jel bio tko od forumaša u subotu navečer u hemingwaya? vidio sam barića, a bio je i jedan ogroman tip, sa šiltericom ufc i onom sivom majicom kakvu nosi minotaur (ne istu, al onakav tip majice). jel to netko od vas? :)20 bbbmarc:)22 ozbiljno? :)10 bbbmarc, čime se hraniš? jedeš malu djecu? malo te fist zeza... je mogu jedino ogroman ispast kraj barića, ali otta:)2
jel bio tko od forumaša u subotu navečer u hemingwaya? vidio sam barića, a bio je i jedan ogroman tip, sa šiltericom ufc i onom sivom majicom kakvu nosi minotaur (ne istu, al onakav tip majice). jel to netko od vas? :)20 bbbmarc:)22 ozbiljno? :)10 bbbmarc, čime se hraniš? jedeš malu djecu?
jel bio tko od forumaša u subotu navečer u hemingwaya? vidio sam barića, a bio je i jedan ogroman tip, sa šiltericom ufc i onom sivom majicom kakvu nosi minotaur (ne istu, al onakav tip majice). jel to netko od vas? :)20 bbbmarc:)22
jel bio tko od forumaša u subotu navečer u hemingwaya? vidio sam barića, a bio je i jedan ogroman tip, sa šiltericom ufc i onom sivom majicom kakvu nosi minotaur (ne istu, al onakav tip majice). jel to netko od vas? :)20
to je vjerojatno bio naš saša mučnjak iz alliance-a :)1 , bivši cro copov sparing partner i pro mma borac
http://profightstore.com/default.aspx?modul=novosti&detaljno=4373iste fotke je dobio i jedan naš drugi portal, ali su izbrisali sa njih PFS logo na rukavicama :)20 :)20 :)9 :)9 smiješno ili žalosno, kak se uzme.
Nije bivši, spikali smo tad, trenira i dalje sa Mirkom.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close