BRZAKOBRA
2009-11-04T02:10:04Z
Ovo je najveća laž koju sam u životu čuo od ovih .... iz HBS-a. Moj klub definitivno izlazi iz HBS-a jer se sramimo Kruljca i ostalih ..............koje ga zastupaju. Toliko dugo dok ih se ne smjeni,ali sa ............ Mesićem odlaze i oni. Cure su bile 24h na drvenim stolicama u vlažnom zatvoru a ne u Hotelu kako je to HBS prenio. Dobro tko koga tu j...?
Pa zar su oni takav nedodirljivi lobi da se njh nemože smjeniti, SRAMOTA...... Kako može biti kriv organizator za vize ako ih HBS nije napravio? Pa zar smo svi ludi. Šivolija je bio sa njima a sad ovakve izjave. Maknuli su legendu HR boksa Peru Tadića a sad i Antu Matasa. Pa najbolje da ze izbornika postave Jarana iz noćne more. Sad je ovo već postao cirkus. Neznam ljudi kako vi na ovo gledate ali mene je sramota obući dres reprezentacije kako su ga osramotili "ljudi" iz HBS-a.:)12

Sponsor
ivan195
2009-11-04T09:56:54Z
salteras
2009-11-04T11:42:45Z
:)1 :)1 :)1 .....ovo je ludilo......ukrajinski organizator je kriv što se cure nisu borile.....urnebes:)1 :)1 :)1 .....ne mogu vjerovati.....kako, što im nije dopustio, a svim ostalim reprezentacijama jeste....što sada poduzeti protiv organizatora????
Poduzeti će se slijedeće:
sukladno krivici organizatora povodom nenastupanja reprezentativki Hrvatske na europskom prvenstvu u boksu, suspendira se ....Ante Matas, koji je, provjereno, jedan obični ukrajinski lihvar....Ante, sram te bilo i dabogda ti Juščenko slomio nogu!!
bbbmarc
2009-11-04T13:33:33Z
Ante Matasčenko
:)20
loreia
2009-11-04T14:01:16Z
Da ljudi znaju o cemu se prica

http://www.boks-savez.hr/ 
dr. Jupidu wrote: diskusting
osvetnik
2009-11-04T14:37:14Z
BRZAKOBRA wrote:

Ovo je najveća laž koju sam u životu čuo od ovih .... iz HBS-a. Moj klub definitivno izlazi iz HBS-a jer se sramimo Kruljca i ostalih ..............koje ga zastupaju. Toliko dugo dok ih se ne smjeni,ali sa ............ Mesićem odlaze i oni. Cure su bile 24h na drvenim stolicama u vlažnom zatvoru a ne u Hotelu kako je to HBS prenio. Dobro tko koga tu j...?
Pa zar su oni takav nedodirljivi lobi da se njh nemože smjeniti, SRAMOTA...... Kako može biti kriv organizator za vize ako ih HBS nije napravio? Pa zar smo svi ludi. Šivolija je bio sa njima a sad ovakve izjave. Maknuli su legendu HR boksa Peru Tadića a sad i Antu Matasa. Pa najbolje da ze izbornika postave Jarana iz noćne more. Sad je ovo već postao cirkus. Neznam ljudi kako vi na ovo gledate ali mene je sramota obući dres reprezentacije kako su ga osramotili "ljudi" iz HBS-a.:)12

Nažalost, čin izlaska iz Saveza (čitaj: BOKSERSKI SAVEZ HRVATSKE) može slijediti još samo nekolicina klubova, obzirom da su ostali, u "rodbinskoj"vezi sa boksačkom kamarilom Lijepe nam naše. Jedina komunikacija sa j...... Upravnim ili Izvršnim odborom je kad ti izriću suspenzije ili sankcije. Još uvijek izriću mjere iz Disciplnskog pravilnika koji ne postoji od kad smo raskrstili sa bivšom J...., jer im je riječ STEGA strana (Hrvatska). Stoga štovani prijatelji iz Pit Bula, još jedan u nizu bisera,
Odluka o kaznama je kako stoji u naslovu donijeta na sjednici I.O.bokserske organizacije od 28.kolovoza 2009. dočim je ženska reprezentacija bila u Ukrajini polovinom mjeseca rujna 2009. Površnost, nestručnost, krivokletstvo, podlost i prijeko sudovanje, odvest će ih u pakao i ropotarnicu povijesti. Potpisujem vaš članak BRZA..... i podupirem vašu želju za smjenom i ocjenu da su .......... sramota za hrvatski dres.:)12
salteras
2009-11-04T23:46:18Z
osvetnik wrote:

