matas pršuti
2009-11-30T01:52:32Z
Slažem s s pitbullom da su većina borbi bile amo u klinč, pa u parter pa ko koga. Nije bilo tri poštene razmjene u svim mečevima osim Barićevog.
Nebih se jedino složio da je Perakov protivnik toliko loš.
Temudžin
2009-11-30T08:18:11Z
expitbull wrote:

Temudžin wrote:

expitbull wrote:

ko 1. nisam sad ja posra cili turnir,al ko god se malo razumi u mma,rece da nije bilo nesto extra...tih par meceva sta je bilo zavrsilo sa polugama je bilo valjanje po podu par minuti i nakraju poluga,buco ka i uvik bezveze,peraku su doveli neko dite,a barica se jedino moglo gledat jer momak nema iskustva te se tuka sa dosta iskusnijim borcem i eto dobija...a i ovi izvjestaj da je bilo 3000. ljudi seru! bilo je upola ako i to...ko 2. u splitu se i ne ocekiva da ce bit neki extra borci,ovi vatavuk oce pratit zajin primjer pa misli sad svaku godinu pravit isto ,dogodine mfc2,pa mfc3...ja nemam nista protiv al on ce isto ko i zaja birat borce za peraka,2 klase ispod i gledat proc sta jeftinije da moze vise zaradit itd...ka i zaja sa obracunima u ringu ove ce vam godine radnic branit titulu prvaka...varnica ce se pokusat "vratit",tomasovic,philips...bla,bla,bla,vec vidjeno....

"mma,rece da nije bilo nesto extra..."

a reci neki primjer šta je tebi extra

"tih par meceva sta je bilo zavrsilo sa polugama je bilo valjanje po podu par minuti "

reci mi jedan meć koji je završio polugom u UFC-u, a da za njega nemožeš reć: par minuta valjanja po podu i na kraju poluga

"a i ovi izvjestaj da je bilo 3000. ljudi seru! bilo je upola ako i to...ko 2. "

koje su tvoje metode procjene koliko je bilo ljudi, ja znam koliko je prodano karata , a na temelju čega ti procjenjuješ koliko ih je bilo , osim što si rođen pametan pa sve "vidiš"

extra je svaki turnir di se vidi da su borci kvalitetni i da mecevi pruze ono "nesto",malo uzbudjenja,malo tuce,srcanosti...sta sinoc nije bija slucaj...

prvo nemoj ono sinoc misat sa ufc-om iako je vatavuk uzea ono da se nakraju meca borac obrati publici..drugo, jedno je kad se borci bore pa zavrse na podu,a jedno kad mec pocme a njih dva u klinc pa na pod pa ko koga...

metoda procjene...vise od po dvorane je bilo prazno,to mi je dosta,,al posto vidim da ti ZNAS prepostavljam da si i ti imas prste u organizaciji i da oces ovo sinoc dignit u nebo i da sljedece godine mozes dignit koju kunicu na mfc2...

moja metoda procjene je da si "teoretičar" trebao si vidjeti te "koji završe na poudu" poslije borbe; podljevi i zatvorene oči.....
vjerojatno si sjedio negdje daleko pa ti to tako izgleda, u svim borbama u parteru bilo je i izmjena udaraca....reci koja te borba zanima, a ja ću ti točno reći ko je koga i koliko puta udario...

nisam sudac da ne pomisliš....:)1
Cpl. Hicks
2009-11-30T08:34:09Z
Znači, osnovni prigovor na borbe je da su borci ulazili u klinč pokušavali rušit protivnika i tako steći prednosti!?!? Stvarno nečuveno, potpuno razumijem nezadovoljstvo ove nekolicine, pa tko je to vidio u MMA!!!

Trebali su se stati jedan nasuprot drugog i mahati kao vjetrenjače, to bi onda bio doživljaj...
ivan195
2009-11-30T09:04:08Z
expitbull ne ti nisi mma fan jer da jesi bio bi sretan sto je tvoj grad ugostio najveci turnir koji si hrvatska moze priustit. ti si jedan od onih ljudi koji sam voli makljazu ali to mozes vidit i u bircevima.
loreia
2009-11-30T10:57:57Z
Turnir je bio dobar. Ne znam sto bi ekipa htjela, ipak je ovo Split, a ne Tokio. Tko hoce gledat PrideFC, nek nabavi time machine, i avion za Japan.
Mi ostali smo uzivali u priredbi.

