Meni je dovoljan javan poziv Josipovića preko TV NOVA na sinoćnjom sučeljavanju da odu na trgovački sud pa neka provjere istinitost takvih špekulacija oko možebitne umješanosti i afera Josipovića te glede njegove imovinske kartice.
Zašto Bandić nije prihvatio bačenu rukavicu ?
Pa ako je to istina - mogao je politički potpuno determinirati Josipovića. Tim više jer mu je Josipović ponudio da onaj koji laže ili ne govori istinu (kako hoćeš) - neka se povuče odmah iz kampanje.
Koga uskok istražuje...?
Pa ako nešto znaš iz prve ruke; izvoli... argumente na sunce... Svi sve znaju, a nitko nebi ništa rekao ?!?
Uostalom; sigurno nebi Bandićev stožer po internetu i medijima obznanio nekakve afere o Josipoviću da nešto imaju, jeli ?
Bandić je toliko arogantan, bahat, bezobrazan, licemjeran, umišljen, neartikuliran i neupućen da je sramota što je dogurao do statusa gradonačelnika.
Ja ne mislim da je Josipović andjeo, ali za Bandića je oličenje morala.
Pravi domoljubi i desničari nisu lopovi, nisu kurvini sinovi i sl. gamad koji pod okriljem nacionalnog farizejstva i sl. parola kradu, spletkare, peru lovu i sl...
Imali smo Pašalića, zatim Sanadera, a Bandić je nesumnjivo na tom tragu...
Pametnome dosta... :)1
Ako već kradu, neka kradu... ali barem mi neće glumiti velike hrvatine i nacionalne spasitelje pa neka sve ode do vraga...
Sam ti odi na trgovački paš dobit vritnjaka jer se petljaš gdje ti nije mjesto. Između ostalog, imovina se lako "razdijeli", a i sa razlogom postoje tajni računi u stranim bankama, ne mora nužno biti na njegovoj imovinskoj kartici. Uz sve pokradeno nije lud da će na žiro računu Glumine banke imati 10 milja.
Što ja znam nije bitno, znam čak i više o Bandiću, no ono bitno je da su mi smiješne izjave o "poštenijem" kandidatu.
Kao što rekoh, nemate u drugom kurgu poštenijeg, pravednijeg ili kvalitetnijeg kandidata, no ono čega ima su ovakve pristrane pristalice koje su ili agresivno protiv jednog ili uluđeni drugim kandidatom.
Prodajete tu pričice čiji prljavi veš više smrdi, kad je to očito onaj koji se trenutno gura pod nos.
Inače, Josipović kao pravnik se jako dobro zaštitio, tek je taj ispekao zanat. Tiha voda brege dere.
Usput, Bandić nije dogurao do gradonačelnika, on je odabran za gradonačelnika. Napravio je on i neke dobre stvari za Zagreb, ali su ga afere pojele.
Sa druge strane Josipović zna kako ić ispod radara, to se zove lopov.
Usput, Josipović glumi nekog velikog pravnika, a tu je također i njihova zakletva, pa sad tko glumi licemjerno, imaš jednog glumca pravnika sa "Pravdom za sve", drugi novopečeni desničar i sve moralne vrijednosti koje se povezuju uz usmjerenje.
Nemojte kenjat ljudi i pravit se da je jedan kandidat bolji od drugog. Priznajte sviđa mi se karakterno više i bok, a ove floskule o kredibilitetu si za šešir možete zataknut.
Edited by user
2010-01-08T20:38:54Z
|
Reason: Not specified
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala