dRAGO40
  • dRAGO40
  • Advanced Member Topic Starter
2009-12-22T18:25:03Z
Mislim da su onakve izjave tipa da bi Goran mogao napasti K-1 titulu, kontra produktivne, na tragu našeg mentaliteta i onoga što je Mirko godinama provodio, što ga je na kraju i koštalo ovoga gdje je sada.
Skromnost je vrlina i vodi ka napredku.
Treba li on malo promjeniti stav?
Jupidu, pucaj!

Sponsor
Reptile
2009-12-22T18:28:35Z
To nije on rekao ako se ja dobro sjećam clipa.
A i znaš onu, svaki cigo svog konja ...

Kontraproduktivno je kad počneš podcjenjivati protivnike, a ne precjenjivati sebe, barem što se borca tiče.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
nofrx
2009-12-22T19:03:06Z
Kontraproduktivna je svaka neravnoteža. Podjednako štetno je i podcjenjivanje i precjenjivanje.
KW CHAMPION
hamush
2009-12-22T19:27:21Z
nofrx wrote:

Kontraproduktivna je svaka neravnoteža. Podjednako štetno je i podcjenjivanje i precjenjivanje.

+1

Jupidu.
2009-12-23T08:20:38Z
dRAGO40 wrote:

Mislim da su onakve izjave tipa da bi Goran mogao napasti K-1 titulu, kontra produktivne, na tragu našeg mentaliteta i onoga što je Mirko godinama provodio, što ga je na kraju i koštalo ovoga gdje je sada.
Skromnost je vrlina i vodi ka napredku.
Treba li on malo promjeniti stav?
Jupidu, pucaj!

to mu je samo trener dok je u zadru.........

goran dok je u londonu i couture teamu ima druge trenere...

goran je čvrst i mma je za njega..... za k1 treba fina tehnika i fini rad...... goran je prejak i prečvrst za kategorije 93 i 84 po mma

za k1 bi trebao imat opet godinu pauze pa samo k1 tehnike radit pa .....al ni tad nije sigurno koliko može

u mma može..jupidu guarrantedd!
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
bandog
2009-12-23T09:57:13Z
Gospodo, ja trenutno radim standup borbu sa Goranom, a sama izjava je izvučena iz konteksta. Režija je izbacila prethodni dio mojeg odgovora. Ja kritiziram kad je potrebno i hvalim kad su zaslužene pohvale.
To što neki ne mogu podnijeti da je jedan MMA borac toliko talentiran da bi mogao u minimalnom vremenu prebaciti se u K1 je oćito problem "nevjerni Toma". Može bit i malo "zavist"?:)18
Jupidu.
2009-12-23T10:15:02Z
bandog wrote:

Gospodo, ja trenutno radim standup borbu sa Goranom, a sama izjava je izvučena iz konteksta. Režija je izbacila prethodni dio mojeg odgovora. Ja kritiziram kad je potrebno i hvalim kad su zaslužene pohvale.
To što neki ne mogu podnijeti da je jedan MMA borac toliko talentiran da bi mogao u minimalnom vremenu prebaciti se u K1 je oćito problem "nevjerni Toma". Može bit i malo "zavist"?:)18

ja znam da goran može bit prvak mma(ufc-a )i prije meča s gouveiom....... i to će goran pokazati....

za osvajanje k1 šanse su dosta manje.................njegov stand up s onakvim brojem ponavljanja high kicka je zajeban za k1......no ponavljam.....

za osvojit k1 šanse su mnogo mnogo manje.......trebalo bi ić na 105 kg pa zaboravit bjj...a goranov bjj je za mma nešto posebno.... pa sad da naleti na nekog protivnika koji ga tu večer mlati na nogama a da ga goran onda nemože spustit na tlo u čvor..nebi bilo ok:)

SAM GORAN TO VRLO DOBRO KUŽI,MOMAK JE NAPRAVIO ONO ŠTA INTERNET SVEZNADARI ZNAJU-OTIŠAO KOD MOŽDA NAJBOLJEG UČITELJA BJJ NA SVIJETU,PA U COUTURE TEAM KOD COUTUREA KOJI JE VRHUNSKI PROFI I NAPRAVIO JE SISTEM TRENINGA DA NEMOŽEŠ BIT NEPRIPREMLJEN....
I GORAN KOJI JE NOSIO OKO 100 KG SAD ĆE IMAT 84............
191 CM VISINE 84 KG.......IMA KONDICIJE DO BESKRAJA...

MMA JE ZA NJEGA....

K1 BI BILA NEIZVJESNA AVANTURA GDJE SU ŠANSE ZA USPJEH KUDIKAMO MANJE..

( OK KAKO SI MU TRENER,DAJ NAM IZ PRVE RUKE ,KAD GORAN IDE U USA...JEL SIGURNO NASTUPA U SYDNEYU..DA LI KIČMA TRENUTNO DOZVOLJAVA PUN TRENING?

loreia
2009-12-23T10:20:22Z
UserPostedImage
dr. Jupidu wrote: diskusting
Jupidu.
2009-12-23T10:40:38Z
bandog wrote:

i onda dođe semmy shilt .......i koljenima naganja gorana

a da taj sammy shilt dođe po mma pravilima goran ga zaveže dole u čvor..

pametnom dosta:)

angel2zd
2009-12-23T10:52:54Z
Mislim da je napredovao jako puno u rucnoj tehnici posebno borbi izbliza s cim je prije imao problema,s tim da za razliku od vecine boraca ima stvarno nenormalno jak i eksplozivan udarac,svaki udarac u seriji ima ko power,ne znam kakvo je stanje njegove kicme ali ako poveze rucnu seriju s nogom nanosit ce ogromnu stetu jer sam ga gledao na tr u zagrebu jos davnije i noga mu nije nista slabija od mirkove.goran moze nanositi ogromnu stetu svim svojim udarcima samo to treba povezati u mecu.
loreia
2009-12-23T10:58:39Z
bandog wrote:

Pusi zavist, kazi ti nama radije kako idu treninzi i ima li problema sa ozljedama.
Informacije o Goranu dolaze na kapaljku.
bandog
2009-12-23T11:57:45Z

Pusi zavist, kazi ti nama radije kako idu treninzi i ima li problema sa ozljedama.

Pa nijedan tim ne odaje neke tajne? :)22
Što se tiće ozlijede, kao da je nikad nije imao. A ono što ste vidili u spotu je samo predjelo za sve ono što smo radili. Pa nismo ludi pokazati kako radi punom snagom. :)11
Jupidu.
2009-12-23T12:12:50Z
bandog wrote:

Pa nijedan tim ne odaje neke tajne? :)22
Što se tiće ozlijede, kao da je nikad nije imao. A ono što ste vidili u spotu je samo predjelo za sve ono što smo radili. Pa nismo ludi pokazati kako radi punom snagom. :)11

ha ha..pa nije nitko ni mislio da je ono trening punom parom:)))

travarica
2009-12-23T12:14:13Z
Goran će CB-ja ubit ko vola u kupusu
Jupidu.
2009-12-23T12:18:58Z
travarica wrote:

Goran će CB-ja ubit ko vola u kupusu

ponavljam..... stavite 100 kuna ..dobitak neće bit manji od 50 kuna.. i dok jedete pizzu i pivo za 50 kuna zahvalite barba jupidujesus koji nahrani forumaše

hvala:)

loreia
2009-12-23T12:32:59Z
pa mozes slozit jedan post bez snimki punog inteziteta. :)1
Jupidu.
2009-12-23T13:52:03Z
NAPOKON IMAMO KOMPLETNOG BORCA...A NE DA KAO U SLUČAJU CROCOPA UMIREMO OD STRAHA ČIM BORBA IDE NA TLO....

SYDNEY SE BLIŽI.......... NAKON MEČA FEDOR VS MIRKO... ZA MENE NAJOČEKIVANIJI MMA EVENT..MIRKO I GORAN ISTU VEČER..NEPROCJENJIVO

The Miner
2009-12-23T14:01:03Z
Sto kad dode puno opasniji udarac od Wilsona?Jer da budem iskren ne pusim ovo da je Goran spreman za K1 vrh...
Jupidu.
2009-12-23T14:05:20Z
The Miner wrote:

Sto kad dode puno opasniji udarac od Wilsona?Jer da budem iskren ne pusim ovo da je Goran spreman za K1 vrh...

pa i ja mislim da nije...

al tko zna za 5-6 godina....

za sada NE

DoKoske
2009-12-23T14:18:43Z
čovjek je vjerojatno htio reći da je goran tako dobra atleta i borac da se odlučio za k1 umjesto mma-a bi i tamo daleko dogurao
wash your feminine side clean off