choi) i mislim da bi sad trebao u mirovinu ili odradit par laksih borbi i otici u japansku mitologiju

TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
hamush
2010-03-03T05:17:01Z
bero wrote:

aoki da.
minowa ne.

Exactly.
minowa je tomato can beater. protiv bilo kojeg solidnijeg borca je pusio... i ne, NYBA Baroni nije solidan borac.
akvic
2010-03-03T07:58:55Z
hamush wrote:

bero wrote:

aoki da.
minowa ne.

Exactly.
minowa je tomato can beater. protiv bilo kojeg solidnijeg borca je pusio... i ne, NYBA Baroni nije solidan borac.

minowa je tomato can! borba protiv Sappa je bila čista namještaljka, isto kao i protiv Sokoudjoua, on im je jedini poznati borac i moraju ga gurati kao brand pošto su svi ostali u penziji ili za penziju...ostalih se ni ne sjećam (Choi itd..)
shogun33
2010-03-03T08:14:07Z
minowa bi imao šanse 100 % :)20

MrJinks
2010-03-03T08:43:02Z
bero wrote:

aoki da.
minowa ne.

Kratko i jasno. 🙂
nodachi
2010-03-03T08:57:10Z
akvic wrote:

minowa je tomato can! borba protiv Sappa je bila čista namještaljka, isto kao i protiv Sokoudjoua, on im je jedini poznati borac i moraju ga gurati kao brand pošto su svi ostali u penziji ili za penziju...ostalih se ni ne sjećam (Choi itd..)

Kad sam čuo za super hulk turnir, prva misao mi je bila 'Pa ovo je rihtaljka za Minowu osim ako Sokoudjou nešto krivo ne shvati'
Samo nisam siguran koliki je work finale bilo, odnosno da li koliko joe Soko surađivao, a koliko je sudac čekao u niskom startu da za prvi burek prekine borbu.
EDIT:
U stvari i ja ga isto s**em, Minowa ima velike šanse u UFC-u, borbe bi bile Minowa - Lesnar, Minowa - Carwin, Minowa - Roy Nelson itd...
Jedini uvijet je da budu u Japanu i sa japanskim sucem.:)12
djoli8
2010-03-03T09:49:06Z
Ja mislim da bi Minowa pružio stvarno dobre mečeve u poluteškoj ili srednjoj kategoriji. A da ga UFC uspije dobit, zajedno sa Aokijem, mislim da bi im bio otvoren put ka japanskom tržištu maksimalno. Čak mislim da bi Minowaman prošao bolje od Aokija.
overdose!
2010-03-03T13:25:01Z
bero wrote:

aoki da.
minowa ne.

:)36
neurro
2010-03-03T14:25:13Z
Nisam shvatio pitanje u naslovu ... Šanse za šta? Za pobijediti nekog ili pojas? Pa obadvojica mogu puno njih iz UFCa dobit ali za pojas malo teže,pogotovo Minowa.
FaceDesigner
2010-03-03T18:13:51Z
neurro wrote:

Nisam shvatio pitanje u naslovu ... Šanse za šta? Za pobijediti nekog ili pojas? Pa obadvojica mogu puno njih iz UFCa dobit ali za pojas malo teže,pogotovo Minowa.

Šanse općenito,protiv nekog dovoljno ozbiljnog borca koji može pokazati nadmoć UFC-a u usporedbi s Dreamom.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Seded
2010-03-03T18:18:03Z
Teško. Možda Aoki zbog opasnog partera, ali mislim da do titule ne bi došao nikako. Minowa još teže, on bi se u MW gadno proveo.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2010-03-03T23:13:38Z
FaceDesigner wrote:

minowa ima šanse u ufc-u kao i forumaš bero kod jenne jameson... samo na filmu:))))

iako bar je taj minowa naučio polugu na nozi pa momak kad to napravi napravio kako treba i pobjedi...koji put....

a i minowa izvrsno osim što je fizički inferioran mogao je bar bolje odglumiti dogovorene poraze od vanderleia ili mirka crocopa gdje je dobio naredbu od pride vodstva da sam sebe nokautira pa je prvo skakao po ringu i onda sam namjestio bradi i zaspao

hvala

meč colemana i takade u pride neželim niti se sjećati