loreia
2010-01-08T09:02:56Z
bbb52 wrote:

I mene će biti sram kada Bandić bude predsjednik. Hehehe

barem ti nece biti gradonacelnik :)2
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2010-01-08T09:15:13Z
Jos malo cinjenica:

1. ovo ti 25. nick pod kojim si se registrirao da bi laprdao o izborima
2. puno bih te vise postivao da imas muda iznositi svoje stavove pod svojim "standarnim" nickom
3. ti si paranoik kojem treba malo jaca terapija tabletama, jer ako ovako nastavis pocet ce ti se pricinjati vjestice i vukodlaci
4. stavovi su ti toliko zadrti da su djetinjasti

5. ovo su obicni izbori za predsjednika, nisu izbori na kojima se odlucuje o sudbini drzave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dr. Jupidu wrote: diskusting
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-01-08T09:24:25Z
dobro, bar ćemo ga se riješit nakon nedjelje. :)22
i tema je ulaganje u bor. sport, ne predsjednički izbori. :)37
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Referee
2010-01-08T09:56:21Z
bikilalabebe wrote:

Zivija Gospon Milan Bandic!!! Bilo je i vrijeme da se netko sjeti nas smrtnika koji se bavimo borilackim sportovima jer ovo sta je bilo do sad mogu samo reci sramota!!!!

Hej munjo!
A ovo do sad nema veze sa njim????
Mi iz borilačkih sportova znamo da vjerojatno nebu love ovak ni onak, no ne spominji Uzalud ime Bandića i borilačkog sporta jer se vidi da si iz Mombase kako si i napisao!
Taj smrad je samo za onaj sport gdje ima svog igrača da mu vrati dio donirane love!
Naravno, još ovaj tjedan bu nam obečao i UFC 120 u Areni ZG!
I parkiranje bu riješeno, vratio bu isisanu lovu iz Zagrebai sve ostalo......to može progutati samo neko ko ne živi u Zagrebu pa nema nikakvih iskustva sa primitivcem.
Neznam jel si ti i pod nickom "Deda", no odj..ite sa propagandama i reklamama, ovdje je većina kao i u kompletnom borilačkom sportu ljudi koji znaju mučnuti svojim glavama, mi se ne sramimo znanja ali nas živciraju lopovi ,pljačkaši i šerifi!
Dršte se topica "predsjednički izbori" i tam si skupljajte naivce!
salteras
2010-01-08T11:03:09Z
Referee wrote:

bikilalabebe wrote:

Zivija Gospon Milan Bandic!!! Bilo je i vrijeme da se netko sjeti nas smrtnika koji se bavimo borilackim sportovima jer ovo sta je bilo do sad mogu samo reci sramota!!!!

Hej munjo!
A ovo do sad nema veze sa njim????
Mi iz borilačkih sportova znamo da vjerojatno nebu love ovak ni onak, no ne spominji Uzalud ime Bandića i borilačkog sporta jer se vidi da si iz Mombase kako si i napisao!
Taj smrad je samo za onaj sport gdje ima svog igrača da mu vrati dio donirane love!
Naravno, još ovaj tjedan bu nam obečao i UFC 120 u Areni ZG!
I parkiranje bu riješeno, vratio bu isisanu lovu iz Zagrebai sve ostalo......to može progutati samo neko ko ne živi u Zagrebu pa nema nikakvih iskustva sa primitivcem.
Neznam jel si ti i pod nickom "Deda", no odj..ite sa propagandama i reklamama, ovdje je većina kao i u kompletnom borilačkom sportu ljudi koji znaju mučnuti svojim glavama, mi se ne sramimo znanja ali nas živciraju lopovi ,pljačkaši i šerifi!
Dršte se topica "predsjednički izbori" i tam si skupljajte naivce!

sudac, nemoj mi reći da nisi shvatio šta se događa....nema veze, uglavnom moj mi instikt i filigranska profesionalnost govori slijedeće:

- osoba koja druka za svog predsjedničkog kandidata je sigurno iz borilačkog sporta, štoviše, mislim i vrlo poznata...
- starija je od 30 godina što se vidi po odnosu i frazama.....lošem skrivanju iza više nickova....
- omiču joj se gramatičke greške i žargonski propusti što kaže da nije iz Zagreba....barem ne po rođenju.....
- ostalo ću, kao npr. ime i prezime, zadržati za sebe....:)22
BRZAKOBRA
2010-01-08T11:12:18Z
:)6 :)7 Upravo sam saznao da svi koji su dali natječaj u gradsko poglavarstvo Zagreba na zdravstvo vezano za sport su popušili.
Obzirom da su se svi usprotivili na gradskoj skupštini protiv Bandića i gradski proračun skresali za 1 500 000kn iz donacija je izbačen sport za financiranje projekata. Toliko o SDP-ovoj budućoj vladi ako Josipović prođe.
Što me najviše ljuti zašto je baš šport izbačen iz projekta a ne neka druga udruga a ima ih jako puno???
Dakle SVI koji su predali natjećaj za ZDRAVSTVO tema ŠPORT NEĆE DOBIT NI LIPE!!!
Pa dragi moji šta sad reći u koji grad, tojest koju športsku udrugu da se preregistriramo???
FUJ SRAMOTE!!!!!!:)14 :)8
The Miner
2010-01-08T11:17:26Z
Nego,BK kad ces otkriti imena boraca svjetske klase koje si sredivao Mirku za sparing a on ih je razbijao ko´ boce?!
Chuck Norris
2010-01-08T11:44:19Z
Žao mi je što sam te iznervirao:)18

1. ovo mi je prvi nick i prvo javljanje ali ti se valjda poklopilo s nečim....
2. pogledaj pod 1
3. nisam paranoik, pogledaj malo bolje, na izborima su svi umiveni i počešljani (Obama, Sanader, Mesić...) ,a pogledaj u šta se to pretvori, znaš li da Obama ni malo nije promjenio smjer američke politike, socijalna reforma je nešto što se kuha već dugi niz godina....
4. koji stavovi?

5. kap po kap čini slap, presjednik, ministri, vlada....a ko odlučuje o državi?

I predlažem ti okladu: ako pobjedi Josipović unutar tri godine imaš autonomijiu Istre.

.... i ne mislim da je Bandić dobar izbor, možda samo manje zlo dugoročno.
Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2010-01-08T12:10:43Z
Chuck Norris wrote:

2. pogledaj pod 1
3. nisam paranoik, pogledaj malo bolje, na izborima su svi umiveni i počešljani (Obama, Sanader, Mesić...) ,a pogledaj u šta se to pretvori, znaš li da Obama ni malo nije promjenio smjer američke politike, socijalna reforma je nešto što se kuha već dugi niz godina....
4. koji stavovi?

I predlažem ti okladu: ako pobjedi Josipović unutar tri godine imaš autonomijiu Istre.

manje zlo? a po čemu si zaključio da je josipović veće zlo? čovjek koji huška, laže, izvrće istinu, daje poslove u državnim službama svojoj rodbini, kumovima i kriminalcima, ne zna hrvatski ustav niti hrvatske zakone a vodio bi državu, isfurava se na katolika a psuje boga, govori za konkurenta da je pisao optužnice protiv generala dok ih ovaj branio. zlo predstavljaju osobe koje pričaju o politici iz drugog svjetskog rata te pokušavaju nametnuti takav način razmišljanja i u 21 stoljeću.

i kakve veze ima obama sa bilo kim odavde?
Chuck Norris
2010-01-08T13:23:07Z
Usur wrote:

Chuck Norris wrote:

2. pogledaj pod 1
4. koji stavovi?

manje zlo? a po čemu si zaključio da je josipović veće zlo? čovjek koji huška, laže, izvrće istinu, daje poslove u državnim službama svojoj rodbini, kumovima i kriminalcima, ne zna hrvatski ustav niti hrvatske zakone a vodio bi državu, isfurava se na katolika a psuje boga, govori za konkurenta da je pisao optužnice protiv generala dok ih ovaj branio. zlo predstavljaju osobe koje pričaju o politici iz drugog svjetskog rata te pokušavaju nametnuti takav način razmišljanja i u 21 stoljeću.

i kakve veze ima obama sa bilo kim odavde?

U povijesti postoji jedan čelnik države koji nikada nije krao, nije pio , nije pušio, nije psovao, nije trpio protekcije, znao je na pamet svu povijest svog naroda i sve pisane zakone, izuzetno je cijenio sport, njegovo ime je debelo zapisano u povijest.....znaš li o kome se radi?

Obamu sam iznio kao primjer nečega za čim se ljudi povedu ....kao primjer gdje je izvrsni marketing ostavio svakom glasaču da vjeruje da je Obama onaj pravi i da će napraviti prave stvari...normalno da te prave stvari nikad nisu definirane i da kao takve nikad nisu napravljene, marketing koji je bljeskao oko Obame je dočarao da svaki glasač svoje "prave stvari" vidi kao one koje će Obama napraviti....Josipovićev marketing me podsjeća na Obamin...nastup , ideja ......to je poveznica.
Josipović je idealan materijal za nastavak erozije Hrvatske državnosti......"guske u magli" .......

bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-01-08T13:39:14Z
Chuck Norris wrote:

U povijesti postoji jedan čelnik države koji nikada nije krao, nije pio , nije pušio, nije psovao, nije trpio protekcije, znao je na pamet svu povijest svog naroda i sve pisane zakone, izuzetno je cijenio sport, njegovo ime je debelo zapisano u povijest.....znaš li o kome se radi?

ja ne znam, jer takav hrvatski čelnik nikad nije postojao. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
nofrx
2010-01-08T13:40:25Z
Chuck Norris wrote:

Obamu sam iznio kao primjer nečega za čim se ljudi povedu ....kao primjer gdje je izvrsni marketing ostavio svakom glasaču da vjeruje da je Obama onaj pravi i da će napraviti prave stvari...normalno da te prave stvari nikad nisu definirane i da kao takve nikad nisu napravljene, marketing koji je bljeskao oko Obame je dočarao da svaki glasač svoje "prave stvari" vidi kao one koje će Obama napraviti....Josipovićev marketing me podsjeća na Obamin...nastup , ideja ......to je poveznica.
Josipović je idealan materijal za nastavak erozije Hrvatske državnosti......"guske u magli" .......

To je degenerik Adolf Hitler. Nažalost, idol mnogima u današnjoj Hrvatskoj. Takvi će glasat za Bandića.
KW CHAMPION
Chuck Norris
2010-01-08T13:42:47Z
nofrx wrote:

Chuck Norris wrote:

To je degenerik Adolf Hitler. Nažalost, idol mnogima u današnjoj Hrvatskoj. Takvi će glasat za Bandića.

Krivo, takvi će glasat za Josipovića.

Pa Josipović se fura na čistunca.

Bandić je sličniji jednom drugom koji je pio, pušio, prostačio i sve radio isljučivo sa "svojim ljudima" znate li ko je to?

nofrx
2010-01-08T13:45:05Z
Chuck Norris wrote:

nofrx wrote:

Chuck Norris wrote:

Tako je, nasuprot njega bio je jedan čelnik koji je pio (i to puno) , pušio je, mrzio sport, i sve je radio isključivo s "svojim ljudima", također je prostačio i bio prilično bahat, znate li tko je to?

Taj drugi je Winston Churchill.
KW CHAMPION
Chuck Norris
2010-01-08T13:51:27Z
Pa kojeg bi htjeli čistunca ili bahatog?
nofrx
2010-01-08T13:57:00Z
Chuck Norris wrote:

Bandić se po ničemu ne može mjerit sa Winstonom Churchillom. Osim po tome što obadvojica psuju. Ali Bandić za razliku od Churchilla ne smije priznat da psuje, nego laže da nije. Churchill je osim toga šta psuje bio vrhunski časnik u britanskoj vojsci, zato je i doveden za ratnog premijera. Bio je umjetnik i pisac. Dobitnik Nobelove nagrade za književnost. Bandić ne može u istu rečenicu s njim.
KW CHAMPION
Usur
  • Usur
  • Advanced Member
2010-01-08T14:04:29Z
nofrx wrote:

Chuck Norris wrote:

Bandić se po ničemu ne može mjerit sa Winstonom Churchillom. Osim po tome što obadvojica psuju. Ali Bandić za razliku od Churchilla ne smije priznat da psuje, nego laže da nije. Churchill je osim toga šta psuje bio vrhunski časnik u britanskoj vojsci, zato je i doveden za ratnog premijera. Bio je umjetnik i pisac. Dobitnik Nobelove nagrade za književnost. Bandić ne može u istu rečenicu s njim.

u balkanskom mentalitetu može. uostalom, na izborima i biramo balkanca ili intelektualca. pobjeda određenog kandidata pokazat će gdje smo
Chuck Norris
2010-01-08T14:09:08Z
Usur wrote:

nofrx wrote:

Chuck Norris wrote:

u balkanskom mentalitetu može. uostalom, na izborima i biramo balkanca ili intelektualca. pobjeda određenog kandidata pokazat će gdje smo

Pokazat će da li smo na Balkanu ili ????

A kao Hrvatska nije na Balkanu..?....ako se sramiš priznat od kud si imaš opasnih problema.
nofrx
2010-01-08T14:17:14Z
Chuck Norris wrote:

Usur wrote:

nofrx wrote:

Chuck Norris wrote:

Pokazat će da li smo na Balkanu ili ????

A kao Hrvatska nije na Balkanu..?....ako se sramiš priznat od kud si imaš opasnih problema.

Ako je iz Zagreba i okolice i nije balkanac. Ja sam iz južne Hrvatske i stopostotni sam balkanac. I ne stidim se toga. Ali ako sam balkanac ne znači da moram bit glup i neobrazovan. I grčki filozofi su balkanci. I Nikola Tesla je balkanac.
KW CHAMPION
GenghisKhan
2010-01-08T14:18:30Z
Ahahaha, glas za Bandića je glas za hrvatskog Winstona Churchilla :)20