BRZAKOBRA
2010-01-09T15:19:56Z
Reptile wrote:

BRZAKOBRA wrote:

Referee wrote:

bikilalabebe wrote:

Gospon suće!!!Ne razumijem vasu reakciju na moju predhodnu izjavu u svezi milana bandica,jer moja izjava uopce nije bila povezana s predsjednickim izborima,vec sam se samo nadovezao na izjavu BRZE KOBRE o obecanjima milana bandica da ce pomoci borilackim sportovima.S obzirom da sam nov ovdje na ovom forumu i jos uvjek nisam upoznat s pravilima foruma,a i ne bih se htio nikom zamjerit,ali iskreno se nadam se da nisu svi tako neprijateljski raspolozeni kao vi u ovom slucaju!!!!!!

Nisam neprijateljski raspoložen porema nikomu osim prema Bandiću!
On je problem Zg borilačkog sporta, jer priča od Brze kobre je točna do pred kraj, a kraj je takav da je Pokrajčićka Bandičeva srolja bez imalo iskustva u sportu od Bandića postavljena kao direktorica sportskih objekata, i on je njoj direktno naredio izbacivanje neprofitabilnih (onih koji ne podmazuju sastrane) iz Holdinga!!!!
Tako da nisam imao favorita za predsjednika nego isključivo da to ne bude Bandič, da ga dostigne pravda i da završi iza rešetaka!!!

To si u pravu ali došlo je do drastićnih promjena unutar holdinga i sad kad je treba smjeniti neda Milanović tojest SDP iz razloga jer joj muž radi kao časnik u Mesićevoj mislim pratnji, uglavnom kod njega u uredu. To je razlog a nju svakako treba smjeniti jer je to najveća bolest zagrebačkog sporta definitivno (gnoj).
A Pokrajčićka ima ljubavnika pa ako se uskoro ne povuće objavit ču te snimke na internet pa i mužu njenom. Pa kad može ona prljavo za svoj interes mogu i sportaši boriti se za svoje interese. Namučio sam se ali sam došao do cilja i nju sam na to već upozorio i sad čekam kratki rok njene ostavke. HAHAHAHAHA Vidiš da nekad poslje j..... ima kajanja. Hahaha....
Tako da sad nije u Bandiću problem već u njoj samoj i u SDP-u koji je štiti uz Mesića.:)7

Samo što su i neki ljudi koji rade u holdingu, dok su primjerice potpisivali dokumente, vezane uz izbacivanje klubova iz doma, smatrali to u "boljem interesu".
Ne čine vam dvije laste proljeće, imat ćete i bez tog dvojca probleme.

Btw, kod nekih i poslije j. nema kajanja, iznenadio bi se.

Snimke nisu zajebancija pa ako ne isuni zahtjev svi će to vidjet a ako ispuni dobit će "orginal" haha, pa kazem da se neki poslje j..... kaju. Na našu sreću.
Znam da sraćkaju sa domom sportova jer mu je poremećena statika pa morau rekonstrukciju ali prostor i dalje djele. Svi koji se koriste prostorom u domu sportova kao i poslovnim prostorima ne plaćaju ni lipe holdingu i to od uvjek a oni i dalje seru po sportu...
DoKoske
2010-01-09T15:21:04Z
u kojoj smrdljivoj banana državi živim ahahahahahahahaha
wash your feminine side clean off
bikilalabebe
2010-01-09T16:12:55Z
BRZAKOBRA wrote:

Reptile wrote:

BRZAKOBRA wrote:

Referee wrote:

bikilalabebe wrote:

Gospon suće!!!Ne razumijem vasu reakciju na moju predhodnu izjavu u svezi milana bandica,jer moja izjava uopce nije bila povezana s predsjednickim izborima,vec sam se samo nadovezao na izjavu BRZE KOBRE o obecanjima milana bandica da ce pomoci borilackim sportovima.S obzirom da sam nov ovdje na ovom forumu i jos uvjek nisam upoznat s pravilima foruma,a i ne bih se htio nikom zamjerit,ali iskreno se nadam se da nisu svi tako neprijateljski raspolozeni kao vi u ovom slucaju!!!!!!

Nisam neprijateljski raspoložen porema nikomu osim prema Bandiću!
On je problem Zg borilačkog sporta, jer priča od Brze kobre je točna do pred kraj, a kraj je takav da je Pokrajčićka Bandičeva srolja bez imalo iskustva u sportu od Bandića postavljena kao direktorica sportskih objekata, i on je njoj direktno naredio izbacivanje neprofitabilnih (onih koji ne podmazuju sastrane) iz Holdinga!!!!
Tako da nisam imao favorita za predsjednika nego isključivo da to ne bude Bandič, da ga dostigne pravda i da završi iza rešetaka!!!