PS
Bit ce i izvjestaj kad se Bero otrijezni. :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
Saleee
2009-11-30T12:29:03Z
S moje strane, turnir je bio izvrstan. Za nase prostore medju boljima. Izvrsni borci, tehnicki potkovani i borbe sa dosta grapplinga. Po meni idealno hehe.
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
loreia
2009-11-30T12:41:44Z
Saleee wrote:

S moje strane, turnir je bio izvrstan. Za nase prostore medju boljima. Izvrsni borci, tehnicki potkovani i borbe sa dosta grapplinga. Po meni idealno hehe.

Ajde ne lazi, ionako si spavao cijelo vrijeme tamo za sudackim stolom :)20
akvic
2009-11-30T12:53:13Z
Loreia čestitam na osvrtu, vrlo kvalitetan čalnak. :)36
loreia
2009-11-30T13:04:55Z
Hvala Akvic.
Zapravo uopce nisam isao na turnir kao novinar. Uredno sam platio kartu za sebe i zenu (jos smo vodili djecurliju sa sobom: Acida i S... :)20 ), tako da izvjestaja nije trebalo ni biti (proveo sam nedilju prenoseci namjestaj u novi stan, jebali ih spakeri od sto kila i uske stepenice).
Ali kad je Bero jutros intervenirao na mob, sto sam drugo mogao nego nabrljati par recenica prije nego me Superhik (tj. Bero) zahvati svojim dahom :)20 :)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-11-30T13:30:29Z
loreia wrote:

Hvala Akvic.
Zapravo uopce nisam isao na turnir kao novinar. Uredno sam platio kartu za sebe i zenu (jos smo vodili djecurliju sa sobom: Acida i S... :)20 ), tako da izvjestaja nije trebalo ni biti (proveo sam nedilju prenoseci namjestaj u novi stan, jebali ih spakeri od sto kila i uske stepenice).
Ali kad je Bero jutros intervenirao na mob, sto sam drugo mogao nego nabrljati par recenica prije nego me Superhik (tj. Bero) zahvati svojim dahom :)20 :)20

nisam jutros nego jučer popodne :)2
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Jupidu.
2009-11-30T14:17:00Z
svinjska gripa je u naletu i pola ljudi nije došlo zbog toga...

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
loreia
2009-11-30T14:43:27Z
@Bero: Pa ja sam skontao tek jutros. :)2

Jupidu, jeli li ti bio?
Aj nam nabaci jedan strucan VMMA komentar.
Jupidu.
2009-11-30T14:55:47Z
loreia wrote:

@Bero: Pa ja sam skontao tek jutros. :)2

Jupidu, jeli li ti bio?
Aj nam nabaci jedan strucan VMMA komentar.

moj komentar je tvoj komentar...

event odličan..napominjem...pola ljudi radi h1ni1 nije došlo..

što se tiče mathiasa barića....

neznam dal može do 93 kg nadoknadit određen fizički limit ...........koji jupidu vidi.........nema predispozicije peraka ili bekavca..

ima nešto drugo
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Acidofil
2009-11-30T15:04:06Z
Cpl. Hicks wrote:

Znači, osnovni prigovor na borbe je da su borci ulazili u klinč pokušavali rušit protivnika i tako steći prednosti!?!? Stvarno nečuveno, potpuno razumijem nezadovoljstvo ove nekolicine, pa tko je to vidio u MMA!!!

Trebali su se stati jedan nasuprot drugog i mahati kao vjetrenjače, to bi onda bio doživljaj...

Hehehe, sad je i meni smiješno kad vidim što ljudi zamjeraju :)20
Meni je falilo malo više neizvjesnosti u mečevima, kako da se izrazim, kompetitivnog fajta. Nekako mi je velika većina bila onako ona sided, gdje poraženi nije pružio nikakav otpor, sve je to brzo završavalo u prvoj rundi. A možda mi je i cijeli dojam pokvarila i poluprazna dvorana, nadao sam se da će se više ljudi odazvati pa me taj odaziv u startu razočarao. Truščekova borba mi je npr. bila odlična, Barićeva isto tako zanimljiva. Nadao sam se da ću od Jugovca vidjeti još jedan atraktivan meč, ali protivnik je bio prejak i glatko ga je dobio. Publika je vidljivo bila stand up orijentirana, to se vikalo svako malo da ih diže gore, uglavnom kad nije bilo potrebe za dizanjem :)20
Što se tiče organizacije, tu se zbilja nema što specijalno prigovoriti ko u ostalom i na većini Vatavukovih turnira.
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

bbbmarc
2009-11-30T15:05:47Z
loreia wrote:

Hvala Akvic.

to ti je pfs-politics... novinari se razmile po japanima, amerikama, birtijama, ili ostanu ležat u krevetu... i onda uvalimo nekog pravog fana da nam napiše izvješće
:)20
Acidofil
2009-11-30T15:07:12Z
bbbmarc wrote:

loreia wrote:

Hvala Akvic.