BRZAKOBRA wrote:

Nažalost, čin izlaska iz Saveza (čitaj: BOKSERSKI SAVEZ HRVATSKE) može slijediti još samo nekolicina klubova, obzirom da su ostali, u "rodbinskoj"vezi sa boksačkom kamarilom Lijepe nam naše. Jedina komunikacija sa j...... Upravnim ili Izvršnim odborom je kad ti izriću suspenzije ili sankcije. Još uvijek izriću mjere iz Disciplnskog pravilnika koji ne postoji od kad smo raskrstili sa bivšom J...., jer im je riječ STEGA strana (Hrvatska). Stoga štovani prijatelji iz Pit Bula, još jedan u nizu bisera,
Odluka o kaznama je kako stoji u naslovu donijeta na sjednici I.O.bokserske organizacije od 28.kolovoza 2009. dočim je ženska reprezentacija bila u Ukrajini polovinom mjeseca rujna 2009. Površnost, nestručnost, krivokletstvo, podlost i prijeko sudovanje, odvest će ih u pakao i ropotarnicu povijesti. Potpisujem vaš članak BRZA..... i podupirem vašu želju za smjenom i ocjenu da su .......... sramota za hrvatski dres.:)12

pa stvarno piše da je 28. kolovoza 2009. i to na službenoj stranici saveza.....:)10 :)11 ....brate, ovo je za psihijatriju.....
bbbmarc
2009-11-05T10:32:08Z
mislim da su listopad i kolovoz dosta slični mjeseci...
:)22
ja sam samo kopirao kako piše na njihovom webu
BRZAKOBRA
2009-11-05T22:25:13Z
bbbmarc wrote:

mislim da su listopad i kolovoz dosta slični mjeseci...
:)22
ja sam samo kopirao kako piše na njihovom webu

U pravu si doista su slićni!!!
Ova sjednica i kompletna odluka je donešuena u kolovozu a objavljena sada tako da se NE radi o pogrešci.
Da će cure biti deportirane to jest sprijećene da nastupe na EP u Ukrajini se prićalo po gradu i prije EP i to oooo hoho....
Znači da je to bio nećiji plan i prije nego su poslane. Dali je to stvar do određenih imena,klubova ili zato jer je izbornik trebao biti Ante Matas neznam ali mislim da je to tako. Nekome nije u interesu da se predstavi HR reprezentacija a ma čiji god to plan bio odgovorni su čelni ljudi HBS-a koji nsravno nisu u tome sudjelovali.
Mislim da je za to kriv Barac Obana ili Bin Laden. Mislim da HBS nije kriv jer je sjednica bila u kolovozu kad je suspendiran Matas i g.Miroslav Hlušićki i donešena odluka da če cure biti u hotelu a ne u zatvoru a EP je počelo sredinom rujna. Očito treneri i neki klubovi nisu normalni jer ne podržavaju nesposobnost ljudi u HBS-u i ne pridružuju se lopvluku. Jadna naša država sa ovakvim pojedincima jer ako nisi lopov nisi ni poželjan. Zato ljudi pridružimo se lopovluku i namještaljkama.
osvetnik
2009-11-23T12:36:45Z
Otjerat sa metlom ....................... pomesti kancelariju i ključare:)12
weparHR
2009-11-23T13:26:17Z
Postal sam o tim lešinarima iz HBS-a, ne da mi se više. NISU VREDNI SPOMENA!
osvetnik
2009-11-25T20:33:17Z
HOO MORA POZVATI NA RED SVOJU ČLANICU
Dragi moji ljubitelji plemenite vještine.:)18
Potrudit ću se u narednim uradcima dati vam štofa za nekoliko pikanterija koja krase bića:)22 , "vladare" hrvatskoga boksa, bez obraza i duše sa krešimirovog trga 11. metropole Lijepe nam naše. Zasigurno niste znali da je Pantovčak članica HBS-a i da delegira svoja dva vjerna vrhunska šegrta u operativno tijelo istoga saveza. Isto tako osrednje krčko stado ovaca sa punim legitimitetom uz već pomenute isto tako temeljem članstva delegira svoga vožda u "organ" saveza. I kad toj Periklovoj brači po krvi pridodate vrhunski plagijat Minhausena u kotuli, dobili ste ono što svi skupa zavrijeđujemo. Ali neće biti baš tako na našu sreću pasti će maske USKORO. Odlaze mentori i podupiraći, gube ovlasti i povlastice, umirovljenja su na pragu i karavane dolaze do svog odredišta.:)18
Kako bi rekao jedan zaljubljenik u boks....... ludilo.......psihijatrija. I za to postoje dokazi, a sučeljavanje je jako blizu. Neće pomoć ni kazne jer su van svake pameti i ne legitimne. Ha,ha,ha,........ Ipak se kreče!
Slijedi nastavak...................... :)12
BRZAKOBRA
2009-11-25T22:28:50Z
osvetnik wrote:

