fanatic
2009-12-01T00:36:45Z
mamed wrote:

misljenja san da su mecevi bili ok.nazalost,odaziv je bija ispod ocekivanog a i steta je otkazanog meca po meni extra talenta kujundzica.70%st publike nema pojma o mma i onda stalno vicu"dizi ih"a nekima se ka npr.ex pittbullu nije svidilo to sta je vecina meceva isla u parter.najbolje bi bilo da se nadu dvojica na pola ringa i lamataju rukama tada bi svi nasi mma"poznavatelji"bili sritni!to se jasno moze vidit kad nastupa varnica,udre protivnika direktom prije gonga(dancrade)a cila dvorana skandira :ante,ante....da ne spominjen da je nekim forumasima svaki marin protivnik dite i 2.liga a medu njima su faverus,ondrus,blachowicz i dr.spominjem blachowicza iako je maro to izgubija.u taj mec maro je usa ozljeden(zna san na dan meca ali on to nije nikad uzea ka opravdanje) ali nije tija otkazat i prvu rundu je glatko dobija igrajuci se s janom u parteru,pri cemu ga je nemali broj puta pogodija cekicima u glavu.ako se ne varam taj isti jan od 91 kg je pelea od 115kg dobija na grappling turniru u madarskoj i covik je osvojia vise grappling turnira u PL di je konkurencija strasna i usto je svjetski muai tai prvak do 91kg.znaci,covik zna udarat ali protiv mare nije islo.maro nije za boks i nikad nece bit ali ni olimpijski pobjednik u boksu(teskaski)s njim ne bi prizivija ni minut mma borbe.dok san izlazija iz dvorane cuja san takoder nekog starog koji vjerovatno prvi put gleda mma kako komentira kako je samo zadnja borba bila ok jerbo je bilo krvi a ostalo ne valja nista?!zbog tog st kompleksa zivin za mec npr.perak vs varnica po mma pravilima pa da vidimo koliko ce ovome koristit stand up kad ga ovaj bizon pocisti u parter(iako je 10 kh laksi-doduse izgleda tezi jer je utreniran)i uspava ili zavrsi soccer kickovima.ne mislin nista lose ali k1 je k1 a mma je nesto drugo i ko oce stand up fight neka gleda k1 ali nemojmo omalovazavat mma zato sta se ne mlate do krvi kroseima.i buco bi peleta pogodija kroseon da je moga.pele ja sam reka da s bucom nema sta radit u stojci ali zato je odigra svoju igru i njegovu stojku ucinija beskorisnom.maro nije bezveze medu 7-8 boraca u evropi do 93kg a tu listu ne sastavlja njegov brat nego kompetibilne osobe koje se u to razume.a onaj ko kaze da je borba malog racica dosadna zato sta k1 borca odma rusi u parter nema sta radit na mma mecu.taj mali je materijal za japan.u judu je sve poosvaja,amaterski mma takoder(neporazen) a cili zivot ce bit u kategoriji do 66 kg.nije lipo omalovazavat neki stil borbe zato jer nema krvi.u borbi izmedu prosjecnog parterasa i udaraca,udarac ima otprilike 20%sanse da prizivi.vecina borbi na amaterskim prvenstvima u mma zavrsava u parteru i ako tu nemas temelj mozes tuc ko klicko....lijep pozdrav svim fanovima MMA!:)20

u većini se slažem sa tobom. nažalost, splitska publika je većinom seljačka publika koja sam želi vidjet krv i mahanje širokim krošeima
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
loreia
2009-12-01T12:04:22Z
fanatic wrote:

u većini se slažem sa tobom. nažalost, splitska publika je većinom seljačka publika koja sam želi vidjet krv i mahanje širokim krošeima

Osim u Japanu, publika je svuda ista i zeli vidjeti to sto si opisao. Nema tu nista strasno.
Recimo, meni je bilo smjesno cuti povik "digni pedere" u prvoj minuti prvog meca :)20

Po meni, turniri u Splitu bi trebali biti kombinacija MMA i K-1 morbi (cak i malo boksa, ali 3x3 sistem, nitko ne zeli spavati 10 rundi)
Tako bi vecina dosla na svoje, jer bi svatko vidio nesto zanimljivo.
Jednostavno, u Splitu nema MMA publike i sistem "mjesane salate" bi imao bolju prodju.
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2009-12-01T12:20:36Z
Sto se borbi tice, po meni je Truscekova borba bila borba veceri.

