Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2009-11-28T20:50:31Z
Uvodne borbe:

Pero Ogrizek (Crows team – Cro) vs Mladen “Dinamit” Kujunđić (OFC team – Cro)
Zoran Žiža (Alliance bjj team – Cro) vs Berin Balijagić (Pretorian team – BiH)
Ivan Gluhak (Ban Dubrava) - Franko Kliman (Trojan Pula)

Glavne borbe:

Antun Račić (Milenium top team – Cro) vs Sreten Miletić (Srb)
Ivica Trušček (Dubrava team – Cro) vs Rafael Torres (Torres team – Bra)
Domagoj Ostojić (Milenium top team – Cro) vs Miodrag Petković "Pele" (Srb)
Davor Jugovac (Galešić team – Cro) vs Marco Santi (Borgne team – Ita)
Maro Perak (Milenium top team – Cro) vs Junior Santiago (Santiago team – Bra)

Meč večeri:

Matijas Barić (Milenium top team – Cro) vs Matteo Minonzio (Borgne team – Ita)

Rezultati:

Ogrižek vs. Kujunđić otkazano zbog bolesti Kujunđića.

1. Gluhak by guillotine choke.
2. Balijagić by armbar.
3. Račić by armbar.
4. Trušček by choke.
5. Santi by decision.
6. Pele by choke.
7. Perak by TKO (soccer kicks).
8. Barić by decision.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-11-28T22:20:08Z
8. barić na bodove, razbio minonzia u stand-upu.

http://profightstore.com...ovosti&detaljno=4346 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
expitbull
2009-11-28T23:11:42Z
dosadni mecevi ...jedino malo uzbudjenja u baricevom mecu ,i sve to pred polupraznim gripama...lose...
Seded
  • Seded
2009-11-29T00:06:34Z
expitbull wrote:

dosadni mecevi ...jedino malo uzbudjenja u baricevom mecu ,i sve to pred polupraznim gripama...lose...

Stvarno tako loše? Pa većina borbi je završila prekidima, ali nisam gledao tako da ne mogu pretjerano komentirati.
djoni
2009-11-29T00:18:27Z
da, po rezultatima bi se reklo da je bilo zanimljivo... jedino možda ako nisu bili kompetitivni mečevi, ono što bi englezi rekli "one sided" :)30
Arguing on internet is like paralympics, even if you win you are still retarded
expitbull
2009-11-29T00:29:16Z
a neznam,mozda ce neko rec da je njemu bilo dobro,,meni dosadno,,,par poluga,,perakov protivnik 2 klase ispod,buco ka i uvik los,,jedino baricev mec...2 runde stand upa...
Acidofil
2009-11-29T02:12:17Z
Nisam ni ja bio nešto oduševljen borbama, al ajde, može proči...
Najjače je bilo kad je Golubović poručio preko video zida da žali za nedolaskom i zaključio rečenicom "Smatram da sam nepobediv" 🙂
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

notn
2009-11-29T11:53:05Z
za nase prilike dobar turnir, dobra podloga za nastavak mfc-a
overdose!
2009-11-29T13:35:54Z
notn wrote:

za nase prilike dobar turnir, dobra podloga za nastavak mfc-a

+1
ive
  • ive
  • Advanced Member
2009-11-29T14:48:44Z
vjerojatno je pretjerano ocekivati nekakvu snimku borbi?
kicker
2009-11-29T15:29:55Z
expitbull wrote:

a neznam,mozda ce neko rec da je njemu bilo dobro,,meni dosadno,,,par poluga,,perakov protivnik 2 klase ispod,buco ka i uvik los,,jedino baricev mec...2 runde stand upa...

ne shvaćam što si ti očekivao. da u svakom meču krv teće u potocima i da nekog u plahti iznose iz ringa? strašno.
Temudžin
2009-11-29T15:59:30Z
expitbull wrote:

Pa onda nemoj gledat, meni je dosadan nogomet bilo da igra Real - Barcelona ili Ponikve - Sesvete......"par poluga" ....koda kažeš "par golova".....pa tako možeš sve izbagatelizirat...
Seded
  • Seded
2009-11-29T16:27:02Z
Temudžin wrote:

expitbull wrote:

Pa onda nemoj gledat, meni je dosadan nogomet bilo da igra Real - Barcelona ili Ponikve - Sesvete......"par poluga" ....koda kažeš "par golova".....pa tako možeš sve izbagatelizirat...

