drma_zgb
  • drma_zgb
  • Advanced Member Topic Starter
2009-11-22T21:19:16Z
Klub se nalazi na Kajzerici kod NK Lokomotive, bivši restoran kajzerica.Glavni treneri kluba su Saša Zorić,bivsi borac iz UFK BAN i Matija Bošnjak ovogodišnji prvak Hrvatske u grapplingu do 96 kg,na kojem je sve 4 borbe na prvenstvu završio sa submitanjem. ,a u sklopu kluba je i Kickboxing klub.
Klub ima cca 5 vreca,kruska,ring,tatami pod,dio sa hrvackim strunjacama,mala teretana,tus i svlacione ofc.Klub ima punu potporu UFK-a BAN,a clanarina je 250kn.
Probni trening je besplatan.Ako nekog nesto jos zanima neka slobodno pita. :)24
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-11-22T21:51:09Z
Puno uspjeha novom klubu! :)36
Benjo
2009-11-22T22:22:41Z
drma_zgb wrote:

Klub se nalazi na Kajzerici kod NK Lokomotive, bivši restoran kajzerica.Glavni treneri kluba su Saša Zorić,bivsi borac iz UFK BAN i Matija Bošnjak ovogodišnji prvak Hrvatske u grapplingu do 96 kg,na kojem je sve 4 borbe na prvenstvu završio sa submitanjem. ,a u sklopu kluba je i Kickboxing klub.
Klub ima cca 5 vreca,kruska,ring,tatami pod,dio sa hrvackim strunjacama,mala teretana,tus i svlacione ofc.Klub ima punu potporu UFK-a BAN,a clanarina je 250kn.

hmmm kako je tocno ime kluba??
drma_zgb
  • drma_zgb
2009-11-23T15:17:25Z
Benjo wrote:

drma_zgb wrote:

hmmm kako je tocno ime kluba??

Ultimate Fight Klub Novi Zagreb
hvala fist
ivan195
2009-11-23T16:42:39Z
ti si jedini koji trenira tamo?
drma_zgb
  • drma_zgb
2009-11-23T17:48:27Z
ivan195 wrote:

ti si jedini koji trenira tamo?

da ja i mojih par zamisljenih prijatelja plus duh druga tite :)14
Saleee
2009-11-23T21:56:28Z
drma_zgb wrote:

Haha....dobar odgovor!!! :)1 :)18 :)1
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
doogong
2009-11-24T13:42:13Z
drma_zgb wrote:

Koliko često su treninzi?
drma_zgb
  • drma_zgb
2009-11-24T15:17:07Z
doogong wrote:

drma_zgb wrote:

Koliko često su treninzi?

pon-pet al sve ovisi od clana do clana neko dode 3x nego svaki put :)24
drma_zgb
  • drma_zgb
2009-11-24T15:17:41Z
Saleee wrote:

drma_zgb wrote:

Haha....dobar odgovor!!! :)1 :)18 :)1

:)1
roko
  • roko
  • Advanced Member
2009-12-07T08:32:15Z
U koliko sati su treninzi? Jel možeš ostavit neke kontakt informacije (mail, broj mobitela) da se ne dogovoramo preko foruma
drma_zgb
  • drma_zgb
2009-12-07T16:04:46Z
roko wrote:

U koliko sati su treninzi? Jel možeš ostavit neke kontakt informacije (mail, broj mobitela) da se ne dogovoramo preko foruma

20h od pon do pet
ako nesto nije jasno nazvat na ovaj broj 091/6140-145 Saša
zbu
2009-12-09T19:01:42Z
Treninzi su strogo za mušku ekipu ili... ? Zanima me kick... i da li imate ženske članice... I uopče da li imate u planu primati cure?
Hvala na odgovoru! pozz
drma_zgb
  • drma_zgb
2009-12-10T14:40:37Z
zbu wrote:

Treninzi su strogo za mušku ekipu ili... ? Zanima me kick... i da li imate ženske članice... I uopče da li imate u planu primati cure?
Hvala na odgovoru! pozz

ne orjentirani smo samo na frajere :)2
hehe salim se
kickbox zasad treniraju samo decki a cure dapace primamo i zelimo ih u sto vecem broju :)1
a zenske clanice mislim da treniraju obicni boks...slobodno dodi jednom da vidis mma trening,cim ti probis led doc ce ih jos dosta vjeruj mi :)20
zbu
2009-12-11T18:25:37Z
...ako sam dobro pokopčala cura ima, ali samo na boksu... a boks i kick i mma su u istom terminu u 8?
Ja sam zapravo malo nešto brljala po tom kicku... toliko malo da nisam još ni osnove svladala...i poprilično sam smotana...pa eto.. nebi me bilo loše imati barem za malo komedije.. :)
..i naravno apsolutni sam početnik...pa ne zelim upast na neko "pro" trening nakon kojeg necu moći volan okretat..

Uglavnom... Javim se!

drma_zgb
  • drma_zgb
2009-12-11T18:28:59Z
zbu wrote:

...ako sam dobro pokopčala cura ima, ali samo na boksu... a boks i kick i mma su u istom terminu u 8?
Ja sam zapravo malo nešto brljala po tom kicku... toliko malo da nisam još ni osnove svladala...i poprilično sam smotana...pa eto.. nebi me bilo loše imati barem za malo komedije.. :)
..i naravno apsolutni sam početnik...pa ne zelim upast na neko "pro" trening nakon kojeg necu moći volan okretat..

Uglavnom... Javim se!

nisu u istom terminu,prije su,dodi probaj mma pa ces vidit ;)
a normalno da ce ti trening bit ko pocetnici,neces odma uletit u sparinge itd :)30
zbu
2009-12-11T19:24:15Z
..ok.. onda nazovem.. pa se dogovorimo detalje...
..nisam baš MMA imala u planu.. ikad :)26
Al ajde.. kad kažeš da mora netko probit led...nek to budem ja.. :)25
drma_zgb
  • drma_zgb
2009-12-11T22:53:33Z
zbu wrote:

..ok.. onda nazovem.. pa se dogovorimo detalje...
..nisam baš MMA imala u planu.. ikad :)26
Al ajde.. kad kažeš da mora netko probit led...nek to budem ja.. :)25

hehe taj broj koji zoves nije moj to ti je bas trener za mma a sad ak bas oces moj broj mozemo se dog:)2
hehe zezam se
probaj mma,kad ti probis led doc ce jos puno cura vidit ces 🙂
zbu
2009-12-12T11:41:00Z
...ak nisi trener...onda ga mozemo malo olajavat... :)42
Vazno mi je da nema onih , prema mom mišljenju, kontraproduktivnih trenerskih nazovimo to "kazni"...
...tipa...ako nešto ne napraviš ili zajebeš pa onda svi na treningu zbog tebe moraju radit neke kaznene sklekove ili tak nešto...
To mi je...uff... Nemoj krivo shvatit... idem trenirat zbog sebe.. radi gušta..i Potrudim se napravit sve što mogu...
Ali kad mi uleti sa forom da radim 20 sklekova npr.(a ja mogu samo 10..pa onda sve ispočetka)... zato sto nisam skočila kad su svi drugi...:)9 ...loše mi to utječe na motivaciju..
Jer nakon cijelodnevnog ludila na poslu.. još da mi na treningu neko sprovodi strahovladu...
A pošto bih ja tamo bila nešto kao prva dama ..:)2 ..valjda bi imao razumjevanja..
ivan195
2009-12-12T11:50:57Z
mozes 10 sklekova? impresivno:):)36 :)20
Users browsing this topic