to ti je pfs-politics... novinari se razmile po japanima, amerikama, birtijama, ili ostanu ležat u krevetu... i onda uvalimo nekog pravog fana da nam napiše izvješće

I još plati kartu :)1
Ne bi me čudilo da ste bili Klarini menadžeri u vrijeme dok je sudio i plaćao ulaznice na istom turniru :)20
Reaktivac wrote:

Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Acidofil
2009-11-30T15:08:37Z
E da, i onaj kurton Bero mi je pokvario turnir jer sam više kuckao mu poruke s rezultatima nego se u miru mogao posvetiti uživanju u borbama... :)20
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

karl anal wrote:

akvic
2009-11-30T19:55:49Z
Acidofil wrote:

bbbmarc wrote:

loreia wrote:

Hvala Akvic.

I još plati kartu :)1
Ne bi me čudilo da ste bili Klarini menadžeri u vrijeme dok je sudio i plaćao ulaznice na istom turniru :)20

to je ta škola :)18 :)18 :)18 :)18
Referee
2009-12-01T00:08:37Z
loreia wrote:

Hvala Akvic.

Super izvještaj, al da ne bi bilo da ne čitam pažljivo. Meč Žiža-Balijagić, takedown od Balijagića, a ne od Žiže, i to brzinom svijetlosti u cca 2-3 sekunde. Takav takedown nisam još nikad vidio uživo.
mamed
2009-12-01T00:27:12Z
misljenja san da su mecevi bili ok.nazalost,odaziv je bija ispod ocekivanog a i steta je otkazanog meca po meni extra talenta kujundzica.70%st publike nema pojma o mma i onda stalno vicu"dizi ih"a nekima se ka npr.ex pittbullu nije svidilo to sta je vecina meceva isla u parter.najbolje bi bilo da se nadu dvojica na pola ringa i lamataju rukama tada bi svi nasi mma"poznavatelji"bili sritni!to se jasno moze vidit kad nastupa varnica,udre protivnika direktom prije gonga(dancrade)a cila dvorana skandira :ante,ante....da ne spominjen da je nekim forumasima svaki marin protivnik dite i 2.liga a medu njima su faverus,ondrus,blachowicz i dr.spominjem blachowicza iako je maro to izgubija.u taj mec maro je usa ozljeden(zna san na dan meca ali on to nije nikad uzea ka opravdanje) ali nije tija otkazat i prvu rundu je glatko dobija igrajuci se s janom u parteru,pri cemu ga je nemali broj puta pogodija cekicima u glavu.ako se ne varam taj isti jan od 91 kg je pelea od 115kg dobija na grappling turniru u madarskoj i covik je osvojia vise grappling turnira u PL di je konkurencija strasna i usto je svjetski muai tai prvak do 91kg.znaci,covik zna udarat ali protiv mare nije islo.maro nije za boks i nikad nece bit ali ni olimpijski pobjednik u boksu(teskaski)s njim ne bi prizivija ni minut mma borbe.dok san izlazija iz dvorane cuja san takoder nekog starog koji vjerovatno prvi put gleda mma kako komentira kako je samo zadnja borba bila ok jerbo je bilo krvi a ostalo ne valja nista?!zbog tog st kompleksa zivin za mec npr.perak vs varnica po mma pravilima pa da vidimo koliko ce ovome koristit stand up kad ga ovaj bizon pocisti u parter(iako je 10 kh laksi-doduse izgleda tezi jer je utreniran)i uspava ili zavrsi soccer kickovima.ne mislin nista lose ali k1 je k1 a mma je nesto drugo i ko oce stand up fight neka gleda k1 ali nemojmo omalovazavat mma zato sta se ne mlate do krvi kroseima.i buco bi peleta pogodija kroseon da je moga.pele ja sam reka da s bucom nema sta radit u stojci ali zato je odigra svoju igru i njegovu stojku ucinija beskorisnom.maro nije bezveze medu 7-8 boraca u evropi do 93kg a tu listu ne sastavlja njegov brat nego kompetibilne osobe koje se u to razume.a onaj ko kaze da je borba malog racica dosadna zato sta k1 borca odma rusi u parter nema sta radit na mma mecu.taj mali je materijal za japan.u judu je sve poosvaja,amaterski mma takoder(neporazen) a cili zivot ce bit u kategoriji do 66 kg.nije lipo omalovazavat neki stil borbe zato jer nema krvi.u borbi izmedu prosjecnog parterasa i udaraca,udarac ima otprilike 20%sanse da prizivi.vecina borbi na amaterskim prvenstvima u mma zavrsava u parteru i ako tu nemas temelj mozes tuc ko klicko....lijep pozdrav svim fanovima MMA!:)20
Users browsing this topic