Matijas mi nije ostavio neki poseban dojam. Udarci su mu presiroki, ruka mu se kod boksa ne vraca na bradu, nego pada dolje, haymaker krosei. Meni je to slabo izgledalo. I jos nije radio serije nego pojedine udarce. Na podu s ledja me podsjeca na Mirka Filipovica iz razdoblja tamo negdje 2003/2004 g.

Minonzio je bio sav u grcu u stojci, ramena i vrat su mu bili toliko napeti da sam mislio da ce sam sebi blokirati dotok krvi u mozak :)20
Baric ga je morao dovrsiti u prvoj rundi.
Mec je poceo sa ocitom dominacijom Barica u stojci, ali kako je odmicalo prema kraju, tako je Baric padao, a Minonzio se sve vise opustao i polako preuzimao kontrolu. Mislim da bi u trecoj rundi Minonzio bio u prednosti.

Kazu da se prvi macici u vodu bacaju, pa cu tako zaboraviti ovaj mec (prvi Baricev kojeg sam gledao) i necu donositi neke vece zakljucke o njemu kao borcu na osnovu ovog nastupa. Al da me impresionirao, to svakako nije.
loreia
2009-12-01T12:22:28Z
Nego, cestitke na izboru manenkenki u ringu.
Meni se narocito svidila ona visoka ricasta. Stalno sam zezao zenu sa jedan manage a trois :)20
loreia
2009-12-01T12:27:48Z
Klara, hvala na ispravci.
Sad sam se sjtio, Balijagic je stvarno napravio impresivan take-down na pocetku meca. Odmah sam pomislio da je tip hrvac, pa sam bio zbunjen jer sam mislio da je najavljen kao kickboksac. samo se ne sjecam kako je Balijagic zavrsio na ledjima, jel ga Ziza reversao, ili su se digli na noge pa je isao drugi TD?
Cek, cek, mislim da se sjecam. Balijagic je isao raditi Judo hip throw pa ga nije ispio okrenuti preko kuka i tako je zavrsio na podu kao donji.

loreia
2009-12-01T12:31:24Z
I jos sam se sjetio jedne primjedbe organizatorima koju sam htio staviti u izvjestaj, al nije lako pricat sa sefom i kucat izvjestaj istodobno :)20

Prefight interviews su bili "fantastik" sto bi rekao Jupidu, ali su trebali ispod dodati imena boraca, jer onog mutavog voditelja nitko ne razumi kad zbrlja nerazgovjetno neko ime. To je vise bio prioblem Acidu koji je kuckao SMSove Beri iz dvorane sa live rezultatima, nego meni, al opet.

Puno je lakse kad vidis napisano ime, pa ga mozes kao covjek prepisat sa ekrana.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2009-12-01T12:48:21Z
Ti na ovoj strani pricas sam sa sobom 🙂
loreia
2009-12-01T13:19:43Z
Losh wrote:

Ti na ovoj strani pricas sam sa sobom :)