Slažem se. Nisam gledao event, ali mislim da su borbe bile sasvim ok (barem po rezultatima).
kakach
2009-11-29T17:29:39Z
jel mozda netko zna dal bude dostupna kakva snimka sa eventa?
Referee
2009-11-29T20:17:33Z
kakach wrote:

jel mozda netko zna dal bude dostupna kakva snimka sa eventa?

Bude dok se zmontira DVD. Vjerojatno će biti i nešto na lokalnim TV.
Saleee
2009-11-29T20:41:56Z
Baric slavio na bodove. Golubovicu zvizduci 

Izvještaj sa sportnet.hr

Quote:

Matijas Barić najveći je pobjednik Milenium Fighting Challenge priredbe u slobodnoj borbi koja je održana u Splitu. U borbi večeri 24-godišnji Splićanin pobijedio je znatno iskusnijeg Talijana Mattea Minonzija na bodove...

Još jedan uspješan borilački događaj održan je na splitskim Gripama. Iako se istovremeno na Poljudu odigravao nogometni susret Hajduka i Osijeka, u Velikoj dvorani ŠC Gripe skupilo se više od 3.000 ljubitelja slobodne borbe, koji su pratili osam uzbudljivih okršaja boraca iz pet zemalja.

U borbi večeri slavio je 24-godišnji Splićanin Matijas Barić, član Milenuim Top Teama Cro, koji se po prvi put našao u ulozi prve zvijezde programa. Nakon dvije "krvave" petominutne runde Barić je na bodove slavio pobjedu nad iskusnijim Talijanom Matteom Minonziom i najavio da se u njemu krije veliki potencijal za nove pobjede i uspjehe.

U preostalih sedam borbi u različitim kategorijama ogledali su se borci iz Hrvatske, BiH, Brazila, Italije i Srbije. Ivan Gluhak pobijedio je Franka Klimana, Berin Balijagić Zorana Žižu, Antun Račić Sretena Miletića, Ivica Trušček Rafaela Torresa, Marco Santi Davora Jugovca, Miodrag Petković Domagoja Ostojića, te Maro Perak Juniora Santiaga.

Gledateljima se preko video-zida obratio i srpski mafijaš/borac Kristijan Golubović, koji je trebao nastupiti u jednoj od uvodnih borbi, ali mu MUP nije dozvolio ulazak u Hrvatsku. Golubović je pobrao burne zvižduke okupljenih u dvorani, za razliku od sunarodnjaka mu Miodraga Petkovića koji je nagrađen pljeskom za pobjedu, iako je za protivnika imao ljubimca splitske publike Domagoja Bucu Ostojića.

Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
Acidofil
2009-11-29T21:00:45Z
Temudžin wrote:

expitbull wrote:

Ne stoji ti uopće konstatacija... Tebi je nogomet dosadan kako god okreneš, čovjeka očito zanima MMA, al mu borbe nisu bile po ukusu. Ne mora se svakom sviditi, ja isto nisam bio oduševljen. Jebiga, gledao sam boljih, dapače odličnih turnira od istog organizatora. Nekom se svidilo, nekom nije, Bože moj... Tako je sa svakim turnirom, bio to UFC ili Rumble in the Mrduša Donja...
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