Potrudit ću se u narednim uradcima dati vam štofa za nekoliko pikanterija koja krase bića:)22 , "vladare" hrvatskoga boksa, bez obraza i duše sa krešimirovog trga 11. metropole Lijepe nam naše. Zasigurno niste znali da je Pantovčak članica HBS-a i da delegira svoja dva vjerna vrhunska šegrta u operativno tijelo istoga saveza. Isto tako osrednje krčko stado ovaca sa punim legitimitetom uz već pomenute isto tako temeljem članstva delegira svoga vožda u "organ" saveza. I kad toj Periklovoj brači po krvi pridodate vrhunski plagijat Minhausena u kotuli, dobili ste ono što svi skupa zavrijeđujemo. Ali neće biti baš tako na našu sreću pasti će maske USKORO. Odlaze mentori i podupiraći, gube ovlasti i povlastice, umirovljenja su na pragu i karavane dolaze do svog odredišta.:)18
Kako bi rekao jedan zaljubljenik u boks....... ludilo.......psihijatrija. I za to postoje dokazi, a sučeljavanje je jako blizu. Neće pomoć ni kazne jer su van svake pameti i ne legitimne. Ha,ha,ha,........ Ipak se kreče!

Potpuno si u pravu, zaslužio si pivo....
Pastir ovce goni na pašu pa na kraju završe u mesnici pa na žaru..... hehehehe.... još malo,još malo...:)18
weparHR
2009-11-26T10:59:58Z
osvetnik wrote:

Riknul sam od smjeha kad sam pročital!
Dobro kobrinjo veli: zaslužil si pivušu!
Niš nemre bit dobro kad đenerali i čobani kolo vode, a sad im je vrijeme da se ode, ode, ode...
osvetnik
2009-11-26T20:27:02Z
HOO MORA SKRBITI O NAČELIMA, CILJEVIMA I DJELATNOSTIMA KOJA SU TEMELJ NJEGOVE OPSTOJNOSTI
HOO i njegova tijela godinama sustavno nisu se osvrtali na nepoštivanje Statuta od strane njegove članice (HBS-a) točnije od 2004. godine. Taj prešutni klimoglav odgovornih u krovnoj organizaciji, rezultat je straha od "medijatora" i njegovim slugu, čiji ego svrstavam u okvir "mrtve duše". Znalo se po hodnicima HOO-a o krizi u šakačkoj organizaciji i nagovještaju da mjehur od sapunice doseže volumen koji prethodi akcidentu. Izbori su bili blizu i nije trebalo talasati jer dva glasa u tijesnoj utrci zlata vrijede.:)1 Ogriješiti se o tri Zakona koja donosi Sabor Republike Hrvatske a potpisuje ih Predsjednik, i nitko te ne poziva na red, kazuje da tu nešto smrdi, i to od glavuše:)21 .
Inspekcijski nadzor od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, temeljem nalaza ekspertne skupine koja bi utvrdila osnovanost provedbe postupka, se najavljuje jer su konačno došli trenuci da telefonski poziv nema više svoju djelotvornost.
Jedna članica saveza zbog prestanka rada i potrebe postojanja ide u ropotarnicu povijesti, pa tako dva važna ČLANA HBS-a, gube tlo pod nogama i mogu ostati samo puki OBSERVERI (PROMATRAČ) onog što će se dalje zbivati.
HOO će tada profunkcionirati u punom sjaju (barem kao u slučaju HOS-a).
Ne zamjerite na stilu :)1 ali rasplet slijedi. :)12
osvetnik
2009-11-26T20:28:08Z
HOO MORA SKRBITI O NAČELIMA, CILJEVIMA I DJELATNOSTIMA KOJA SU TEMELJ NJEGOVE OPSTOJNOSTI
HOO i njegova tijela godinama sustavno nisu se osvrtali na nepoštivanje Statuta od strane njegove članice (HBS-a) točnije od 2004. godine. Taj prešutni klimoglav odgovornih u krovnoj organizaciji, rezultat je straha od "medijatora" i njegovim slugu, čiji ego svrstavam u okvir "mrtve duše". Znalo se po hodnicima HOO-a o krizi u šakačkoj organizaciji i nagovještaju da mjehur od sapunice doseže volumen koji prethodi akcidentu. Izbori su bili blizu i nije trebalo talasati jer dva glasa u tijesnoj utrci zlata vrijede.:)1 Ogriješiti se o tri Zakona koja donosi Sabor Republike Hrvatske a potpisuje ih Predsjednik, i nitko te ne poziva na red, kazuje da tu nešto smrdi, i to od glavuše:)21 .
Inspekcijski nadzor od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, temeljem nalaza ekspertne skupine koja bi utvrdila osnovanost provedbe postupka, se najavljuje jer su konačno došli trenuci da telefonski poziv nema više svoju djelotvornost.
Jedna članica saveza zbog prestanka rada i potrebe postojanja ide u ropotarnicu povijesti, pa tako dva važna ČLANA HBS-a, gube tlo pod nogama i mogu ostati samo puki OBSERVERI (PROMATRAČ) onog što će se dalje zbivati.
BRZAKOBRA
2009-11-26T22:58:51Z
osvetnik wrote:

Bravo KRALJU Veliki si!!!! Potpuno se slažem sa tvojim rijećima i dalje nemoraš ništa reći jer znam šta misliš jer isto mislimo. Ovo si izvrsno rekao na moju žalost ja ih popljujem jer nemam živaca za njih ali ti si Diplomata koji ubija tiho. 27.12.2009. su izbori i tiha smrt štetočinama iz interesa dolazi brže nego misle.
Zaradio si Veliku hladnu pivušu....:)24
Saleee
2009-12-21T22:12:21Z
Nesto sam na vjestima uhvatio da je Leonard Pijetraj novi boksacki izbornik. Jel to istina? Zna netko vise mozda?
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
balooba
2009-12-21T23:12:21Z
je,Leo je novi izbornik boksaca,dobio je glasanjem,ko zna kakva je tu mucka bila.
moje misljenje je da bi Sivolija trebao dobit priliku.
al polako,mlad je on,bit ce jos prilika..
BRZAKOBRA
2009-12-22T00:28:20Z
balooba wrote:

je,Leo je novi izbornik boksaca,dobio je glasanjem,ko zna kakva je tu mucka bila.
moje misljenje je da bi Sivolija trebao dobit priliku.
al polako,mlad je on,bit ce jos prilika..

Velika mućka.... Sad će se vidjet ko će nastupat za reprezentaciju.
Šivolija ni slućajno, svaka ćast kao sportašu ali nema iskustva, nije isto biti trener i borac, nema trenersku licencu ni fax.
Pero Tadić trenutno jedini pravi izbor. Za Lea slušam hvalospjeve već 3 mjeseca kako će postat izbornik da je to rješeno. I gle čuda!!!
Ni on nije boksaćki trener pa u ovoj državi je sve moguće.....:)14
Users browsing this topic