A mamed slijedi moj primjer pa si je otvorio vlastiti thread :)2
overdose!
2009-12-01T16:05:28Z
organizacija odlicna osim... u par navrata najave borca a konobar ide s pićem hahahaha
mamed
2009-12-01T20:06:23Z
loreia,sta mislis kakav bi bija ishod meca matijasa i bekavca?znan matijasa i mislin da mu je ovo bija najlosije takticki odraden mec.i sam je reka da nije veza serije,da je sve isa rijesit jednin udarcem.a i srcan je i jos neiskusan i prvi put se tuka pred svojom publikom i prijateljima!:)11
mamed
2009-12-01T20:12:23Z
mec protiv ondrusa izgubija je iskljucivo zbog neiskustva ali i tu se vidila njegova srcanost i talent jer je ondrusa dobro uzdrma s par serija a to mu je bija 3.mec u zivotu(2.taj dan).on je jedini borac za kojeg ja znam da je bez amaterske kickboks karijere nastupa u teskaskim k1 mecevima s ljudima i do 20 kg tezima od sebe(marholg,ciobanu) i jos se potuka bez uzmicanja.:)18 .marholda je deklasira na njegovom terenu iako je za mac dozna 3 dana prije a od ciobanua(iskusnog k1 borca)je izgubija na bodove nakon extra runde.:)16 varnica trenira kickboks 15 god.i upitno je kako bi prosa s ciobanuom.samo zelin rec da je matijas strasno fizicki jak i cvrs i da su mu ipak tek 24 godine i triba mu dat kredita da pokaze cili arsenal!:)16
Jupidu.
2009-12-01T20:23:38Z
mamed wrote:

loreia,sta mislis kakav bi bija ishod meca matijasa i bekavca?znan matijasa i mislin da mu je ovo bija najlosije takticki odraden mec.i sam je reka da nije veza serije,da je sve isa rijesit jednin udarcem.a i srcan je i jos neiskusan i prvi put se tuka pred svojom publikom i prijateljima!:)11

ishod bi bio 90 % porazan po mathiasa...

trenutno nije bekavac level...

potpisujem

čak mislim da treba ić u kategoriju do 84
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Jupidu.
2009-12-01T20:25:57Z
mamed wrote:

mec protiv ondrusa izgubija je iskljucivo zbog neiskustva ali i tu se vidila njegova srcanost i talent jer je ondrusa dobro uzdrma s par serija a to mu je bija 3.mec u zivotu(2.taj dan).on je jedini borac za kojeg ja znam da je bez amaterske kickboks karijere nastupa u teskaskim k1 mecevima s ljudima i do 20 kg tezima od sebe(marholg,ciobanu) i jos se potuka bez uzmicanja.:)18 .marholda je deklasira na njegovom terenu iako je za mac dozna 3 dana prije a od ciobanua(iskusnog k1 borca)je izgubija na bodove nakon extra runde.:)16 varnica trenira kickboks 15 god.i upitno je kako bi prosa s ciobanuom.samo zelin rec da je matijas strasno fizicki jak i cvrs i da su mu ipak tek 24 godine i triba mu dat kredita da pokaze cili arsenal!:)16

mislim da treba ić do 84...
čvrst je.i "jak"..... al ..........................al..........................al.................
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
bbbmarc
2009-12-02T09:49:46Z
viš, ja sam matijasa uvijek prije doživljavao kao k-1 borca, nego kao mma borca.. u thai/kick disciplinama do 91kg bi u budućnosti mogao biti među višom klasom boraca
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2009-12-02T18:53:25Z
jel ima netko borbu ziza vs belijagic? sa zizom nekad greplam pa me zanima kako je izgledalo
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
fanatic
2009-12-02T19:24:02Z
jel bio tko od forumaša u subotu navečer u hemingwaya? vidio sam barića, a bio je i jedan ogroman tip, sa šiltericom ufc i onom sivom majicom kakvu nosi minotaur (ne istu, al onakav tip majice). jel to netko od vas? :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-12-02T19:27:00Z
fanatic wrote:

jel bio tko od forumaša u subotu navečer u hemingwaya? vidio sam barića, a bio je i jedan ogroman tip, sa šiltericom ufc i onom sivom majicom kakvu nosi minotaur (ne istu, al onakav tip majice). jel to netko od vas? :)20

bbbmarc:)22
fanatic
2009-12-02T19:43:20Z
fist wrote:

fanatic wrote:

ozbiljno? :)10

bbbmarc, čime se hraniš? jedeš malu djecu?
bbbmarc
2009-12-02T20:14:33Z
fanatic wrote:

fist wrote:

fanatic wrote:

ozbiljno? :)10

bbbmarc, čime se hraniš? jedeš malu djecu?

malo te fist zeza... je mogu jedino ogroman ispast kraj barića, ali otta
:)2
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-12-02T20:17:55Z
Users browsing this topic