expitbull
2009-11-29T21:56:22Z
ko 1. nisam sad ja posra cili turnir,al ko god se malo razumi u mma,rece da nije bilo nesto extra...tih par meceva sta je bilo zavrsilo sa polugama je bilo valjanje po podu par minuti i nakraju poluga,buco ka i uvik bezveze,peraku su doveli neko dite,a barica se jedino moglo gledat jer momak nema iskustva te se tuka sa dosta iskusnijim borcem i eto dobija...a i ovi izvjestaj da je bilo 3000. ljudi seru! bilo je upola ako i to...ko 2. u splitu se i ne ocekiva da ce bit neki extra borci,ovi vatavuk oce pratit zajin primjer pa misli sad svaku godinu pravit isto ,dogodine mfc2,pa mfc3...ja nemam nista protiv al on ce isto ko i zaja birat borce za peraka,2 klase ispod i gledat proc sta jeftinije da moze vise zaradit itd...ka i zaja sa obracunima u ringu ove ce vam godine radnic branit titulu prvaka...varnica ce se pokusat "vratit",tomasovic,philips...bla,bla,bla,vec vidjeno....
Temudžin
2009-11-29T22:25:19Z
expitbull wrote:

ko 1. nisam sad ja posra cili turnir,al ko god se malo razumi u mma,rece da nije bilo nesto extra...tih par meceva sta je bilo zavrsilo sa polugama je bilo valjanje po podu par minuti i nakraju poluga,buco ka i uvik bezveze,peraku su doveli neko dite,a barica se jedino moglo gledat jer momak nema iskustva te se tuka sa dosta iskusnijim borcem i eto dobija...a i ovi izvjestaj da je bilo 3000. ljudi seru! bilo je upola ako i to...ko 2. u splitu se i ne ocekiva da ce bit neki extra borci,ovi vatavuk oce pratit zajin primjer pa misli sad svaku godinu pravit isto ,dogodine mfc2,pa mfc3...ja nemam nista protiv al on ce isto ko i zaja birat borce za peraka,2 klase ispod i gledat proc sta jeftinije da moze vise zaradit itd...ka i zaja sa obracunima u ringu ove ce vam godine radnic branit titulu prvaka...varnica ce se pokusat "vratit",tomasovic,philips...bla,bla,bla,vec vidjeno....

"mma,rece da nije bilo nesto extra..."

a reci neki primjer šta je tebi extra

"tih par meceva sta je bilo zavrsilo sa polugama je bilo valjanje po podu par minuti "

reci mi jedan meć koji je završio polugom u UFC-u, a da za njega nemožeš reć: par minuta valjanja po podu i na kraju poluga

"a i ovi izvjestaj da je bilo 3000. ljudi seru! bilo je upola ako i to...ko 2. "

koje su tvoje metode procjene koliko je bilo ljudi, ja znam koliko je prodano karata , a na temelju čega ti procjenjuješ koliko ih je bilo , osim što si rođen pametan pa sve "vidiš"
expitbull
2009-11-29T22:46:52Z
Temudžin wrote:

expitbull wrote:

"mma,rece da nije bilo nesto extra..."

a reci neki primjer šta je tebi extra

"tih par meceva sta je bilo zavrsilo sa polugama je bilo valjanje po podu par minuti "

reci mi jedan meć koji je završio polugom u UFC-u, a da za njega nemožeš reć: par minuta valjanja po podu i na kraju poluga

"a i ovi izvjestaj da je bilo 3000. ljudi seru! bilo je upola ako i to...ko 2. "

koje su tvoje metode procjene koliko je bilo ljudi, ja znam koliko je prodano karata , a na temelju čega ti procjenjuješ koliko ih je bilo , osim što si rođen pametan pa sve "vidiš"

extra je svaki turnir di se vidi da su borci kvalitetni i da mecevi pruze ono "nesto",malo uzbudjenja,malo tuce,srcanosti...sta sinoc nije bija slucaj...

prvo nemoj ono sinoc misat sa ufc-om iako je vatavuk uzea ono da se nakraju meca borac obrati publici..drugo, jedno je kad se borci bore pa zavrse na podu,a jedno kad mec pocme a njih dva u klinc pa na pod pa ko koga...

metoda procjene...vise od po dvorane je bilo prazno,to mi je dosta,,al posto vidim da ti ZNAS prepostavljam da si i ti imas prste u organizaciji i da oces ovo sinoc dignit u nebo i da sljedece godine mozes dignit koju kunicu na mfc2...
Users browsing this topic