To si u pravu ali došlo je do drastićnih promjena unutar holdinga i sad kad je treba smjeniti neda Milanović tojest SDP iz razloga jer joj muž radi kao časnik u Mesićevoj mislim pratnji, uglavnom kod njega u uredu. To je razlog a nju svakako treba smjeniti jer je to najveća bolest zagrebačkog sporta definitivno (gnoj).
A Pokrajčićka ima ljubavnika pa ako se uskoro ne povuće objavit ču te snimke na internet pa i mužu njenom. Pa kad može ona prljavo za svoj interes mogu i sportaši boriti se za svoje interese. Namučio sam se ali sam došao do cilja i nju sam na to već upozorio i sad čekam kratki rok njene ostavke. HAHAHAHAHA Vidiš da nekad poslje j..... ima kajanja. Hahaha....
Tako da sad nije u Bandiću problem već u njoj samoj i u SDP-u koji je štiti uz Mesića.:)7

Samo što su i neki ljudi koji rade u holdingu, dok su primjerice potpisivali dokumente, vezane uz izbacivanje klubova iz doma, smatrali to u "boljem interesu".
Ne čine vam dvije laste proljeće, imat ćete i bez tog dvojca probleme.

Btw, kod nekih i poslije j. nema kajanja, iznenadio bi se.

Snimke nisu zajebancija pa ako ne isuni zahtjev svi će to vidjet a ako ispuni dobit će "orginal" haha, pa kazem da se neki poslje j..... kaju. Na našu sreću.
Znam da sraćkaju sa domom sportova jer mu je poremećena statika pa morau rekonstrukciju ali prostor i dalje djele. Svi koji se koriste prostorom u domu sportova kao i poslovnim prostorima ne plaćaju ni lipe holdingu i to od uvjek a oni i dalje seru po sportu...

Sramotno je to,da o sudbinama sportasa odlucuju ljudi koji nemaju pojma o sportu,a pogotovo o borilackim sportovima,koji vjerovatno takav sport smatraju promicanjem nasilja i tako dalje i .......Zalosno je i to da se te iste ljude treba ucjenjivat da bi klubovi i sportasi dobili ono sto ionako zasluzuju s obzirom da su borilacki sportovi najtrofejniji sportovi u hrvatskoj,ako cemo pogledat statisticki.
salteras
2010-01-09T23:13:00Z
Jebemti život, što je ovo...????
The Miner
2010-01-10T19:04:41Z
JOSIPOVIC 65%
loreia
2010-01-10T22:39:41Z
Sad je Reakto sretan :-))
dr. Jupidu wrote: diskusting
Reaktivac
2010-01-10T22:51:21Z
loreia wrote:

Sad je Reakto sretan :-))

Nisam sretan, ali sam zadovoljan.

Milanović je istupio vrlo korektno i fair... pozvao Kosor na dijalog te negirao da će Josipović biti SDP-ov predsjednik.

Čim preuzme predsjedničku dužnost, 18.02.2010., postajem Josipovićev kritičar... :)1

Vjerujem i nadam se kako će biti bolji predsjednik od prethodna dva, ali očekujem kvalitetan pomak te konkretne inicijative za nužnim promjenama u funkcioniranju države te najavljenoj borbi protiv korupcije od strane Josipovića uz dobru suradnju s Kosor i vladom RH.
loreia
2010-01-11T00:21:33Z
Ja sam zadovoljan sto konacno opet mozemo laprdat o MMA, VMMA itd, a necemo imati svaki dan novog klona da nam prica kako je drzava ugrozena. :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
deda
  • deda
  • Advanced Member
2010-01-11T00:25:11Z
loreia wrote:

Ja sam zadovoljan sto konacno opet mozemo laprdat o MMA, VMMA itd, a necemo imati svaki dan novog klona da nam prica kako je drzava ugrozena. :)20

Hahaha.... i o ostalim borilačkim sportovima.
Ako netko treba prodajem crvene knjižice CKSKJ, cijena prava sitnica?:)2
Reaktivac
2010-01-11T01:02:46Z
deda wrote:

Ne biti :)6...
mishima
2010-01-11T01:14:16Z
Tetica iz vrtića postala predsjednik:)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-01-11T07:58:04Z
mishima wrote:

Tetica iz vrtića postala predsjednik:)20

jesi pravi balkanac, pa ne natječe se za predsjednika UFC-a.
a kad već ionako praktički o ničem ne odlučuje, onda nas bar ko pravi gospodin može predstavljati po svijetu. :)37
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-01-11T07:58:34Z
deda wrote:

loreia wrote:

još si tu? pa izbori su prošli...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu